- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.021
Hem annecim, hem sen bakıyorsun, hem gençsin, hem de ben diyecem
Senin de ateşin çıktı sanırsam
Hadi inşallah, iki tane inciyi dizer yan yana :)
Ağlama be Fatoşcum, kuzunun vücuduna bir mikrop girdi, atamadı demek ki bir türlü, al götür bir başka doktora, için rahat etsin. sen devlet memuru mu sayılıyorsun? Öyleyse 1 yıl olması lazım ücretsiz izin hakkının, bi düşün, eşinle de konuş, alabiliyorsan al tabi...
süper olmuş bak annen kalsın sizde hiç değilse kara kış bitene kadar kalsıneşimel konuştum şimdi anneler bizde kalsınlar diyor annemide aradım şimdi bizim evde hava soğuk hasta diyte çıkarmadım , akşam yemeğide bizde yiyin gitme biryere diye , kalsın bizde bir iki ay karşılıklı oturuyoruz nasılsa ...
Bilemiyorum ki Gülşancım, inşallah diştendir, yoksa bu eziyetin altından bişey çıkmazsa saçımı başımı yolarım, yarın doktora götürecem bakalım ne diyecek doktorumuz, ben ağzına bakıyorum hiç diş çıkaracakmış gibi görünmüyor, belki de ben anlamıyorum..
hala gelmem
ş cevaplama panmeligörmeden yazıyorum yanlışlıklar olabilir kusura bakmayın. herkese günaydın bu arada acaba benim kullanıcı panelinden falan bi ayar mı değiştirmem gerekiyor
süper olmuş bak annen kalsın sizde hiç değilse kara kış bitene kadar kalsınsıkma canını arkadaşım düzelecek elbet selinim, unutacaksın bugünleri yaramazlıklarına kızacaksın hatta
mertinde huysuzluk dışında ağzında falan bi belirti yoktuki,ne bişeyleri ağzına aldı ne salya ne ishal ,sadece 36,5-37 arası ateşi vardı,bu gecede geçmezse götürürsün dr, belki başka bişeydendir canım:26:
yasemin minik kuzunun huysuzluğu geçince bidaha dene çorap olayınıacaba dişimi çıkacak yavrumun.mert iki diş çıkardı ikisindede huysuzluktan geceyi bize zindan etti
burcu bizimkide biberon kullanmıyo ben mamalarına katıyorum yada kahvaltısına öyle içiyo
fatma paranla rezil olma bence başka dr götür,gitmeden bi şikayet dilekçesi yaz başhekime mutlaka
burcum yaa valla korku var nedense içimde oda beni çok sıkıyor ondan eşimde çok kızdı sen ağlarsan nasıl oalcak böyle diye ama içim şişmişti boşaldım :)
canım , aylin gelmedi sanrıım oda hasta benim tel yok hala bi sorsan ya durumu nasılmış ?
hala gelmem
ş cevaplama panmeligörmeden yazıyorum yanlışlıklar olabilir kusura bakmayın. herkese günaydın bu arada acaba benim kullanıcı panelinden falan bi ayar mı değiştirmem gerekiyor
süper olmuş bak annen kalsın sizde hiç değilse kara kış bitene kadar kalsınsıkma canını arkadaşım düzelecek elbet selinim, unutacaksın bugünleri yaramazlıklarına kızacaksın hatta
sanada günaydın şekerimhala gelmem
günaydın kızlaar ayrıcalıklı arkidişim MARALIM ve tabi ki serdar abi hürmetler
FATMACIM seline çok geçmiş olsun bazı bebeklerin bünyesi biraz zayıf oluyo kuvvetlenecek üzme kendini sende baksan olurdu emin ol ama ücretsiz izin kullanabiliyorsan kullan tabi ikiniz içinde bi toparlanma süreci olur
PINARCIM eymene çok geçmiş olsun daha iyiymiş sevindim
BURCU anacım gitmicek mi bunlar nedir bu ya hergün sinir harbi çekilmio valla
sıra bende unuttuğum varsa kusura bakmayın elektrik gidebilir die hızlı hızlı okudum aylinin elveda çoraplı geceler deneyi gibi benimde sealmün aleyküm tahıllı geceler deneyim var 2 gündür tutuyo hayırlısı bakalım yatmadan tahıllı çorba mercimek gibi yada yoğurt (pirinçli buğdaylı fln)veriyorum 10 da yatım 4'e kadar uyuyor uyanınca bi süt veriyorum bugün 9:30 a kadar uyudu mesela işe geç kaldım ama olsun
dün erken .çıktım ya bakıcı buldum anlaştım eve gelecek bebeğe evde bakacak ortalığı toplicak yüzeysel bi tamizlik yapacak ütü fln yapacak yetiştirebilirse yemek yapacak 400tl ye anlaştık hafta sonları da genel temizlik için kadın alıcam ayrıca şimdiki gibi yani hayırlısı bakalım inşallah oğluşuma iyi bakar çok sever
hadi hayırlısı ozamanGülşancım, aynı iklimi tarif etmişsin, 36,5-37 arası bir ateş oldu, fitil yaptım geçti ama huysuzluk devam... Bak heveslendim şimdi, inşallah diş çıkaracaktır, deli miyim neyim yaa, doğum gününde hiç değilse 2 tane tavşan dişi olsun istiyorum...
