2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize günaydın birazdan yine limana gideceğim tebliğ edeyim, bi deniz havasını içime çekeyim geleyim
Çorapsız yatırma deneylerim devam ediyor ve Kerem gece sadece 11:30 da uyandı pışpışladım uyudu ve sabah alarm saatinde uyandı. Deneyim şimdilik başarılı ama yine de 2 gece çok kesin sayılmaz belki hiçbir derdi yoktu ondan uyudu, deneye devam :) ama denemek isteyen arkadaşları "elveda çoraplı geceler" deneyime beklerim

Günaydın canlar

Eymen saat 5 gibi yine ateşlendi şimdi iyi 4-5 saatte bir yükseliyor ateşi
Yavrum nasıl bu hale geldi anlayamıyorum
İnternette lökositin düşük olması durumlarına baktım abuk subuk şeyler yazıyor...

''Kadir tuğcu da bana şöyle cevap yazmış
Viral enfeksiyon geçiriyor, Monositlerin yüksek olması biraz "Enfeksiyöz Mononükleoz" lehine ama bu yaşta olması biraz garip. Olabilir. Neticede viral bir enfeksiyon geçiriyor, antibiyotik gerekmez. Ateş düşürücüleri de çocuk rahatsızlık hissederse verin.''

Çocuk 39 da hiç bir şeyle avutulmaz bir hale geliyor pazartesiye kadar beklesem mi yoksa başka bir doktora götürsem mi şaşırdım

Günaydın,
Hasta olan arkadaşlara ve bebeklerimize acil şifalar diliyorum, benim kızın ateşi de dün düştü çok şükür, ama sabaha kadar mızmız ve uykusuz bir gece geçirdik yine..
Gülşancım, yaşadığın durumu çoookkk iyi anlıyorum, bir ara bende de olmuştu, arada Mert e bakacak birileri yok mu, sende kafa dinlesen biraz..

canım benim çok geçmiş olsun vallahi dr gmtürsende yapackları bişey yok
zeynepte aynı halde çok ateşlnirse ılık banyo yaptır ama soğuk kesinlikle koyma bol sıvı c vitamini yastıgına colmiks bide ballı limon allahım tez zamanda iyilştirsin

Hadi bakalım, zamanın varsa bi de çay iç, hatta beni ara, beraber içiyomuşuz gibi olsun...

Ben hep çorapsız yatırıyorum, başka bi çare bulabilir misin benim için?

Pınarcım, üzüldüm, tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin Eymen'ime...

39 derece ateş çok yüksek, perişan olur çocuk, ben olsam, naçizane, asla beklemem pazartesiye kadar, kaptığım gibi bir doktra daha götürürüm. İstersen bizim doktoru önerebilirim, sana çok yakın değil ama çok iyi ve ilgili bir doktordur.

size de geçmiş olsun Şerifeciğim
inşallah tez zamanda iyleşirler dediğin gibi bi anlamı yok gitmenin ne bileyim...

onu öyle görünce dayanamıyorum

Pınar bi anlamı yok gitmenin olur mu? çocuk için en büyük sorun ateş değil mi? ve seninki geçmeyen ateş, bence başka bir doktora git gerçi İklim de son günlerde aynıydı Yasemin le konuşun bence tüm belirtiler aynı mı diye

Pınarcım, anladığım kadarıyla Eymen grip değil, ateşi de gripten gelen bi ateş değil, ben o yüzden bi doktora daha gitmekte fayda olur diye düşündüm. Bir daha söylüyorum, ateşi çok yükseliyor, aman dikkat, Allahım esirgesin, şifa versin...

Burcu limana iş için gidiyorum,kafamda baretle pek seni arayıp çay keyfi yapacak durumum olmayacak deniz havası almaya gidiyorum lafı işin geyiği.
Yasemin dün yazdım ama görmedin sanırım, sen benim msnde ekli değilsin diye biliyorum ve evet işyerinde msn yasak, hatta şöyle ki bizim işyerinde pcden müzik dinlemek yasak, CD veya disket sokmak yasak,pc de ekran görüntüsü olarak ne olacağına bile yönetim karar veriyor

Aylin, insanı heveslendiriyorsun, sonra oalcak şey mi bu söylediğin Zaten kendimi sokaklara vurasım var, kendim çıkmışcasına sevinecektim ki, maymun ettin beni
Sizin işyeri yakında sizden sabun yapabilir kanımca, o ne öyle nazi kampı gibi, kk'ya girdiğini fark etseler nolur, felaket senaryoları canlandı aklımda valla...

