- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.941
ablam yeğenim 1 yaşındayken oyuncak hayvan seti almıştı,ablam eline su aygırını almış ve yeğenime şöyle diyodu: halacım hadi söyle hi-po-po-tam hipopotambiz koptuk tabi garibim yeğenim bütün hayvanlara mööö diyebiliyodu ozaman burcu seninkide o hesap şimdi ben kaçıyom canlar hepinizi öptüm,ama özerk arkadaşım fatmayı dahada çok öptüm
birincisi aşağıdaki hızlı cevap paneli nereye gitti
ikincisi benim oğlum hala tek hecelerde anne diyo ama onuda bana demiyo nie kü
daha çok erken canım yaa ... hem 10. aydan sonra başlarlar öyle şeylere bence ? selinde genelde erkek bebklere yakın gelişim gösterdiği için ben rahatım daha var zamanımız :)
birincisi aşağıdaki hızlı cevap paneli nereye gitti
ikincisi benim oğlum hala tek hecelerde anne diyo ama onuda bana demiyo nie kü
ablam yeğenim 1 yaşındayken oyuncak hayvan seti almıştı,ablam eline su aygırını almış ve yeğenime şöyle diyodu: halacım hadi söyle hi-po-po-tam hipopotambiz koptuk tabi garibim yeğenim bütün hayvanlara mööö diyebiliyodu ozaman burcu seninkide o hesap şimdi ben kaçıyom canlar hepinizi öptüm,ama özerk arkadaşım fatmayı dahada çok öptüm
Ay beni delirtmeyin, bütün cinlerimi üzerinize salarım valla...
Gerçi bi mecburiyetim yok ama içime dert oldu, yazacam.
Meral ve Yazgı ile topikte bulunmadıklarında kendilerini merak etmek suretiyle, Meral'le ilaveten buluşma zamanlarında, Öznur'la bir türlü gerçekleşemeyen buluşmamız için, Yasemin'le taaa hamileliğimizden beri, foruma giremediğimiz zamanlarda konuşuruz, yani hepsi için bir vesilem var, ne istiyonuz çatlak kadınlar :84:
Ben ben ben harbi harbi hasta oluyorum4te çıkayım gideyim bi aferin içip yatayım, o kadar buluştunuz ağzımı açıp tek kelime etmedim şimdi hemen bakıyorum mutfakta ikili buluşmalarınız başladı esefle kınadım tek tek:
1-Esin
2-Fatma
3-Fatmaya uyduğu için gülşan
Yazgıcım, mutfak özel mesaj demek canım...
Meral'le de görüştüm, cevaplama paneli kaybolmuş, yazamıyor kendisi, Esin, meral seni aldatıyor :))))
Fatma, sağol canım, öpüyorum seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?