su niyetine katıyorum burcu,hatta bizimkisi meyve suyunu içmeyince onada katıyorum kaşık mamasını öyle yediriyorumBen de öyle yapayım bari, hiç olmazsa dolaptakiler ziyan olmasın. Karışım kahvaltı yemiyor artık, ona katamam. Kaşık mamalarına nasıl katıyorsun, su yerine mi?[/COLOR]
FATMACIM seline çok geçmiş olsun bazı bebeklerin bünyesi biraz zayıf oluyo kuvvetlenecek üzme kendini sende baksan olurdu emin ol ama ücretsiz izin kullanabiliyorsan kullan tabi ikiniz içinde bi toparlanma süreci olur
sıra bende unuttuğum varsa kusura bakmayın elektrik gidebilir die hızlı hızlı okudum aylinin elveda çoraplı geceler deneyi gibi benimde sealmün aleyküm tahıllı geceler deneyim var 2 gündür tutuyo hayırlısı bakalım yatmadan tahıllı çorba mercimek gibi yada yoğurt (pirinçli buğdaylı fln)veriyorum 10 da yatım 4'e kadar uyuyor uyanınca bi süt veriyorum bugün 9:30 a kadar uyudu mesela işe geç kaldım ama olsun
dün erken .çıktım ya bakıcı buldum anlaştım eve gelecek bebeğe evde bakacak ortalığı toplicak yüzeysel bi tamizlik yapacak ütü fln yapacak yetiştirebilirse yemek yapacak 400tl ye anlaştık hafta sonları da genel temizlik için kadın alıcam ayrıca şimdiki gibi yani hayırlısı bakalım inşallah oğluşuma iyi bakar çok sever
Esincim, tahıllı geceler ve yeni bakıcı hayırlı uğurlu olsunn. İnşallah hem güzel gözlü kuzu hem de sizin için bir iyi olur bu yeni dönem...
Gelelim bana:
Çok sinirliyim kızlar ve bu defa sebebi kayınvalidem değil, nolur bana bi akıl verin. Babam, facebook kullanıyor ve fotosunu koydu diye, anneme sezih zemberek bi mail atmış, kendini pazara çıkarmışsın demiş, annemin tansiyonu 18, hem ağlıyor hem titriyor. Maili ben de okudum az önce, gerçekten hiç hoş değil yazdıkları. Sizce bu duruma müdahale etmeli miyim, sonuçta çocuğuma bakıyor annem, böyle şeyler yaşaması Doruk için de hiç iyi değil. Yoksa bırakayım ne halleri varsa görsünler mi? Kestane kebap, acele cevap...
Esincim, tahıllı geceler ve yeni bakıcı hayırlı uğurlu olsunn. İnşallah hem güzel gözlü kuzu hem de sizin için bir iyi olur bu yeni dönem...
