2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fatma yatak örtülerinin ikisi de çok güzel, kelebekli olanı daha çok beğendim. Nevresim takımlarını çok beğenmedim, çok daha şık takımlar var ama ille de bunlardan seçin diyorsan, o zaman üçüncü en iyisi kanımca...

Bir de böyle şeyler gönderip alışveriş damarımı kabartmayın, zira benim kredi kartlarım Aylin'inkinin iki katı kadar geldi...

Gülsan ne geliyor kaymakama :):)
kız gizli dedikya zaten şuan mıt çi arkadaşlar sayfayı okuyodur (serdar abi dedikodu yapıyoz okuma)

eşine helal olsun canım ,gerçi benim eşiminde bi saygısızlığı olmadı bugüne kadar,annemin yemeğini eline verir meyvesini soyar çayını koyar
amanııın bunlar daha kalıcı yane gülşanın deyimiyle aboooovvv

bu durumda serdar abiyle bayağı bişi paylaşmış oluyoruz abi bunca zamanlık hukukumuz varmış da haberimiz yokmuş şu eserin kulağını çekiversen abi çok çektiriyo yaa

Bi açıklama daha yapmak isterim, bu ayki kredi kartı borcumun yarısı kadar bile maaş almıyorum. Ama biz bütün masrafları karttan yapıyoruz, bunların içinde evin harcamaları da var, yani kocam ödüyor. Ama yine de biraz coşmuşum bu ay...

Meral, görüşemedik diil, yine Öznur görüşmedi benimle, Bağdat Cad. buluşmasına da siz varsınız diye geldi kanımca

Gülşan, annesini saymazsak iyidir benim kocam, sağolsun

sagol meralcıgım.cumartesı ablamlarla donecegım.anneanneme gececegız.dayımın eglencesı var.bu arada buz patenı dersı alacagım.ablam hedıye edıyormus.olmaz oyle sey dedım neden ben sana hedıye edemezmıyım kardesım degılmısın dıye bı suru trıp yaptı :))) bılıo benım boyle abıdık gubıdık seylerı sevdıgımı.bırde raftıng yapabılsem ooooooooo super olur.
burcu ıle gorusemedık.kayınvalıdemın kızkardesı ve yıgenı gelecek dıye malesef.gelmeselerdı zaten kesın kararlıydım ılk geldıklerınde ben evden cıkacaktım hep oyle dıyorsunuz gelmedıgınız ıcın ınanamadım dıye trıp yapacaktım cıddı cıddı.

Gülşan, sen tehlikeli olmaya başladın anacım, mıt çi serdar abi falan.. bak bunu dedin, hergün yazarken serdar abi okuyorsa diye tereddütle yazacaz, kaynanama falan haber vermez dimi bu serdar abi..?

Son düzenleme:
Canım çok güzel modeller var burdaaa dur ben biraz daha bakayım annem taçın malını çok sever o hep öyle alır o yüzden ille taç diye baktım ama sararda çok kaliteli eminim beğenir dur bakıyorum hemencik :)

Esin ve gülsan bastım valal yine kahkahayı :):) süpersiniz :) mitçi abiye söyleyelim bak bunu daha önce söylesene bizim almanyay çıkış kanallarımızı KAYINVALİDEM TÜRKİYEYE TAŞINANA KAADAR kapatsın kız SONRA O GELİNCE BİZ GİDER ORDA EVİMİZDE RAHAT RAHAT YAŞARIZ )::) vaayy süper olur hee :):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…