- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.921
slm ben geldim sağlık ocağındaydım herkes hasta.DOĞAN BEY NET 11KG 250 GR EKSİK DİYELİM 10750 falandır doktorun tartısıylaok dar oynuyo çünkü.boy 72 cm iki ayda bir cm uzmazmı ağladı drmadı zaten kendim ölççem.kız öksürüyo şurup falan yazdırdım oğlan sağlam maşşallah.şimdi erkek anneleri oğlanıda bir kontrol ettireyim dedim arkasını dinliycekti doktor badisini açıyım dedim erkek çocuğuna badi giydirme ilerde torunların olmaz dedi ısı meselesi bişeyler bahsetti ama anlamadım neyse biarzdan gelirim doğanın çorbasını içircem geç kaldım.
hasta bebeklerimize geçmiş olsu.YAZGIÇOK GÜZEL ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK
waaaww bol kırmızı noktalı ve bol bereketli geceler dileyelim o halde size :) mart bebekleri bol kardeşli olacak :)
burcu ile aylin acaba alacakları hediyeleri mi kararlaştırıyorlar bebeişlere fikir alışverişi felan ?
çay kaşığı az kalır ama :)
slm ben geldim sağlık ocağındaydım herkes hasta.DOĞAN BEY NET 11KG 250 GR EKSİK DİYELİM 10750 falandır doktorun tartısıylaok dar oynuyo çünkü.boy 72 cm iki ayda bir cm uzmazmı ağladı drmadı zaten kendim ölççem.kız öksürüyo şurup falan yazdırdım oğlan sağlam maşşallah.şimdi erkek anneleri oğlanıda bir kontrol ettireyim dedim arkasını dinliycekti doktor badisini açıyım dedim erkek çocuğuna badi giydirme ilerde torunların olmaz dedi ısı meselesi bişeyler bahsetti ama anlamadım neyse biarzdan gelirim doğanın çorbasını içircem geç kaldım.
bu arada hala korunmuyorum yumurtlama tedavisiyle hamile kaldım diye olmayabilir gibi geliyo zaten adet düzensizligi var .dün aksam hamile kalmam için müs bi geceydi adetin 14.günü .bakalım kalacakmıyımmmm hayırlısı olsun :)))
dangalak dr dolu bu ülke,niye torunum olmasın canım
ikinciyimi istiyon daha erken değilmi:44: gerçi çalışmıyo olsam bende 1 yaşını doldurduğu gün düşünürdüm hemen:97:
Filiz maaşallah Doğan'a...
Ben şimdi anlamadım, tamam erkek çocuklarda testislerin fazla sıcağa ve baskıya maruz kalmaması lazım da, bez bağlıyoruz sonuçta, bodynin ne zararı olacak ki? Tabi çok sıkı olmaması lazım, ağ kısmının rahat olması lazım da, hiç giydirmemek gerekiyorsa, bütün bir nesil üreyemeyecek demektir.
Fatma, aferin diyorum, daha bişi demiyorum.
Evet Burcu şu an kapının önünde tek ayak üstünde duruyor zaten:))
Yazgı sen dün nerelerdeydin yine?
Yazgıcım yazıyı okumadım ama eminim çok güzel yazmışsındır:81:
ben geldiiiim evimi süpürdüm bi sepet ütü yaptım geldim
şekerim benzer bi durum bizde yaşandı benim annemler başka bir ilçede oturuyo eser bana arada annem alır ablam alır gezdirir yedirir içirir fln dedi akşam getirir tabi dedim tabi halası babaannesi onlar alacaklar tabi benim annemde özle alır gezdirir ama akşama getiremez bi gece kalır dedim eserin rengini anlatamicam görmeniz gerekir tabi konu bi daha açılmadı
YAZGI ya ben ağlamıyım die doğum fotolarına bakmıyorum senin bana ettiğine bak bööle yazıları bu topicten men ediyorum
MARALIM katılıyorum AYLİN VE BURCU mutfaktan çıkmayın bugün cezalısınız nedir bu mutfakta ne oluyo bea
çok ayıp ama yaa :) bu kadar insan ağlamış sen sırf uzun diye okuma :) yazgı bence meral engelli gönder böyle yazıları :)
canım senle aynı duyguyu paylaşmayı seviyorum .. senide seviyorum :)
ielrde gelinin seni çok kıskanacak :) teşekkürler teyzesi ben çok seviyorum böyle şeyleri çok beğendiğim bir iki tane var onlarıda çerçeve yaptıracağım .. sen bana özelden gönder böyle burda yayınlamasan bile :)
yok annem yazgı yazdı bunu :) ama bundan daha iyilerini yazabileceği gerçekten belli .. tebrikler güzel gözlü arkadaşıma .. bu arada ebru sen beğenmedin mi ki bunu bunun daha güzeli fealn deme gereği duyuyorsun :):) mikser smale :)
[
Uzun diye okumadın di mi
Hastalık değil, kayınvalide değiştirdi beni.
