- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.841
Fatma, ilk gece saten kıyafetler ne kadar kaldı ki üzerinizde
Pamuk satenler güzel sahiden, kaymıyor, ben param olduğu zamanlarda hep onlardan almıştım.
Aylin, bu ay ben de çok alışveriş yaptım, hem kendime hem Doruk'a, zavallı kocama alınmış bir çöp yok içinde, ama mutfak masrafı, dışardaki yemekler falan var işte, kendisi kredi kartı kullanmıyor, bunları ödesin napıyım...
Akşam eşim dedi ki, bu iş böyle olmuyor, senin annen de benim annem de bu çocuğun bakımı ve gelişimi ileilgili bildiklerini okuyorlar, laf dinlemiyorlar. Bir pedagog bul, gidip konuşalım, en doğruyu öğrenelim, onlara da doktor dedi diye anlatalım, yine dinlemezlerse hır çıkaracak yüzümüz olsun. Ne dersiniz?
bravo kocana 10 tam puan veriyorum ve katılıyorum benim kocam dün harika bi çözüm buldu otur evde bebeğe bak aldıın paraya değmiyo yorulman dedihööössstt dedim tabükü
kızlar bişi sorucam, nerden çıktı şu ilk arabamın 74cm'den sonra kullanılamayacağı? bakıyorum bakıyorum yok, aksine o zaman başlanıyor:44:
☞ BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
BUNALRIDA ÇOK BEĞENDİM AMA DENEMEDEN ALAMIYORUM BEN SELİNİME :)
şimdi onu yazıcaktım bende burcu kaynanasına kızmış ama benim bildiğimde bu boydan sonra kullanılıyo olduğu sonuçtan ancak adım atmaya başladılar birde sonrasında 36 aya kadar kullanılıyor araba olarakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?