- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.901
Eymen beyle markete gittik, yıktı ortalığı çığlık kıyamet. mahfetti beni walla, bişi alamadan da çıktıksonrada haketmedi ama, baktım hava güzel biraz parkta oynattım sıpayı, eve geldik emzirdim uyudu, yerine koydum kalktı
ağlamayın ama,valla aynı şeyleri hissediyoruz diye yazmıştım ben.
tamam bidaha size yazı mazı yok
tabiki koy canikom.ben alp için yazıyorum bunu ve bunun gibi yazılar.büyüdüğünde vereceğim.bence çok değerli çünkü annesinin yüreğinden ona gelenler bunlar,umarım oda bilir kıy*****i.
gece bitti güzelim:82:.
bugün modum bu.beğendin demek,sanada yazam mı
Yazgı hanım, ağla o zaman, biz ağladık çünküm...
Ayşegül, evet, tek ihtiyacımız olan sabır, taştığı yerde de ben de onların üstüne taşacam artık. Oraya buraya götürme muhabbetine hiç takma, yandaki apartmana bile götüremezler senin rızan olmadan, belli ki bizimkiler gibi çocuk üzerinde bir hakimiyet mücadelesinde onlar da, önce oğullarının-kardeşlerinin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışırlar, sonra torunlarının-yeğenlerinin, diyorum ya tedavileri yok, Allahım bizi onlara benzetmesin, her gün bunun için dua ediyorum valla...
yok annem yazgı yazmadı bunu ama bu ve bunun kat kat anlamlı ve duygulusunu yazabilecek kapasiteye sahip ..:24:
Eymen beyle markete gittik, yıktı ortalığı çığlık kıyamet. mahfetti beni walla, bişi alamadan da çıktıksonrada haketmedi ama, baktım hava güzel biraz parkta oynattım sıpayı, eve geldik emzirdim uyudu, yerine koydum kalktı
ay gıcık oldum yaa bu ne kompleks, kocanı doldurmalarına izin verme canım, kocanın yanında bebişi ay halan burdaymış öp halayı falan diye kocanın duyacağı şekilde bir iki kez sevdir yavruyu kociş olmadığında koklatma, yani ben olsam öyle yapardım hakediyolar onlar kimki senin yavrunu alıp gitcekler
şekerim benzer bi durum bizde yaşandı benim annemler başka bir ilçede oturuyo eser bana arada annem alır ablam alır gezdirir yedirir içirir fln dedi akşam getirir tabi dedim tabi halası babaannesi onlar alacaklar tabi benim annemde özle alır gezdirir ama akşama getiremez bi gece kalır dedim eserin rengini anlatamicam görmeniz gerekir tabi konu bi daha açılmadıbugünde benim derdimi dinlermisiniz(((((((( sabah eşimin teli caldı uyudugu için ben actım annesi ,oglum yokmuydu dedi uyuyo dedim birşey alınacakmıs sanki sekreterym gibi söledi kapattı.hatır sormak falan yok kaba şey .yine bizim üstümüzde kalakalıyolar.halası egeyi istanbula götürmek istiyo babaannesi yürüsün heryerlere gidecek diyo. şimdi bana muhtac ayaklanınca sanki onların olacakmıs gibi bi hava yaratıyolar ve bu beni cok sinirlendiriyo ...annesi onu kimselere bırakmaz dedim .sustular gecen gün.ama bir yere yemege gidiyoruz eşim baslıyo halası sen yedir egeye ver halası yedirsin ne istiyorsan yedir .cok biliyomus gibi patates kızartması yedirmeye kalktı o yemez onu dedim .ne var diyo .anladıgım kadarıyla kocama baskı yapıyolar biz ilgilenemiyoruz egeyle diye .alıyo kucagına egeyi ege bana gelmek istiyo bi süre sonra beni görmesin diye ceviriyo cocugu yaaaa bu kadar manyak bi görümce
Yazgıcım yazıyı okumadım ama eminim çok güzel yazmışsındır:81:
Aylin bak şu mutfak olayına fena bozuluyorum artık haberin olsun
ay gıcık oldum yaa bu ne kompleks, kocanı doldurmalarına izin verme canım, kocanın yanında bebişi ay halan burdaymış öp halayı falan diye kocanın duyacağı şekilde bir iki kez sevdir yavruyu kociş olmadığında koklatma, yani ben olsam öyle yapardım hakediyolar onlar kimki senin yavrunu alıp gitcekler
ağlamayın ama,valla aynı şeyleri hissediyoruz diye yazmıştım ben.
tamam bidaha size yazı mazı yok
tabiki koy canikom.ben alp için yazıyorum bunu ve bunun gibi yazılar.büyüdüğünde vereceğim.bence çok değerli çünkü annesinin yüreğinden ona gelenler bunlar,umarım oda bilir kıy*****i.
