- Konu Sahibi minikcadimm83
-
hayırlı-sağlıklı olsun inş..HERKESE günaydınlar.bu sabah test yaptım,ÇİFT ÇİZGİ..HAMİLEYİMMMMMMMMMMM.HERkes halayaaaaaaaa ,oleyyyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool: :sm_cool:kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
HERKESE günaydınlar.bu sabah test yaptım,ÇİFT ÇİZGİ..HAMİLEYİMMMMMMMMMMM.HERkes halayaaaaaaaa ,oleyyyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool: :sm_cool:kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
benımde son adetım 29 mayıs ve beklenen tarıhım 5 Mart ıdı. 7 Subatta geldı bebegım :)
HERKESE günaydınlar.bu sabah test yaptım,ÇİFT ÇİZGİ..HAMİLEYİMMMMMMMMMMM.HERkes halayaaaaaaaa ,oleyyyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool: :sm_cool:kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım sen dr a gorundunmu?
selam arkadaşlar bende testte çift çizgiyi gördüm hamileyim bende artık aranızdayım inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz
hoşgelmişsin canım.a.s.bilgilerini yazarsan senide listeye eklerim
selam arkadaşlar bende testte çift çizgiyi gördüm hamileyim bende artık aranızdayım inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz
selam canlarıma.s.nasipse bende mart annesi olacam.benide listenize eklermisiniz..kendimi tanıtayım.2 çocuğum var 1 kız(12),1 erkek(8)ikiside mart doğumlu,kızım 12 mart,oğlum 1 mart.2 düşüğüm var,son düşüğüm 26 şubat.yaşım 35,kilom 75,son adet tarihim 4 haziran,tahmini doğum tarihim 11 mart.henüz dr gitmedim.p.tesi 11.30 da dr'a randevum var.güzel paylaşımlar dileğiyle:1hug:
hoşgeldin zelişim... :)))) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam canlarıma.s.nasipse bende mart annesi olacam.benide listenize eklermisiniz..kendimi tanıtayım.2 çocuğum var 1 kız(12),1 erkek(8)ikiside mart doğumlu,kızım 12 mart,oğlum 1 mart.2 düşüğüm var,son düşüğüm 26 şubat.yaşım 35,kilom 75,son adet tarihim 4 haziran,tahmini doğum tarihim 11 mart.henüz dr gitmedim.p.tesi 11.30 da dr'a randevum var.güzel paylaşımlar dileğiyle:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?