2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biliyorsunuzki kayınvalidemlerde kalıyorum ve devamlı takip edemiyorum ev ev üstüne haliyle,rahatsız olan arkadaşlarımız varmış hepsine tek tek geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

can bebe..jhonsans baby..nivea..şimdide dalin..kullanmadıgım ıslak mendil markası daha var mı???:44:
en azından pişik yapmayacak olan??
komili var ben çok memnunum şekerim..
hiç yapmazdım ama nasıl yaptım bilmiyorum.
içim içim,i yedi içeriye sokamazdım drlar kızıyo bebegin ne işi var burada diye..
zaten yarın götürmeyecegim kaynanam yanında uyur sabah kalkmaz inşallah..
inşallah bayılmam oracıkta ama girecem başka çaresi yok galiba..
kızz banada alışkanlık yapmasın..:))
filizcim çok sagol ben öyle tez canlı deilim ama çok korkuyorum.. sağol cnm dileklerin için..

bnde öyle walla onlarca emzik kaybettim abartısız.. şuan yine 6 tane yaptım bakalım kaç gün gidcek.. yarın bi bakarım 1 tane bulamıyorum yaaa

Nimeeett kız bana kızmışsın sen, anacım 40 yılda bi girersen unuturum tabi seni
Seni çooooooooooooooooooooooooooookk seviyorum tatlıcım:92::123::127::132: oldu mu??

hade bee kim 40 yılda bir giriyormuş
ayrıca bir fincan kahvanin kırk yıl hatırı varmış.
biz bir iki gün girmedik diye hemen unutu ver birdaha olmasın

bugün ne topike doğru düzgün girebildim ne yazabildim serhan paşa izin vermedi bu üst dişler zorluyor oğluşumu kızlar hani bi jel varmış kullanan varsa adını yazarmısınız o iyi geliyomu rahatlatıyormu?

nehir eşyaları ne yaptın antalyadan gelmedimi henüz..?

tatlım evim olduğu gibi antalyada haziranda buradan ev tutucaz ve eşyalar o zaman gelicek
hasretcim evde kyınbaba ve anne var evet müsait kadın yatak odasını gardırobu filan komple boşaltıp bize verdiler kendileri karı koca kanepede yatıyolar valla Allah razı olsun

ben akşam sürdüm drmuz vermişti dentinox jel diş eti ağrılar için topikal ve antienlamatuar ve kızçe bu jelin tadına bayılar eme eme bitiriyor parmağımı sürerken

bnde öyle walla onlarca emzik kaybettim abartısız.. şuan yine 6 tane yaptım bakalım kaç gün gidcek.. yarın bi bakarım 1 tane bulamıyorum yaaa

valla siz yine iyisiniz ata sadece bir emzik kullanıyo ve burda o emzikten yok zaten bende sadece avent olduğu biliyorum başka hiçbir emziği kullanmıyor gözüm gibi bakıyorum emziğe bir görseniz hali kalmadı emziğin

ben kızçeyi alıştırmadığım emziğe çok şükürde tatlım ne zamandır sorucam sorucam cesaret edemedim ama hep aklımda belki cvp vermek istemzsin haklısında neyse sen boşanmıştın di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…