2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Filiz maaşallah Doğan'a...
Ben şimdi anlamadım, tamam erkek çocuklarda testislerin fazla sıcağa ve baskıya maruz kalmaması lazım da, bez bağlıyoruz sonuçta, bodynin ne zararı olacak ki? Tabi çok sıkı olmaması lazım, ağ kısmının rahat olması lazım da, hiç giydirmemek gerekiyorsa, bütün bir nesil üreyemeyecek demektir.

Fatma, aferin diyorum, daha bişi demiyorum.

dangalak dr dolu bu ülke,niye torunum olmasın canım

ikinciyimi istiyon daha erken değilmi:44: gerçi çalışmıyo olsam bende 1 yaşını doldurduğu gün düşünürdüm hemen:97:

Çok sevgi böcükleri gördüm sizi, dünya bu kadar güzel hoş mu yahu ne bu böyle herkes birbirini seviyor
Ben hasta oluyorum anladım halimden, yarın benden hayır beklemeyin büyük ihtimalle evde yatıyor olacağım :2:
Şebnemcim Ata oğluşumun yılbaşı hediyesi bugün yola çıkıyor, umarım beğenirsiniz ve giydikçe bizi hatırlarsınız.
Biz burcuyla mutfakta konuştuğumuz gibi telefonda da konuşuyoruzzzzzz kıskanmayın ben buluştunuz diye hiç sizi kıskandım mı

canolar aslında hem isteyip hem istemiyorum 2.yi .. 2. olsun diye ugrasmıyoruz sadece korunmaya üşeniyoruz :))) istemiyorum yani şimdilik istemiyorum malum yeni büro actım en az 2 yıl işimin basında durmam lasım yoksa cuvallarım zaten gelen giden yokkkkkkk o da ayrı ..

dangalak dr dolu bu ülke,niye torunum olmasın canım

ikinciyimi istiyon daha erken değilmi:44: gerçi çalışmıyo olsam bende 1 yaşını doldurduğu gün düşünürdüm hemen:97:

tamamne katılıyorum sana :) bak birazdan yapacağım yorumuda oku canım :)

sayın burcu ve aylin sabah grubumun özel insanları madem bundan sonra öyle aranızda boğazda çay içip telde sohbet etme mutfakta fikir alışverişi yapma gibi durumlarınız var bende sırf size nisbet bu özerklikli arkadşalığı gülsanıma teklif ediyorum ...hıhh :):))

Evet Burcu şu an kapının önünde tek ayak üstünde duruyor zaten:))
Yazgı sen dün nerelerdeydin yine?
Yazgıcım yazıyı okumadım ama eminim çok güzel yazmışsındır:81:

zaten meral kesin okumaz dedim:78:dün öğlen gezmeye gittim.akşam gelince yemek ıvırzıvır giremedim.
ama kızma meral,ben hastayı hem bak.nezleyim,kızılmaz böyleyken.

:78:tamam tamam yok bidaha.

teşekkür ederim ayy çok sevindirik oldum.bu gazla kitap bile yazarım.
gelinime gelince evlenirken ona bir mektup yazacağım.o bu mektuptan iyiyi güzeli ve kötüyü çirkini anlayacak
tamam yazarım arada yollarım sana.

amin

sağol canım

Son düzenleme:

İvit ivit, konuşuyoruz, hatta ben telefonda Yasemin'le, Meral'le, Öznur'la ve Yazgı'yla da konuşuyorum, hepinizi birbirinizle aldatıyorum
Bu akşam hemen Minoset iç, bi de bal limon iç, işe gelemesen bile en azından sürünmezsin, şimdiden geçmiş olsun. Ararım yarın ben seni

hee biz de üşeniyoruz, bu durum başımıza daha üşenilecek bişi çıkarmaz umarım

artık iki hecelilere gectik..gagın gagın gagın..bayem bayem bayemmmm...nedemekse...:61:

Afferin benim kızıma, maaşallah
Ahh pipililer, hiç iki heceli bişi söyleyen var mı içinizde?
Benim pipili dışdışş diyor gerçi ama o sayılmaz kanımca, ikisi de aynı hece

fatmacım ozaman MUTFAK

wuuu teldede konuşuluyo demek maralım bundan sonra günde bi kez arıyorum seni telden haberin ola kıskandım ayrıcalıklı arkadaş statüsü istiyorum bende bu statüyü maralıma veriyorum hobaa

Afferin benim kızıma, maaşallah
Ahh pipililer, hiç iki heceli bişi söyleyen var mı içinizde?
Benim pipili dışdışş diyor gerçi ama o sayılmaz kanımca, ikisi de aynı hece
Benim pipili anne dede atta mama diyo bide üç gündür alla alla ya diyo ben devamlı kızınca alllah allah yaw diyomya beni taklit ediyo sanırsam

Deliler siz de :)

wuuu teldede konuşuluyo demek maralım bundan sonra günde bi kez arıyorum seni telden haberin ola kıskandım ayrıcalıklı arkadaş statüsü istiyorum bende bu statüyü maralıma veriyorum hobaa

Sen zaten ezelden beri delisin, onu biliyoz :)

Benim pipili anne dede atta mama diyo bide üç gündür alla alla ya diyo ben devamlı kızınca alllah allah yaw diyomya beni taklit ediyo sanırsam

Aaa iyi hatırlattın, anne de diyor kuzu :)
Ama öbürleri hece tekrarı ya, saymıyorum ben.
Televizyon falan demesini istiyorum herhalde çocuğun, manyak mıyım ne

daha çok erken canım yaa ... hem 10. aydan sonra başlarlar öyle şeylere bence ? selinde genelde erkek bebklere yakın gelişim gösterdiği için ben rahatım daha var zamanımız :)

birincisi aşağıdaki hızlı cevap paneli nereye gitti
ikincisi benim oğlum hala tek hecelerde anne diyo ama onuda bana demiyo nie kü

ablam yeğenim 1 yaşındayken oyuncak hayvan seti almıştı,ablam eline su aygırını almış ve yeğenime şöyle diyodu: halacım hadi söyle hi-po-po-tam hipopotam biz koptuk tabi garibim yeğenim bütün hayvanlara mööö diyebiliyodu ozaman burcu seninkide o hesap şimdi ben kaçıyom canlar hepinizi öptüm,ama özerk arkadaşım fatmayı dahada çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…