- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.061
aa bunua aannemde söyledi zeytinyagı denemedim hiç..bukadar hassas bi toto olumu yawkız altını mümkün olduğu kadar havalandır ve sebamed pişik kremi kullan
artı bol her açtığında zeytinyağı sür halisinden
canım diğerinin rengi sarı bildiğim kadarıyla o bir işe yaramıyor.Mavi tüplü olan daha iyi.Doktorlarda en çok mavi tüplü olanı öneriyor.Eğer sende sarı varsa değiştir maviye geç.
O diğer hatun kesinlikle sen değildin.Kısa siyah saçlı biriydi.Ayrıca rüyama sen gelsende bozmaya gelsen ona bile razıyım.Özlüyoruz seni ebuşummm...
aa bunua aannemde söyledi zeytinyagı denemedim hiç..bukadar hassas bi toto olumu yaw
:78:
kızçeler ben size ne anlatcam şimdik
dün eşim geldi sana iyi bir haberim var duymak ister misin dedi,hayırdır dedim bana bir iş teklifi geldi dedi,eşimin şefi geçen ay işten ayrılıp aynı dal da başka bir şirkete müdür yardımcısı olarak gitti,dünkü veda yemeğinde eşime bizim şirketin çerkezköyde üretim bölümü var düşünür müsün demiş,şimdiki işinden daha iyi bir maaş alıcaksın demiş
eşimde 2500 tl verirlerse neden olmasın diyor,zaten yüksek maaş veren bir yermiş ki eski şefi de demiş verirler işinde çok iyisin ve ben sana referans olucam demiş
buraya kadar herşey çok güel ,eşimin şu an ki maaşı 1700 ama orada 2500 olucakmış en az
ama biz istanbul kartalda<oturuyoruz ve bütün çevremiz sosyal hayatımız ve arkadaşlarımız burada
eşim çerkezköy işini kabuledersen istersen evi hemen getirir o maaşla hem boırç öder heöm geçiniriz haziranda daha da iyi oluruz borçsuz 2500 tl maaş diyor
ama tek bir sorun var küçük bir yer ve kimsemiz yok yalnız kalıcaz sap gib
siz olsanız napardınız
dün eşim geldi sana iyi bir haberim var duymak ister misin dedi,hayırdır dedim bana bir iş teklifi geldi dedi,eşimin şefi geçen ay işten ayrılıp aynı dal da başka bir şirkete müdür yardımcısı olarak gitti,dünkü veda yemeğinde eşime bizim şirketin çerkezköyde üretim bölümü var düşünür müsün demiş,şimdiki işinden daha iyi bir maaş alıcaksın demiş
eşimde 2500 tl verirlerse neden olmasın diyor,zaten yüksek maaş veren bir yermiş ki eski şefi de demiş verirler işinde çok iyisin ve ben sana referans olucam demiş
buraya kadar herşey çok güel ,eşimin şu an ki maaşı 1700 ama orada 2500 olucakmış en az
ama biz istanbul kartalda<oturuyoruz ve bütün çevremiz sosyal hayatımız ve arkadaşlarımız burada
eşim çerkezköy işini kabuledersen istersen evi hemen getirir o maaşla hem boırç öder heöm geçiniriz haziranda daha da iyi oluruz borçsuz 2500 tl maaş diyor
siz olsanız napardınız
siz olsanız napardınız
canım benim ben olsam giderdim ben bu konularda katı olamıyorum sonuçta sonu iyi olucaksa dayanırım
Eskiler doyduğun yer derler hep.Eşin bu konuya nasıl bakıyor?Tamamen sanamı bırakıyor kararı?Birde bu çalıştığı yerde kaç yıldır çalışıyor?Yeni gideceği yere alışırmı hemen?
senin yerinde olsam sonun kadar esımı desteklerdım...
cunku orada masrafınızda daha az olur, ve para bırıktırebılırsınız...
ayrıca cevre dedıgın nedır kı, sen gırısken bır ınsansın orada da olur arkadasların...
hem yenı tecrubeler kazanırsınız...
bence destekle esını, ustelık onun karıyerı acısından da super bısı bence...
e3şim eğer sen kabul edersen ben giderim diyor hem istanbula bir buçuk saat masraf az olur evi de hemen getirir kendi evimize geçeriz diyor biliyorsunuzki ev antalyada biz kayınvsalidemlerdeyiz hazirana kadar
güne ne güzel başlamışsın canımEYMEN ve SELİN bebeleimize tekrardan gecmiş olsun ...
GÜLSAN amirim corap olayından pozitif sonuc almana sevindim..yagmur dogdugundan bu yana coraplarını cıkarttıgım an agzı kulaklarına varıyo..özellikle aglama krizlerine girdiği anlar işe yarıyodu bu..
YASMİN ..kabızlıkta gece huzursuzlugu yapabiliyo..
