- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.801
kız gizli dedikyaGülsan ne geliyor kaymakama :):)
eşine helal olsun canım ,gerçi benim eşiminde bi saygısızlığı olmadı bugüne kadar,annemin yemeğini eline verir meyvesini soyar çayını koyarOhhh, bayılırım içli köfteye :)
Valla dün akşam babam sordu kpedere, daha burdasın di mi görüşürüz abi diye, evet burdayım dedi, daha da bişey bilmiyorum.
Benim kocam o konuda çok iyidir, annemi el üstünde tutar, bazen annemin de idare edilecek tarafları olur, gık demez, kendini yormasın diye çabalar. Ama annem de ona bana davrandığından daha sevgi dolu davranır tabi, herşey karşılıklı...
amanııın bunlar daha kalıcı yane gülşanın deyimiyle aboooovvv
bu durumda serdar abiyle bayağı bişi paylaşmış oluyoruz abi bunca zamanlık hukukumuz varmış da haberimiz yokmuş şu eserin kulağını çekiversen abi çok çektiriyo yaakız gizli dedikyazaten şuan mıt çi arkadaşlar sayfayı okuyodur (serdar abi dedikodu yapıyoz okuma)
eşine helal olsun canım ,gerçi benim eşiminde bi saygısızlığı olmadı bugüne kadar,annemin yemeğini eline verir meyvesini soyar çayını koyar
bu durumda serdar abiyle bayağı bişi paylaşmış oluyoruz abi bunca zamanlık hukukumuz varmış da haberimiz yokmuş şu eserin kulağını çekiversen abi çok çektiriyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?