- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.001
iyiye gitmesine sevindim canım tez zamanda geçer inşallah sıkıntılarınızGünaydın canlar
Eymen bu gece 1 kere ateşlendi şükür iyiye doğru gidiyor
Şimdi yine ateşlenmeye başladı
selinime geçmiş olsungünaydın ,,
selin yine ateşler içinde idi tüm geceayağımda salladım yok , emzirdim yok ki göğüs uçlarım yara oldu artık boş boş emmesinden kucağımdan kimseye gitmiyor
neden nasıl oluyor yaa antibiyotik kullanan çocuk nasıl ateşleniyor nasıl burnu felan akıyoryine iştahsız birazdan doktorunu arayacağım neler oluyor böyle diye
üşütmemmesi için rahat olması için yapmadığım şey kalmıyor
tabi gerginlik yorgunluk üzüntü derken eşimede patlıyorumne kötü bi gece idi
ayrıca bugün minik selinim 9 aylık oldu ,, mevlama hamd olsun çok şükür :) sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu daha niceeee aylara yıllara kuzum :)
canım selinime ve tüm bebişlerimize Allah uzun ömürler versin inşallahmaaşallah
Günaydın canlarım,
Doruk önceki gecelere göre daha iyi uyudu, ben de biraz uykumu aldım. E bugün de cuma, iyi olayım di mi...
Pınarcım, Eymen'in daha iyi olmasına çok sevindim, inşallah artık yükselmez ateşi, geçmiş olsun.
Fatma, ne oldu yine Selin kuzuma yahu, çok üzüldüm şimdi, çok geçmiş olsun... Bebekler hasta olunca anne kokusu, anne şefkati istiyorlar, ayırma yavruyu koynundan. Doktoruna bir sor bence, geçti derken niye tekrarlarmış ki böyle?
Gülşaaan, çok üzüldüm be dökülen süte, 130 cc de iyimiş valla, maaşallah. Allah dökülenin misliyle verir inşallah Mert'in rızkını.
Bu arada bi keşif yaptık biz, Doruk yaşlılara ağlıyor ama eve gelen genç misafirlere bayılıyor. Evdekilere söyledik bu saptamamızı, babaanne çok bozuldu, biz yaşlılar bakıyoruz ama ona dedi. Hala kendisinin baktığı iddiası sürüyor yani, takdir ediyoru bu konudaki gayretini
iyiye gitmesine sevindim canım tez zamanda geçer inşallah sıkıntılarınız
selinime geçmiş olsunnazar deyiyo bu bebeklere valla hepsi birden hastalanıyo:44: sende bizim gibi yakında tırlatacan gibi geliyo aramıza hoşgeldinin canım şaka biyana sakin ol canım bebişler hastalanınca anneler dahada hasta oluyo üzüntüden. bian önce geçer inşallah
herkese günaydın
şu çorap çıkarma olayını bende denedim gece ve sonuç mert sadece ikik kez kalktı emdi ve uyuduinşallah tesadüf değildir dün gece bir kez emdi yine yaramaz sanırım memeden kesilecek:26: gündüz hiç emmedi zaten. ay sabah süt sağdım yaklaşık 130cc kadar ocağı kapatmaya giderken makine elimden kaydı süt kabı gevşekmiş pat diye düşüverdi bütün süt koltuğa döküldü biyerlerimi yırttım onu sağacam diye yaw
Günaydın canlar
Günaydın canlarım,
Doruk önceki gecelere göre daha iyi uyudu, ben de biraz uykumu aldım. E bugün de cuma, iyi olayım di mi...
Pınarcım, Eymen'in daha iyi olmasına çok sevindim, inşallah artık yükselmez ateşi, geçmiş olsun.
Fatma, ne oldu yine Selin kuzuma yahu, çok üzüldüm şimdi, çok geçmiş olsun... Bebekler hasta olunca anne kokusu, anne şefkati istiyorlar, ayırma yavruyu koynundan. Doktoruna bir sor bence, geçti derken niye tekrarlarmış ki böyle?
Gülşaaan, çok üzüldüm be dökülen süte, 130 cc de iyimiş valla, maaşallah. Allah dökülenin misliyle verir inşallah Mert'in rızkını.
Bu arada bi keşif yaptık biz, Doruk yaşlılara ağlıyor ama eve gelen genç misafirlere bayılıyor. Evdekilere söyledik bu saptamamızı, babaanne çok bozuldu, biz yaşlılar bakıyoruz ama ona dedi. Hala kendisinin baktığı iddiası sürüyor yani, takdir ediyoru bu konudaki gayretini
Günaydın arkadaşlar,
Ankara dan bildiriyorum.. Hava kapalı ve yağmurlu, sokağa çıkacaklar şemsiyelerini alsın, ayaklarına da bot-çizme v.s. giysin.. Zira üşüyebilirsiniz..
Hayırlı cumalar arkadaşlarım, bugün ettiğiniz tüm duaların kabul olmasını dilerim..
