2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

akşam yemeğim yok beyim işten gelecek ne yapsam acaba:26: ben mutfağa doğru yol alsam iyi olacak gelirim birazdan

kamil aradım evde yemek yok yapmayı düşünmüyorum diye gelirken yemek getir dedim kendimi yorgun hissediyorum,heryerim ağrıyo...

Son düzenleme:
ayy mert izin vermiyo yazmama,kuduruk şey kucağımdan leptopun üstüne atlıyo resmen hasret bence bidaha ölçtür başka bi yerde tabi
yok cnm ölçtürmeye gerek falan.. kendi drumuz 10gün önce ölçtü işte 9600gr we 76cm boy.. bu ay sonu yine kendi drumuz ölçer..
40 gr dogruysa cok az:44:
kız 9600 9.ay kilosu 8. ay kilosuda 9600 ceren 8 we 9 ay arası hiç kilo almamıştı sadece boy uzamıştı dişlerden falan perişan oldu yawrucak bir ayda 5 diş patlatarak.. iştahı hala kötü zorla yiyo..
72 nerde 76 nerdee..sarsuk hemşaaare!..kilosunu 200 gr fazla tarıtyodu bizim saglık ocagıda..40 gr dogrumu peki dogruysa cok az ya
aptal işte hiç el sürmeden cery hopluyo bu 72 dio.. neyseki uyardımda doğru düzgün ölçtü 76,5cm miş ama o 76 kabul edio:))) neye dayanarak bilmiorum..

minyon bir kız olacak senin ki belli.. takılmıyorum zaten her ay düzenli uzuyor kiloda iyi alıyordu ama bu ay dişlerden alamadı.. aldığıda boya gitti..

kamil aradım evde yemek yok yapmayı düşünmüyorum diye gelirken yemek getir dedim kendimi yorgun hissediyorum,heryerim ağrıyo...
haha:82:bende yapmak istemediğim zaman çiğ küfffte istetirim bayılırımm:)

canım sağ ol...

Eymen de öyle merak etme erkek olduğu halde 7900 grm ve 68 cm

hasret alıntım cıkmaış dr muz diş cıkarma döneminde kilo almak bi kenara zayıflar demişti bebekler..küçük cadım kilosunu koorumuş yine üstüne üstlük bide 40 gr almış agzını yediğim:Ç)

bizim doktorda 100 grm eksik ölçtü doğru kilosu 7900
geçen sefer zırıl zırıl ağlıyordu tartıda durmaadı diyorum ben zaten 8 kg olmasına şaşmıştım
Doktorda diyorki kilo vermiştir o
ben çocuğumu bilmiyorum sanki

uyku tulumu olayından yine vazgectim..biliorum ki daralacak kurtlu kızım..rahat edemez arada havalandıracak acacak üstünü başını ..istemeyecek sabit bi şeyin içinde debelenmeyi..ee diğer balon tulumu kullananlar da hiiç tavsiye etmiyor..:44:

2011 haziran annelrinden bnden 3 gün büyük olan bi kadının bebeği karnında ölmüş 4 gün önce.. bugün kürtajla alacaklarnmış bundan önce 5 düşüğü war(((((

valla ebuşum ben balon tulum kullanıyorum memnunum bilmem artık karar senin

QUOTE=ege43;16544661]merhabalar gecmişe dalmadan önce, itiraf com da okudugum bi iletiyi paylasıyorum helal olsun diyorum :)))
Kız torununun doğumunda yarım altın takarken; "Erkek olsaydı tam takardım, artık kısmetse ikincisine." diyen kayınpederine; "İkinciyi de kız yapıp soyunuzu kurutacağım." diyen gelini, ben alnının ortasından öpüyorum.
cokkkk güldüm :))))))))
......biraz gec oldu ama bende şu an cok güldüm ve takdir ettim bagyanı helal....................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…