- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.041
Yine bi yazma rekoru kırmışım, kusura bakmayın.
Serdar abiden kaçıyoz :)
aynı geceyi geçirmişiz adeta...
atlacaklar inşallah fatmacığım
rabbim dermansız dert vermesin...
Ben gece fitil gündüz şurup veriyorum canım
sağ olasın esinciğim bakıcınız hayırlı olsun...
Eymen sabahtan beri 3 kere sarı renkte sını kaka yaptı acaba gece ateşleniyor diye örtmedim üstünü
üşüttü mü ne oldu yoksa ateşle bağlantısı var mıdır :26:
günaydın kızlaar ayrıcalıklı arkidişim maralım ve tabi ki serdar abi hürmetler
Fatmacım seline çok geçmiş olsun bazı bebeklerin bünyesi biraz zayıf oluyo kuvvetlenecek üzme kendini sende baksan olurdu emin ol ama ücretsiz izin kullanabiliyorsan kullan tabi ikiniz içinde bi toparlanma süreci olur
pınarcım eymene çok geçmiş olsun daha iyiymiş sevindim
burcu anacım gitmicek mi bunlar nedir bu ya hergün sinir harbi çekilmio valla
sıra bende unuttuğum varsa kusura bakmayın elektrik gidebilir die hızlı hızlı okudum aylinin elveda çoraplı geceler deneyi gibi benimde sealmün aleyküm tahıllı geceler deneyim var 2 gündür tutuyo hayırlısı bakalım yatmadan tahıllı çorba mercimek gibi yada yoğurt (pirinçli buğdaylı fln)veriyorum 10 da yatım 4'e kadar uyuyor uyanınca bi süt veriyorum bugün 9:30 a kadar uyudu mesela işe geç kaldım ama olsun
dün erken .çıktım ya bakıcı buldum anlaştım eve gelecek bebeğe evde bakacak ortalığı toplicak yüzeysel bi tamizlik yapacak ütü fln yapacak yetiştirebilirse yemek yapacak 400tl ye anlaştık hafta sonları da genel temizlik için kadın alıcam ayrıca şimdiki gibi yani hayırlısı bakalım inşallah oğluşuma iyi bakar çok sever
süper olmuş bak annen kalsın sizde hiç değilse kara kış bitene kadar kalsınSıkma canını arkadaşım düzelecek elbet selinim, unutacaksın bugünleri yaramazlıklarına kızacaksın hatta
Mertinde huysuzluk dışında ağzında falan bi belirti yoktuki,ne bişeyleri ağzına aldı ne salya ne ishal ,sadece 36,5-37 arası ateşi vardı,bu gecede geçmezse götürürsün dr, belki başka bişeydendir canım:26:
canım benimkide aynı durumdasa...hala gelmem
ş cevaplama panmeligörmeden yazıyorum yanlışlıklar olabilir kusura bakmayın. Herkese günaydın bu arada acaba benim kullanıcı panelinden falan bi ayar mı değiştirmem gerekiyor
Günaydın arkadaşlar,
Ankara dan bildiriyorum.. Hava kapalı ve yağmurlu, sokağa çıkacaklar şemsiyelerini alsın, ayaklarına da bot-çizme v.s. giysin.. Zira üşüyebilirsiniz..
Hayırlı cumalar arkadaşlarım, bugün ettiğiniz tüm duaların kabul olmasını dilerim..
Ben yine uykusuzum, çorapsız yatırma olayını bende denedim dün gece, sonuç: İklim saat 3 ten sonra hiç uyumadı ve canıma okudu, çok sinirlendim, bağırdım bile İklime..
Ne derdi var anlamıyorum, karanlık odada yerde oynamak istiyor, yada kucağımda olmak istiyor, şu sıralar hep kucak istiyor daha çok, bir ateşlendi hemen huy değiştirdi yaa...
yaa bu mutfak noluyo ki?dün girmedim şimdi fransız kaldım:78::44:
AYLİN geçmiş olsun,bende hastayım,boğazım,burnum fena:2:.
emossssssum
söylediğin ıslak mendil markalarınıda deniycem..hala pişikleri gecirmeye calışıorum hametanla
hangi zile basacagını bilmeyen bi hatun tarafından kızım uyandırılmış bulunmakta!!!!!!!!!!!!!!!!!bugün herşey üst üste gelmek zorundamı..daha yarım saat oldu uyutalı..
Canım yaa o ilk yarım saatte uyanıncada çok derin uyumuş gibi kalkıyorlar.İnş. geri uyutabilirsin...
trosyd hiç etkili olmadı bizde emoş..kremi bulamıorum bulsam bakıcam mavimiydi..ama beyaz tüptü sanırım..Canım mavi renkli tüpte olan hametanı kullanıyorsun değilmi?Diğeri pek işe yaramıyor çünkü.Birde aklında olsun trosyd isimli pişik kreminide deneyebilirsin.Dönüşümlü olarak hametanla beraber kullan.Ankaradaki bir çok arkadaşım ıslak mendiller içinde bebedor bulamadığında huggıes alıyor.İkisinden de memnunuz.Birde sen dene bakalım inş. iyi gelir yağmuruma..
Canım rüyamda seni gördüm.Elimizde meyveler vardı ben mandalina soyuyordum senin elindekini hatırlamıyorum ama eşlere meyve tabağı hazırlıyorduk.Bir bayan daha vardı ama hiç görmedim kendisini daha önce karşımızda oturmuş hem yardım etmiyor hem dırdır ediyor hemde oje sürüyordu bizi tartışma ortamına çekmeye çalışıyordu sende bayağı gaza geliyordun suratın falan asılıyordu... Hayır olsun inş.
günaydın ,,
selin yine ateşler içinde idi tüm geceayağımda salladım yok , emzirdim yok ki göğüs uçlarım yara oldu artık boş boş emmesinden kucağımdan kimseye gitmiyor
neden nasıl oluyor yaa antibiyotik kullanan çocuk nasıl ateşleniyor nasıl burnu felan akıyoryine iştahsız birazdan doktorunu arayacağım neler oluyor böyle diye
üşütmemmesi için rahat olması için yapmadığım şey kalmıyor
tabi gerginlik yorgunluk üzüntü derken eşimede patlıyorumne kötü bi gece idi
uyumadı...zaten kakası varmış altını da aldım..
trosyd hiç etkili olmadı bizde emoş..kremi bulamıorum bulsam bakıcam mavimiydi..ama beyaz tüptü sanırım..
o diğer hatun kesin benidim:)
emossssssum
söylediğin ıslak mendil markalarınıda deniycem..hala pişikleri gecirmeye calışıorum hametanla
kızlar ben oğluşuma gidiyom öptüm sizi
site kafayı yemiş iyice birazdan bakıma alırlar zannımca
emossssssum
kız altını mümkün olduğu kadar havalandır ve sebamed pişik kremi kullan
artı bol her açtığında zeytinyağı sür halisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?