- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.861
hayrolsun şebo cum..artık aile gibi olduk ..rüyalardada beraberiz yani.:16:ebrucum rüyamda yağmuru gördüm hediye almışım ona onu veriyordum hayır olsun inş.
burcum evet birara öyle bir konuşma olmuştu ama ben birçok sitede okudum bence kullanmasında bir sakınca yok insanlar yazmış üstüne 9 ay ve üstü kullanır diye sonuçta çocuk 9 aylık olupta 65 cm altı olan çok nadirdir sonuçta çogunun boyu 70 ve üstü
selam genclik:))
mesai başlamış yine ....
kızım uyuyo şu an itibariyle..bugün anasına zorlak cıkarmayacakmış gibi bi edada..şom agzım hayıra..
corbasınıda koydum pişiyo..bugünkü menümüss;
kıymalı pirinçli havuclu pırasa corbası..azıcıkta kabak attım içine..
bundan sonra aşure misali cok ta karıştrmak istemiyorum corbalarımı yani iç malzemelerii..
cünki her birinin tadı birbiriyle karışıp ortaya farklı bişey cıkıyo..
arada sadece asıl sebze corbaları yapıcam yani damak tadı alışsın ıspanaksa ıspanak kabaksa kabak şehriyeyse şegriye içine ne varsa doldurmayacam..bi iki malzeme yeter..haftanın 2 3 günü en azından..
süt verdim ayrıca biberonla sevdi lıkır lıkır içti..
bardakla içirmeye calıştım ilkin böyle istemedi biberonla verdim mecburan ..
ebrucum rüyamda yağmuru gördüm hediye almışım ona onu veriyordum hayır olsun inş.
burcum evet birara öyle bir konuşma olmuştu ama ben birçok sitede okudum bence kullanmasında bir sakınca yok insanlar yazmış üstüne 9 ay ve üstü kullanır diye sonuçta çocuk 9 aylık olupta 65 cm altı olan çok nadirdir sonuçta çogunun boyu 70 ve üstü
Tayt almışken çorap da aldım kaymazından hadi onu almışken bi de çarıklardan aldım sıralıyo diye, sanki az önce kredi kartım çok geldi abartmışsım diyen ben değildimdün de eczaneye gittim dedim ki oğlum aptamili artık çok severek içmiyor SIMA varmış ondan alıcam (SMA ya ismi ben onu aynen SIMA diye teafuz ettim) adam güldü o ESEMA dedi, heee dedim eskilerin kullandığı ESEMA bu muydu yani :)))))
Ben yemeğe gidiyorum kızlar..
Az evvel cep telefonumdan İklim aradı beni, son arananlarda ben varmışım, sıpa konuşmaya çalışıyor birde, sesimi tanıdı ve bana gel gel diyor, ıh ıh diyor, neyse kapattım telefonu, annem geri aradı 1-2 dk. sonra, telefon elinde ağlıyormuş kulağına tutup ses gelmeyince fırlatıp atıyormuş, ama ne ağlama şirkettekiler bile duydu telefondan gelen cırlama sesini, iyice zilli oldu bu kız yaa, güç bela ikna edip kapattım telefonu ama sanırsam bugünümüz telefonda gel gel demeyle geçecek...
abooow, kaynanaya deme bari gidene kadarŞebnemcim, burda dedi kızlar 73 cm den uzun bebekler kullanmayacakmış diye, ben ondan kızdım valla. Offf çok kafam karıştı şimdi...
bende arada kendi sebze çorbamızdan veriyom damak tadı olsun diye, iyi yapmışsın canımselam genclik:))
mesai başlamış yine ....
kızım uyuyo şu an itibariyle..bugün anasına zorlak cıkarmayacakmış gibi bi edada..şom agzım hayıra..
corbasınıda koydum pişiyo..bugünkü menümüss;
kıymalı pirinçli havuclu pırasa corbası..azıcıkta kabak attım içine..
bundan sonra aşure misali cok ta karıştrmak istemiyorum corbalarımı yani iç malzemelerii..
cünki her birinin tadı birbiriyle karışıp ortaya farklı bişey cıkıyo..
arada sadece asıl sebze corbaları yapıcam yani damak tadı alışsın ıspanaksa ıspanak kabaksa kabak şehriyeyse şegriye içine ne varsa doldurmayacam..bi iki malzeme yeter..haftanın 2 3 günü en azından..
süt verdim ayrıca biberonla sevdi lıkır lıkır içti..
bardakla içirmeye calıştım ilkin böyle istemedi biberonla verdim mecburan ..
buarada atayla ikinci yıkanma zaferinide kutlamış bulunuyorum biraz önce koyun koyuna yıkandık hiç ağlamadı tam tersine oyunlar oynadık güldük :)
darısı yıkanırken sorun çıkaran diğer bebeklerin başına :))
birazdan sağlık ocağına gidicez zırtpırt arıyorlar boy ve kilo ölçeceklermiş önce yemeğimizi yiyelim bugün bulgur pilavı ve yogurt yiyiceğiz :)
bugünde benim derdimi dinlermisiniz(((((((( sabah eşimin teli caldı uyudugu için ben actım annesi ,oglum yokmuydu dedi uyuyo dedim birşey alınacakmıs sanki sekreterym gibi söledi kapattı.hatır sormak falan yok kaba şey .yine bizim üstümüzde kalakalıyolar.halası egeyi istanbula götürmek istiyo babaannesi yürüsün heryerlere gidecek diyo. şimdi bana muhtac ayaklanınca sanki onların olacakmıs gibi bi hava yaratıyolar ve bu beni cok sinirlendiriyo ...annesi onu kimselere bırakmaz dedim .sustular gecen gün.ama bir yere yemege gidiyoruz eşim baslıyo halası sen yedir egeye ver halası yedirsin ne istiyorsan yedir .cok biliyomus gibi patates kızartması yedirmeye kalktı o yemez onu dedim .ne var diyo .anladıgım kadarıyla kocama baskı yapıyolar biz ilgilenemiyoruz egeyle diye .alıyo kucagına egeyi ege bana gelmek istiyo bi süre sonra beni görmesin diye ceviriyo cocugu yaaaa bu kadar manyak bi görümce
Yazgı ağlayacağımı bildiğimden yazını üstünkörü okudum ve yine de gözlerimden yaş aktı, çalışan annelere yapma bunu
Yazgı zaten selini o halde bıraktım geldim burda da bunu okudum ohhh ağla fatoş ağla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?