- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.701
komili var ben çok memnunum şekerim..can bebe..jhonsans baby..nivea..şimdide dalin..kullanmadıgım ıslak mendil markası daha var mı???:44:
en azından pişik yapmayacak olan??
hiç yapmazdım ama nasıl yaptım bilmiyorum.nimet bi daha bunu asla yapma!helekide istanbul gibi bi yerde..cocugunu asla ve asla tanımadıgın hiçkimseye bırakma..kızım organ mafyası en cok cocuklara sarmış durumda fırsat kolluyo her an her yerde..allah tan iyi insana denk gelmişssin..
bu arada ne emarı?
bu cihaza ben girdiysem herkes girer merak etme kolostro fobim var cünki..inan okadar korkulacak bi cihaz egil..bende bagımlılık yarattı kız girmeden duramıyorum cihaza:)
şaka bi yana güzel olumlu haberler getir inş..
evde 6 7 çeşit emzik var..her seferinde bi yere düşüp kayboluyo bulamıyorum ya da evden cıkarken unutup yenisini almak zorunda kalıyorum..ama kızım sagolsunhaftalar sonra tıkıştrdıgı deliklerden cıkarıyo emzikleri..
Nimeeett kız bana kızmışsın sen, anacım 40 yılda bi girersen unuturum tabi seni
Seni çooooooooooooooooooooooooooookk seviyorum tatlıcım:92::123::127::132: oldu mu??
nehir eşyaları ne yaptın antalyadan gelmedimi henüz..?
bugün ne topike doğru düzgün girebildim ne yazabildim serhan paşa izin vermedi bu üst dişler zorluyor oğluşumu kızlar hani bi jel varmış kullanan varsa adını yazarmısınız o iyi geliyomu rahatlatıyormu?
bnde öyle walla onlarca emzik kaybettim abartısız.. şuan yine 6 tane yaptım bakalım kaç gün gidcek.. yarın bi bakarım 1 tane bulamıyorum yaaa
bugün ne topike doğru düzgün girebildim ne yazabildim serhan paşa izin vermedi bu üst dişler zorluyor oğluşumu kızlar hani bi jel varmış kullanan varsa adını yazarmısınız o iyi geliyomu rahatlatıyormu?
valla siz yine iyisiniz ata sadece bir emzik kullanıyo ve burda o emzikten yok zaten bende sadece avent olduğu biliyorum başka hiçbir emziği kullanmıyor gözüm gibi bakıyorum emziğe bir görseniz hali kalmadı emziğin
Dedim ki pediped ayakkabıı hani bunlar yürüyecek yaaaa indirimdeee alan yok muuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?