- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.661
yok cnm ölçtürmeye gerek falan.. kendi drumuz 10gün önce ölçtü işte 9600gr we 76cm boy.. bu ay sonu yine kendi drumuz ölçer..ayy mert izin vermiyo yazmama,kuduruk şey kucağımdan leptopun üstüne atlıyo resmenhasret bence bidaha ölçtür başka bi yerde tabi
kız 9600 9.ay kilosu 8. ay kilosuda 9600 ceren 8 we 9 ay arası hiç kilo almamıştı sadece boy uzamıştı dişlerden falan perişan oldu yawrucak bir ayda 5 diş patlatarak.. iştahı hala kötü zorla yiyo..40 gr dogruysa cok az:44:
aptal işte hiç el sürmeden cery hopluyo bu 72 dio.. neyseki uyardımda doğru düzgün ölçtü 76,5cm miş ama o 76 kabul edio:))) neye dayanarak bilmiorum..72 nerde 76 nerdee..sarsuk hemşaaare!..kilosunu 200 gr fazla tarıtyodu bizim saglık ocagıda..40 gr dogrumu peki dogruysa cok az ya
Ah Pınarcım Eymen kuzuma çok geçmiş olsun. Hay Allah çabucak iyileşir inşallah.
Bizim aile hekimimizin olduğu salık ocağı tadilatta ama oraya sağlık ocağı demeye bin şahit lazım iki odadan ibaret. Çok dandik yani.
Hasretcim 10 günde uzamaz 12. gün uzar. Boyu uzamasa da maşallah 76 cm süper esin 1 ay küçük sizinkilerden boyu 68 cm kilosuda 7800 minicik benim kızım.
haha:82:bende yapmak istemediğim zaman çiğ küfffte istetirim bayılırımm:)kamil aradım evde yemek yok yapmayı düşünmüyorum diyegelirken yemek getir dedim kendimi yorgun hissediyorum,heryerim ağrıyo...
yok cnm ölçtürmeye gerek falan.. kendi drumuz 10gün önce ölçtü işte 9600gr we 76cm boy.. bu ay sonu yine kendi drumuz ölçer..
diş cıkaran babyler kilo almaktan ziyade zayıflarda demişti dr..iyi yine kilosunu korumuş üstüne üsütlük bide 40 gr almış küçük cadım:)
kız 9600 9.ay kilosu 8. ay kilosuda 9600 ceren 8 we 9 ay arası hiç kilo almamıştı sadece boy uzamıştı dişlerden falan perişan oldu yawrucak bir ayda 5 diş patlatarak.. iştahı hala kötü zorla yiyo..
aptal işte hiç el sürmeden cery hopluyo bu 72 dio.. neyseki uyardımda doğru düzgün ölçtü 76,5cm miş ama o 76 kabul edio:))) neye dayanarak bilmiorum..
minyon bir kız olacak senin ki belli.. takılmıyorum zaten her ay düzenli uzuyor kiloda iyi alıyordu ama bu ay dişlerden alamadı.. aldığıda boya gitti..
Ah Pınarcım Eymen kuzuma çok geçmiş olsun. Hay Allah çabucak iyileşir inşallah.
Bizim aile hekimimizin olduğu salık ocağı tadilatta ama oraya sağlık ocağı demeye bin şahit lazım iki odadan ibaret. Çok dandik yani.
Hasretcim 10 günde uzamaz 12. gün uzar. Boyu uzamasa da maşallah 76 cm süper esin 1 ay küçük sizinkilerden boyu 68 cm kilosuda 7800 minicik benim kızım.
Pınar Eymen"ın atesı kac derece ?
oy bebegim benim duş iyi gelir şimdi ona..
amin....duygulandırdın beni..
salak hemşire önce 72 ölçtü boyunu.. dedim 10gün önce 76ydı ama çekti herhalde bizim kızaa kıpırdadı herhalde bu defa adam gibi bacağını falan tuttu ewet 76,5 76diyelim boyu uzamamış dedi asalak! hiö güwenmiorum ya neyse kilosuda 9640çıktı... hiç kilo da almamış tabi bu ay 40gr..
evet şimdi uyuyor ebuşum
ben de çok duyguluyum ateş kötü gerçekten Rabbim evlatlarımızı korusun... amin...
2011 haziran annelrinden bnden 3 gün büyük olan bi kadının bebeği karnında ölmüş 4 gün önce.. bugün kürtajla alacaklarnmış bundan önce 5 düşüğü war(((((
uyku tulumu olayından yine vazgectim..biliorum ki daralacak kurtlu kızım..rahat edemez arada havalandıracak acacak üstünü başını ..istemeyecek sabit bi şeyin içinde debelenmeyi..ee diğer balon tulumu kullananlar da hiiç tavsiye etmiyor..:44:
valla ebuşum ben balon tulum kullanıyorum memnunum bilmem artık karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?