2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dogru söylüyosun arkadasım sabırrrrrr sonsuzzzz sabır diliyorum bizim gibi gelinlere ...

dinleriz tabiki canım benimmm :)) kocan arada kalmış belli şekerim :) istanbula neden ansıl götürecek daha çok küçük ayrı kalmasın senden ... birde anladığım kadarı ile görümcen bekar :)

iki kez gelmiş aynı mesaj.sorry :))
bi da olmasın
psikomanyalar!!anlaşılan aynen söölediğin gibi bi laf gecmiş arada ..ilgilenmeme durumu gibi..ben artık takılmıyorum bunlara..benim iznim olmadan da kimse cocugumu alıp bi yerlere götüremez...ben onsuzyapamam der resti cekersin cano

dinleriz tabiki canım benimmm :)) kocan arada kalmış belli şekerim :) istanbula neden ansıl götürecek daha çok küçük ayrı kalmasın senden ... birde anladığım kadarı ile görümcen bekar :)

götüremez zatennnn :))) hayatımmm gecen sene piyangodan en büyük ikramiye bana vurdu veeeeeee ege dogmadan görümcem sözlendi 2 ay sonrada evlendi :))))))))
şimdi 2. bi ikramiye bekliyorum bi an önce hamile kalsın

ayy yok yaa ağlamayın.ağlayasanız diye yazmadım.daha doğrusu bu benim oğlum için yazdığım yazılardan biri,biraz kısaltıp sizle paylaşmak istedim.bak ağlarsanız bende ağlarım

canım sen mi ayzdın bunu çok güzel ben o yazının oğlum kısımalrını kuzum diye değiştirip selinin anı defterinin içine koymak için çıktı aldım :):) madem telif hakkı senin iznini alayım o zaman :)

ielrde söyelrim seline yazgı teyzen yazmış bunu diye :)

götüremez zatennnn :))) hayatımmm gecen sene piyangodan en büyük ikramiye bana vurdu veeeeeee ege dogmadan görümcem sözlendi 2 ay sonrada evlendi :))))))))

ayy yok yaa ağlamayın.ağlayasanız diye yazmadım.daha doğrusu bu benim oğlum için yazdığım yazılardan biri,biraz kısaltıp sizle paylaşmak istedim.bak ağlarsanız bende ağlarım

canım sen mi ayzdın bunu çok güzel ben o yazının oğlum kısımalrını kuzum diye değiştirip selinin anı defterinin içine koymak için çıktı aldım :):) madem telif hakkı senin iznini alayım o zaman :)

ielrde söyelrim seline yazgı teyzen yazmış bunu diye :)

iri bir çocuk değil aslında ama bıyu uzun bende 1,5 yaş alıyorum canım sağol teyzesi

on numara!!gece seni bu modda bırakmamıştım ama ..duygusal paranoya seni:):69:

Yazgı hanım, ağla o zaman, biz ağladık çünküm...

Ayşegül, evet, tek ihtiyacımız olan sabır, taştığı yerde de ben de onların üstüne taşacam artık. Oraya buraya götürme muhabbetine hiç takma, yandaki apartmana bile götüremezler senin rızan olmadan, belli ki bizimkiler gibi çocuk üzerinde bir hakimiyet mücadelesinde onlar da, önce oğullarının-kardeşlerinin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışırlar, sonra torunlarının-yeğenlerinin, diyorum ya tedavileri yok, Allahım bizi onlara benzetmesin, her gün bunun için dua ediyorum valla...

canım öncelikle mevladan sana sabır sonra o görümcene onu bir dakika boş bırakmayıp kaynanıda onuda meşgul edecek yaramaz bir çocuk diliyorum :) çocuk hem tatlı hem akıllı hemde yaramaz olsun ikiside senle uğraşmaya vakit bulamasınlar bence çok güzel bi dua oldu :) egecim rahat etsin :)

Eymen beyle markete gittik, yıktı ortalığı çığlık kıyamet. mahfetti beni walla, bişi alamadan da çıktık sonrada haketmedi ama, baktım hava güzel biraz parkta oynattım sıpayı, eve geldik emzirdim uyudu, yerine koydum kalktı

yok annem yazgı yazmadı bunu ama bu ve bunun kat kat anlamlı ve duygulusunu yazabilecek kapasiteye sahip ..:24:

yazgı ne güzel anlatmıssın aglattın ama. kuzumu özledimmmmmmmmmmmmm ((

ağlamayın ama,valla aynı şeyleri hissediyoruz diye yazmıştım ben.
tamam bidaha size yazı mazı yok

tabiki koy canikom.ben alp için yazıyorum bunu ve bunun gibi yazılar.büyüdüğünde vereceğim.bence çok değerli çünkü annesinin yüreğinden ona gelenler bunlar,umarım oda bilir kıy*****i.

on numara!!gece seni bu modda bırakmamıştım ama ..duygusal paranoya seni:):69:

gece bitti güzelim:82:.
bugün modum bu.beğendin demek,sanada yazam mı

ya işte biraz insan gibi durmayı ögrenseler bende ii davranacam onlara ama yok anacım akıllanmıyolar.hakimiyet kurdurmuyorum die deliriyolar ege bana cok düşkün die deliriyolar.dogdugu zaman ege yanımda yatıyodu hastaneden ilk cıktıgım gün kaynanam bi geldi nasıl alıyo egeyi kokuna alısacak diye elimden cekti resmen tabi alamadı ama :)))))) kokuma alısmasın istedilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay gıcık oldum yaa bu ne kompleks, kocanı doldurmalarına izin verme canım, kocanın yanında bebişi ay halan burdaymış öp halayı falan diye kocanın duyacağı şekilde bir iki kez sevdir yavruyu kociş olmadığında koklatma, yani ben olsam öyle yapardım hakediyolar onlar kimki senin yavrunu alıp gitcekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…