2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok zaten burcucum dahada bir şey yazmıyorum kocalarınızada kaynanalarınızada.Herkes bildiği gibi yapsın.Ne zaman bir şey yazsam bir anda savunmalar başlıyor.Önce kızıyorsunuz sonra birden neyse... Ben demiştim demek istemiyorum. İyi olun arkadaşım herkes iyi olsun ok.Ayşenur bağırıyor öptüm hepinizi....

teşekkürler canlarım

Lökosit değeri yüksek monosit değeri alçak
Doktoru ateşi hep yükselebilir 6 saatte bir calpol ya da fitil kullan pazartesi günü tekrar kan tahlili yapacağız dedi...

Şimdi uyuyor kuzum ilk defa ateşlendi ve ben ateşten çok korkuyorum

Emel, burda, içinizden biriyle tartışmak, hiç istemediğim, hep uzak durduğum birşey ve şimdi yazacaklarımı da bu anlamda yazmadığımı bilmeni isterim.
İlk olarak, senin yazdıklarına özel olarak bir tepki verildiğini hiç düşünmüyorum. Kendi adıma daha önce de herhangi bir yazına muhalefet ettiğimi hatırlamıyorum.
Ama bu konudaki çıkışın sivriydi, özellikle kocalardan değil kayınvalidelerden dert yanıldığı bir anda kocaların hedef alınması, savunma gerekliliği yarattı bende. Yani ben zaten kocama kızmamıştım, bilakis seviyorum kendisini :) Lütfen şahsi algılama, ama bu ben demiştim ifadesi biraz yersiz, ben de bundan duyduğum rahatsızlığı ifade etmeliydim.
Allah hepimize yuvasında huzur mutluluk versin, seni de Ayşenur'u da öpüyorum.

Emel, burda, içinizden biriyle tartışmak, hiç istemediğim, hep uzak durduğum birşey ve şimdi yazacaklarımı da bu anlamda yazmadığımı bilmeni isterim.
İlk olarak, senin yazdıklarına özel olarak bir tepki verildiğini hiç düşünmüyorum. Kendi adıma daha önce de herhangi bir yazına muhalefet ettiğimi hatırlamıyorum.
Ama bu konudaki çıkışın sivriydi, özellikle kocalardan değil kayınvalidelerden dert yanıldığı bir anda kocaların hedef alınması, savunma gerekliliği yarattı bende. Yani ben zaten kocama kızmamıştım, bilakis seviyorum kendisini :) Lütfen şahsi algılama, ama bu ben demiştim ifadesi biraz yersiz geldi bana, ben de bundan duyduğum rahatsızlığı ifade etmeliydim.
Allah hepimize yuvasında huzur mutluluk versin, seni de Ayşenur'u da öpüyorum.

geçmiş olsun canım nedenmiş anlattıysan da kaçırmışım nasıl şimdi

Fatmacım, hakkınızda hayırlısı olsun, umarım gönlünce olur, dualarım sizinle olacak..

Emelcim, bugün sinirlisin anlaşılan, söylediklerin doğru ama her evliliğe ve her eve uymuyor, onu anlatmaya çalıştık, ben ne kaynanamı ne kocamı ne de evliliğimi savunmuyorum, savunulacak zaman savunurum ama burada dertleşmek, içimi dökmek mahiyetinde yazıyorum, burda da yazmazsam çatlarım heralde, başka dertleşecek kimsem yok, sen bundan rahatsızlık duyuyorsun sanırım, sonuçta iyiliğimizi istediğinden eminim ama söylemlerin biraz sert oldu sanki..

Pınarcım, geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda düzelir..
İklimde 3 gündür ateşli, bende fitil yapıyorum, cumartesi doktora götürecem, bakalım bizde ne var ne yok..? Şİmdi sende böyle yazınca, iyice şüpheye düştüm..

Öznur, ben iş çıkışı değil de, gün ortasında gidecem, hastane işyerime yakın, eve uzak.
Sen müsaitsen buluşabiliriz.

Pınar, çok geçmiş olsun Eymen'ime, çabucak toparlar inşallah...

kızlarrr tünaydınnn :80:
dodo'm ve eymen pasam hasta cook cooko gecmıs olsun ıkısıne de...
tam grıp sezonu aman dıkkat edelım bebislerimize, bol bol c vitamini verelim, ben mutlaka hergun kivi ve mandalina suyu veriyorum...
burcucummm klasik kaynanan biliyorsun bizimkiler aynı model diyecek laf bulamıyorum vallahi :84:
MERALLLL kızz anladın mı sımdı benım neden gırıp yazamadıgımı, ya da gıremedıgımı... Benım canavarr bırakamıyor benııı
KIZLAR bu arada onemli bi soru bana cekılsıte MERVEEGE CIKTI ama kendısı hıc gırmıyor... napcass, daha adresini bile bilmiyorum kii :84:
katılmak ısteyende bı suru kısı var, acep yeniden mi ceklıs yapsakkk :44:

yeniden çekiliş yapabülürsünüz ama bizi hesaba katmayın ben hediyemi yolladım bile bugün ellerinde olur sanırsam

ay sabahtan beri açık bilgisayar ama bakamadım bir türlü nasılsınız kızlar...bu ara koşturmacadan sizi ihmal ettim..benim büyük oğlana hiperactivite tanısı kondu okuldan. yarın psikiyatriste götüredceğim..inşallah düzelir oğlum.

kaynanalar kudurmuş yine bu sıra..alllah kaynana sıkıntısı çeken bütün arkadaşlarıma yardım etsin..işiniz zor.

Son düzenleme:

bu aksam buyuk misafirlerimm varrr
Derya (Suyosunu) ve eşi Ali...
dodoyu evde bırakacaklar , bende demiri anneme gondercemm.. basbasa yemek yıyces, kocalarımızı tanıstırcass
menum soyleee
fava,
zeytinyaglı barbunya,
patlıcan salatası,
mücver,
yeşil salata,
çupra balıgı
baklavaaa

merhaba canım,
nasıl kondu bu tanı, ne üzerine cok mu yaramaz ?

Kız hande kendin zayıflıyon beni şişmanlatacan vallahiii geçen de browni yedirdi zatennn başıma silah dayayarak yoksa ben yermiyim cıkk cık cıkk aslaaa

Kız hande kendin zayıflıyon beni şişmanlatacan vallahiii geçen de browni yedirdi zatennn başıma silah dayayarak yoksa ben yermiyim cıkk cık cıkk aslaaa

bu aksam bende yıycem bikeremmm
ohhh midemiz bayramm etrcekkkk
cekoya baklava aldırıyorum tatlı olarak, ama elmalı tartta var istersen sana ondan da verebilirimm yaneee

Son düzenleme:
Handecim hoşgeldin,
Yeniden çekiliş yapılabilir ama bence birbirine ulaşamayanlar arasında yapılsın, biz Meral'le gayet ulaşgan, konuşgan ve buluşgan olduğumuz için, biz dahil olmayalım mesela...
Menü süper, favaya bayılırım, patlıcan salatası ve mücvere hastayım, baklavayı da ben yapıyorum dersen, Öznur'u eker ben de size gelirim. Ellerine sağlık arkadaşım...

Ebru, nerden çıktı bu hiparaktivite şimdi, okulda kim koydu ki bu tanıyı, o kadar kolay mı, komplike testleri falan yok mu bu işin? Sen iyice bi araştırırsın sanırım, umarım geçici bir durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…