- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.781
Gülsan ne geliyor kaymakama :):)
burcu anneler varya o anneler deli ediyoralr beniii,,, bizimkide bugün bizim evi temzilemeye gidecekti sabah evdeki anahtarı çaldım geldim gidemesin diye ona düştü sanki bırak dmat çalışsın kazansız tutsun temzilikçisini :) sanki çocuğa bakıyor diye çıakrıp beş kuruş veriyormuşuz gibi birde temzilik çıkaıyor başına yaww :)): )
O kadar temizliğe, çocuk bakmaya, yardımlarına karşılık birde damatlara yaranabilseler, ama nerdeeee...? Ne kadar çok verirlerse annelerimiz damatlar o kadar çok istiyorlar üstüne üstlük..
akşam yemeğim yoktu bende kamili aradım gelirken bişeyler getir diye,yanında arkadaşı varmış duymuş,yazık adam karısının yaptığı yemeklerden göndertmiş bizeaslında kadında tabaklarım vardı, memlekete gitmişti kadın bende kocasına yemek yollamıştım üzülüp,sağolsun oda tam gününde denk geldi iyi oldu içli köfte ,sebzeli pilav ve tavuk yapmış
Digol digol Burcucum:=) E hani perşembe gidiyolardı, korkarım sakız gibi uzayacak yine gitme meselesi
Pınarcım çok geçmiş olsun cnm benim, ateş cidden insanı çok korkutuyor. Bizim de ateşimiz bi kez 38.2 ye kadar yükseldi ama sonra ateşi düştükten sonra tekrar tekrar o seviyelere gelmedi. sizin durum çok zor şimdi Allah bi an evvel şifalar versin, dikkat et cnm. inşallah bi daha yükselmez o kadar
Yasemincim eşinin işi olumlu sonuçlanır inş.
Esin sabah sabah yemek yapmana hayranım walla, helal
Gülşan hepimizde oluyor patlama noktaları bazen cnm, inşallah düzene girerler bi an evvel. bendeki mouse da ışıklı sorma, şimdi üstüne örtü örttüm öyle kullanıyorum
O kadar temizliğe, çocuk bakmaya, yardımlarına karşılık birde damatlara yaranabilseler, ama nerdeeee...? Ne kadar çok verirlerse annelerimiz damatlar o kadar çok istiyorlar üstüne üstlük..
amanııın bunlar daha kalıcı yane gülşanın deyimiyle aboooovvvOhhh, bayılırım içli köfteye :)
Valla dün akşam babam sordu kpedere, daha burdasın di mi görüşürüz abi diye, evet burdayım dedi, daha da bişey bilmiyorum.
Benim kocam o konuda çok iyidir, annemi el üstünde tutar, bazen annemin de idare edilecek tarafları olur, gık demez, kendini yormasın diye çabalar. Ama annem de ona bana davrandığından daha sevgi dolu davranır tabi, herşey karşılıklı...
o kadar temizliğe, çocuk bakmaya, yardımlarına karşılık birde damatlara yaranabilseler, ama nerdeeee...? Ne kadar çok verirlerse annelerimiz damatlar o kadar çok istiyorlar üstüne üstlük..
Esin aferin hamarat arkadaşıma, ben sabah kahvaltı da etmiyorum işyerinde ekmek arası yiyorum.Eşinin kırk yılda bir iş yaptı diye takdir beklemesi hiç şaşırtmadı beni çünkü hepsi aynı, ampul patladı değiştirir misin dedim eşime, sen de değiştirebiliyorsun illa erkeğim diye benden mi beklemen gerekir dedi, ben de dedim ki o zaman kadınım diye herşeyi benden bekleme evi sil süpür.
Bizim işyerinin yasaklar listesi ve insanların ego savaşları bitmez, anlatsam oha çüş diye kalakalırsınız, bir kere müdürlere mail attım ve alınmasınlar diye harf sırasına göre yazdım isimleri kişi bölümünde, biri aradı dedi ki ben onlardan daha kıdemliyim yıl olarak,beni ilk sıraya yazacaksın bundan sonra, insanların egoları yüzünden o kadar ağladım ki sayısını unuttum.Sonuca değil detaylara bakarlar, maillerimiz falan okunuyor zaten bilg işlemde o kadar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?