- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.601
evet kayınvalidem cumhuriyet kayınpederim yarım taktılar, kıyafeti çok var bebek arabası yok dedim bi sepette kıyafet getirdiler ama araba almadılar
Selin evlenince senden kopmuş olmasına dayanabilir misin? Kerem evlenip benden kopacağına hiç evlenmesin güzel evladım :76:
fatma, parçalarım kız seni, evlenecek de benimle bağı kopacak, sümüklü kızın birine teslim edecem ben oğlumu, allah yazdıysa bozsun... Doğrı dilek dile, bi sürü erkek annesi var burda
aylin, ben çocukları çok severim, ama bazıları gerçekten zıvanadan çıkarıyor insanı, anlıyorum seni. Ama ona da yazık yaw, bilerek yapmıyor, genetiktir, babasından geçmiş işte garibime... Allah korusun bizimkiler öyle olmasın :)
bizimkiler doruk'a tam, bana beşi bir yerde taktılar, beynim yerinden oynadı resmen. Sonra kayınvalidem, oğluşuma birşey alırsın bunlarla annesi dedi, meğer beşi biryerde de torunaymış :))) hoş, ben zaten kendime harcayacak değildim de, bunu söylemese daha manalı olurdu kanımca:26:
ooohh maşşalah valla :) bizde annemler bitane çeyrek takabildi babamda baan bir yüzük almıştı ama durumalrı ona müsaitti sadecekaynanama gelince 150 euro bir bilezik ve bi dolu kıyafet getirdi ve utanmadan şu cümleyi kurdu e torunuma bi çeyrek takıcak değildim ya ,, şeytan dediki o an bana al kaynanayı o bilezikle birlikte tuvaletin deliğine sok ... Sustum tabi ama günü gelecek biliyorum :) diğerleri gibi bu lafıda ona oturtmasını bilirim elbet :)
yaa şu evlat emselesi için pardon tamam erkek annelerini utnuttum ki bende mevlam nasip ederse erkek annesi olmayı çok istiyorum ,,, ama sadece cadı bir kaynana ve iki deli görümceye sahip iken o anda da onalrdan bahsederken aklım o kadar çalışmış :):) normaldir bence :)
kaynana aferim kızlar görüorsunuz ebterin beteri var yinede maşşalh diyin kaynanlarınızaaa.... Henüz hiçbirinizin anlattıkalrı benimkini geçemedi şekerim :)
ooohh maşşalah valla :) bizde annemler bitane çeyrek takabildi babamda baan bir yüzük almıştı ama durumalrı ona müsaitti sadecekaynanama gelince 150 euro bir bilezik ve bi dolu kıyafet getirdi ve utanmadan şu cümleyi kurdu e torunuma bi çeyrek takıcak değildim ya ,, şeytan dediki o an bana al kaynanayı o bilezikle birlikte tuvaletin deliğine sok ... Sustum tabi ama günü gelecek biliyorum :) diğerleri gibi bu lafıda ona oturtmasını bilirim elbet :)
yaa şu evlat emselesi için pardon tamam erkek annelerini utnuttum ki bende mevlam nasip ederse erkek annesi olmayı çok istiyorum ,,, ama sadece cadı bir kaynana ve iki deli görümceye sahip iken o anda da onalrdan bahsederken aklım o kadar çalışmış :):) normaldir bence :)
kaynana aferim kızlar görüorsunuz ebterin beteri var yinede maşşalh diyin kaynanlarınızaaa.... Henüz hiçbirinizin anlattıkalrı benimkini geçemedi şekerim :)
Peki öyle olsun, bi daha düzgün dile, saatine debk gelir tutar falan, Allah korusun...
Şimdi sen yazınca aklıma geldi, 2010 mart babaanneleri diye bi topik açıp bizimkileri yazıştırsak ne eğlenirdik yahu
benimkinin eline kimse su dökemezzzzzzzzzzz :)))))) kadın sokakta beni gördü gözgöze geldik anne dedim kafasını cevirdi k.cnı döndü gitti .. yüzümü görmeye tahammül edemiyo diktatörlük yaptırmadım die .. baykus gibi oturuyo şimdi evinde
canımm anlatsam gerçekten çok uzun bi yazı olur ve inan gerçekten hatırladıkça bugün gibi yaşayım üzülüyorum o yüzden hiç anlatmayayım
ve diyeyim ki gerçekten benimkini geçemezsiniz ,,,
çeyizimi almaya geldiğinde sen benim oğluma layık değilsin diye bağırıyordu ,,, ve ben herşeyi sildim anne dedim hemde aynıgün eşimin hatrı için...
sonunda ne oldu biliyor musun anneme , bana ve eşime elli kere mevlam gelinimden razı olsun mevlam her kula böyle gelin versin diye dua ediyor hala bugünde durum öyle
ama tabi benim içimde ki yaptığı pisliklerini sadece burda anlatıp kapatıyorum mevlaya havale ettim ben onu hep güzel taraflarını görür annemlere felan hep o taraflarını anlatırım :) annemde üzülmesin diye :)
benim için tek önemli şey var kapalı kapımda dört duvarım da eşim çocuğum ve huzurum :9 biz çok mutlu bir aileyiz derisi yalan :)
offf amma yazdım afedersin canım :)
Handecim hoşgeldin,
Yeniden çekiliş yapılabilir ama bence birbirine ulaşamayanlar arasında yapılsın, biz Meral'le gayet ulaşgan, konuşgan ve buluşgan olduğumuz için, biz dahil olmayalım mesela...
Menü süper, favaya bayılırım, patlıcan salatası ve mücvere hastayım, baklavayı da ben yapıyorum dersen, Öznur'u eker ben de size gelirim. Ellerine sağlık arkadaşım...
Ebru, nerden çıktı bu hiparaktivite şimdi, okulda kim koydu ki bu tanıyı, o kadar kolay mı, komplike testleri falan yok mu bu işin? Sen iyice bi araştırırsın sanırım, umarım geçici bir durumdur.
canım bebekliğinden beri çok hareketli bir oğlum var.hiç yerinde duramaz okulda ve sınıftada aynımış hareketler..derste kalkıp dolaşıyormuş veya yere yatarak dinliyormuş..sınıfa uyumsuzluğu var,birde dikkatini veremiyor çok çabuk ilgisi kayıyor başka şeylere 3 sayfa ödevi 4 saatte yapıyoruz.öğretmeni çok zeki yapılan testlerde konuşma ve kavrama beceresinde yaşıtşarından ileri olduğunu söyledi,bu kadar derse ,lgisiz bir çoçuğun başarılı olmasını aslında beklemediğini söyledi,ama eray başarılıymış ama derse uyum problemi var.problemi ne kadar çabuk çözersek iyimiş ilerde bu başarı seviyesi zeki olmasına ragmen düşermiş dikkat problemi nedeniyle.8-9 yaşına kadar zamanımız varmış sonraya bırakırsak ne yazıkki düzelmiyormuş....ben zaten tahmin ediyordum öyle olduğunu ama öğretmenler ve okulun pedegoğuda benimle aynı fikirde..ve buna acil çözüm bulmam gerekiyor
kızlar bebeklere nasıl yorgan kullanıyorsunuz ?
ben uykutulumu giydiriyorum üzerine battaniye kullanıyorum ama artık yorgana geçmem lazım
kızlaaar ben geldim sağ salim
hande çekilişe bizi katma, azemheval ve beni yani. zira az önce şerifecimin gönderdiği mertimin cicilerini aldımçok şirin şeyler bende kısmetse haftasonu yolluycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?