Ben yine uykusuzum, çorapsız yatırma olayını bende denedim dün gece, sonuç: İklim saat 3 ten sonra hiç uyumadı ve canıma okudu, çok sinirlendim, bağırdım bile İklime..
Ne derdi var anlamıyorum, karanlık odada yerde oynamak istiyor, yada kucağımda olmak istiyor, şu sıralar hep kucak istiyor daha çok, bir ateşlendi hemen huy değiştirdi yaa...
ayrıca bugün minik selinim 9 aylık oldu ,, mevlama hamd olsun çok şükür :) sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu daha niceeee aylara yıllara kuzum :)
Günaydın arkadaşlar,
Ankara dan bildiriyorum.. Hava kapalı ve yağmurlu, sokağa çıkacaklar şemsiyelerini alsın, ayaklarına da bot-çizme v.s. giysin.. Zira üşüyebilirsiniz..
Hayırlı cumalar arkadaşlarım, bugün ettiğiniz tüm duaların kabul olmasını dilerim..
Ben yine uykusuzum, çorapsız yatırma olayını bende denedim dün gece, sonuç: İklim saat 3 ten sonra hiç uyumadı ve canıma okudu, çok sinirlendim, bağırdım bile İklime..
Ne derdi var anlamıyorum, karanlık odada yerde oynamak istiyor, yada kucağımda olmak istiyor, şu sıralar hep kucak istiyor daha çok, bir ateşlendi hemen huy değiştirdi yaa...
amin teyzesi saol ...
gençlerin enerjisi çocukları mutlu ediyor çok normal canım , kayınvalidelerin egoları bitmek bilmiyor buda çok normal canım ... en iyi onlar bunu hiç unutma :)
gülşancım nazarmı bilmiyorum ama şuan çok mutsuzum
hastaneyi aradım kakakültürü çıkmış ve aramıyorlar ama dedim şeker testi için fatura kesip para almayı unuttuklarında arayıp geri çeviriyorlar saydım sövdüm bi güzel hala diyorki doktor dokuzda gelecek arar doktordan yorum alırsınız dedimki dokuzda doktor geldiğinde arayıp bilgi verirsiniz ... aptallar yaaa ,,,, medicana ya gitmeyin arkadaşlar bende değiştireceğim,,, sonuçta önemli bi bilgi
süte yazık olmuş , mevlam iki katını rızık oalrak geri versin mert kuzuma inşallah,, çorap testinizede hayranım olumlu sonuçların devamını diliyorum :) ben hep çorapsız yatıırırım kaynanam saolsun söyleye söyleye alışkanlık edindirdi ama bu selinni uyku düzenine bi etki etmedidemekki sonradan denemek gerek yine işe yaramadı uyuz hatun :)
canım inşalah atlatır ve biter şu hastalık ... ateşdüşürücü ben bugün fitil koydum sabah ? şurub vermedim sen ne kullanıyorsun ?
kaynanaya diyecek yok zaten artık
süte bende çok üzüldüm bi haftadır sağdığım rekor miktardı ve öğle arasına gitmeyim diye sağdım ama tosuna kalan miktar 25 ccamin diyorum canım duana
Kutlu olsuuunnn
Nice mutlu, sağlıklı aylar yıllar diliyorum kuzuma...
Günaydın Yasemincim,
İstanbul da öyle, sabah içime işledi soğuk, kafam buz kesti diyebilirim.
Allah kolaylık versin, uykusuzluk çok fena, hastalığın ve dişlerin etkisidir diye düşünüyorum.
Fatmacım, mutsuz olman çok normal, bebikler hasta olunca annelerin kolu kanadı kırılmış gibi oluyor, geçecek arkadaşım, Allah dermansız dert vermesin.
Hastaneye sinirlenmekte haklısın, benim de doktor değiştirme nedenlerimden biri buydu, ailelerin bu konudaki hassasiyetini anlayacak doktor bulmak çok önemli.
Ben artık süt sağmıyorum, zaten sağılmış 1 kg süt var dolapta, içmiyor sıpa, neymiş, biberon istemiyormuş.
Hadi bu rekoru geçersin inşallah :)
burcu canım sizin doktor hangisi önerir misin iyi mi ? bu hastalık süreci tammalansın yeni kontrolünde hastaneyi değiştireceğim doktor fena değil ama hastaneden memnun değilim , 65 tl ücret ödüyorum muayneye gösterdikleri ilgiye bak ... 165 öderim adam gibi içim rahat olur sonuçta bu sıpalar için çalışmıyormuyuz ?
merhaba sizlere birşey sormak istiyorum benim kızımda 4 buçuk aylık 5700 gram. internetteki kilo boy çizelgelerine göre normal ama hemşireler çok çok azyıf alt sınırda diyor. sizlerinkiler 4 buçuk aylıkken ne kadardı hatırlıyormusunuz ? birde zayıf bebekler şimdi nasıllar yani büyüdükçe iştah artıyor mu?
