2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar temizliğe, çocuk bakmaya, yardımlarına karşılık birde damatlara yaranabilseler, ama nerdeeee...? Ne kadar çok verirlerse annelerimiz damatlar o kadar çok istiyorlar üstüne üstlük..

çok mersi sevgili arkidişlerim evet elim çabuktur mesela öğle arası da gidip evimi süpürücem oğluşun kıyafetlerini ütülicem bu arada makyajımı da yaptım topuklumu da giydim onlardan da hiiiiççç geri kalamam valla yalnız bugün kesin duşa girmem lazım oan bi türlü vaktim olmadı her an kokabülürüm

Ohhh, bayılırım içli köfteye :)

Valla dün akşam babam sordu kpedere, daha burdasın di mi görüşürüz abi diye, evet burdayım dedi, daha da bişey bilmiyorum.

O kadar temizliğe, çocuk bakmaya, yardımlarına karşılık birde damatlara yaranabilseler, ama nerdeeee...? Ne kadar çok verirlerse annelerimiz damatlar o kadar çok istiyorlar üstüne üstlük..

Benim kocam o konuda çok iyidir, annemi el üstünde tutar, bazen annemin de idare edilecek tarafları olur, gık demez, kendini yormasın diye çabalar. Ama annem de ona bana davrandığından daha sevgi dolu davranır tabi, herşey karşılıklı...

ya aslında çok kötü bişi söölemedi ama her ne kadar kendimi frenlemeye çalışsam da içimde ona olan bi kızgınlık var ve geçmiyo unutamıyorum geçtiğimiz ayı yazın bana yaşattıklarını amaaan neyse bundan söz etmicem
ben kavitasyona başlıyorum yeni yıldan sonra aranızda yaptıran yada yaptıran tanıdığı olan var mı benim var ama başka fikirler de olsun

amanııın bunlar daha kalıcı yane gülşanın deyimiyle aboooovvv

Esin aferin hamarat arkadaşıma, ben sabah kahvaltı da etmiyorum işyerinde ekmek arası yiyorum.Eşinin kırk yılda bir iş yaptı diye takdir beklemesi hiç şaşırtmadı beni çünkü hepsi aynı, ampul patladı değiştirir misin dedim eşime, sen de değiştirebiliyorsun illa erkeğim diye benden mi beklemen gerekir dedi, ben de dedim ki o zaman kadınım diye herşeyi benden bekleme evi sil süpür.
Bizim işyerinin yasaklar listesi ve insanların ego savaşları bitmez, anlatsam oha çüş diye kalakalırsınız, bir kere müdürlere mail attım ve alınmasınlar diye harf sırasına göre yazdım isimleri kişi bölümünde, biri aradı dedi ki ben onlardan daha kıdemliyim yıl olarak,beni ilk sıraya yazacaksın bundan sonra, insanların egoları yüzünden o kadar ağladım ki sayısını unuttum.Sonuca değil detaylara bakarlar, maillerimiz falan okunuyor zaten bilg işlemde o kadar yani.

ANNEM DÜN YATAK ÖRTÜSÜNÜ DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLÜYORDU İSMAİLLE KONUŞTUM BİZ ALALIM BİTANE BAK SİPARİŞİNİ VER DEDİ BİRDE NEVRESİM TAKIMI ALACAĞIM ŞUNLAR ANNEMİN ZEVKİNE UYGUN O AÇIKRENKLİ VE ÇİÇEKLİ MODELELRİ SEVER BİRDE YATAK ÖRTÜSÜ ÖYLE GÜNDELİK PRATİK BİŞİ ARIYOR SİZCE HANGİSİ DAHA GÜZEL HANGİSİNİ SİPARİŞ VEREYİM HEM ÜCRETSİZ AKRGO HEMDE 12 TAKSİT İMKANI VARMIŞ ?

1 =
Ürün Detayı

2 =
Ürün Detayı

3=
Ürün Detayı

BUNALRDA YATAKÖRTÜSÜ ÇEŞİTLERİ

1=
Ürün Detayı

2=
Ürün Detayı

o kadar temizliğe, çocuk bakmaya, yardımlarına karşılık birde damatlara yaranabilseler, ama nerdeeee...? Ne kadar çok verirlerse annelerimiz damatlar o kadar çok istiyorlar üstüne üstlük..

canım ismail o konuda bazı zamanlar çok iyi olur bazı zamanalrda ise tam dediğin gibi çok aksi ve bencil olur dengeziler yaa erkeklerişte :)

kıslar de haydi yolcudur abbas bağlasan durmaz
ben önce dayımın nikahına oradanda ablama gidiyorum.tabi bakırköy"e geçtiğimde önce hande ile görüşeceğim bi aksilik olmazsa.

Ben 3 numaralı nevresimi beğendim Fatma.. Amam biraz pahalı gibi geldi bana, daha uygun fiyata da bulabilirsin bence, yok ille de taç alacam diyorsan bilemem tabi..

alaam tozutmuş sizinkiler şirket diil getto sanküm istifa et gel burdaki demir çelikte iş bulalım sana bak arkadaşlarım var burda tikimle tassaım belimle kuşağım yatıyolar paso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…