- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.581
merhabalar gecmişe dalmadan önce, itiraf com da okudugum bi iletiyi paylasıyorum helal olsun diyorum :)))
Kız torununun doğumunda yarım altın takarken; "Erkek olsaydı tam takardım, artık kısmetse ikincisine." diyen kayınpederine; "İkinciyi de kız yapıp soyunuzu kurutacağım." diyen gelini, ben alnının ortasından öpüyorum.
cokkkk güldüm :))))))))
Boş su
eymenin dün akşamdan beri ateşi var sabah doktora götürdüm kan tahlili yapıldı
vucüt direnci düşmüş oğlumun
kızlar bebeklere nasıl yorgan kullanıyorsunuz ?
ben uykutulumu giydiriyorum üzerine battaniye kullanıyorum ama artık yorgana geçmem lazım
merhabalar gecmişe dalmadan önce, itiraf com da okudugum bi iletiyi paylasıyorum helal olsun diyorum :)))
kız torununun doğumunda yarım altın takarken; "erkek olsaydı tam takardım, artık kısmetse ikincisine." diyen kayınpederine; "ikinciyi de kız yapıp soyunuzu kurutacağım." diyen gelini, ben alnının ortasından öpüyorum.
Cokkkk güldüm :))))))))
boş su
ben uykutulumu giydiriyorum üzerine battaniye kullanıyorum ama artık yorgana geçmem lazım
gecmiş olsunselam herkese ....
hemen gidecem kızım grip oldu(Aşıda olmuştu grip) yawrumun burnu çok akıyor allahtan ateşi yok umarım herkes iyi ve herşey yolundadır
eğer dediğin gibiyse o çoçuktada olab,lir..belki onlarda kabullenmek istemiyor durumu..yada götürdülermihiç dr ye falan yada kreşe falan gidiyormu
sanki aylin yazmış gibi :):)
benim kayınpeder de yarım taktı ve bebek arabası istemiştim almadı, uzun süre muhattap olmayı kestim sonra baktım iyi insan ama cimri ne yapayım, e kerem i de aşırı seviyor, üç günlük dünya deyip uzatmadım
arada bana takılır sen beni sevmiyosun der, ben de derim ki bak sana soyunu devam ettirecek erkek torun verdim daha ne yapayım
aylin, o nasıl görümce, o nasıl koca, o nasıl çocuk, hepsi ayrı bir tez konusu olacak cinstan vallahi, kolay gelsin sana :)
görümcem evlensin diyordum ama böyle olacaksa evlenmesin, ben ona tek başınayken bile dayanamıyorum :86:
Aylin, o nasıl görümce, o nasıl koca, o nasıl çocuk, hepsi ayrı bir tez konusu olacak cinstan vallahi, kolay gelsin sana :)
Görümcem evlensin diyordum ama böyle olacaksa evlenmesin, ben ona tek başınayken bile dayanamıyorum :86:
evet güzel cevap şekerim bak ansılda bildim :) bide kayınvaliden ayrı bişi kayınpederin ayrı bişi mi taktılar ?
canım benim ümidim belki evlendiğinde ateşi sönerde saçmalamayı bırakır diye idi ama bu açıdan bakınca evet büyük görümcenin kocasıyla dertleri bitmiyor oda gelip bizi buluyor ama diğeride bizi buluyor bence hepsini toptan çöpe atmak ,,,
şöyle birşey olsa erkekler evlenince aileleriyle bağları tamamen ayrılmış kopmuş olsa ? Annelerde buna içgüdüsel olarak rzı gelebilse ?
tabi canım haftada 1 görmeye dayanamıyorum, ali ye diyorum ki sen çağırma onları biz gidelim 5 dk duralım sen yeğenini gör halası yeğenini görsün dönelim, bu sefer buna bozuluyor, ben çok kınamışım da, kerem daha yaramaz olursa günümü görecekmişim de,o çocukmuş da seviyesine inemiyormuşum da. Bir keresinde tutup pantolonumu indirmeye kalktı yapma diyorum 1 oldu 2 oldu 3 oldu, en sonunda tuttum ben bunun pantolonunu indirdim, olay oldu. O çocukmuş benim böyle yapmama ne gerek varmış, o kadar sinir oluyorum ki o çocuğa bi tane patlatayım bi de duvar patlatsın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?