- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.621
kızlar size saçma gelecek ama beni de müdürümün doğum günü sıkıntısı sardı. İş yerinde mutsuzum biliyorsunuz. Ekonomimde ev ödemesi nedeniyle oldukça kötü her ay 3500TL ev ödemesi yap, üstüne bir de 4 kişilik aile geçindir... Neyse şimdi Müdürün doğum günü hediye almasan olmaz. Basit bir şeyle kotaramazsın. Kadında zor kadın hediye almasan gözlerine batarsın. NE gerzek bir durum ya. Almak istemiyorum ama durum itibariyle almak zorundayım. Alacak hiçbir şey de bulamıyorum. Giyim olmaz çünkü kendisi inanılmaz pahalı giyiniyor bir gömleğinin etiketini gördüm 365 TL ipek herhalde dedim. İmmitasyon takı kullanmıyor. Eskiden olsa özel bir çikolata var onu alırdım, çikolataya çok düşlün, ama bu sene diyette 8 ayda 16 kilo verdi. Elektronik delisi ama herşeyi var. Daha yeni mini projeksiyon ve ipad aldı. Ay hiç mi derdim yoktu Rabbim bir de bu çıktı.
Bak çok sinirlendim şimdi, onun oğluna layık gelin nasıl olurmuş da sen layık değilmişsin acaba? Allahından bulsun, edepsiz...
Ayrıca evet, sen benden çok daha ılımlıydın kayınvaliden konusunda, fena daraltmış seni. Uyma bana arkadaşım sen, sakin ol yine de :)
yahu meralim simdi yapmıyorum zaten...
yapacak zmanımda yok ki...
belki bi gonullu cıkarda ben yaparım derr
Esrin, sahiden çok gıcık bir durum olmuş hediye meselesi...
Klasik olacak ama parfüm de olmaz mı? Taksitle falan havalı bişi alsan?
Handecim hoşgeldin,
Yeniden çekiliş yapılabilir ama bence birbirine ulaşamayanlar arasında yapılsın, biz Meral'le gayet ulaşgan, konuşgan ve buluşgan olduğumuz için, biz dahil olmayalım mesela...
canım bebekliğinden beri çok hareketli bir oğlum var.hiç yerinde duramaz okulda ve sınıftada aynımış hareketler..derste kalkıp dolaşıyormuş veya yere yatarak dinliyormuş..sınıfa uyumsuzluğu var,birde dikkatini veremiyor çok çabuk ilgisi kayıyor başka şeylere 3 sayfa ödevi 4 saatte yapıyoruz.öğretmeni çok zeki yapılan testlerde konuşma ve kavrama beceresinde yaşıtşarından ileri olduğunu söyledi,bu kadar derse ,lgisiz bir çoçuğun başarılı olmasını aslında beklemediğini söyledi,ama eray başarılıymış ama derse uyum problemi var.problemi ne kadar çabuk çözersek iyimiş ilerde bu başarı seviyesi zeki olmasına ragmen düşermiş dikkat problemi nedeniyle.8-9 yaşına kadar zamanımız varmış sonraya bırakırsak ne yazıkki düzelmiyormuş....ben zaten tahmin ediyordum öyle olduğunu ama öğretmenler ve okulun pedegoğuda benimle aynı fikirde..ve buna acil çözüm bulmam gerekiyor
merhabalar gecmişe dalmadan önce, itiraf com da okudugum bi iletiyi paylasıyorum helal olsun diyorum :)))
Kız torununun doğumunda yarım altın takarken; "Erkek olsaydı tam takardım, artık kısmetse ikincisine." diyen kayınpederine; "İkinciyi de kız yapıp soyunuzu kurutacağım." diyen gelini, ben alnının ortasından öpüyorum.
cokkkk güldüm :))))))))
Boş su
kızlar bebeklere nasıl yorgan kullanıyorsunuz ?
ben uykutulumu giydiriyorum üzerine battaniye kullanıyorum ama artık yorgana geçmem lazım
Aylin, o nasıl görümce, o nasıl koca, o nasıl çocuk, hepsi ayrı bir tez konusu olacak cinstan vallahi, kolay gelsin sana :)
Görümcem evlensin diyordum ama böyle olacaksa evlenmesin, ben ona tek başınayken bile dayanamıyorum :86:
canım benim ümidim belki evlendiğinde ateşi sönerde saçmalamayı bırakır diye idi ama bu açıdan bakınca evet büyük görümcenin kocasıyla dertleri bitmiyor oda gelip bizi buluyor ama diğeride bizi buluyor bence hepsini toptan çöpe atmak ,,,
Tabi canım haftada 1 görmeye dayanamıyorum, Ali ye diyorum ki sen çağırma onları biz gidelim 5 dk duralım sen yeğenini gör halası yeğenini görsün dönelim, bu sefer buna bozuluyor, ben çok kınamışım da, Kerem daha yaramaz olursa günümü görecekmişim de,o çocukmuş da seviyesine inemiyormuşum da. bir keresinde tutup pantolonumu indirmeye kalktı yapma diyorum 1 oldu 2 oldu 3 oldu, en sonunda tuttum ben bunun pantolonunu indirdim, olay oldu. O çocukmuş benim böyle yapmama ne gerek varmış, o kadar sinir oluyorum ki o çocuğa bi tane patlatayım bi de duvar patlatsın istiyorum
yok sızlerı katmıcam zten, sadece yeni katılanlar ve ben olacagım cunku MERVEEGE hıc gırmıyor...
cüzdan alsan çok pahalı olmayan ve şık bi cüzdan ? hem orjinal hem uygun bişi bulsak internetten felan ? zor bir durum halini anladım
uçak bileti cebinde berlin teknik üniverstesini kazanmış ve yılalrdır ayrı kaldığı oğlunu tam yanına almak üzere iken bir görüşte kendine aşık edip evlenme teklifi ile tüm hayallerinden vazgeçiren bir kız benimde oğluma layık olmaz kanımca :) kıskançlık son safhada yani :)
kızlar ömür biter kaynana sorunu muhabbtei bitmez valla bi kere gelin oldun mu tamamdır artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?