- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.641
Kadın sana az bile yapmış, hatta şu an sana iyi olduğuna bile şaşırmak lazım, ben önce oğlumun ağzına mıçardım sonra da o gelinden ömrümün son gününe kadar nefret ederdim.
Bugün de bitti kanımca :)
Meral, inşallah gelir laptop, gelirse yarın 11 gibi bekliyorum mesaiye...
Esrin, amin, Allah hepimizin yuvasını korusun, lazım olan herkese kıymet bilecek akıl fikir versin.
Fatma, cidden fena kazık atmışsın kadına, kim olsa içi yanar (erkek annesi Burcu konuşuyor), ama oğlu mutlu mu mutlu, sus be kadın (bu da gelin Burcu).
Kadın sana az bile yapmış, hatta şu an sana iyi olduğuna bile şaşırmak lazım, ben önce oğlumun ağzına mıçardım sonra da o gelinden ömrümün son gününe kadar nefret ederdim.
Aylin kısacık kestırdıgın sacların bı fotografını gorebılır mıyız ?
yada iş yerinde masa üstüne koyabilmesi icin havalı seyler var, mudo da falan bi bak istersenn...
cüzdan alsan çok pahalı olmayan ve şık bi cüzdan ? hem orjinal hem uygun bişi bulsak internetten felan ? zor bir durum halini anladım...
ya üfff hiç sevmem bu şirketteki doğum günü mevzularını almasan ne olucak ki salağa bi de en pahalısından bişi mi alcan hem bana sorarsan müdürcüğün pahalı giyinip takınıyor diye sen de bütçeni zorlayarak en pahalısından bişi almak zorunda değilsin onun durum belli senin belli çam sakızı çoban armağanı demişler iyi ya da kötü alıcağın hediye üç gün bile sürmeden unutulucak bi şal vs bişi al geç mecbur değilsin sen ona uymak zrounda değilsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evet Esrincim herkes kendi bütçesine göre hareket eder neticede, hiç canını sıkma bence. içinden ve elinden ne geliyorsa onu al cnm. süs eşyası iyi olabilir bence de
al işte cadıııı ....
ya birde o dönem eşim çok üstüne gitti kadın arıyordu nişanlımla konuşacağım hadi öptüm diyip kestirip atıyordu :)
ve annesi sen benim oğluma layık değilsin diye ağlarken eşim sıkı sıkı benim elimi tutmuş ben sana ortalık düzelt dedim ortalık boz dağıt demedim diye çıkıştı annesine e tabi durumlar karıştı ...
sonra kaynanam kötü olrak başedemeyeceği anladı oğluylada geliniylede iyi geçinip hayatlarına karışarak öcünü almaya çalışıyor kanımca :)
aslında duruma sen daha iyi bi yorum yaaprsın baksana aynı düşünce yapısındasınız :):):
ateşimiz devam ediyor az önce ılık bir duş aldırdım oğlumun gözleri kızarık
kudurukluğundan geri durmuyor ama bu haline hiç alışık değilim halsiz kuduruk
Rabbim cümlesine şifa versin...
evlat ateşlenir anne titrer,yanar, üşürmüş meğer...
hasret aile hekimi dedin de tablo geldi aklıma fazla ihmal ettim şimdi bi açıcam güzel sövgülerle karşılaşmak istemiyorum..neyse..
kilo boy ne durumda zillioşun?
ateşimiz devam ediyor az önce ılık bir duş aldırdım oğlumun gözleri kızarık
kudurukluğundan geri durmuyor ama bu haline hiç alışık değilim halsiz kuduruk
Rabbim cümlesine şifa versin...
evlat ateşlenir anne titrer,yanar, üşürmüş meğer...
salak hemşire 72 ölçtü boyunudedim 10gün önce 76ydı ama çekti herhalde bizim kız aa kıpırdadı herhalde bu defa adam gibi bacağını falan tuttu ewet 76,5 76diyelim boyu uzamamış dedi asalak! hiö güwenmiorum ya neyse kilosuda 9640çıktı... hiç kilo da almamış tabi bu ay 40gr..
72 nerde 76 nerdee..sarsuk hemşaaare!..kilosunu 200 gr fazla tarıtyodu bizim saglık ocagıda..40 gr dogrumu peki dogruysa cok az yasalak hemşire 72 ölçtü boyunudedim 10gün önce 76ydı ama çekti herhalde bizim kız aa kıpırdadı herhalde bu defa adam gibi bacağını falan tuttu ewet 76,5 76diyelim boyu uzamamış dedi asalak! hiö güwenmiorum ya neyse kilosuda 9640çıktı... hiç kilo da almamış tabi bu ay 40gr..
Sen kadının oğlunu elinden almışsın Fatmacım, tabiki bunu kötü anlamda yapmadın sonuçta sevdiniz birbirinizi ama o oğluyla ilgili ve oğlunun geleceğiyle ilgili planlar yapmış o kadar ve sen gelip yıkmışsın ayrıca kadın nerden bilebilir senin iyi biri olduğunu, o zamanki yaptığı çıkışları hatırlayıp boşuna üzme kendini ve hırs yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?