- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #91.981
kız aynen gece uykusunda yatagı tavaf ediyo..ayaklar anyada kafa konyada üstü başı acık her gece kalkıp üstünü örtüyorum..ama gündüz uyku saatleri düzenli..2 saatte bir yorulup sızıyo kucagımda ..ben ayakta sallamıyorum bide..koltuga oturuyorum dizlerime bi yastık koyup dizlerimi araba misali zıplatıyorum hafif hafif..öyle seviyo..bu arada samsun lu oldugunu şimdi ögrendim..aslen samlusun demek..hemşerim..sevindim..daha cok fırsat bulup girebilsen dahada sevinirim:)
jale geçmiş olsun. defne daha çok küçükken bronşit oldu. ilaç almayınca geçmiyor .oyunla falan içirmeyi dene. bir de öksürürken koluna yatır sırtına hafifçe vur. görümcem sağlıklçı o dedi. ben böyle yaparken balgamını atmış ve kurtulmuştu. Allah şifasını versin. bir de emiyorsa çok çabuk iyileşiyor.size de geçmiş olsun...
oy kıyamam gecmiş olsun canım..bronşiti sakın hafife alma düzenli kullan ilaçları..sevmiyosa başka bişeyin içine karıştr şurubu öyle ver corbanın içine bile olabilir..ama muhakkak ver..üşütmeyle degil evet havadan bile virüsü kapabilioruz..
Jalecim çok geçmiş olsun Arda kuzuya, inşallah en kısa zamanda iyileşir, Gözde ye katılıyorum, sırtına vur hafifçe balgamı daha kolay atar..
jalecim geçmiş olsun canım hem iki canlısın bebeğinde hasta çok zor.umarım ailecek çarçabuk iyileşirsiniz ailecek....
çok sağolun canlarım Allah razı olsun Rabbim tüm hasta bebeklere şifa versin
Jalecim geçmiş olsun cnm
sağol pınarcımEymen bugün de aynıydı gündüz 3-4 saatte bir 38 lerde ateşi oldu...
Bakalım gece nasıl olacak !
Arda kuzuma çok geçmiş olsun...
Rabbim şifalar versin tüm hasta bebelere
selam..gecmişe bi bakayım dedim işin içinden cıkamadım..
yalnız EMEL in düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum..isabet..
EYMEN İMİZE GECMİŞ OLSUN..bende ateşten cok korkarım..ateşlenme durumumuz olmadı cok şüküğr..
atladıgım varsa aff buyrun..
salak hemşire önce 72 ölçtü boyunu.. dedim 10gün önce 76ydı ama çekti herhalde bizim kızaa kıpırdadı herhalde bu defa adam gibi bacağını falan tuttu ewet 76,5 76diyelim boyu uzamamış dedi asalak! hiö güwenmiorum ya neyse kilosuda 9640çıktı... hiç kilo da almamış tabi bu ay 40gr..
Canım sağlık ocağındakiler hep böyle galiba :) Ayşenurada aynısını yapmışlardı.Ben artık dikkate almıyorum onları.Gittiğimiz özel bir hastane var en iyi takibi orası yapıyor.Yoksa dediğin gibi her gittiğimizde 2 şer 3 er cm kısaltacaklar çocukları...
can bebe..jhonsans baby..nivea..şimdide dalin..kullanmadıgım ıslak mendil markası daha var mı???:44:
en azından pişik yapmayacak olan??
merhaba sizlere birşey sormak istiyorum benim kızımda 4 buçuk aylık 5700 gram. internetteki kilo boy çizelgelerine göre normal ama hemşireler çok çok azyıf alt sınırda diyor. sizlerinkiler 4 buçuk aylıkken ne kadardı hatırlıyormusunuz ? birde zayıf bebekler şimdi nasıllar yani büyüdükçe iştah artıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?