2 şık olur ya uyarı alırım ya da hiçbi açıklama yapmadan siteye girişi engellerler, bizde facebook twıtter vs sitelerde yasak

Arkadaşım 7 yaşındaki kızı için Sabiha Paktuna Keskin den randevu almaya kalkmış, birkaç ay sonraya randevu verebilmişler ve muayene ücreti 438 tl imiş, yalnız dikkatinizi çekerim 400-425-450 falan değil 438 tl

canlarım ben bunların hepsini doktora söyledim
o da bebeklerin büyükler gibi olmadığını 40 derece ateşe bile dayanbildiklerini söyledi...
ayrıca bu ateşin devam edeceğini de... grip değil işte viral enfeksiyon un bir çeşidi ama o da grip sayılıyor
bizim tek sııntımız ateş
bakalım bugünkü duruma göre doktora götürüp götürmeyeceğime karar vereceğim şimdi iyi...

Aylincim, sen benim msn de eklisin ama zaten sizin şirkette herşey yasakmış, boşver, bişey diyecektim o gün,ondan sordum, bundan sonra mutfağa çağırırım artık seni.. :)))
O şirkette nasıl çalışıyorsun bacım, giriş çıkışta da üst araması yapıyorlar mı, bilgi kaçırmayın diye, benim çalıştığım bir firmada b.sayar kasasından hiçbir şekilde bilgi alamıyordun ve arada arama yaparlardı bilgi sızdırabiliyor muyuz diye, ayrıca b.sayar ekranına kadar kamera ile gözetlerlerdi ne yapıyoruz diye, gerçi ben orda sadece 7 ay çalışabildim, daha fazla dayanamadım, Allah tan bu şirkette rahatım ve sanırım buradan emekli olacam :)))

Kızlar bu arada, benim koca da yeni bir işe başvuru yaptı, henüz aramadılar ama olursa süper olacak her açıdan, bize de dua edin olur mu..?

İklim in ateşi düştü, herşey yolunda ama uyumuyor sıpa yaa, çok mızmız ve herşeye ağlıyor... Dün akşam görümce ve kaynana + görümcenin yaramaz oğlu bizdeydi, sevecez diye uyuyan kızımı uyandırıp, 5 dk. sonrada çekip gittiler, saat 23:00 a kadar tekrar uyutabilmek için uğraştım, saat 01:00 da uyandı ve bir daha uyumadı, başım çatlıyor yine..
Gecenin ayrıntılarını yazmayım, uyuzlar beni ve annemi sinir ettiler yine.. Bakalım eşime neler anlatacaklar, bugün alırım haberleri artık, uyduracak neler buldular meraktayım..

kızlar iyiki varsınız valla halimi anlıyan birilerinin olması çok güzel.merte bağırıp sonra çok pişman oluyorum annem bizde kalıyo ama onada kıyamıyorum yaşlı ve bel fıtığı var günboyu mert onun haşatını çıkarıyo bide gece al sen bak diyemiyorum,eşim sabah,sen üzülme geceleri ben bakarım bundan sonra dedi ama onun uykusu çok derin top patlasa uyanmaz. düşünün gece mert 8kez kalkar kamil sabahleyin: gece mert iki kez ağladı bi sıkıntısımı var diye sorar,6sını duymamış bile bi iyileşsem idare edicem yine ama hastalıktan iyileşemiyorum, çünkü dinlenemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.
aylin bende mert için bi derdi var diyorum ama ne olduğunu anlayamıyorum,diş değil hasta değil,ateş falan yok ama emmiyo ve gece çok uyanıyo,acıkmasın diye yatmadan bi saat önce iyice doyuruyorum ,suyunu veriyorum aklım almıyo yani sinirleniyorum
şerife inşallah abdullah gül bi çare bulur durumunuza, seni anlıyorum mahrumiyet bölgesinde bebekle yaşamak zor çünkü,mailine mutlaka cevap gelir ama inşallah istediğin gibi olur herşey

Ha bu arada İklimde hiç gribal bir durum yoktu, sadece ateş vardı, Eymen le benzeşiyorlar bu açıdan evet ama bizim ateşimiz 38 i hiç geçmedi ve dünden beri ateş yok dediğim gibi..
Bakalım cumartesi doktor ne diyecek, bende isityorum idrar tahlili, Eymen den sonra iyice şüphelendim..

Ha bu arada İklimde hiç gribal bir durum yoktu, sadece ateş vardı, Eymen le benzeşiyorlar bu açıdan evet ama bizim ateşimiz 38 i hiç geçmedi ve dünden beri ateş yok dediğim gibi..
Bakalım cumartesi doktor ne diyecek, bende isityorum idrar tahlili, Eymen den sonra iyice şüphelendim..

İklim e de geçmiş olsun canım
Biz kan tahlili yaptırdık sadece sen de öyle yap idrar pek bir işe yaramıyor...

Bizde de ateş var ve boğazlarımız kızarıktı sadece hepsi bu...

İklim e de geçmiş olsun canım
Biz kan tahlili yaptırdık sadece sen de öyle yap idrar pek bir işe yaramıyor...

Bizde de ateş var ve boğazlarımız kızarıktı sadece hepsi bu...

Teşekkür ederiz, kan tahlilinde daha iyi görünüyor enfeksiyonlar doğru diyon, bende öyle yaptırayım, hem daha kolay kan tahlili, idrarda beklemekte uzun sürüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…