2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hade görüşürüz byy

Son düzenleme:
Ay beni delirtmeyin, bütün cinlerimi üzerinize salarım valla...
Gerçi bi mecburiyetim yok ama içime dert oldu, yazacam.
Meral ve Yazgı ile topikte bulunmadıklarında kendilerini merak etmek suretiyle, Meral'le ilaveten buluşma zamanlarında, Öznur'la bir türlü gerçekleşemeyen buluşmamız için, Yasemin'le taaa hamileliğimizden beri, foruma giremediğimiz zamanlarda konuşuruz, yani hepsi için bir vesilem var, ne istiyonuz çatlak kadınlar :84:

birincisi aşağıdaki hızlı cevap paneli nereye gitti
ikincisi benim oğlum hala tek hecelerde anne diyo ama onuda bana demiyo nie kü

site bugün çok acayip ve çok yavaş bazı mesajları iki kez yolluyo,bazende mesajı yazıyom 30 sn bekle diyo halbuki daha önceki mesajı yazalı 10dk olmuş 10 üzerinden 4 le sınıfta kaldı bugün kk

daha çok erken canım yaa ... hem 10. aydan sonra başlarlar öyle şeylere bence ? selinde genelde erkek bebklere yakın gelişim gösterdiği için ben rahatım daha var zamanımız :)

Tabi erken canım, şaka yapıyorum, bişi demiyor ama hiç susmuyor benim minik adamım, bazen o kadar çok konuşuyor ki, boğazı kuruyor :)

birincisi aşağıdaki hızlı cevap paneli nereye gitti
ikincisi benim oğlum hala tek hecelerde anne diyo ama onuda bana demiyo nie kü

Evet, benimki de gitti, hiç iyi olmadı.
Normal Esincim normal, erkek bebekler genelde geç konuşuyor zaten, sabredecez.

Öptüm ben de, ama Fatma kadar çok öpemem tabe :)

Ben ben ben harbi harbi hasta oluyorum 4te çıkayım gideyim bi aferin içip yatayım, o kadar buluştunuz ağzımı açıp tek kelime etmedim şimdi hemen bakıyorum mutfakta ikili buluşmalarınız başladı esefle kınadım tek tek:
1-Esin
2-Fatma
3-Fatmaya uyduğu için gülşan

çok güldüm hi-po-po-tam akşam seline bende öğreteceğim bakalım ne yapacak :):): ) bende seli gülsanımmm :):):

şşştt sakin ol kıss tamam tamam güzel arkadaşım benim senin geldiğinde de giderkende bi sarılman avrdıki hala sıcaklığı bende yani o yüzden hiç kırılabilir miyim ben sana :):)

kızlar şimdi sağlık ocağından geldik bunların hepsi bir alemle zaten boyunu yanlış ölçtüler bende hasret gibi çekti bu çocuk herhalde dedim mırınkırın birdaha ölçtüler

kilomuz 10,450 olmuş
boyumuzda 77 cm
başçevremizde 45 cm

Bugün en çok güldüğüm yazılardan biri de bu oldu
Kerem anneyi bana değil ağlarken yanında kim varsa ona diyo, zaten zannımca anne kelimesi böyle çıkmış, çocuk ağlarken bu sesi çıkarmış onu doğuran kadın da aaa bana anne dedi demeki benim adım anne demiş :86:

ahanda bizimde maralımla seviyeli bi ilişkimiz başladı mutfakta telefonda her zaman heryerde telde grştük bilemacaba ne görüştük???

yaa bu mutfak noluyo ki?dün girmedim şimdi fransız kaldım:78::44:

AYLİN geçmiş olsun,bende hastayım,boğazım,burnum fena:2:.

yaaa qkesinlikle kabul etmiyorum ilk meral başlattı ne oluyor diyerek :):) benimde neşem üzerimde bugün sabahtan beri keyifli sohbetler ediyoruz kocişle :) benimce çingeneliğim tutu :)): ) ohh canıma değsin :):)

canım sen gittin dışarda soğuk yedin bence ondan böyle oldu yatıp terlemen gerekiyor şimdi dikkat et ateşlenme felan ,,, birde bak kontrolsüz kullanılan ilaçların çok zararlı olduğu haberi vardı dün haber sayfalarında , dikkatli ilaç al yada nane limon felan iç terle ?

evet erkek bebekler gerçekten geç konuşuyor, benim meşhur görümcemin meşhur oğlu 2,5 yaşında ancak anlaşılır konuşmaya başladı ondan 15 gün küçük olan arkadaşımın kızı o sıralarda bizimle sohbet edebiliyordu. Zaten Kadir tuğcu da erkek çocuklar 4 yaşına kadar sadece dıgıl dıgıl bile diyebilir diyor

Yazgıcım, mutfak özel mesaj demek canım...

Meral'le de görüştüm, cevaplama paneli kaybolmuş, yazamıyor kendisi, Esin, meral seni aldatıyor :))))

Fatma, sağol canım, öpüyorum seni :)

ya ben yazmayı unutuyorum selin emeklemeye başladı şükür :) 1 haftadır emekliyor :) ve 3 -4 adım gidiyor babasından bana benden babasına :) ve dayı diyor :) söylediği kelimeler ;

anne , mamma , baba , dede , dayı , anneanneyide çok net söylüyor zilli :) gel gel ,

birde buzdolabının önüne gidince fotoğraftakileri tek tek o minick parmağı ile gösterip suratıma bakıyor bu kim der gibi anne - baba - selin sayıyorum tekrarlamaya çalışıyor :):)

Benim de cevaplama panelim yok son mesajdan alıntı yapıp alıntıyı siliyorum Meral Hn duyurulur şekerim sen de öyle yap, ayrı gayrı düşmeyelim

Kaç defa diycem kız anaları kızların marifetlerini saymayın, bizim pipililer yapamıyor üzülüyoruz diye, "2010 zeki ve dehşet güzel mart erkek anaları" topiğini açıcam en sonunda

Afferin benim kızıma, maaşallah
Ahh pipililer, hiç iki heceli bişi söyleyen var mı içinizde?
Benim pipili dışdışş diyor gerçi ama o sayılmaz kanımca, ikisi de aynı hece
[/QUOTE]

burcukum zaten anneee diyebiliyo iki hecelilerin en anlamlısını duymuş bulunmaktasın küçük pipilin tarafından..darısı hala ve hala duyamayanların başına:)
yagmur uyku saatinin dğüzenini kaçırmaz..2 saat oyalanır gezer tozar karıştırır iki takla iki yuvarlanır yorulur uyur..kucagımda daha sallamadan uyur..egerki uyumuyorsa muhakkak bi zoru vardır ve bu genelde kakasına sıkıştıgıdır..uyumak istemedi zorlamadım bende..kesin kakası var dolduracak diye attım yere..şimdiyse odamız püfür püfür esiyo kaka kokularıyla..alayım bari..vee artık kızımın her şeyini her sıkıntısını anlayabiliorum acemilik gitti..usta birliğini oynuyorum..

Son düzenleme:
Daha da uğraşamayacam sizinle, oğluma gidiyorum :)))
Evdeki suratsızı napıcaz, o konuda fikrim yok.
Öptüm hepinizi, az konuşun ben yokken.

amanın maralım beni aldatıyor ben gidiyorum bu acıyla yaşıyamam
şaka tabe gidiyorum ama sebebi bu deil yeni bi bakıcıyla görüşcem hayırlısı bakem yarın anlatırım öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…