2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alaam tozutmuş sizinkiler şirket diil getto sanküm istifa et gel burdaki demir çelikte iş bulalım sana bak arkadaşlarım var burda tikimle tassaım belimle kuşağım yatıyolar paso
koptum burda nası laf öyle ilk kez duyuyom

sana sadece sabır diliyorum canım bizim bile maillerimizi okumuyolar süzgece takılmazsa

canım nevresim takımları saten.daha önce kullandınmı bilmiyorum birinciden ablama almıştım(lila renklisiydi ama) hiç kullanamadı kayıp gidiyo üstünden yatarken çok kaygan ,oda misafir takımı yaptı onu bence nevresim takımını daha uygun olanlarından al, burdan yatak örtüsü al onlar daha güzelmiş:44:

evet kızlar ben maalesef tek değilim serdar abide var mecburen ama hep okumuyolar merak etmeyin. süzgece takılan kelimeler etmezsek okumazlar.süzgece giren kelimeler siyasi ve gündemdeki önemli isimler genelde fatma mıt yazarsan daha iyi olur yanee bu sadece benim için değil herkesin tüm mail ve tlf konuşmaları için geçerli zaten. neyse konuyu kapatalım serdar abilere çerez olmayalım

Ya belki babama özel bir hizmet olsun isteim o nedenle saten setim :):)

ya canı mpamuklu satenler o kadar kaymıyor bende var tacın pamuklu sateni yumuşacık mis gibi kullanıyorum o yüzden yercih etmiştim o naylon gibi satenelr kullanılmıyor biz ilk gece için almıştık serdik birde kıyafetler saten felan mahvolmuştuk :):)

Ben yeni gelebildim Öznurrrr gitme
Esin ben de çok güldüm sana, orda bir sürü demir çelik var biliyorum zaten bigün taşınırsam o taraflara gelirim.
Burcu bu benim rekor kart ödemem ve sadece bana ait eşimin kartını saymıyorum, 900 lere kadar düşmüştüm bayram beni mahvetti bu kadar alışveriş yapacağıma kurban kessem hiç olmazsa sevaba girerdim
Esinnn Tekirdağ da kavitasyon buldum bi sorayım bakayım anacım fiyatları karşılaştırırız seninle, bu arada limandan geldim ve yarın fırtına olacak diyolar haberiniz olsun bu haftasonu için plan yapmayın

Fatma, ilk gece saten kıyafetler ne kadar kaldı ki üzerinizde
Pamuk satenler güzel sahiden, kaymıyor, ben param olduğu zamanlarda hep onlardan almıştım.

Aylin, bu ay ben de çok alışveriş yaptım, hem kendime hem Doruk'a, zavallı kocama alınmış bir çöp yok içinde, ama mutfak masrafı, dışardaki yemekler falan var işte, kendisi kredi kartı kullanmıyor, bunları ödesin napıyım...

Akşam eşim dedi ki, bu iş böyle olmuyor, senin annen de benim annem de bu çocuğun bakımı ve gelişimi ileilgili bildiklerini okuyorlar, laf dinlemiyorlar. Bir pedagog bul, gidip konuşalım, en doğruyu öğrenelim, onlara da doktor dedi diye anlatalım, yine dinlemezlerse hır çıkaracak yüzümüz olsun. Ne dersiniz?

AYLİN bak bakalım yaptıran kimseyi bulursan da sorguya çek nası işe yaramış mı kilo mu vermiş sıkılaşmış mı geri şişmiş mi sor bakem

kızlar bişi sorucam, nerden çıktı şu ilk arabamın 74cm'den sonra kullanılamayacağı? bakıyorum bakıyorum yok, aksine o zaman başlanıyor:44:

Ya zaten onları sonradan uyurken hani lüks olsun diye giytmiştik :):) neyyyysse :)

eşin doğru bir teşhis koymuş mantıklı geldi canım banada nacizane yane :) bi bakın bakalım ama senin annen konusunda şaşırdım senin dediklerini o uygular diye biliyordum ben ?

bravo kocana 10 tam puan veriyorum ve katılıyorum benim kocam dün harika bi çözüm buldu otur evde bebeğe bak aldıın paraya değmiyo yorulman dedi hööössstt dedim tabükü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…