2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BURCUM güzel yazmışsın ama itiraf etmeliyim ben olsam oğlum için dediğim kadar annem için o benim için değerli bööle devam edersen beni kaybedersin tadında bişiler yazardım yani ben kesin yazardım ha bu arada ben sabırsızımdır yazmaz direk arar girişirdim ben seninde belirttiğin üzere biraz deliyim gereksiz yere fazla deliyim bende biliyorum

canım ikimizede şu hastalıkalrdan kurtulmayı diliyorum rabbimden :) sonra gider keyifle bebeklerimizin hediyelrini alır gönderirriz :):) eminim şu an sende bunu düşünecek yad zaman ayıraka ruh halinde değilsin :)

canım çok iyi fiyat bi tanede buraya gödnersene aynından valla vereceğim :) ne güzel hem bebeğe bakacak hedme ufak tefek işleri yapacak süpermiş valla :)

evet canım annemle anlaşma yapmayı düşünüyorum bu konuda :) aslında anenme desem sana aylık 4000 tl vereyim anne sen gel bizde sadece ve sadwece selinle benim söylediğim şekilde ilgilen :) çok mu ayıp olur :) ama dinlemez ki kendi bildiğini yapar yine

hala gelmem
ş cevaplama panmeli görmeden yazıyorum yanlışlıklar olabilir kusura bakmayın. Herkese günaydın bu arada acaba benim kullanıcı panelinden falan bi ayar mı değiştirmem gerekiyor
canım benimkide aynı durumdasa...

Izin aldım öğleden sonra yokum , selini doktora götüreceğim,,

kızlar ben oğluşuma gidiyom öptüm sizi
site kafayı yemiş iyice birazdan bakıma alırlar zannımca

EYMEN ve SELİN bebeleimize tekrardan gecmiş olsun ...
GÜLSAN amirim corap olayından pozitif sonuc almana sevindim..yagmur dogdugundan bu yana coraplarını cıkarttıgım an agzı kulaklarına varıyo..özellikle aglama krizlerine girdiği anlar işe yarıyodu bu..
YASMİN ..kabızlıkta gece huzursuzlugu yapabiliyo..
BURCU facebook a fotosunu koyan kimm anlamadım?

bu arada selam canolar...sabahın 8buçugunda apartman catısının tamiratı varmış..cekiç sesleriyle uyandım ..eşimi aradım ara evsahibini söyle bu ne bu saatte diye..aradı 10 15 dk sürer demiş tabi benim uyku muyku gitti..neyseki kızım uyanmadı..sinirli kalktım bu sabaha..

Demekki diş geliyor........

hangi zile basacagını bilmeyen bi hatun tarafından kızım uyandırılmış bulunmakta!!!!!!!!!!!!!!!!!bugün herşey üst üste gelmek zorundamı..daha yarım saat oldu uyutalı..

yaa bu mutfak noluyo ki?dün girmedim şimdi fransız kaldım:78::44:

AYLİN geçmiş olsun,bende hastayım,boğazım,burnum fena:2:.

Canım rüyamda seni gördüm.Elimizde meyveler vardı ben mandalina soyuyordum senin elindekini hatırlamıyorum ama eşlere meyve tabağı hazırlıyorduk.Bir bayan daha vardı ama hiç görmedim kendisini daha önce karşımızda oturmuş hem yardım etmiyor hem dırdır ediyor hemde oje sürüyordu bizi tartışma ortamına çekmeye çalışıyordu sende bayağı gaza geliyordun suratın falan asılıyordu... Hayır olsun inş.

emossssssum
söylediğin ıslak mendil markalarınıda deniycem..hala pişikleri gecirmeye calışıorum hametanla

Canım mavi renkli tüpte olan hametanı kullanıyorsun değilmi?Diğeri pek işe yaramıyor çünkü.Birde aklında olsun trosyd isimli pişik kreminide deneyebilirsin.Dönüşümlü olarak hametanla beraber kullan.Ankaradaki bir çok arkadaşım ıslak mendiller içinde bebedor bulamadığında huggıes alıyor.İkisinden de memnunuz.Birde sen dene bakalım inş. iyi gelir yağmuruma..

Canım yaa o ilk yarım saatte uyanıncada çok derin uyumuş gibi kalkıyorlar.İnş. geri uyutabilirsin...
uyumadı...zaten kakası varmış altını da aldım..
trosyd hiç etkili olmadı bizde emoş..kremi bulamıorum bulsam bakıcam mavimiydi..ama beyaz tüptü sanırım..

o diğer hatun kesin benidim:)

Geçmiş olsun seline.Peditus şurup verdinmi,ağrı kesici şurup olarak ne veriyorsun evde hava nemlendirici varmı?

uyumadı...zaten kakası varmış altını da aldım..

trosyd hiç etkili olmadı bizde emoş..kremi bulamıorum bulsam bakıcam mavimiydi..ama beyaz tüptü sanırım..

o diğer hatun kesin benidim:)

canım diğerinin rengi sarı bildiğim kadarıyla o bir işe yaramıyor.Mavi tüplü olan daha iyi.Doktorlarda en çok mavi tüplü olanı öneriyor.Eğer sende sarı varsa değiştir maviye geç.
O diğer hatun kesinlikle sen değildin.Kısa siyah saçlı biriydi.Ayrıca rüyama sen gelsende bozmaya gelsen ona bile razıyım.Özlüyoruz seni ebuşummm...

emossssssum
söylediğin ıslak mendil markalarınıda deniycem..hala pişikleri gecirmeye calışıorum hametanla

canım 1 numaralı pısık gecırme kremı Desitin...
pişik olmayı onlemek ıcınse birebir olan Bübchen
ben dmeire dogdugundan beri bubchen kullanıyorum hıc pısık olmadı masallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…