2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazdıkalrım gitmiyor inşallah bu çıkar alıntıalrım ve cevaplarım felan gitti hep

aylin bende türk telekomda çalışıyorum burada da face gibi siteler yasak , hatta haber sitelerinde bazı haberleri bile açmıyor , msn yok ama ben https://imo.im/ diye bi siteden çok rahat bağlanabiliyorum :) denemek istersen tavsiye ederim :)

yasemincim eşi iş görüşmesine gidecek arkadaşım innnşaaallllaaaahhhh sizinkide olumlu sonuçlanır bizimkide :):)

pınarcım eymene geçmiş olsun bana ebru tavsiye etişti ali şal medicanada çok iyi bir doktor ben memenunum ssk lıya muayene ücreti 50 tl canım

İklim e de geçmiş olsun canım
Biz kan tahlili yaptırdık sadece sen de öyle yap idrar pek bir işe yaramıyor...

Bizde de ateş var ve boğazlarımız kızarıktı sadece hepsi bu...

canım yaa bizim doktor seline kan tahlili , idrar tahlili , idrar kültürü , kaka tahlili , kaka kültürü yaptı birde 4d ultrasonla böbrekelrine karnına ciğerlerine felan baktı mikrop vücutta bi sıkıntı oluşturmasın diye idrar şekeri biraz yüksek çıktı hemen kan şekerine baktırdı yani nerde ise çekap yaptı diyebilirim kusması ishali ateşi ve iştahsızlığının sebebi için tabi kanı düşük çıktı kan damlasının dozunu artırdı , işte malum idraryolunda da enfeksiyon çıktı

pınar geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir eymen paşa
burcu eşin inşallah kayınvaldenin gerçek yüzünü yani yüzsüzlüğünü görür biranönce annen niye yemek yapıyoki onlara. sen eve gitmeden önce doyur karnını eve gidincede doruk paşanınkini hazırla kaynanlarda ne bulursa yesin valla
aylin ben senin işyerinin bukadar sıkı olduğunu bilmiyordum,anlattıkların kanımı dondurdu bune güvensizlik yaw. ben kaymakama gelen gizli yazıları görüyorum ama bizde bile böyle sıkı kontrol yok

günaydınlar herbirkese nasılız bu sabah bakalım biz dün akşam kayınvalidedeydik tam bir eziyetti sabah henüz uyanamamışken eserin bi lafı yüzünden kendüsünü boğasım geldi
dünya talısı oğlum ii mutlu bu yüzden de dünya güzel bugün bizim menümüz tavuklu pilav mercimek çorbası yoğurt fikir versin die yazıyorum sabah oluşla pişirdik

bu arada selin hediyelerini almış fotosunu yükler umarım merak ediyorum nasıl oldu gerçi eminim çok datlu olmuşlardır neticede içindekiler datluuuu

esin eşin ne dedi merak ettim valla sabah sabah yemeği nası yaptın canım arkadaşım? ben genelde geceden yapıyom, sabah 5 dakika fazla uyumanın derdine kahvaltıyı ekmek arası yiyom bazen

Günaydınlar
Laptop geldi şükür ama mouse kısmı çalışmıyor, ayrı mouse bağladım e tabi bu da Eymen beyin dikkatinden kaçmadı. Farklı bişi gördü ya, sürekli mouse'a doğru zıplamaya çalışıyor

canım korkarım eymen yazmana izin vermez mertte mauseyi görünce onunla oynamaya bayılıyo bide bizimki ışıklı falan

BURCU cnm nefretlik bi kaynanan var 1000 km de ondan nefret eden biri var
GÜLŞAN cnm aynı bıkkınlık bendede var ama ben bebeğe deil esere patlıyorum oğluşa kıyamıyorum babası daha kıyılası geliyor nasıl yemek yaptığıma gelince herifim 5'te hortladı e 2 saat oynadık yedik içtik sonra birlikte mutfağa girdik elimde çabuktur yapıverdik eserin ne dediğine gelince sabah kalkmış dünden kalan bulaşığı yıkamış meyve suyu sıkmıştı makineyi çözmemiş posayı dökmemiş dünden beri bekliyo bende bebeğe yemek yapmıştım dibi tutmuştu biraz tencereye su koymadan bırakmışım işe geç kalmıştım efendim ben hep bööle yapıyomuşum insan tencereye su koyar yumuşatırmış eser dedim 3 ayda 1 yıkıyosun ben bööle yıkıyorum yıkamıcam bi daha dedi dedim zaten yıkamıyosun ha bide konuşmanın başında bebeğe mama yapmaya indim eserde bebeği indirdi oğlum bak mutfağı topladım annen uyanınca teşekkür eder artık dedi bi baktım ben hergün yıkıyorum kimseden teşekkür aldıım yok(esere girişen smile)
PINAR çok geçmiş olsun eymene istersen bi doktora git çok yükseliyo ateşi

Alıntı yapamıyorum !