Günaydın canlar
günaydın ,,
selin yine ateşler içinde idi tüm geceayağımda salladım yok , emzirdim yok ki göğüs uçlarım yara oldu artık boş boş emmesinden kucağımdan kimseye gitmiyor
neden nasıl oluyor yaa antibiyotik kullanan çocuk nasıl ateşleniyor nasıl burnu felan akıyoryine iştahsız birazdan doktorunu arayacağım neler oluyor böyle diye
üşütmemmesi için rahat olması için yapmadığım şey kalmıyor
tabi gerginlik yorgunluk üzüntü derken eşimede patlıyorumne kötü bi gece idi
herkese günaydın
şu çorap çıkarma olayını bende denedim gece ve sonuç mert sadece ikik kez kalktı emdi ve uyuduinşallah tesadüf değildir dün gece bir kez emdi yine yaramaz sanırım memeden kesilecek:26: gündüz hiç emmedi zaten. ay sabah süt sağdım yaklaşık 130cc kadar ocağı kapatmaya giderken makine elimden kaydı süt kabı gevşekmiş pat diye düşüverdi bütün süt koltuğa döküldü biyerlerimi yırttım onu sağacam diye yaw
Günaydın canlarım,
Fatoşum, ben Kızıltoprak Florance Nightingale'de Ramazan Kodakoğlu'na götürüyorum, müdürümün oğlu 7,5 yaşında, doğduğundan beri onun doktoruydu, çok tavsiye ettiler, şimdilik ben de çok memnunum. Her aradığımda ulaşıyorum, açamasa bile mutlaka dönüyor, çok şefkatli bir adam, bebeği kendi soyuyor, giydiriyor, öpe koklaya muayene ediyor. Muayene ücreti 125 tl...
Ben Doruk rota geçirdiğinde, diğer doktorunun ilgisizliği yüzündn gitmiştim Ramazan Bey'e, onun tedavisiyle 2 günde iyileşti kuzum.
fatmacım yapma böyleo zaman bu pazartesi tekrar muayenesi var doktorla konuşup dosyasını alırım duruma göre oraya gideriz ... medicalparkta var bizim burda çok yakın ,, ayy ben çok kötü oldumm yaa valla şuan hüngür hüngür ağlıyorum ,,, neden böyle sürekli hasta oluyor ben evde iken iyi ama ben işe başlayınca hastaücretsiz izin hakkımız bir yılmıydı iki yıl mı ben ücretsiz izne ayrılayım en azından toparlar sonuçta unuturum aman karierime etki edr diyeceğim bi iş değil
Sen kadına yaşlısın de, ondan sonra da bozuldu de, tabi bozulur, annecim sen bakıyorsun ve çook gençsin, süpersin falan demeliydin cadıya :)))
Fatmacım, İklimin ateşi yok 2 gündür, ama derdi ne anlamadım, çok huysuz bugünlerde..
Burcucum, inşallah dediğin gibi diştendir, bu çektiğimiz yanımıza kar kalacak yoksa, bu kadar eziyete 2 diş patlatsa unutacam çektiklerimi valla :))
o zaman bu pazartesi tekrar muayenesi var doktorla konuşup dosyasını alırım duruma göre oraya gideriz ... medicalparkta var bizim burda çok yakın ,, ayy ben çok kötü oldumm yaa valla şuan hüngür hüngür ağlıyorum ,,, neden böyle sürekli hasta oluyor ben evde iken iyi ama ben işe başlayınca hastaücretsiz izin hakkımız bir yılmıydı iki yıl mı ben ücretsiz izne ayrılayım en azından toparlar sonuçta unuturum aman karierime etki edr diyeceğim bi iş değil
yasemin minik kuzunun huysuzluğu geçince bidaha dene çorap olayınıacaba dişimi çıkacak yavrumun.mert iki diş çıkardı ikisindede huysuzluktan geceyi bize zindan etti
burcu bizimkide biberon kullanmıyo ben mamalarına katıyorum yada kahvaltısına öyle içiyo
fatma paranla rezil olma bence başka dr götür,gitmeden bi şikayet dilekçesi yaz başhekime mutlaka
yasemin minik kuzunun huysuzluğu geçince bidaha dene çorap olayınıacaba dişimi çıkacak yavrumun.mert iki diş çıkardı ikisindede huysuzluktan geceyi bize zindan etti
burcu bizimkide biberon kullanmıyo ben mamalarına katıyorum yada kahvaltısına öyle içiyo
fatma paranla rezil olma bence başka dr götür,gitmeden bi şikayet dilekçesi yaz başhekime mutlaka
canım ücretsiz izin doğumdan hemen sonra alınabiliyo diye biliyom,sadece arada doğum izni ve rapor kullanılıyo ara verirsen alamıyosun ,zaten bir yaşına girmeye az kaldı 3 ay ama idari amirin yardımcı olursa belki 3 ay alabilirsin canım,hayırlısı olsun bence git dr raporu al 10 gün,iyileşmezse bi 10gün daha alırsın canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?