2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cüzdan alsan çok pahalı olmayan ve şık bi cüzdan ? hem orjinal hem uygun bişi bulsak internetten felan ? zor bir durum halini anladım

uçak bileti cebinde berlin teknik üniverstesini kazanmış ve yılalrdır ayrı kaldığı oğlunu tam yanına almak üzere iken bir görüşte kendine aşık edip evlenme teklifi ile tüm hayallerinden vazgeçiren bir kız benimde oğluma layık olmaz kanımca :) kıskançlık son safhada yani :)

ya üfff hiç sevmem bu şirketteki doğum günü mevzularını almasan ne olucak ki salağa bi de en pahalısından bişi mi alcan hem bana sorarsan müdürcüğün pahalı giyinip takınıyor diye sen de bütçeni zorlayarak en pahalısından bişi almak zorunda değilsin onun durum belli senin belli çam sakızı çoban armağanı demişler iyi ya da kötü alıcağın hediye üç gün bile sürmeden unutulucak bi şal vs bişi al geç mecbur değilsin sen ona uymak zrounda değilsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

yahu meralim simdi yapmıyorum zaten...
yapacak zmanımda yok ki...
belki bi gonullu cıkarda ben yaparım derr

haha ben o halde burada bi müddet duyurmaya çalışırım, katılmak isteyenlerin ismini not eder bi çekiliş yaparız o halde. merveegeye ulaşamadın mı sen? face'den ulaşabilirsin aslında. neyse bakarım ben inşallah. Akşama misafir mi var?

Evet Esrincim herkes kendi bütçesine göre hareket eder neticede, hiç canını sıkma bence. içinden ve elinden ne geliyorsa onu al cnm. süs eşyası iyi olabilir bence de

Ay Meral, sen nası duyurucan anacım, hafta başından beri mesaiye gelmiyorsun, önce onu düzelt, bak valla yıllık izninden kesecem artık...

Esrin, sahiden çok gıcık bir durum olmuş hediye meselesi...
Klasik olacak ama parfüm de olmaz mı? Taksitle falan havalı bişi alsan?

Hangi parfümü kullandığını nasıl kokulardan hoşlandığını hiç bilmiyorum. Çok zor bir kadın. İşin açıkcası 50 lira bile harcaman istemiyorum ona insan bu kadar mutsuz olunca. geçtiğimiz yılları çok dahiyane ve ucuz hediyelerle kotarmıştım. Kimsenin aklına gelmeyecek ama işe yarayan 15-20 TL'lik hediyelerle ve tabi bu başarılı seçimlerim için kendimi de tebrik ederek atlatmıştım. Lakin buraya kadarmış. Bu sene kıyıp parayı alacağız herhalde bir parfüm filan.

slm millet deniz yeni uyudu ancak yazabiliyorum, herkes iyidir umarım
ben kaynana mevzusu hakkında ses etmicem çünküm bende yok ama yokluğu da benim en büyük derdim neyse konu tatsız kapanmış zaten açmaya gerek yok

Handecim hoşgeldin,
Yeniden çekiliş yapılabilir ama bence birbirine ulaşamayanlar arasında yapılsın, biz Meral'le gayet ulaşgan, konuşgan ve buluşgan olduğumuz için, biz dahil olmayalım mesela...

katılıyorum

geçmiş olsun ve çok çok kolay gelsin umarım teşhis yanlış değildir ve kolay bir süreç yaşarsınız

süpermiş beğendim
ama malesef ben oğlan annesi oldum böyle bir şey mümkün olamayacak,
gerçi oğlum kocama benzerse onun alan yaşar :89:

kızlar bebeklere nasıl yorgan kullanıyorsunuz ?

ben uykutulumu giydiriyorum üzerine battaniye kullanıyorum ama artık yorgana geçmem lazım

ben uyku tulumuna hiç ihtiyaç duymadım baştan çok huysuzluk etti ama şimdi alıştı uyku setinin yorganına pek üstünü açmadan uyuyor

evet aylin allah sabır versin sana, ama görümceler evlenince derdi bitmiyor canım bende 2 evli 2 bekar var bekarlar evlilerden daha zararsız

yok güzelim evlenmek onları daha beter ediyor daha bi senin evinde huzurunda oluyor gözleri :84:

allah alah bir de kızıyorlar mı sana dur demezsen çocuk herşeyi yapar, hiperaktivite mi bilmem ama fena halde şımarık orası kesin

yok sızlerı katmıcam zten, sadece yeni katılanlar ve ben olacagım cunku MERVEEGE hıc gırmıyor...

sevindim buna

Kadın sana az bile yapmış, hatta şu an sana iyi olduğuna bile şaşırmak lazım, ben önce oğlumun ağzına mıçardım sonra da o gelinden ömrümün son gününe kadar nefret ederdim.

Ayy Burcu ne yapam anacım oturtmuyo hayatta pc başına kuduruk oğlum, laptop bu akşam gelirse yarın tam gün mesai başındayım hatta fazla mesai yapabilirim:))
Geçmişe şöyle bi üstünkörü baktım SELKİE_EBRU çok geçmiş olsun cnm, inşallah üstesinden gelebilirsiniz bu durumun, çok şükürhenüz geç kalmış sayılmazsınız
FATMA ne biçim dua etmişin kız, oğluşlar evlenince benimle bağını koparırsa ölürüm ben bee:84:

Bugün de bitti kanımca :)
Meral, inşallah gelir laptop, gelirse yarın 11 gibi bekliyorum mesaiye...
Esrin, amin, Allah hepimizin yuvasını korusun, lazım olan herkese kıymet bilecek akıl fikir versin.
Fatma, cidden fena kazık atmışsın kadına, kim olsa içi yanar (erkek annesi Burcu konuşuyor), ama oğlu mutlu mu mutlu, sus be kadın (bu da gelin Burcu).
Hadi öptüm sizi, iyi akşamlar, iyi sohbetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…