2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[/QUOTE]

anım benide ekle
yaş;27
sat;26.05.2009
beklenen doğum tarihi;02.03.2010
kilo;67

kesemi gördüm:))[/QUOTE]

beni eklemeyi unutmayın!!!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese mrb kızlar ben 2009 mart annesiyim minik kızım 3,5 aylık darısı sizlerin başına allahım sağlkıklı sıhatli güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin en sonunda da kucağınıza almayı hamilelik döneminizin tadını çıkarın doğum sonrası bu günlerinizi çok arrasınız :ecrin_bebek:

HERKESE günaydınlar.bu sabah test yaptım,ÇİFT ÇİZGİ..HAMİLEYİMMMMMMMMMMM.HERkes halayaaaaaaaa ,oleyyyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool: :sm_cool:kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

TEBRİKLER CANIMMMMM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN NAZARLARDAN SAKLASIN alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadaşlar merhaba herkese ve tüm gebelik haberini alan arkadaşları tebrik ediyorum.allah herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.
biz bu ay yeni bıraktık korunmayı.sat ım 9 haziran,henüz test felan yapmadım kendimi umutlandırmak istemiyorum ama burda sizleri ve belirtilerinizi takip etmeden duramıyorum.ben 8 ay önce kalp atışınız duyamadan kürtaj olmak zorunda kaldım ve bu nedenle çok fazla kaygılar içindeyim bu sefer.aklımda hep olumsuz şeyler.acaba bu sefer keseyi görebilecekmiyim diye .
o yüzden test yapmıycam ve doktora ilk gittiğimde kalbinide duymak istiyorum.
arkadaşlarım çok uzattım kusura bakmayın ama sizden ricam keseyi ve kalp atışını ilk gördüğünüz tarihide listenize eklermisiniz????

selam arkadaşlar bende testte çift çizgiyi gördüm hamileyim bende artık aranızdayım inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |

[/table]

selam canlarıma.s.nasipse bende mart annesi olacam.benide listenize eklermisiniz..kendimi tanıtayım.2 çocuğum var 1 kız(12),1 erkek(8)ikiside mart doğumlu,kızım 12 mart,oğlum 1 mart.2 düşüğüm var,son düşüğüm 26 şubat.yaşım 35,kilom 75,son adet tarihim 4 haziran,tahmini doğum tarihim 11 mart.henüz dr gitmedim.p.tesi 11.30 da dr'a randevum var.güzel paylaşımlar dileğiyle:1hug:

canım sende hoş geldin,sen hep mart annesi olmuşsun,benimde oğlum mart doğumlu(15 mart)şimdi. şubatta kaymazsa doğumum 2. kez mart annesi olucam bende!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydııınnnn kızlar 2-3 gündür feci midem bulanıyor,:bbo::bbo:kraker falanda kesmiyor özellikle sabahları,siz neler yapıyorsunuz bulantıyı kesmek için.....?öğlene doğru geçiyor ama,öğleden sonra uyursam yine aynısı oluyor,birde sabahları uyuyamaz oldum,çok erken kalkıyorum(bulantıdan oluyor sanırım bu),akşamda erkenden uykum geliyor....::uhm::uhm:

Son düzenleme:

hemşom hoşgeldin canım ne güzel bütün çocukların martta doğmuş benim oğlum temmuzda doğmuştu yaz çocuğu bu bebeğimde nasipse kış çocuğu olucak....

yeni hamilelerimiz var
hayırlı olsun hepsine:)

bende bulantı yokta 2-3 gundur gribim gecti derken cogaldı geceleri uyuyamıyorum burnum bogazım tıkalı basım agır tasıyamıyorum cok hastayım
ilacta icemiyorum tek cozum ballı limonlu sıcak su ictim
baska onerileriniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…