2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eve giden tüm arkadaşlara ebbeileriyle mutlu huzurlu güzel bir gece diliyorum bol bol uyusun inşalah kuzular ,,,

aylinciğimede ayrıca geçmiş olsun diyroum :)

bak iice sinirlendirdiler beni eşimi doldurmuslar yine sabah anneannesine gitmişti kesin orda doldurusa gelmiş benim büroya geldi tuhaf tuhaf davranıyo uzak uzak .aksamda görümcem ankaraya gitmişti gelecekmiş onu biz karsılıyacakmısız oglanı özlemiş .. hacıdan geliyo sanki .

EYMEN nasıl oldu merak ettim..pınar girmedi daha?

ancak böyle cvp yazılıyo.doğanın boyunu 3 kere ölçtüm iki kendim bir annemle 75cm.durmayınca kadın ölçemedi.meralcim elbiselerle 11kg.250gr eksilt 10750kg.maşallah dişler pek etkilememiş şimdi 6.diş azı dişi geliyo pek bi mızmız.durmuyo hiç.bende anlamadım badi işini bol giydiriyorum zaten hepinizi öptüm yemeğe gitme zamanı.EYMEN PAŞA UMARIM İYİDİR.39DERECE BANADA BİŞEY DEĞİL DEMİŞTİ DOKTOR..

maşallah dogan paşa..kilosu cok iyi..diş her bebegi etkilemiyo..

afferin selin e..bu buzdolabı üzerindeki dolap süsleri fotolar kartvizitler rengarenk ya buraya taktı yagmur..kucagımdayken her dolaba yaklaştıgımda uuuuuuuuuu uuuuuuuu ğuuuuuuu deliriyo..cok komikler kız bunlar cana can katıolar..

mero sinirlenme alıntı yapıp alıntıyı silsene

ebru geçmişe pek bakamadım ama resimlerdeki ilk olandan kullanıyoruz. çok rahat. öbürü sanki hareket ettirmez gibi.
bu arada bu ne yahu. iyice saçmaladılar sitede.
ayrıca görebildiğim kadarıyla kaynanatörler yine tam gaz çalışıyorlar.

selam kızlar geçmişe bakacak kadar vaktim yok herkes iyidir inşallah
biz ailece hastayız Arda kuzu öksürüyodu pazar günü acile götürmüştüm bronşları hafif kapanmış dedi antibiyotik ve balgam sökücü yazmıştı ama bizim sıpa ikisini de içmedi her seferinde kustu
hırıltısı artınca bugün tekrar götürdüm hastaneye bronşiolit olmuş kuzum farklı bir antibiyotikle nefes açıcı şurup yazdı bi de hastanede ilaçlı hava verildi
ben ve eşim de grip olduk boğaz yanması var ikimizde de halbuki soğuk bişey de yeyip içmedik ama ortalık mikrop kaynıyo demek ki almışız biyerden

jale geçmiş olsun. defne daha çok küçükken bronşit oldu. ilaç almayınca geçmiyor .oyunla falan içirmeyi dene. bir de öksürürken koluna yatır sırtına hafifçe vur. görümcem sağlıklçı o dedi. ben böyle yaparken balgamını atmış ve kurtulmuştu. Allah şifasını versin. bir de emiyorsa çok çabuk iyileşiyor.size de geçmiş olsun...

Hanımlar ben çıkıyorum, iyi akşamlar, öğleden sonra koptum forumdan, sayfa açıktı ama okuyamadım bile, eminim bişeyler kaçırmışımdır yine, akşam evde okuyup telafi etmeye çalışacam, sabah burada olmak ümidiyle, öpüldünüz..

evet gözde alırsam eger balon tulum alıcam..ya da ayaksız olan tulum varsa tercihimdir..
senin zilloş nasıl?gene zayıf deme allahın seven..kilo aldı de..tombilik oldu de:))

oy kıyamam gecmiş olsun canım..bronşiti sakın hafife alma düzenli kullan ilaçları..sevmiyosa başka bişeyin içine karıştr şurubu öyle ver corbanın içine bile olabilir..ama muhakkak ver..üşütmeyle degil evet havadan bile virüsü kapabilioruz..

Jalecim çok geçmiş olsun Arda kuzuya, inşallah en kısa zamanda iyileşir, Gözde ye katılıyorum, sırtına vur hafifçe balgamı daha kolay atar..

oyy oyy nerd o günler.inanmazsın hala 8 kg. ama bir dk yeride durmuyor.inan oturtuyorum sayıyorum 5. sn de hop ayakta. ne yapacağım bu kızla ben. bir uyuması var yatağın içinde döne döne. yağmura maşallah ne güzel kucakta uyuyor. yok anacığım nerde öyle bebek. böyle işte kuzum. bu arada daha önce döiştim galiba ben de samsunluyum. bafra. liseyi üniversiteyi samsunda okudum. güzel memleketim benim...

kız aynen gece uykusunda yatagı tavaf ediyo..ayaklar anyada kafa konyada üstü başı acık her gece kalkıp üstünü örtüyorum..ama gündüz uyku saatleri düzenli..2 saatte bir yorulup sızıyo kucagımda ..ben ayakta sallamıyorum bide..koltuga oturuyorum dizlerime bi yastık koyup dizlerimi araba misali zıplatıyorum hafif hafif..öyle seviyo..bu arada samsun lu oldugunu şimdi ögrendim..aslen samlusun demek..hemşerim..sevindim..daha cok fırsat bulup girebilsen dahada sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…