2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uygundur gidebilirsiniz, tabi mesai saatleri dışında:) Cnm iyi olabilir neden olmasın yani ama o zaman da dinlerler mi meçhul, malum doktor böyle dedi deyince bile aman o doktor nerden bilecek, bilmem ne zaman bilmem kimin çocuğuna ... olmuştu da falan diyebiliyorlar bazen

Ben yemeğe gidiyorum kızlar..

Az evvel cep telefonumdan İklim aradı beni, son arananlarda ben varmışım, sıpa konuşmaya çalışıyor birde, sesimi tanıdı ve bana gel gel diyor, ıh ıh diyor, neyse kapattım telefonu, annem geri aradı 1-2 dk. sonra, telefon elinde ağlıyormuş kulağına tutup ses gelmeyince fırlatıp atıyormuş, ama ne ağlama şirkettekiler bile duydu telefondan gelen cırlama sesini, iyice zilli oldu bu kız yaa, güç bela ikna edip kapattım telefonu ama sanırsam bugünümüz telefonda gel gel demeyle geçecek...

Fatmacım, benim annem daha bi dinler ama onun da bazı arızalı tarafları var tabi, bir bakımdan geçirsek fena olmaz.
Esin, oğlu konusunda çok hassas benim adam ve doğru kararlar veriyor şimdilik, ben de takdir ediyorum kendisini...
Meral, özellikle kayınvalidem kesinlikle dediğin gibi yapar ama o zaman Ekrem'in de dediği gibi, benim hır çıkaracak bir dayanağım olur.
İlk arabam konusunu bi araştıralım, eğer öyle değilse kaynanaya rezil oldum demektir.

Burcu, eşine bravo diyorum bende, benim kocama pedagog desem, o ne der heralde :))) Cidden eşini kutluyorum, fikir süper ama uygulamada başarılı olunur mu bilinmez..

bravo kocana 10 tam puan veriyorum ve katılıyorum benim kocam dün harika bi çözüm buldu otur evde bebeğe bak aldıın paraya değmiyo yorulman dedi hööössstt dedim tabükü

deseydin ben bugün içind eğil yarınalrımız için çalışıyorum bebbemmm :)

geçengün 12 yaşında bi yarmazla konuştum annen çalışıyor sen en düşünüyorsun bu konuda diye :)

benim için hiç sorun yok okuldan eve geliyorum annemi arıyorum geldim diye
zaten yiyecekelrim hazır masamda oluyor kıyafetlerimi çıkarıp yiyip içip çıkıyorum tabi yine annemi arayıp bilgi veriyorum zaten cep telefonu hep yanımda

akşam beşte annem geliyor o gelemedn eve gelip ödevlerimi yapmış olmam gerek o gelince yemeklerimizi hazırlar yeiz oturur hem sohbet eder hemde ödevlerimin kalanına bakar sonrası zaten hep aynı babam gelir yemek ye televizyon izle yat tabi çok yoruluyor annem üzülüyorum ama benim açımdan bi sorun yok her istediğimi annem alır çünki :):)

hem çocuğun ifadeleri hem annesini kurduğu düzen ve çocuğa elektiriği çok hoşuma gitti ve b kadın konfeksiyonda çalışıyormuşşş
şimdi bu çocuğun sınıf arkadşı kardeşimi düşündüm ve karşıalştırdım çok fark var ibo ona göre çokdaha düzensiz ve ilgisiz kalır bence :)

kızlar bişi sorucam, nerden çıktı şu ilk arabamın 74cm'den sonra kullanılamayacağı? bakıyorum bakıyorum yok, aksine o zaman başlanıyor:44:

şimdi onu yazıcaktım bende burcu kaynanasına kızmış ama benim bildiğimde bu boydan sonra kullanılıyo olduğu sonuçtan ancak adım atmaya başladılar birde sonrasında 36 aya kadar kullanılıyor araba olarakta

Arabanin kendi boyu 50 cm oldugu icin belkide bazi yerlerde önerilmiyordur belirili bir boydan sonra.
Hani cocugun boyu uzun olursa bu sefer hafif egilerek tutup yitecerse arabayi oda belini agritir yada zarar verir gibisinden bir düsünceyle öyle diyorlardir belkide.

Bende bu arada su oyun masasini begendim ama kararsizim, gerci cok erken henüz ama indirimde oldugu icin aklima takildi....
Lego Taslari ve minik oturagida icinde...ne dersiniz?

Yoksa daha duruyumda zamani gelince su minik boya masalari felan varya onlardanmi alayim?

Şebnemcim, burda dedi kızlar 73 cm den uzun bebekler kullanmayacakmış diye, ben ondan kızdım valla. Offf çok kafam karıştı şimdi...

selam genclik:))
mesai başlamış yine ....
kızım uyuyo şu an itibariyle..bugün anasına zorlak cıkarmayacakmış gibi bi edada..şom agzım hayıra..
corbasınıda koydum pişiyo..bugünkü menümüss;
kıymalı pirinçli havuclu pırasa corbası..azıcıkta kabak attım içine..
bundan sonra aşure misali cok ta karıştrmak istemiyorum corbalarımı yani iç malzemelerii..
cünki her birinin tadı birbiriyle karışıp ortaya farklı bişey cıkıyo..
arada sadece asıl sebze corbaları yapıcam yani damak tadı alışsın ıspanaksa ıspanak kabaksa kabak şehriyeyse şegriye içine ne varsa doldurmayacam..bi iki malzeme yeter..haftanın 2 3 günü en azından..
süt verdim ayrıca biberonla sevdi lıkır lıkır içti..
bardakla içirmeye calıştım ilkin böyle istemedi biberonla verdim mecburan ..

ebrucum rüyamda yağmuru gördüm hediye almışım ona onu veriyordum hayır olsun inş.

burcum evet birara öyle bir konuşma olmuştu ama ben birçok sitede okudum bence kullanmasında bir sakınca yok insanlar yazmış üstüne 9 ay ve üstü kullanır diye sonuçta çocuk 9 aylık olupta 65 cm altı olan çok nadirdir sonuçta çogunun boyu 70 ve üstü

Tayt almışken çorap da aldım kaymazından hadi onu almışken bi de çarıklardan aldım sıralıyo diye, sanki az önce kredi kartım çok geldi abartmışsım diyen ben değildim dün de eczaneye gittim dedim ki oğlum aptamili artık çok severek içmiyor SIMA varmış ondan alıcam (SMA ya ismi ben onu aynen SIMA diye teafuz ettim) adam güldü o ESEMA dedi, heee dedim eskilerin kullandığı ESEMA bu muydu yani :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…