- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.721
ben kızçeyi alıştırmadığım emziğe çok şükürde tatlım ne zamandır sorucam sorucam cesaret edemedim ama hep aklımda belki cvp vermek istemzsin haklısında neyse sen boşanmıştın di mi
sağolun teyzeleri yarın alayım hemen gündüz uykusu kalmadı hiç çok huzursuzlanıyo yavrumm gecede ıhh ıhh diyo öyle biyerde oturuyorumki dağ başı resmen adı istanbul işte yarın annemlere gidicem alırım ordan hepinize iyi geceler öptüm çokk
kızlaaar ben geldim sağ salim
hande çekilişe bizi katma, azemheval ve beni yani. zira az önce şerifecimin gönderdiği mertimin cicilerini aldımçok şirin şeyler bende kısmetse haftasonu yolluycam
günaydın fatmabugün açılış bizden galiba dün çok kötü bir gece geçirdim, doğumdan bu yana hiç 3-4 saat aralıksız uyuyamadım, (belki bir iki kez anca uyumuşumdur) tüm gün zombi gibi geziyorum,haliyle bağışıklık falan kalmadı hemen hastalanıyorum. geçen pazartesiden beri hastayım hiç gelişme yok , yediğime içtiğimede dikkat ederim ama iyileşemedim hala,mertte 3 gündür hiç emmiyo gece sadece bir kez zorla emiyo, hazır mama zaten içmiyo.dün gece burnu tıkanmıştı yatmadan onu temizleyim dedim ağlama krizine girdi bende cinlendim artık,zaten sinirlerim tepemde, yorgunum hastayım... bir bağırdım merte çocuk dondu kaldı sonra tekrar ağlamaya başladı,bende saydım sövdüm. bıktım artık bunun nazından uykusuzluktan ölüyorum hastayım kendime bakacak zamanım yok falan diye bide bunun nazıyla uğraşıyorum diye. gittim yattım odaya,sızmışım zaten. bikalktım sabah ezanı okunuyo mert ağlıyo. eşim susturmaya çalışıyo salonda,gittim aldım emzirdim tekrar uyudu. ama bende bi bıkkınlık var anlatamam size, kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum.
he aynı biz((((( çok fenayıom dün abdullah güle mail yazdım durumumu anlattım bakalım bir fayda gelecekmi
hasta olan meleklere allah sağlık şifa versin allahım korusun onları
can bebe..jhonsans baby..nivea..şimdide dalin..kullanmadıgım ıslak mendil markası daha var mı???:44:
en azından pişik yapmayacak olan??
günaydın fatmabugün açılış bizden galiba dün çok kötü bir gece geçirdim, doğumdan bu yana hiç 3-4 saat aralıksız uyuyamadım, (belki bir iki kez anca uyumuşumdur) tüm gün zombi gibi geziyorum,haliyle bağışıklık falan kalmadı hemen hastalanıyorum. geçen pazartesiden beri hastayım hiç gelişme yok , yediğime içtiğimede dikkat ederim ama iyileşemedim hala,mertte 3 gündür hiç emmiyo gece sadece bir kez zorla emiyo, hazır mama zaten içmiyo.dün gece burnu tıkanmıştı yatmadan onu temizleyim dedim ağlama krizine girdi bende cinlendim artık,zaten sinirlerim tepemde, yorgunum hastayım... bir bağırdım merte çocuk dondu kaldı sonra tekrar ağlamaya başladı,bende saydım sövdüm. bıktım artık bunun nazından uykusuzluktan ölüyorum hastayım kendime bakacak zamanım yok falan diye bide bunun nazıyla uğraşıyorum diye. gittim yattım odaya,sızmışım zaten. bikalktım sabah ezanı okunuyo mert ağlıyo. eşim susturmaya çalışıyo salonda,gittim aldım emzirdim tekrar uyudu. ama bende bi bıkkınlık var anlatamam size, kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum.
can bebe..jhonsans baby..nivea..şimdide dalin..kullanmadıgım ıslak mendil markası daha var mı???:44:
en azından pişik yapmayacak olan??
bugün ne topike doğru düzgün girebildim ne yazabildim serhan paşa izin vermedi bu üst dişler zorluyor oğluşumu kızlar hani bi jel varmış kullanan varsa adını yazarmısınız o iyi geliyomu rahatlatıyormu?
sabah sabah hiç güleceğim yoktu valla geçmiş olsun canım sanırım mertte bugün yarın hasta olur emmediği ve mama içmediği için hediyeler çok güzel elinize yüreğinize sağlık, inşallah sizde bizimkileri beğenirsiniz. kazak göğüs kısmından biraz dar oldu ama emzirdiğimden dolayı bikaç ay sonra tam olur canım teşekkür ederiz
Günaydın canlarım,
Eymen yine ateşlenmiş, inşallah geceyi rahat geçirmişlerdir, biraz vakit geçsin de arayalım Pınar'ı...
Gülşan, aynı bıkkınlık bende de var, seni çok iyi anlıyorum. 9 aydır ilk kez oluyor diyebilirim, özellikle yemek yemediğinde ve gece 2 saatte bir uyandığında çok fena cinlerim çıkıyor. Birkaç defa ben de bağırdım ama o kadar korkuyor ki kuzu, artık frenlemeye çalışıyorum kendimi. Biraz kendine zaman ayırman lazım sanırım ama mevcut koşullarda çok zor tabi. Allah kolaylık versin arkadaşım...
Ben de çok gerginim, dün kayınvalidem annemi de delirtmiş, biraz tartışmışlar, kayınvalide çaktırmadı ama annem anlattı biraz. Birşey yokmuş gibi davrandım, bakalım eşime anlatacak mı ve nasıl anlatacak... İyice sapıttı kızlar, dün annem hem bize hem Doruk'a mercimek çorbası yapmış, akşam giderken dedi ki sizin çorbaya kimyon koydum, aklında olsun. Sonra kpeder çorbayı içmeden önce karısına acı var mı bunda diye sordu. Acı yok, biraz kimyon koydum dedi kadın yaa, ben yapmadım demedi, hayretler içindeyim. Üstelik de bir kap yemek yapmamıştı, ben Doruk'a balık ve haşlanmış patates yedirdim, Doruk'tan kalanı da kendim yedim, bunlar da bir gün önceden kalan cücük kadar yemekleri yediler. Herşeye karışmaya devam, ilk arabam yüzünden birbirimize giriyorduk, Doruk 75 cm olmuş, bunu kullanması sakıncalıymış dedim, yok yok uygun onun boyuna kullansın diye tutturdu, izah ediyorum yine de iddialaşıyor benimle, yine susan uzatmayan ben oldum ama resmen şiştim, umarım 1-2 güne giderler, yoksa Burcu patlar :84:
azemheval kullanıcısından alıntı
he aynı biz((((( çok fenayıom dün abdullah güle mail yazdım durumumu anlattım bakalım bir fayda gelecekmi
hasta olan meleklere allah sağlık şifa versin allahım korusun onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?