BURCU facebook a fotosunu koyan kimm anlamadım?
bu arada selam canolar...sabahın 8buçugunda apartman catısının tamiratı varmış..cekiç sesleriyle uyandım ..eşimi aradım ara evsahibini söyle bu ne bu saatte diye..aradı 10 15 dk sürer demiş tabi benim uyku muyku gitti..neyseki kızım uyanmadı..sinirli kalktım bu sabaha..
ben hametanın sarısını kullanıyom,işe yarıyo bizde,bide zeytinyağı da iyi geliyo.bence pişiği geçene kadar ıslak mendil kullanma içindeki alkol bebişin canını çok yakıyodur kıyamam. peçeteyi yada pamuğu ıslatıp onunla silebilirsin 1-2 gün.emossssssum
söylediğin ıslak mendil markalarınıda deniycem..hala pişikleri gecirmeye calışıorum hametanla
amin canım, merti senin için öptüm kokladım yaladımCanım merti öp benim için.Dökülen sütede üzüldüm inş. çok daha fazlası gelir ...
canım gelecek için bazı fedakarlıklar yapmak gerek bak bana taaa mardinin nusaybin ilçesindeyim,3 sene idare edicez artık,hem üzülme mutlaka çevre edinirsin ordadakızçeler ben size ne anlatcam şimdik
siz olsanız napardınız
Şimdi seni okuyunca aklıma 3 yıl önce eşimle gürcistana gitmeme kavgam geldi.Tutturdum gitmeyeceğim diye.O zaman 1500 mü 2000 dolarmı ne veriyorlardı.Bir sitenin içindeydi iş evide tutacaklardı 2 yıl iş bitimine kadar arabada vereceklerdi ama okulum var şu var bu var diye gitmedim.Sonrada pişman oldum ama o yıl savaş çıktı herkes gürcistandan geri döndü.Belki gitmek istemeyişimdeki hayır da buydu... Herkesin hakkında hayırlısı olsun...
Şimdi seni okuyunca aklıma 3 yıl önce eşimle gürcistana gitmeme kavgam geldi.Tutturdum gitmeyeceğim diye.O zaman 1500 mü 2000 dolarmı ne veriyorlardı.Bir sitenin içindeydi iş evide tutacaklardı 2 yıl iş bitimine kadar arabada vereceklerdi ama okulum var şu var bu var diye gitmedim.Sonrada pişman oldum ama o yıl savaş çıktı herkes gürcistandan geri döndü.Belki gitmek istemeyişimdeki hayır da buydu... Herkesin hakkında hayırlısı olsun...
Canım eğer kafana takılan tek sorun çevrenizden uzaklaşmaksa sorun bile etme derim.İnsanız herşeye alışıyoruz.Ama bunun dışında aklına takılan başka şey varsa eşinle tekrar konuşun.Anladığım kadarıyla eşin ikna olmuş senin ağzından çıkacak bir kelimeye bakıyor.Belki gitmeniz daha hayırlı olacaktır... Allah bilir tabii ama şu an kafanda bir taraf daha ağır basıyordur mutlaka.Gitmekmi daha ağır basıyor kalmakmı?
Canım rüyamda seni gördüm.Elimizde meyveler vardı ben mandalina soyuyordum senin elindekini hatırlamıyorum ama eşlere meyve tabağı hazırlıyorduk.Bir bayan daha vardı ama hiç görmedim kendisini daha önce karşımızda oturmuş hem yardım etmiyor hem dırdır ediyor hemde oje sürüyordu bizi tartışma ortamına çekmeye çalışıyordu sende bayağı gaza geliyordun suratın falan asılıyordu... Hayır olsun inş.
siz olsanız napardınız
kızçeler yazgı nerde yaw
e3şim eğer sen kabul edersen ben giderim diyor hem istanbula bir buçuk saat masraf az olur evi de hemen getirir kendi evimize geçeriz diyor biliyorsunuzki ev antalyada biz kayınvsalidemlerdeyiz hazirana kadar
güne ne güzel başlamışsın canımçorap bugünde işe yararsa süper olur tesadüf değil diycem:13: kabızlığın uykuyu bölmesi konusuna bende katılıyorum canım ama ateş yapmıyo o:44:
ben hametanın sarısını kullanıyom,işe yarıyo bizde,bide zeytinyağı da iyi geliyo.bence pişiği geçene kadar ıslak mendil kullanma içindeki alkol bebişin canını çok yakıyodur kıyamam. peçeteyi yada pamuğu ıslatıp onunla silebilirsin 1-2 gün.
amin canım, merti senin için öptüm kokladım yaladım40cc süt sağdım bıraktım,emmedi yine eşşek sıpası
canım gelecek için bazı fedakarlıklar yapmak gerek bak bana taaa mardinin nusaybin ilçesindeyim,3 sene idare edicez artık,hem üzülme mutlaka çevre edinirsin ordada
herşerde bi hayır var diye boşa demiyolar canım:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?