2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooohh maşşalah valla :) bizde annemler bitane çeyrek takabildi babamda baan bir yüzük almıştı ama durumalrı ona müsaitti sadece kaynanama gelince 150 euro bir bilezik ve bi dolu kıyafet getirdi ve utanmadan şu cümleyi kurdu e torunuma bi çeyrek takıcak değildim ya ,, şeytan dediki o an bana al kaynanayı o bilezikle birlikte tuvaletin deliğine sok ... Sustum tabi ama günü gelecek biliyorum :) diğerleri gibi bu lafıda ona oturtmasını bilirim elbet :)

yaa şu evlat emselesi için pardon tamam erkek annelerini utnuttum ki bende mevlam nasip ederse erkek annesi olmayı çok istiyorum ,,, ama sadece cadı bir kaynana ve iki deli görümceye sahip iken o anda da onalrdan bahsederken aklım o kadar çalışmış :):) normaldir bence :)

kaynana aferim kızlar görüorsunuz ebterin beteri var yinede maşşalh diyin kaynanlarınızaaa.... Henüz hiçbirinizin anlattıkalrı benimkini geçemedi şekerim :)

Burcu canım, kayınvalıdemin kızkardesı ve yıgenı gelecekmıs.Neden geleceklerı gun haber verırler bır gun oncesınden haber verseler ne olur koklerıne kıranmı gırer ınsanların anlamam yanı.

Peki öyle olsun, bi daha düzgün dile, saatine debk gelir tutar falan, Allah korusun...

Şimdi sen yazınca aklıma geldi, 2010 mart babaanneleri diye bi topik açıp bizimkileri yazıştırsak ne eğlenirdik yahu

benimkinin eline kimse su dökemezzzzzzzzzzz :)))))) kadın sokakta beni gördü gözgöze geldik anne dedim kafasını cevirdi k.cnı döndü gitti .. yüzümü görmeye tahammül edemiyo diktatörlük yaptırmadım die .. baykus gibi oturuyo şimdi evinde

Peki öyle olsun, bi daha düzgün dile, saatine debk gelir tutar falan, Allah korusun...

Şimdi sen yazınca aklıma geldi, 2010 mart babaanneleri diye bi topik açıp bizimkileri yazıştırsak ne eğlenirdik yahu

şimdi bizmi yazacağız o topiğe babaannesi şöyledir böyledir bunu yaptı şunu yaptı dffelan diye ? oooo o topik varya burdan fazla ilgi görür yeminle :):)

ben asıl neyi merak ediyorum acaba gelinin çekiştiren kaynan topiğini , yalan dolan en çok şey kaynar orda nasılda iç çekerler :)

Fatmacım, biz yazmıcaz yaw, kayınvalideler yazacak, ancak o zaman eğlence olur :)

Öznurcum tamamdır, ben oğluşumla çıkar gider içerim kahvemi, seni anar dururum napıyım :)

ya Burcu sorma bak gelmezlerse eğer ben artık bı dahakıne geldıklerını gorsem cıkıp gıdecegım.
Kayınvalıdemın en sevdıgım kardesıydı gelecek olan.Artık en sevdıgım degıl cunku Doguhan dogalı bı kere gelıp gormedı cocugu bırak gormeyı aramadı bıle.
Bu arada kayınvalıdemın belı hala duzelmedı.Boyle devam ederse yarın ablama gıtmem hayal olacak.

canımm anlatsam gerçekten çok uzun bi yazı olur ve inan gerçekten hatırladıkça bugün gibi yaşayım üzülüyorum o yüzden hiç anlatmayayım

ve diyeyim ki gerçekten benimkini geçemezsiniz ,,,

çeyizimi almaya geldiğinde sen benim oğluma layık değilsin diye bağırıyordu ,,, ve ben herşeyi sildim anne dedim hemde aynıgün eşimin hatrı için...

sonunda ne oldu biliyor musun anneme , bana ve eşime elli kere mevlam gelinimden razı olsun mevlam her kula böyle gelin versin diye dua ediyor hala bugünde durum öyle

ama tabi benim içimde ki yaptığı pisliklerini sadece burda anlatıp kapatıyorum mevlaya havale ettim ben onu hep güzel taraflarını görür annemlere felan hep o taraflarını anlatırım :) annemde üzülmesin diye :)

benim için tek önemli şey var kapalı kapımda dört duvarım da eşim çocuğum ve huzurum :9 biz çok mutlu bir aileyiz derisi yalan :)

offf amma yazdım afedersin canım :)