Yok be gülüm, takılıyorum sana, çok güzeldi, biz de ondan ağladık zaten, yüreğine sağlık, Allah ayırmasın kuzulardan :)
Çok sevgi böcükleri gördüm sizi, dünya bu kadar güzel hoş mu yahu ne bu böyle herkes birbirini seviyor
Ben hasta oluyorum anladım halimden, yarın benden hayır beklemeyin büyük ihtimalle evde yatıyor olacağım :2:
Şebnemcim Ata oğluşumun yılbaşı hediyesi bugün yola çıkıyor, umarım beğenirsiniz ve giydikçe bizi hatırlarsınız.
Biz burcuyla mutfakta konuştuğumuz gibi telefonda da konuşuyoruzzzzzzkıskanmayın ben buluştunuz diye hiç sizi kıskandım mı
canolar aslında hem isteyip hem istemiyorum 2.yi .. 2. olsun diye ugrasmıyoruz sadece korunmaya üşeniyoruz :))) istemiyorum yani şimdilik istemiyorum malum yeni büro actım en az 2 yıl işimin basında durmam lasım yoksa cuvallarım zaten gelen giden yokkkkkkk o da ayrı ..
artık iki hecelilere gectik..gagın gagın gagın..bayem bayem bayemmmm...nedemekse...:61:
tamamne katılıyorum sana :) bak birazdan yapacağım yorumuda oku canım :)
sayın burcu ve aylin sabah grubumun özel insanları madem bundan sonra öyle aranızda boğazda çay içip telde sohbet etme mutfakta fikir alışverişi yapma gibi durumlarınız var bende sırf size nisbet bu özerklikli arkadşalığı gülsanıma teklif ediyorum ...hıhh:):))
Benim pipili anne dede atta mama diyo bide üç gündür alla alla ya diyo
Afferin benim kızıma, maaşallah
Ahh pipililer, hiç iki heceli bişi söyleyen var mı içinizde?
Benim pipili dışdışş diyor gerçi ama o sayılmaz kanımca, ikisi de aynı hece
tamamne katılıyorum sana :) bak birazdan yapacağım yorumuda oku canım :)
sayın burcu ve aylin sabah grubumun özel insanları madem bundan sonra öyle aranızda boğazda çay içip telde sohbet etme mutfakta fikir alışverişi yapma gibi durumlarınız var bende sırf size nisbet bu özerklikli arkadşalığı gülsanıma teklif ediyorum ...hıhh:):))
wuuu teldede konuşuluyo demek maralım bundan sonra günde bi kez arıyorum seni telden haberin ola kıskandım ayrıcalıklı arkadaş statüsü istiyorum bende bu statüyü maralıma veriyorum hobaa
Benim pipili anne dede atta mama diyo bide üç gündür alla alla ya diyoben devamlı kızınca alllah allah yaw diyomya beni taklit ediyo sanırsam
Deliler siz de :)
Sen zaten ezelden beri delisin, onu biliyoz :)
fatmacım ozaman MUTFAK
Aaa iyi hatırlattın, anne de diyor kuzu :)
Ama öbürleri hece tekrarı ya, saymıyorum ben.
Televizyon falan demesini istiyorum herhalde çocuğun, manyak mıyım ne
Aaa iyi hatırlattın, anne de diyor kuzu :)
Ama öbürleri hece tekrarı ya, saymıyorum ben.
Televizyon falan demesini istiyorum herhalde çocuğun, manyak mıyım ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?