2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uyandı cadı. kaçıyorum....

Eymen bugün de aynıydı gündüz 3-4 saatte bir 38 lerde ateşi oldu...
Bakalım gece nasıl olacak !

Yazgıcığım mesaj atmış sağ olsun...

Arda kuzuma çok geçmiş olsun...
Rabbim şifalar versin tüm hasta bebelere

kızlar zaten hep konu cevaplama panelini hem de alıntı yapmayı deniyorum,iki şekilde de olmuyor. tamam sizi okuyabiliyorum, yazdıklarım da çıkıyo ama ben yazdığım sırada görmeden yazıyorum. öylesine harflere basıyorum. sanırım side görülen farklı bi panel var ama ben onu göremniyorum
Jalecim geçmiş olsun cnm
Pınarcım Eymen nasıl?

kalorifer peteklerinin üzerine yagmur un tüçük coraplarını koyuyorum kurusun diye..bu zilli de cıkmış üstüne corapları teker teker aşşagı atıp bide gözümün içine bakıyo anne kızacakmı diye resmen..gülersem eger oda gülüyo anlıyoki sorun yok yaramazlıga dewam..hayırrr dersem sesimi yükselterek bi bocalıyo..cok fena olucak bu..:18:

dediğim gibi canlar 3-4 saatte bir ateşi 38lere çıkıyor

nasıl nazlı anlatamam zaten zor uyuyan zor yiyen bir bebekdi şimdi daha da zor oldu
çingene dermiş ya çocuğun hasta olduğuna değil huyunun değiştiğini yanarım

neyse o iyileşsinde bunların bir önemi yok !

Son düzenleme:

Jalecim çok geçmiş olsun Arda kuzuya, inşallah en kısa zamanda iyileşir, Gözde ye katılıyorum, sırtına vur hafifçe balgamı daha kolay atar..

jalecim geçmiş olsun canım hem iki canlısın bebeğinde hasta çok zor.umarım ailecek çarçabuk iyileşirsiniz ailecek....

Jalecim geçmiş olsun cnm
çok sağolun canlarım Allah razı olsun Rabbim tüm hasta bebeklere şifa versin
gözdecim tavsiyeni deneyeceğim çok sağol
bi de bronşitle bronşiolit farklı şeylermiş bugün öğrendim bunu

forumda bununla ilgili bi topik var bakmak isterseniz
bronşit - bronşiolit

Eymen bugün de aynıydı gündüz 3-4 saatte bir 38 lerde ateşi oldu...
Bakalım gece nasıl olacak !

Arda kuzuma çok geçmiş olsun...
Rabbim şifalar versin tüm hasta bebelere
sağol pınarcım
oyy eymen'imde mi hastaa çok geçmiş olsun pınarcım... kaçgündür giremiyorum haberim yoktu

hasta olunca huyları değişiyo gercekten dilleriyle ifade edemiolar yavrucaklar bu defa mızır mızır bi yeri agrısa söyleyemiolar haliyle..iyileştiğinde eski haline döner pınar cım..yeterki iyileşsin..ALLAH ım tüm bebeklerimizi korusun..O na emanet cünki..

Canımsın sağol ben burayı görmemişim ebuşum 2 gündür hastaneyle uğraşıyordum...

Canım sağlık ocağındakiler hep böyle galiba :) Ayşenurada aynısını yapmışlardı.Ben artık dikkate almıyorum onları.Gittiğimiz özel bir hastane var en iyi takibi orası yapıyor.Yoksa dediğin gibi her gittiğimizde 2 şer 3 er cm kısaltacaklar çocukları...

merhaba sizlere birşey sormak istiyorum benim kızımda 4 buçuk aylık 5700 gram. internetteki kilo boy çizelgelerine göre normal ama hemşireler çok çok azyıf alt sınırda diyor. sizlerinkiler 4 buçuk aylıkken ne kadardı hatırlıyormusunuz ? birde zayıf bebekler şimdi nasıllar yani büyüdükçe iştah artıyor mu?

Merhaba canım hoşgeldin...
Ben tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım 6 kilo falandı.Ama doğum kilosuda önemli bu durumlarda.Genelde doğum kilosuna bakarak her ay artışı yeterlimi değilmi diye kontrol ederler.Sağlık ocağınamı gidiyorsun?Oradaki hemşirelermi söylüyor bunu?Kaç kilo doğmuştu bebeğiniz
?

günaydın ,,

selin yine ateşler içinde idi tüm gece ayağımda salladım yok , emzirdim yok ki göğüs uçlarım yara oldu artık boş boş emmesinden kucağımdan kimseye gitmiyor

neden nasıl oluyor yaa antibiyotik kullanan çocuk nasıl ateşleniyor nasıl burnu felan akıyor yine iştahsız birazdan doktorunu arayacağım neler oluyor böyle diye

üşütmemmesi için rahat olması için yapmadığım şey kalmıyor

tabi gerginlik yorgunluk üzüntü derken eşimede patlıyorum ne kötü bi gece idi

herkese günaydın
şu çorap çıkarma olayını bende denedim gece ve sonuç mert sadece ikik kez kalktı emdi ve uyudu inşallah tesadüf değildir dün gece bir kez emdi yine yaramaz sanırım memeden kesilecek:26: gündüz hiç emmedi zaten. ay sabah süt sağdım yaklaşık 130cc kadar ocağı kapatmaya giderken makine elimden kaydı süt kabı gevşekmiş pat diye düşüverdi bütün süt koltuğa döküldü biyerlerimi yırttım onu sağacam diye yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…