gece bitti güzelim:82:.
bugün modum bu.beğendin demek,sanada yazam mı
yok annem yazgı yazmadı bunu ama bu ve bunun kat kat anlamlı ve duygulusunu yazabilecek kapasiteye sahip ..:24:
bu hastalık seni çok değiştirdi burcu m.çok gaddar gördüm seni:18:
laa deli kadın ben yazdım bennnnn
bul bakem aynını asla bulamazsın çünkü bunlar bana ait ciğerim.ben yazdım.
yazım konusunda kendime güvenim büyük.
istersen sanada yazam:76:
ya işte biraz insan gibi durmayı ögrenseler bende ii davranacam onlara ama yok anacım akıllanmıyolar.hakimiyet kurdurmuyorum die deliriyolar ege bana cok düşkün die deliriyolar.dogdugu zaman ege yanımda yatıyodu hastaneden ilk cıktıgım gün kaynanam bi geldi nasıl alıyo egeyi kokuna alısacak diye elimden cekti resmen tabi alamadı ama :)))))) kokuma alısmasın istedilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aylin bak şu mutfak olayına fena bozuluyorum artık haberin olsun
Yazgıcım yazıyı okumadım ama eminim çok güzel yazmışsındır:81:
bu hastalık seni çok değiştirdi burcu m.çok gaddar gördüm seni:18:
laa deli kadın ben yazdım bennnnn
bul bakem aynını asla bulamazsın çünkü bunlar bana ait ciğerim.ben yazdım.
yazım konusunda kendime güvenim büyük.
istersen sanada yazam:76:
meral gözlerim seni aradı..bugün selamını alamadıgımın eksikliği hissettim..bunun adı ne?aşk mı??
ben geldiiiim evimi süpürdüm bi sepet ütü yaptım geldim
şekerim benzer bi durum bizde yaşandı benim annemler başka bir ilçede oturuyo eser bana arada annem alır ablam alır gezdirir yedirir içirir fln dedi akşam getirir tabi dedim tabi halası babaannesi onlar alacaklar tabi benim annemde özle alır gezdirir ama akşama getiremez bi gece kalır dedim eserin rengini anlatamicam görmeniz gerekir tabi konu bi daha açılmadı
YAZGI ya ben ağlamıyım die doğum fotolarına bakmıyorum senin bana ettiğine bak bööle yazıları bu topicten men ediyorum
MARALIM katılıyorum AYLİN VE BURCU mutfaktan çıkmayın bugün cezalısınız nedir bu mutfakta ne oluyo bea
çok ayıp ama yaa :) bu kadar insan ağlamış sen sırf uzun diye okuma :) yazgı bence meral engelli gönder böyle yazıları :)
canım senle aynı duyguyu paylaşmayı seviyorum .. senide seviyorum :)
wuuu çok öfkelisin yawww :)
ielrde gelinin seni çok kıskanacak :) teşekkürler teyzesi ben çok seviyorum böyle şeyleri çok beğendiğim bir iki tane var onlarıda çerçeve yaptıracağım .. sen bana özelden gönder böyle burda yayınlamasan bile :)
yok annem yazgı yazdı bunu :) ama bundan daha iyilerini yazabileceği gerçekten belli .. tebrikler güzel gözlü arkadaşıma .. bu arada ebru sen beğenmedin mi ki bunu bunun daha güzeli fealn deme gereği duyuyorsun :):) mikser smale :)
bu arada hala korunmuyorum yumurtlama tedavisiyle hamile kaldım diye olmayabilir gibi geliyo zaten adet düzensizligi var .dün aksam hamile kalmam için müs bi geceydi adetin 14.günü .bakalım kalacakmıyımmmm hayırlısı olsun :)))
Ben de seni seviyorum Fatmacım
Burcu zannederim masum şeyler olsa bizimle de paylaşırdınız haa
Ben dönüp şu yazıyı okuyayım şimdi, eet uzun diye atlamıştım ama okumak icap etti şimdi, ya bismillah
hahahahayyyt..fatma kopardın beni ..ne cevherler varmış sende esprik kadın..keşfettim seni tamamdır benimsin artıkvallahi iki pofpoflayım dedim hatunu azıcık sevinsin diye..hakikat kendi yazmış..bu arada mıkser smile hee yada ebru ca çay kaşıgı smile de olabilirsin..
aşkım bebek istiyosun hee..göze alabiliosun demek:)bu arada hala korunmuyorum yumurtlama tedavisiyle hamile kaldım diye olmayabilir gibi geliyo zaten adet düzensizligi var .dün aksam hamile kalmam için müs bi geceydi adetin 14.günü .bakalım kalacakmıyımmmm hayırlısı olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?