- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.541
geçmiş olsun canım nedenmiş anlattıysan da kaçırmışım nasıl şimditeşekkürler canlarım
Lökosit değeri yüksek monosit değeri alçak
Doktoru ateşi hep yükselebilir 6 saatte bir calpol ya da fitil kullan pazartesi günü tekrar kan tahlili yapacağız dedi...
Şimdi uyuyor kuzum ilk defa ateşlendi ve ben ateşten çok korkuyorum
kızlarrr tünaydınnn :80:
dodo'm ve eymen pasam hasta cook cooko gecmıs olsun ıkısıne de...
tam grıp sezonu aman dıkkat edelım bebislerimize, bol bol c vitamini verelim, ben mutlaka hergun kivi ve mandalina suyu veriyorum...
burcucummm klasik kaynanan biliyorsun bizimkiler aynı model diyecek laf bulamıyorum vallahi :84:
MERALLLL kızz anladın mı sımdı benım neden gırıp yazamadıgımı, ya da gıremedıgımı... Benım canavarr bırakamıyor benııı
KIZLAR bu arada onemli bi soru bana cekılsıte MERVEEGE CIKTI ama kendısı hıc gırmıyor... napcass, daha adresini bile bilmiyorum kii :84:
katılmak ısteyende bı suru kısı var, acep yeniden mi ceklıs yapsakkk :44:
ay sabahtan beri açık bilgisayar ama bakamadım bir türlü nasılsınız kızlar...bu ara koşturmacadan sizi ihmal ettim..benim büyük oğlana hiperactivite tanısı konduokuldan. yarın psikiyatriste götüredceğim..inşallah düzelir oğlum.
kaynanalar kudurmuş yine bu sıra..alllah kaynana sıkıntısı çeken bütün arkadaşlarıma yardım etsin..işiniz zor.
Kız hande kendin zayıflıyon beni şişmanlatacan vallahiii geçen de browni yedirdi zatennn başıma silah dayayarak yoksa ben yermiyim cıkk cık cıkk aslaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?