- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.761
İklim e de geçmiş olsun canım
Biz kan tahlili yaptırdık sadece sen de öyle yap idrar pek bir işe yaramıyor...
Bizde de ateş var ve boğazlarımız kızarıktı sadece hepsi bu...
Günaydınlar
Laptop geldi şükür ama mouse kısmı çalışmıyor, ayrı mouse bağladım e tabi bu da Eymen beyin dikkatinden kaçmadı. Farklı bişi gördü ya, sürekli mouse'a doğru zıplamaya çalışıyor
Günaydınlar
Laptop geldi şükür ama mouse kısmı çalışmıyor, ayrı mouse bağladım e tabi bu da Eymen beyin dikkatinden kaçmadı. Farklı bişi gördü ya, sürekli mouse'a doğru zıplamaya çalışıyor
hımm anladım,zaten erkekler bişey yapınca hep takdir edilmek ister,ama sen yapınca zırnık yok o zaten senin görevinBURCU cnm nefretlik bi kaynanan var 1000 km de ondan nefret eden biri var
GÜLŞAN cnm aynı bıkkınlık bendede var ama ben bebeğe deil esere patlıyorum oğluşa kıyamıyorum babası daha kıyılası geliyor nasıl yemek yaptığıma gelince herifim 5'te hortladı e 2 saat oynadık yedik içtik sonra birlikte mutfağa girdik elimde çabuktur yapıverdik eserin ne dediğine gelince sabah kalkmış dünden kalan bulaşığı yıkamış meyve suyu sıkmıştı makineyi çözmemiş posayı dökmemiş dünden beri bekliyo bende bebeğe yemek yapmıştım dibi tutmuştu biraz tencereye su koymadan bırakmışım işe geç kalmıştım efendim ben hep bööle yapıyomuşum insan tencereye su koyar yumuşatırmış eser dedim 3 ayda 1 yıkıyosun ben bööle yıkıyorum yıkamıcam bi daha dedi dedim zaten yıkamıyosun ha bide konuşmanın başında bebeğe mama yapmaya indim eserde bebeği indirdi oğlum bak mutfağı topladım annen uyanınca teşekkür eder artık dedi bi baktım ben hergün yıkıyorum kimseden teşekkür aldıım yok(esere girişen smile)
PINAR çok geçmiş olsun eymene istersen bi doktora git çok yükseliyo ateşi
Alıntı yapamıyorum !
Yasemin, eşinin iş görüşmesi inşallah hayırlısıyla, istediğiniz gibi sonuçlanır, Allah gönlünüze göre versin arkadaşım.
Esin, naptı yine kocaman adam?
Gülşan, benim annem sarsak valla biraz, yapma diyorsun anlamıyor, akşam kendi evine indikten sonra bi de salata yapmış, e onlara yapmıyorum sen ye diye yapıyorum diyor ama onlar da yiyor sonuçta, almadım ben de, otur kendin ye onlar yemesin dedim. Eşim son birkaç seferdir bazı şeyleri fark ediyor sanırım ama bana gaz vermemek için çaktırmıyor.
Meral, digol digol, yerim o zıplangaç Eymen'i ben...
Günaydınlar
BURCU cnm nefretlik bi kaynanan var 1000 km de ondan nefret eden biri var
GÜLŞAN cnm aynı bıkkınlık bendede var ama ben bebeğe deil esere patlıyorum oğluşa kıyamıyorum babası daha kıyılası geliyor nasıl yemek yaptığıma gelince herifim 5'te hortladı e 2 saat oynadık yedik içtik sonra birlikte mutfağa girdik elimde çabuktur yapıverdik eserin ne dediğine gelince sabah kalkmış dünden kalan bulaşığı yıkamış meyve suyu sıkmıştı makineyi çözmemiş posayı dökmemiş dünden beri bekliyo bende bebeğe yemek yapmıştım dibi tutmuştu biraz tencereye su koymadan bırakmışım işe geç kalmıştım efendim ben hep bööle yapıyomuşum insan tencereye su koyar yumuşatırmış eser dedim 3 ayda 1 yıkıyosun ben bööle yıkıyorum yıkamıcam bi daha dedi dedim zaten yıkamıyosun ha bide konuşmanın başında bebeğe mama yapmaya indim eserde bebeği indirdi oğlum bak mutfağı topladım annen uyanınca teşekkür eder artık dedi bi baktım ben hergün yıkıyorum kimseden teşekkür aldıım yok(esere girişen smile)
PINAR çok geçmiş olsun eymene istersen bi doktora git çok yükseliyo ateşi
hımm anladım,zaten erkekler bişey yapınca hep takdir edilmek ister,ama sen yapınca zırnık yok o zaten senin görevin
anne yüreği işte napıcan, seni düşünüyo demekki
Gülsan ne geliyor kaymakama :):)
burcu anneler varya o anneler deli ediyoralr beniii,,, bizimkide bugün bizim evi temzilemeye gidecekti sabah evdeki anahtarı çaldım geldim gidemesin diye ona düştü sanki bırak dmat çalışsın kazansız tutsun temzilikçisini :) sanki çocuğa bakıyor diye çıakrıp beş kuruş veriyormuşuz gibi birde temzilik çıkaıyor başına yaww :)): )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?