2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun teyzeleri yarın alayım hemen gündüz uykusu kalmadı hiç çok huzursuzlanıyo yavrumm gecede ıhh ıhh diyo öyle biyerde oturuyorumki dağ başı resmen adı istanbul işte yarın annemlere gidicem alırım ordan hepinize iyi geceler öptüm çokk

ben kızçeyi alıştırmadığım emziğe çok şükürde tatlım ne zamandır sorucam sorucam cesaret edemedim ama hep aklımda belki cvp vermek istemzsin haklısında neyse sen boşanmıştın di mi

sorun değil canım o konudan rahatsızlık duymuyorum rahatım evet boşandım hazirandan beri bekar bir hatunum :)

size de iyi geceler tatlışlar bu arada nerde ki ev

Öznur canım kapıda kayınvalidem ve kayınpederimi görünce şokk oldum şimdi gittiler kusuruma bakma dönemedim sana

Çok sağ ol...

Eymenin ateşi düştü 1 saat sonra ama 5-6 saatte bir yükseliyor bakalım bu geceyi nasıl geçireceğiz...

Şimdi çıkıyorum o uyurken ben de yatayım gözüme uyku giremese de
:2:

günaydın canlar yine ilk günaydın benden :)

EYMEN rahatsızmış merak ettim pınar ne yaptı acaba .. benim cep telefonum hala eşimin halasında gidip almadık arayamıyorum kimseyide ,,, merak ettim vallaa..

günaydın fatma bugün açılış bizden galiba dün çok kötü bir gece geçirdim, doğumdan bu yana hiç 3-4 saat aralıksız uyuyamadım, (belki bir iki kez anca uyumuşumdur) tüm gün zombi gibi geziyorum,haliyle bağışıklık falan kalmadı hemen hastalanıyorum. geçen pazartesiden beri hastayım hiç gelişme yok , yediğime içtiğimede dikkat ederim ama iyileşemedim hala,mertte 3 gündür hiç emmiyo gece sadece bir kez zorla emiyo, hazır mama zaten içmiyo.dün gece burnu tıkanmıştı yatmadan onu temizleyim dedim ağlama krizine girdi bende cinlendim artık,zaten sinirlerim tepemde, yorgunum hastayım... bir bağırdım merte çocuk dondu kaldı sonra tekrar ağlamaya başladı,bende saydım sövdüm. bıktım artık bunun nazından uykusuzluktan ölüyorum hastayım kendime bakacak zamanım yok falan diye bide bunun nazıyla uğraşıyorum diye. gittim yattım odaya,sızmışım zaten. bikalktım sabah ezanı okunuyo mert ağlıyo. eşim susturmaya çalışıyo salonda,gittim aldım emzirdim tekrar uyudu. ama bende bi bıkkınlık var anlatamam size, kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum.

kızlaaar ben geldim sağ salim
hande çekilişe bizi katma, azemheval ve beni yani. zira az önce şerifecimin gönderdiği mertimin cicilerini aldım çok şirin şeyler bende kısmetse haftasonu yolluycam

günaydın herkese
canım umarım olmuşlardır beğenmenize çok sevindim, kızım grip hemde fana şekilde bakalım nasıl atlatacaz hepiznizi kocamn öpyrm

he aynı biz((((( çok fenayıom dün abdullah güle mail yazdım durumumu anlattım bakalım bir fayda gelecekmi
hasta olan meleklere allah sağlık şifa versin allahım korusun onları

yaw bide hediye mevzuzu vardı çok okuyamıyorum kızımdan dolayı müdürüne hediye arıyodu, benim patronumda çok zengindi beğenmezdi bişeyi bende meyveli çikolatalar var (hafif) onlardan yaptırmıştım iş yerine gündüz göndertmiştim bence süper bir bak istersenhttp://www.bonnyfood.com/catinfo.asp?cid=68&gclid=CNyzxa7J3qUCFYS-zAodJknr1A

he aynı biz((((( çok fenayıom dün abdullah güle mail yazdım durumumu anlattım bakalım bir fayda gelecekmi
hasta olan meleklere allah sağlık şifa versin allahım korusun onları

sabah sabah hiç güleceğim yoktu valla geçmiş olsun canım sanırım mertte bugün yarın hasta olur emmediği ve mama içmediği için hediyeler çok güzel elinize yüreğinize sağlık, inşallah sizde bizimkileri beğenirsiniz. kazak göğüs kısmından biraz dar oldu ama emzirdiğimden dolayı bikaç ay sonra tam olur canım teşekkür ederiz

Günaydın canlarım,

Eymen yine ateşlenmiş, inşallah geceyi rahat geçirmişlerdir, biraz vakit geçsin de arayalım Pınar'ı...

