2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese ....
hemen gidecem kızım grip oldu(Aşıda olmuştu grip) yawrumun burnu çok akıyor allahtan ateşi yok umarım herkes iyi ve herşey yolundadır

sanki aylin yazmış gibi :):)

Ben Doruk'a pijama giydiriyorum, üstüne de pamuk yorgan örtüyorum, çorap giydirmiyorum.
Ama kaloriferler yanarken, bu şekilde terliyor.
O yüzden yeni yöntemin, kalorifer yanarken çok kalın olmyan bi battaniye, sönünce yorgan ama henüz bir faydasını görmedim, iki saatte bir uyanıyor.

kızlar bebeklere nasıl yorgan kullanıyorsunuz ?

ben uykutulumu giydiriyorum üzerine battaniye kullanıyorum ama artık yorgana geçmem lazım

uyku setlerinin yorganı oluyor ya hafif pufy yorgan ondan kullanıyorum canım .ama üstünden atıyor hep:)
selam herkese ....
hemen gidecem kızım grip oldu(Aşıda olmuştu grip) yawrumun burnu çok akıyor allahtan ateşi yok umarım herkes iyi ve herşey yolundadır
gecmiş olsun

eğer dediğin gibiyse o çoçuktada olab,lir..belki onlarda kabullenmek istemiyor durumu..yada götürdülermihiç dr ye falan yada kreşe falan gidiyormu

Kontrole götürdükleri doktorlar bişey söylemedi ya da söylediyse de bana evet hiperaktifmiş demezler ama zaten çocuğun babası da hiperaktif, bize oturmaya gelirler gider mutfağı karıştırır dolabı açar istediği şeyler varsa alır gelir yemeye başlar,bi o koltukta oturur kalkar yerde oturur, o da saniye durmaz yerinde, zaten bize geldiklerinde ev savaş alanına dönüyor ve tek kelime muhabbet edemiyoruz.
bu arada hiperkatif olanlar başarısız olur ilerde diye düşünme görümce kişisinin kocası diş hekimi

kızlar bebeklere nasıl yorgan kullanıyorsunuz ?

ben uykutulumu giydiriyorum üzerine battaniye kullanıyorum ama artık yorgana geçmem lazım

Ben de aynen uyku setlerinin yorganı gibi olan pufydiklerden kullanıyorum ve aynen Burcu gibi kalorifer sönene kadar battaniye söndükten sonra yorgana geçiyorum ve bunu keşfettiğimden beri kafasının terlemediğini farkediyorum.
Üstüne de ya penye pijama ya da penye ince tulum giydiriyorum

Aylin, o nasıl görümce, o nasıl koca, o nasıl çocuk, hepsi ayrı bir tez konusu olacak cinstan vallahi, kolay gelsin sana :)
Görümcem evlensin diyordum ama böyle olacaksa evlenmesin, ben ona tek başınayken bile dayanamıyorum :86:

sanki aylin yazmış gibi :):)

Benim kayınpeder de yarım taktı ve bebek arabası istemiştim almadı, uzun süre muhattap olmayı kestim sonra baktım iyi insan ama cimri ne yapayım, e Kerem i de aşırı seviyor, üç günlük dünya deyip uzatmadım
Arada bana takılır sen beni sevmiyosun der, ben de derim ki bak sana soyunu devam ettirecek erkek torun verdim daha ne yapayım

evet güzel cevap şekerim bak ansılda bildim :) bide kayınvaliden ayrı bişi kayınpederin ayrı bişi mi taktılar ?

canım benim ümidim belki evlendiğinde ateşi sönerde saçmalamayı bırakır diye idi ama bu açıdan bakınca evet büyük görümcenin kocasıyla dertleri bitmiyor oda gelip bizi buluyor ama diğeride bizi buluyor bence hepsini toptan çöpe atmak ,,,

şöyle birşey olsa erkekler evlenince aileleriyle bağları tamamen ayrılmış kopmuş olsa ? Annelerde buna içgüdüsel olarak rzı gelebilse ?

Tabi canım haftada 1 görmeye dayanamıyorum, Ali ye diyorum ki sen çağırma onları biz gidelim 5 dk duralım sen yeğenini gör halası yeğenini görsün dönelim, bu sefer buna bozuluyor, ben çok kınamışım da, Kerem daha yaramaz olursa günümü görecekmişim de,o çocukmuş da seviyesine inemiyormuşum da. bir keresinde tutup pantolonumu indirmeye kalktı yapma diyorum 1 oldu 2 oldu 3 oldu, en sonunda tuttum ben bunun pantolonunu indirdim, olay oldu. O çocukmuş benim böyle yapmama ne gerek varmış, o kadar sinir oluyorum ki o çocuğa bi tane patlatayım bi de duvar patlatsın istiyorum

Evet kayınvalidem cumhuriyet kayınpederim yarım taktılar, kıyafeti çok var bebek arabası yok dedim bi sepette kıyafet getirdiler ama araba almadılar

Selin evlenince senden kopmuş olmasına dayanabilir misin? Kerem evlenip benden kopacağına hiç evlenmesin güzel evladım :76:

aylincim görümcenin kocasını altmışya atanın babasıda aynen öyleydi bir dakika durmazdı ben onu izlemekten yorulurdum uykuda bile sürekli konuşur ve hareket ederdi korkuyorum atada babasına benzeyecek diye :)

buarada şuan oturduğumuz ev sobalı havalar iyi henüz yakmadık sobayı akşamları içerisi kırılsın diye elektirik sobası yakıyorum atanın yattığı odada salondada klima bazen açılıyor o yüzden geceleri üşüyormu acaba diye düşünüyorum tabii ata o battaniyeyi bile üstünden atıyo hep üstü açık iyiki uyku tulumu var

Fatma, parçalarım kız seni, evlenecek de benimle bağı kopacak, sümüklü kızın birine teslim edecem ben oğlumu, allah yazdıysa bozsun... Doğrı dilek dile, bi sürü erkek annesi var burda

Aylin, ben çocukları çok severim, ama bazıları gerçekten zıvanadan çıkarıyor insanı, anlıyorum seni. Ama ona da yazık yaw, bilerek yapmıyor, genetiktir, babasından geçmiş işte garibime... Allah korusun bizimkiler öyle olmasın :)

Bizimkiler Doruk'a tam, bana beşi bir yerde taktılar, beynim yerinden oynadı resmen. Sonra kayınvalidem, oğluşuma birşey alırsın bunlarla annesi dedi, meğer beşi biryerde de torunaymış :))) Hoş, ben zaten kendime harcayacak değildim de, bunu söylemese daha manalı olurdu kanımca:26:

aaaaaa... Okurken sinir oldummm... Ay bence o çocuğun hastalığı şımarıklıktan başka bişi değil anneanne ve anne eminim babaannede çocuğu şımartmışlar aman çocuk o aman büyüynce değişir aman dur aman bişi olmaz çocuk başlarına etse herhalde oh ho diyecekler ......

buarada bugün soru sorma günüm :)

atanın arabası bozuldu

yeni bir araba almam lazım tabii bu saatten sonra hafif ve kullanışlı bir baston puset alayım diyorum ne tavsiye edersiniz tabiii birde fiyatı önemli çok uçuk olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…