Yasemin, eşinin iş görüşmesi inşallah hayırlısıyla, istediğiniz gibi sonuçlanır, Allah gönlünüze göre versin arkadaşım.

Esin, naptı yine kocaman adam?

Gülşan, benim annem sarsak valla biraz, yapma diyorsun anlamıyor, akşam kendi evine indikten sonra bi de salata yapmış, e onlara yapmıyorum sen ye diye yapıyorum diyor ama onlar da yiyor sonuçta, almadım ben de, otur kendin ye onlar yemesin dedim. Eşim son birkaç seferdir bazı şeyleri fark ediyor sanırım ama bana gaz vermemek için çaktırmıyor.

Meral, digol digol, yerim o zıplangaç Eymen'i ben...

hımm anladım,zaten erkekler bişey yapınca hep takdir edilmek ister,ama sen yapınca zırnık yok o zaten senin görevin

anne yüreği işte napıcan, seni düşünüyo demekki

Gülsan ne geliyor kaymakama :):)

burcu anneler varya o anneler deli ediyoralr beniii,,, bizimkide bugün bizim evi temzilemeye gidecekti sabah evdeki anahtarı çaldım geldim gidemesin diye ona düştü sanki bırak dmat çalışsın kazansız tutsun temzilikçisini :) sanki çocuğa bakıyor diye çıakrıp beş kuruş veriyormuşuz gibi birde temzilik çıkaıyor başına yaww :)): )

Meral bize geldiğinde görmüşsündür sende eymene 15-20 tl ye küçük bi maus al biz öyle yaptık artık bizimkilere musallat olmuyor :) hatta sürekli elinde doktora biel giderken götürdük doktor amcası çok beğendi :):)

akşam yemeğim yoktu bende kamili aradım gelirken bişeyler getir diye,yanında arkadaşı varmış duymuş,yazık adam karısının yaptığı yemeklerden göndertmiş bize aslında kadında tabaklarım vardı, memlekete gitmişti kadın bende kocasına yemek yollamıştım üzülüp,sağolsun oda tam gününde denk geldi iyi oldu içli köfte ,sebzeli pilav ve tavuk yapmış

Digol digol Burcucum:=) E hani perşembe gidiyolardı, korkarım sakız gibi uzayacak yine gitme meselesi
Pınarcım çok geçmiş olsun cnm benim, ateş cidden insanı çok korkutuyor. Bizim de ateşimiz bi kez 38.2 ye kadar yükseldi ama sonra ateşi düştükten sonra tekrar tekrar o seviyelere gelmedi. sizin durum çok zor şimdi Allah bi an evvel şifalar versin, dikkat et cnm. inşallah bi daha yükselmez o kadar
Yasemincim eşinin işi olumlu sonuçlanır inş.
Esin sabah sabah yemek yapmana hayranım walla, helal
Gülşan hepimizde oluyor patlama noktaları bazen cnm, inşallah düzene girerler bi an evvel. bendeki mouse da ışıklı sorma, şimdi üstüne örtü örttüm öyle kullanıyorum

Sağol Esin
Canım, bu sefer çok fena bişi yapmamış kocaman adam, evin işiyle ilgili bişi yaptıklarında mutlaka takdir ve teşekkür bekliyorlar, hepsinde var aynı arıza, ben de napıyım o yaptıkça veriyorum gazı :)))

hımm anladım,zaten erkekler bişey yapınca hep takdir edilmek ister,ama sen yapınca zırnık yok o zaten senin görevin

anne yüreği işte napıcan, seni düşünüyo demekki

Öyle, beni düşünüyor garibim, ben de onu düşünüyorum, sonra birbirimizi çok düşündüğümüz için kavga ediyoruz

Ayy Fatma, valla bağlamak lazım bunları. Biliyosun eve temizlikçi geliyor ya, gelmediği günler ortalığı süpürüyor benim çatlak, çok toz oluyormuş, çocuk yerlerde sürünüyormuş, yazıkmış. E güzel annem, haftada 3 gün geliyor kadın, daha ne be!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…