- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.741
günaydın canlar
eymen saat 5 gibi yine ateşlendi şimdi iyi 4-5 saatte bir yükseliyor ateşi
yavrum nasıl bu hale geldi anlayamıyorum
internette lökositin düşük olması durumlarına baktım abuk subuk şeyler yazıyor...
''kadir tuğcu da bana şöyle cevap yazmış
viral enfeksiyon geçiriyor, monositlerin yüksek olması biraz "enfeksiyöz mononükleoz" lehine ama bu yaşta olması biraz garip. Olabilir. Neticede viral bir enfeksiyon geçiriyor, antibiyotik gerekmez. Ateş düşürücüleri de çocuk rahatsızlık hissederse verin.''
çocuk 39 da hiç bir şeyle avutulmaz bir hale geliyor pazartesiye kadar beklesem mi yoksa başka bir doktora götürsem mi şaşırdım
Hepinize günaydın birazdan yine limana gideceğim tebliğ edeyim, bi deniz havasını içime çekeyim geleyim
Çorapsız yatırma deneylerim devam ediyor ve Kerem gece sadece 11:30 da uyandı pışpışladım uyudu ve sabah alarm saatinde uyandı. Deneyim şimdilik başarılı ama yine de 2 gece çok kesin sayılmaz belki hiçbir derdi yoktu ondan uyudu, deneye devam :) ama denemek isteyen arkadaşları "elveda çoraplı geceler" deneyime beklerim
Günaydın canlar
Eymen saat 5 gibi yine ateşlendi şimdi iyi 4-5 saatte bir yükseliyor ateşi
Yavrum nasıl bu hale geldi anlayamıyorum
İnternette lökositin düşük olması durumlarına baktım abuk subuk şeyler yazıyor...
''Kadir tuğcu da bana şöyle cevap yazmış
Viral enfeksiyon geçiriyor, Monositlerin yüksek olması biraz "Enfeksiyöz Mononükleoz" lehine ama bu yaşta olması biraz garip. Olabilir. Neticede viral bir enfeksiyon geçiriyor, antibiyotik gerekmez. Ateş düşürücüleri de çocuk rahatsızlık hissederse verin.''
Çocuk 39 da hiç bir şeyle avutulmaz bir hale geliyor pazartesiye kadar beklesem mi yoksa başka bir doktora götürsem mi şaşırdım
Aylin, insanı heveslendiriyorsun, sonra oalcak şey mi bu söylediğinZaten kendimi sokaklara vurasım var, kendim çıkmışcasına sevinecektim ki, maymun ettin beni
Sizin işyeri yakında sizden sabun yapabilir kanımca, o ne öyle nazi kampı gibi, kk'ya girdiğini fark etseler nolur, felaket senaryoları canlandı aklımda valla...
İklim e de geçmiş olsun canım
Biz kan tahlili yaptırdık sadece sen de öyle yap idrar pek bir işe yaramıyor...
Bizde de ateş var ve boğazlarımız kızarıktı sadece hepsi bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?