Gelelim bana:
Çok sinirliyim kızlar ve bu defa sebebi kayınvalidem değil, nolur bana bi akıl verin. Babam, facebook kullanıyor ve fotosunu koydu diye, anneme sezih zemberek bi mail atmış, kendini pazara çıkarmışsın demiş, annemin tansiyonu 18, hem ağlıyor hem titriyor. Maili ben de okudum az önce, gerçekten hiç hoş değil yazdıkları. Sizce bu duruma müdahale etmeli miyim, sonuçta çocuğuma bakıyor annem, böyle şeyler yaşaması Doruk için de hiç iyi değil. Yoksa bırakayım ne halleri varsa görsünler mi? Kestane kebap, acele cevap...
Gelelim bana:
hadi hayırlısı ozaman
su niyetine katıyorum burcu,hatta bizimkisi meyve suyunu içmeyince onada katıyorum kaşık mamasını öyle yediriyorumhemencecik kandırıyorum mert beyi
heee aşkolsun serdar abi geldi ben unutuldum tabideneyin başarılı olmasına sevindim, ayrıca bakıcı olayına dahada sevindim,ben hala bulamadım bir bakıcı,üstelik ben 500tl gözden çıkardım ve sadece bebeğe baksın iş yapmasada olur diyorum artık ama burda kimse çalışmak istemiyo
bence karışma sadece anneni sakinleştir,anne baba arasına girdim daha önce sonra onlar barıştı ben kötü oldum:44:
herkese günaydın
hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun inş. en kısa zamanda eski neşelerine ve sağlıklarına kavuşurlar
biz dün gece ilk defa 1 de yattık ata uyumamak için çok direndi her uyutma teşebbüsüm ağlamakla bitti en sonunda sızdı bir sıkıntısı vardı kesin parmağını ağzından çıkarmıyo ve asla damaklarına dokundurmuyor sanırım yine diş çıkarıyor
buarada burcu gerçekten zor bir durum ama bencede karışma sonuçta annenle baban aralarında çözsünler ama sen buarada annene destek ol baktın düzelmiyo araya girersin o zaman
ayaa kızlar böyle göremeyince yazası gelmiyor insanın, Burcucum bence sen müdahele etme cnm, sadece annenle konuşup onu rahatlat, babanla bi gün yüzyüze gelirseniz o zaman konuşursun. bu arada adam çekip gitmesini biliyor ama yine de kıskanmaktan geri durmuyor:44:
BURCUM şekerim ben olsam kesinlikle müdahale eder haddini bildirirdim ister pazara çıkarır kendini ister daha beterini yapar sanane sen çekip gittin bu kadını bi başına bıraktın bu yaştan sonra yalnız ne yapar demedin biZ sana kimlesin nerdesin demiyoruz senin de bu kadının hayatına karışmaya hakkın yok derdim ha benim babam beni bu tip şeylerde ciddiye alır geri adım atar sizde durum nedir bilemem
günaydın ,,
selin yine ateşler içinde idi tüm geceayağımda salladım yok , emzirdim yok ki göğüs uçlarım yara oldu artık boş boş emmesinden kucağımdan kimseye gitmiyor
(
iyiye gitmesine sevindim canım tez zamanda geçer inşallah sıkıntılarınızh
şu kaynanan ne alem kadın! eymen de benim anneme hiç gitmek istemiyorGünaydın canlarım,
Doruk önceki gecelere göre daha iyi uyudu, ben de biraz uykumu aldım. E bugün de cuma, iyi olayım di mi...
Pınarcım, Eymen'in daha iyi olmasına çok sevindim, inşallah artık yükselmez ateşi, geçmiş olsun.
Bu arada bi keşif yaptık biz, Doruk yaşlılara ağlıyor ama eve gelen genç misafirlere bayılıyor. Evdekilere söyledik bu saptamamızı, babaanne çok bozuldu, biz yaşlılar bakıyoruz ama ona dedi. Hala kendisinin baktığı iddiası sürüyor yani, takdir ediyoru bu konudaki gayretini
canım inşalah atlatır ve biter şu hastalık ... ateşdüşürücü ben bugün fitil koydum sabah ? şurub vermedim sen ne kullanıyorsun ?
millet nereye gitti yaw yoksa başka bi topikmi açtınız benden gizli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?