Gülşan, aynı bıkkınlık bende de var, seni çok iyi anlıyorum. 9 aydır ilk kez oluyor diyebilirim, özellikle yemek yemediğinde ve gece 2 saatte bir uyandığında çok fena cinlerim çıkıyor. Birkaç defa ben de bağırdım ama o kadar korkuyor ki kuzu, artık frenlemeye çalışıyorum kendimi. Biraz kendine zaman ayırman lazım sanırım ama mevcut koşullarda çok zor tabi. Allah kolaylık versin arkadaşım...

Ben de çok gerginim, dün kayınvalidem annemi de delirtmiş, biraz tartışmışlar, kayınvalide çaktırmadı ama annem anlattı biraz. Birşey yokmuş gibi davrandım, bakalım eşime anlatacak mı ve nasıl anlatacak... İyice sapıttı kızlar, dün annem hem bize hem Doruk'a mercimek çorbası yapmış, akşam giderken dedi ki sizin çorbaya kimyon koydum, aklında olsun. Sonra kpeder çorbayı içmeden önce karısına acı var mı bunda diye sordu. Acı yok, biraz kimyon koydum dedi kadın yaa, ben yapmadım demedi, hayretler içindeyim. Üstelik de bir kap yemek yapmamıştı, ben Doruk'a balık ve haşlanmış patates yedirdim, Doruk'tan kalanı da kendim yedim, bunlar da bir gün önceden kalan cücük kadar yemekleri yediler. Herşeye karışmaya devam, ilk arabam yüzünden birbirimize giriyorduk, Doruk 75 cm olmuş, bunu kullanması sakıncalıymış dedim, yok yok uygun onun boyuna kullansın diye tutturdu, izah ediyorum yine de iddialaşıyor benimle, yine susan uzatmayan ben oldum ama resmen şiştim, umarım 1-2 güne giderler, yoksa Burcu patlar :84:

can bebe..jhonsans baby..nivea..şimdide dalin..kullanmadıgım ıslak mendil markası daha var mı???:44:
en azından pişik yapmayacak olan??

ebru uni baby dene canım o saf su ve pamuk ,, yenidoğan cildi için , sizinkide hassas ya iyi gelir diye düşünüyorum ...

canım insan bazı dönemler böyle olabiliyor uykusuzluk insan dengesini tamamen bozuyor
bu raddeye gelmeden eşinle konuşsaydın bir iki gün evin ağırlığını senin sorumluluğundaki işleri felan o alsaydı
kolay değil yaa anne olmak çalışan bayan olmak ev hanımı olmak hepsi bizde allah kolaylık versin cnm gerçekten hepimize sinirlerde yerinden oynuyor tabi ,,,

can bebe..jhonsans baby..nivea..şimdide dalin..kullanmadıgım ıslak mendil markası daha var mı???:44:
en azından pişik yapmayacak olan??

Kız çocuklarının idrarı çok asitlidir o yüzden daha sık pişik olurlar, unıbaby yenidoğandan şaşma, yalnız biraz pahalı ama çocuğunun acı çekmemesi için ya o ya pamuk-su yapacaksın.

Dentinox ve calgel jel.

Arada hepimize oluyor arkadaşım napalım bu sene böyle geçecek, gerçi çocuk büyütenler 2 yaşında 1 yaşını arayacaksın 3 yaşında 2 yaşını diyor ama ne yapalım bu veletleri biz istedik Onun da bi derdi vardır annesi anlamadığın için ağlamıştır kuzucuk

ne yapam lee
yoksa biz daha yılalrca bureda kalırız kimsede gidin demez ne manyak şey ya deli olucam her sabah sövüyorum her akşam sövüyorum bakalım cumhur başkanı ne diyecek bu işe( sanki adamın hiç işi kalmamış ) aman umut fakirin ekmeği ye memet ye :))))))
hadi ya keşke bir büyüğünü alsaymışım ben resimden baktım dedim bu olur memişleri hesapa katmadık:))))

innnnşalllaaahhhh..tez zamanda gider geç zamanlar alır geri gelemsiii,,,

çok güzeldi bu :))

Şerife, geçmiş olsun güzel kızına, çabucak iyileşir inşallah...

Gülşan, ben de dün akşam acaba anne sütüyle doymuyor mu diye Doruk'a devam sütü hazırladım, kıyameti kopardı, ağzına bile almadı biberonu, süt var ıydı bilmiyorum ama meme emmeye devam etti, sonra da uyudu, iki saat sonra yine uyandı, ayağımda salladım uyudu, iki saat sonra yine uyandı vs vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…