- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.561
ay sabahtan beri açık bilgisayar ama bakamadım bir türlü nasılsınız kızlar...bu ara koşturmacadan sizi ihmal ettim..benim büyük oğlana hiperactivite tanısı konduokuldan. yarın psikiyatriste götüredceğim..inşallah düzelir oğlum.
kaynanalar kudurmuş yine bu sıra..alllah kaynana sıkıntısı çeken bütün arkadaşlarıma yardım etsin..işiniz zor.
merhaba canım,
nasıl kondu bu tanı, ne üzerine cok mu yaramaz ?
Fatmacım, hakkınızda hayırlısı olsun, umarım gönlünce olur, dualarım sizinle olacak..
Emelcim, bugün sinirlisin anlaşılan, söylediklerin doğru ama her evliliğe ve her eve uymuyor, onu anlatmaya çalıştık, ben ne kaynanamı ne kocamı ne de evliliğimi savunmuyorum, savunulacak zaman savunurum ama burada dertleşmek, içimi dökmek mahiyetinde yazıyorum, burda da yazmazsam çatlarım heralde, başka dertleşecek kimsem yok, sen bundan rahatsızlık duyuyorsun sanırım, sonuçta iyiliğimizi istediğinden eminim ama söylemlerin biraz sert oldu sanki..
Handecim hoşgeldin,
Yeniden çekiliş yapılabilir ama bence birbirine ulaşamayanlar arasında yapılsın, biz Meral'le gayet ulaşgan, konuşgan ve buluşgan olduğumuz için, biz dahil olmayalım mesela...
Menü süper, favaya bayılırım, patlıcan salatası ve mücvere hastayım, baklavayı da ben yapıyorum dersen, Öznur'u eker ben de size gelirim. Ellerine sağlık arkadaşım...
Ebru, nerden çıktı bu hiparaktivite şimdi, okulda kim koydu ki bu tanıyı, o kadar kolay mı, komplike testleri falan yok mu bu işin? Sen iyice bi araştırırsın sanırım, umarım geçici bir durumdur.
Nası yani? eray hiperaktif olsa sen bunu daha küçüklüğünden anlardın ki, farketmemiş olamazsın, bugün bahsettiğim görümcemin oğlu 1 sn bile yerinde durmuyor ya koltuk tepesinde ya çığlık çığlığa ya bi yeri karıştırıyor, hiçbir oyuncakla 1 dk dan fazla oynamaz, oturup tek yaptığı aktivite çizgi film seyretmek,ona bile doktoru hiperaktif demedi
ebru canım hıperaktıvıtenın kesın tedavısı yok malesef.gorumcem annem ve gorumcemın kızından bırde en yakın arkadasımdan bılıyorum.
ebru bagdat caddesınde canture hanım var.ıstersen senın ıcın detaylarını alırım ne dersın ?
aylıncıgım hıperaktıflık sadece fızıksel hareketlılık demek degıl canım.senınkı barız kudurganmıs
ok ayrıca ıstersen detayları gonderırım ben sana canım.cok gecmıs olsun.
Ebrucum, hayırlısı olsun, inşallah çok ciddi, tedavisi zor bir durumu yoktur Eray'ın, sana da Allah kolaylık versin...
Kız Esin, konuşun dedin, aldın başını gittin, nerdesin?
Ayliiinnn, sesini çok beğendim, hep duyasım var :)
Öznur, cevap ver anacım, buluşacaksak Doruk'a haber vericem, hazırlansın :)
ben genelde ince bi çorap giydiriyorum yatarken ama hiç mi giydirmesem ki, üşümesin sonra:44:
emel, aylin'in yorumuna çok katılıyorum, her evlilik birbirinden çok farklıdır, sen genele özgü bir yorum yapmışsın, ben kendi özelimden bahsettim. Aldatacaksa aldatır bir erkek, sen ona nasıl davranırsan davran fark etmez, bunun için tedbir alarak evlilik yürütemem, dışarısı daha cazipse bırakırım oraya gider, benim için de bir kayıp olmaz zaten, kocam da bunu çok iyi bilir...
fatmaaa hangi pozisyon kısss bu tarafa taşınırsın belkim he he he çıkarcı insan deryaa
fatma hakkınızda hayırlısı olsun cnm, inşallah çok iyi koşullarda kabul edilir
ben dünkü yazdıklarınızdan sonra keremito yu akşam çorapsız yatırdım ve 2 defa kalktı,1-2 gece daha deniycem yine az uyanırsa anlıycam ki bebe sıcaktan uyanıyormuş,kulağınıza küpe olsun
ay uyudu paşam, ben de bi sürü bişeyler yazdım ama silindi, zaten az vaktim var
aylinnn, mutfaaakkk..
Ben yemeğe gidiyorum, gelince devam ederiz..
ay uyudu paşam
pınar gewçmiş olsun cnm eymenime, iştahsız olduğundan mı çok hareketten mi olmuş bu durum?
Derya hoşgeldin cnm,özlettin, sen ayrılınca çekilişten senin eşin boşta kaldı ama sonra o da seyhanla eşleşti. Ama katılmak istiyorum diyosan kussebfilal-filiz arkadaşımız vardı biriyle eşleşmek isteyen onunla olabilirsin. Dodoya da geçmiş olsun bu arada
ayliiiiinnnn çıldırtma beni, çabuk beni de çağır mutfağa
Bi kere bu çocuk hiperaktif mi dedim görümce kişisi bana bir baktı dayak yemiş gibi oldum, bazen de yaramaz diyorum hayır hareketli diyorlar deli oluyorum, kayınvalidemin kafasına biberonu bir fırlattı kadının gözünde şimşekler çakmış, ertesi gün hareketli çocuk napsın dedi, ben de dedim ki kafanın acısı geçti galiba, çocuk 3.5 yaşında hala 1 kere bile yaramaz dedirtmezler hareketli derler ki kudurgan desem herhalde yüzüme bakmazlar, hee bi de hamileyken görümcem bana dedi ki "sana tek bedduam böyle bi çocuğun olur inşallah"
Fiziksel hareketliliğinde bahsetmiyorum sadece ilgisi onun da çizgi film harici hiçbişeye yok, bize gelir kereme 10 sn bakar seni özledim der bi öper sonra evin altını üstüne getirmekle uğraşır,bir oyuncakla oynamaz eline alır bakar atar vs
merhabalar gecmişe dalmadan önce, itiraf com da okudugum bi iletiyi paylasıyorum helal olsun diyorum :)))
Kız torununun doğumunda yarım altın takarken; "Erkek olsaydı tam takardım, artık kısmetse ikincisine." diyen kayınpederine; "İkinciyi de kız yapıp soyunuzu kurutacağım." diyen gelini, ben alnının ortasından öpüyorum.
cokkkk güldüm :))))))))
Boş su
merhabalar gecmişe dalmadan önce, itiraf com da okudugum bi iletiyi paylasıyorum helal olsun diyorum :)))
Kız torununun doğumunda yarım altın takarken; "Erkek olsaydı tam takardım, artık kısmetse ikincisine." diyen kayınpederine; "İkinciyi de kız yapıp soyunuzu kurutacağım." diyen gelini, ben alnının ortasından öpüyorum.
cokkkk güldüm :))))))))
Boş su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?