2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sıpa da markete gitmeyi hiç sevmiyor :)
Evet hiç hak etmemiş, eve gelince tek ayak üstünde durma cezası verseydin bi de

Öyle hemen sert yapma moduna girme, yemezler yavyum.
Mesai saatlerinde gönderme, o yeter bize

bu hastalık seni çok değiştirdi burcu m.çok gaddar gördüm seni:18:

yok annem yazgı yazmadı bunu ama bu ve bunun kat kat anlamlı ve duygulusunu yazabilecek kapasiteye sahip ..:24:

laa deli kadın ben yazdım bennnnn
bul bakem aynını asla bulamazsın çünkü bunlar bana ait ciğerim.ben yazdım.
yazım konusunda kendime güvenim büyük.
istersen sanada yazam:76:

meral gözlerim seni aradı..bugün selamını alamadıgımın eksikliği hissettim..bunun adı ne?aşk mı??

öyle yapıyorum ayy bak cici hala diyorum içimden sevimsiz hala diyorum ama :)))

ben geldiiiim evimi süpürdüm bi sepet ütü yaptım geldim

şekerim benzer bi durum bizde yaşandı benim annemler başka bir ilçede oturuyo eser bana arada annem alır ablam alır gezdirir yedirir içirir fln dedi akşam getirir tabi dedim tabi halası babaannesi onlar alacaklar tabi benim annemde özle alır gezdirir ama akşama getiremez bi gece kalır dedim eserin rengini anlatamicam görmeniz gerekir tabi konu bi daha açılmadı
YAZGI ya ben ağlamıyım die doğum fotolarına bakmıyorum senin bana ettiğine bak bööle yazıları bu topicten men ediyorum
MARALIM katılıyorum AYLİN VE BURCU mutfaktan çıkmayın bugün cezalısınız nedir bu mutfakta ne oluyo bea

Yazgıcım yazıyı okumadım ama eminim çok güzel yazmışsındır:81:

çok ayıp ama yaa :) bu kadar insan ağlamış sen sırf uzun diye okuma :) yazgı bence meral engelli gönder böyle yazıları :)

Aylin bak şu mutfak olayına fena bozuluyorum artık haberin olsun

canım senle aynı duyguyu paylaşmayı seviyorum .. senide seviyorum :)

wuuu çok öfkelisin yawww :)

ielrde gelinin seni çok kıskanacak :) teşekkürler teyzesi ben çok seviyorum böyle şeyleri çok beğendiğim bir iki tane var onlarıda çerçeve yaptıracağım .. sen bana özelden gönder böyle burda yayınlamasan bile :)

yok annem yazgı yazmadı bunu ama bu ve bunun kat kat anlamlı ve duygulusunu yazabilecek kapasiteye sahip ..:24:

yok annem yazgı yazdı bunu :) ama bundan daha iyilerini yazabileceği gerçekten belli .. tebrikler güzel gözlü arkadaşıma .. bu arada ebru sen beğenmedin mi ki bunu bunun daha güzeli fealn deme gereği duyuyorsun :):) mikser smale :)

vayyyyyy voşşşşşşşşşş...ozaman seni ayakta havada karada denizde alkışlıyorum aferin ..bu arada banada güzelim demezmisin..nefret ederim..ne söylerim ne söyletirim ..ok

İyi falan davranma be, ne lüzumu var, tepkisiz kal, yeter...

Aylin bak şu mutfak olayına fena bozuluyorum artık haberin olsun

Bozulma bea, çok masum şeyler konuşuyoz...

Yazgıcım yazıyı okumadım ama eminim çok güzel yazmışsındır:81:

Uzun diye okumadın di mi

Hastalık değil, kayınvalide değiştirdi beni.
Yok be gülüm, takılıyorum sana, çok güzeldi, biz de ondan ağladık zaten, yüreğine sağlık, Allah ayırmasın kuzulardan :)

meral gözlerim seni aradı..bugün selamını alamadıgımın eksikliği hissettim..bunun adı ne?aşk mı??

uyyy cnm aşkitom benim çorba konusunda da dediğime gelmişsin afferim

hee zaten çıkmaya niyetleri yokki be Esinim

bu arada hala korunmuyorum yumurtlama tedavisiyle hamile kaldım diye olmayabilir gibi geliyo zaten adet düzensizligi var .dün aksam hamile kalmam için müs bi geceydi adetin 14.günü .bakalım kalacakmıyımmmm hayırlısı olsun :)))

Ben de seni seviyorum Fatmacım
Burcu zannederim masum şeyler olsa bizimle de paylaşırdınız haa
Ben dönüp şu yazıyı okuyayım şimdi, eet uzun diye atlamıştım ama okumak icap etti şimdi, ya bismillah

hahahahayyyt..fatma kopardın beni ..ne cevherler varmış sende esprik kadın..keşfettim seni tamamdır benimsin artıkvallahi iki pofpoflayım dedim hatunu azıcık sevinsin diye..hakikat kendi yazmış..bu arada mıkser smile hee yada ebru ca çay kaşıgı smile de olabilirsin..

slm ben geldim sağlık ocağındaydım herkes hasta.DOĞAN BEY NET 11KG 250 GR EKSİK DİYELİM 10750 falandır doktorun tartısıylaok dar oynuyo çünkü.boy 72 cm iki ayda bir cm uzmazmı ağladı drmadı zaten kendim ölççem.kız öksürüyo şurup falan yazdırdım oğlan sağlam maşşallah.şimdi erkek anneleri oğlanıda bir kontrol ettireyim dedim arkasını dinliycekti doktor badisini açıyım dedim erkek çocuğuna badi giydirme ilerde torunların olmaz dedi ısı meselesi bişeyler bahsetti ama anlamadım neyse biarzdan gelirim doğanın çorbasını içircem geç kaldım.
hasta bebeklerimize geçmiş olsu.YAZGIÇOK GÜZEL ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK

Son düzenleme:

waaaww bol kırmızı noktalı ve bol bereketli geceler dileyelim o halde size :) mart bebekleri bol kardeşli olacak :)

Ben de seni seviyorum Fatmacım
Burcu zannederim masum şeyler olsa bizimle de paylaşırdınız haa
Ben dönüp şu yazıyı okuyayım şimdi, eet uzun diye atlamıştım ama okumak icap etti şimdi, ya bismillah

burcu ile aylin acaba alacakları hediyeleri mi kararlaştırıyorlar bebeişlere fikir alışverişi felan ?

çay kaşığı az kalır ama :)

aşkım bebek istiyosun hee..göze alabiliosun demek:)

hah Filiz yine ne karışık yazmışsın be anacım:26: kzına geçmiş olsun cnm, body giymemeleri gerektiğini ilk kez duyuyorum. küçük olmadığı, sıkmadığı sürece bi problem olmaz diye biliyorum ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…