Kızlarrr tek dileğim sizler sevilen kaynanalar olun inşallah. Ama adı kaynana sanki kaynanaların sevilme ihtimali otomatikman yokmuş gibi geliyor. Siz bu kadar çekiştirince benim kaynanam melek... Evlenirken de bebeğim olurken de durumları yoktu, üzerimde 2000 liradan daha fazla hakları yok. Ne evimde ne bende toplasan hepsi 2 bin. Bana kaynanamın aldığı bir gömlek, bir toka bile yok. Aman almasınlar yeterki huzurum olsun. Esin doğalı beri her hafta sonu eşim annesine gitmek istiyordu. Önceleri gidiyordum. Ama tavsiyeleri, eleştirileri fazla geldi. Eşime bunu söylemedim. Annesine tapar yere göğe sığdıramaz. Başka bir şey dedim. Emziremiyorum orada eviniz müsait değil, baban oluyor kardeşin oluyor sigara içiliyor vs. Şimdi 2 haftada 1 gidiyoruz. Nasipse bu kışı 3 haftada bir şeklinde geçireceğiz. Sonrasını bilmiyorum.

Son düzenleme:
burcu o zaman ansıl eğleneceksin ,,, diyeceksinki bak zilliye ben öyle demedim ki öyle yapamdım o kendine baksın felan diye daha sinir olacaksın yok yok bence bilmediğim düşünceleri bilmediğim şekilde içnide kalsın :)

ben bu aralar enden bu kadar düşmanın bu kadına bilmiyorum selinin hastalığında çok canımı sıktı birde tabi almanya meselesi gündeme gelince çok sorguladım yaşadıkalrımı ondan oldu herhalde ,,,

iyiki sizler varsınız yawww :):)

oyyyyy oyyyy oyyyyy seninkide betermişşşş boşver canım dua et uzaktalar ve hep uzak da yasasınlar Allah huzurunuzu (hepimizin huzurunu ) bozmasınnn

canımm buyur gell ne guzel olur valla

yaaa ulasamamak cok kotu cekılıs arkadasına... o zaman katılmak ısteyenlerle esine ulasamayanlar arasında tekrar cekılıs yapalım ...

bosver canım zararın neresınden donulse kardır, goturursun doktora duzelır uslu bir cocuk olur insallahhh

kızlar bebeklere nasıl yorgan kullanıyorsunuz ?

ben uykutulumu giydiriyorum üzerine battaniye kullanıyorum ama artık yorgana geçmem lazım

canım ben pijama giydirip ustune uyku setinin yorganını ortuyorum.. ustunu acmıyor...

ulannn oznurrrr, kız bende yarın buluscass sevınıyordummmm
o kadar aglattın benı dun geceee bosuna mıydı yanı

kızlar size saçma gelecek ama beni de müdürümün doğum günü sıkıntısı sardı. İş yerinde mutsuzum biliyorsunuz. Ekonomimde ev ödemesi nedeniyle oldukça kötü her ay 3500TL ev ödemesi yap, üstüne bir de 4 kişilik aile geçindir... Neyse şimdi Müdürün doğum günü hediye almasan olmaz. Basit bir şeyle kotaramazsın. Kadında zor kadın hediye almasan gözlerine batarsın. NE gerzek bir durum ya. Almak istemiyorum ama durum itibariyle almak zorundayım. Alacak hiçbir şey de bulamıyorum. Giyim olmaz çünkü kendisi inanılmaz pahalı giyiniyor bir gömleğinin etiketini gördüm 365 TL ipek herhalde dedim. İmmitasyon takı kullanmıyor. Eskiden olsa özel bir çikolata var onu alırdım, çikolataya çok düşlün, ama bu sene diyette 8 ayda 16 kilo verdi. Elektronik delisi ama herşeyi var. Daha yeni mini projeksiyon ve ipad aldı. Ay hiç mi derdim yoktu Rabbim bir de bu çıktı.

Bak çok sinirlendim şimdi, onun oğluna layık gelin nasıl olurmuş da sen layık değilmişsin acaba? Allahından bulsun, edepsiz...
Ayrıca evet, sen benden çok daha ılımlıydın kayınvaliden konusunda, fena daraltmış seni. Uyma bana arkadaşım sen, sakin ol yine de :)

kızlaaar ben geldim sağ salim
hande çekilişe bizi katma, azemheval ve beni yani. zira az önce şerifecimin gönderdiği mertimin cicilerini aldım çok şirin şeyler bende kısmetse haftasonu yolluycam

Esrin, sahiden çok gıcık bir durum olmuş hediye meselesi...
Klasik olacak ama parfüm de olmaz mı? Taksitle falan havalı bişi alsan?

kızlaaar ben geldim sağ salim
hande çekilişe bizi katma, azemheval ve beni yani. zira az önce şerifecimin gönderdiği mertimin cicilerini aldım çok şirin şeyler bende kısmetse haftasonu yolluycam

yok sızlerı katmıcam zten, sadece yeni katılanlar ve ben olacagım cunku MERVEEGE hıc gırmıyor...
bu arada guzel guzel kullnasın cıcıslerini zeynoo , ellerine saglıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…