- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.681
canım sağ ol...
Eymen de öyle merak etme erkek olduğu halde 7900 grm ve 68 cm
2011 haziran annelrinden bnden 3 gün büyük olan bi kadının bebeği karnında ölmüş 4 gün önce.. bugün kürtajla alacaklarnmış bundan önce 5 düşüğü war(((((
zaten alırsam eger balon alıcam bi bunda bunalmaz diye düşünüyorum..azcık daha sogursa havalar almak zorunda kalabilirim bu defa..bakalım şu anki fikrim..
bnde balon alıcam dha mantıklı diğeri seninde dediğin gişbi astronot sanki
bnde balon alıcam dha mantıklı diğeri seninde dediğin gişbi astronot sanki
iiyice kararsız kaldım yaaBizimkilerde sonradan açılırlar inşallah Pınarcım.
Ebru, Hasret balon daha çok dolanıyor sinir oluyorlar dönemiyorlar edemiyorlar. Diğerinde astronot gibi olmuyorlar o kadar kalın değil yani en azından benim aldığım markanınki kalın değil. Ben giydiriyorum sürüne sürüne yatakta uykusunda tur atıyor benimkisi.
baksana esrinde haklı.. üstü askılıya dönecek bedende dönecek balon kalacak falan nasıl olur bilemedim adam gibi yatmıyoki cücelerbizim aktif babyler gelemez öyle sıkıya..bizi anca bu paklar
bnde hergün bi yerlere gitmek istyorum.. sosyalleşmek istyorum hayata karışmak istyorummmmmmmkocısıme dedım ben yarın ablamlara gıtmeyı cok ıstıyorum ama malum annenın belı durumu var. o da dedı yalnız mı gıdeceksın.ozkan bındırecek denız otobusune oradan hande karsılayacak bı kahve ıcıporadan ablamın kayınvalıdesıne gececegım yemege cagırmıs aksamda ablamlar gelecek dedım.kocısımde ben hava durumundan cekınıyorum aksam geleyım konusalım dıdı.
yaaaaaaaaaa banane banane ben karsıya gecmek ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaa :95:
eprum soyledık yahu unı baby gayet ıyı
ebruşummm sen kıza brokoli yediriyormusun yani brokolili bi çorba vs.. ağırlıklı brokoli olacak ama..can bebe..jhonsans baby..nivea..şimdide dalin..kullanmadıgım ıslak mendil markası daha var mı???:44:
en azından pişik yapmayacak olan??
evde 6 7 çeşit emzik var..her seferinde bi yere düşüp kayboluyo bulamıyorum ya da evden cıkarken unutup yenisini almak zorunda kalıyorum..ama kızım sagolsunhaftalar sonra tıkıştrdıgı deliklerden cıkarıyo emzikleri..
iyi akşamlar kızlar ben bugün hastanelerde dolandım.
2 eltimle birde teyze kızıyla birlikte gittik onlarda dr muayene olacaklamış
yagızıda aldım o un sırası 10 da benimkide 9.20 de idi
ben muayene olurken o bakıcaktı çocuguma o hemen bende sıranmı alayım dedi.
bende iyi tmm hemen gel ama dedim,benim sıram geldiyağıza bakıcak kimse yok arkamdaki bayan siz girin.
ben bakayım dedi bende yok onuda alırım yanıma bişey olmaz felan dedim.olmaz bakayım iki kşide ısrar edince bıraktım. arabasında
muayene oldum ama aklım dışarıda kaldı dr çok ciddi bişey deildir umarım bir emar çekilmeni istiyorum dedi..
küçüklüktende sorun olabilir dedi .
yarın sabah 9 da emar çekinmeye gidecegim ama ben çok korkuyorum o makinaya girmekten.((
ebruşummm sen kıza brokoli yediriyormusun yani brokolili bi çorba vs.. ağırlıklı brokoli olacak ama..
çünkü brokolinin pişik yapma olayı çoookkk fazla tamamm yedikleride yapar ıslak mendilden ziyade bide antibiyotiktte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?