2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

para çok iyi birmiktar bu konuda gitmek hem evimize bir an evvel geçmiş olucaz tek burda kalmajk isteme sebebim bildiğimiz ve tanıdımığz çevre ile birlikte dostlar

arkadas her yerde edınılır, ıkı pılın pırtın neredeyse evın orasıdır... cevre her zaman edınılebılır...

[/U][/COLOR]
diyosun vallahi hepiniz çok sağolun hepiniz gidin diyosunuz çokta haklısınız bi cv ni göndersin bakalım şefi öle sölemiş
görüşme nasıl olcek acep

10 yılın soğuğu bugün geliyormuş 14 derece birden düşecekmiş....
vuuuuuu,ben bile üşüdüm,burda havalar hala 20 derece ama akşamları soğuyo artık

para çok iyi birmiktar bu konuda gitmek hem evimize bir an evvel geçmiş olucaz tek burda kalmajk isteme sebebim bildiğimiz ve tanıdımığz çevre ile birlikte dostlar

canım onun bi çözümü var evine internet bağlatıp tüm gün bizim gibi kk da onlıne yazışacan inan başka kimseyi aramazsın,arada istanbul buluşmalarına katılırsın

Benim rüyama niye girmişki ?Gördüğünde bir sor o kısa saçlı susayana... Gerçi sen onu iyi bir yol en iyisi....

1 Saatlik mesafe çok değil.Hem kararını vermişsin sen bak yazdıklarına bakılırsa gidiyorsunuz.Hadi hayırlısı olsun..

Senin çok çabuk adapte olabilme ve yeniliğe açık olma durumuna bayılıyorum... Seninle dünyayı gezmek isterdim....

bu arada selamlar hepinize
aylar sonra benim dünya tatlısı oğlum annesine bir iyilik yaptı ve gece sadece 3 kez uyandı .
ALLAH IM nasıl mutluyum.birde sabah kalktı emzirdim sarıldık uyuduk.10:30 ta kalktık.hep böyle olsa ya kuzum.ama biliyorum ki acısını çıkartacak:78:

geçmişe baktım.
jalecim ARDA ya ve size çok geçmiş olsun.bronşit olmuş kuzum.Allah şifa versin.

EYMEN NE ve SELİN E birkez daha geçmiş olsun.
FATMA CIM kafan karışık,korkuyorsun çünkü kızın hasta ve bu seni çok etkiliyor,üzüyor.biliyorum yanında olmak istiyorsun,olamadığın içinde daha fazla kuruyor,düşünüyor,bunalıyorsun..izin demişsin eğer öyle bişey varsa ve durum buna uygunsa kullan işte,iyi olur.

BURCU M durumu okudum.babana yazdığın mail gayet iyi ne annei savunuyorsun ne onu suçluyorsun.sadece doruk için endişelerini bildiriyorsun.haa babanın iyi bir konuşmaya ihtiyacı var ama şuan annenin yanında gözükürsen dahada hırçınlaşacak,ikinizide daha fazla üzecek.

Son düzenleme:

dimi yaaa? Bencede öyle nehircim.......Biz varııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzz.............

slm millet
çığlık atma halindeyim deniz beni deli ediyor
GÜLŞAN kız bişey soracağım senin bu serdar abinin soy adı BAYAR değildir değil mi? bizim mardinde bir aile dostumuz varmış başkomiser msnsini falan almıştım ama ulaşamamıştım zayıf ihtimal ama merakettim

bir kaç gecedir deniz de bize dünyayı zindan ediyor en az dört kez kalkıyor, yanımıza almazsak uyumuyor, 2 günde yediği tek şey 1tane susamlı çubuk ve 5-6 kaşık çorba sadece emiyor sütüm de iyice azaldı sanırım :26: huysuzluk cabası, babasına gitmiyor kucağımdan inmek istemiyor, üst dişler iyce kabardı jel sürmemden geçiyorum ağzına elimi sürmeme bile izin vermiyor çığlık çığlığa ağlıyor, dişler br patlasa da rahatlasak

kaynanaya diyecek yok zaten artık
süte bende çok üzüldüm bi haftadır sağdığım rekor miktardı ve öğle arasına gitmeyim diye sağdım ama tosuna kalan miktar 25 cc amin diyorum canım duana

sen sağabiliyorsun hala benim bir haftadır 25ml bile çıkmıyor sağamıyorum artık sabahları

birden bu kadar değiştiyse ya diştir ya da boğazı ya da kulağı ağrıyordur harketlerini takibetmeye çalış

Meralcim, sana da günaydın canım, bende de yok cevaplama paneli... ayar gerektirdğini sanmıyorum yani..

benim sayfa değiştiğinden beri yazma paneli sayfanın dışındaydı çok uğraşıyordum ama bu gün düzelmiş

bence de şimdilik karışmaman en iyisi iş büyürse bakarsın çaresine, ben kendi sorunuma müdahale edilsin istemezdim çünkü ben çemkirmeye kalkarım araya girersem adama bak ya kendi resmi yok mu facede

10 yılın soğuğu bugün geliyormuş 14 derece birden düşecekmiş....

belli oldu zaten burası bile buz gibi bu gün

tebdili mekanda ferahlık vardır, yeni başlangıçlar her zaman iyidir, çevre de edinirsin zamanla arkadaşlar haklı doğduğun değil doyduğun yer, ben de urfadayım devlet gönderdi geldik buraya biğle alıştım düşün çanakkale edirne nere urfa nere ben bir de göçmenim sen en azından köyden indim şehire duygusunu yaşamazsın

[/U][/COLOR]

diyosun vallahi hepiniz çok sağolun hepiniz gidin diyosunuz çokta haklısınız bi cv ni göndersin bakalım şefi öle sölemiş
görüşme nasıl olcek acep

diyorum ve sonuna kadarda arkasındayım dediğimin canım.
inşaallah hayırlı ise olur nehir cim.

Benim rüyama niye girmişki ?Gördüğünde bir sor o kısa saçlı susayana... Gerçi sen onu iyi bir yol en iyisi....

anlatınca ben buna yordum ama yinede hayır olsun emel cim.yok canımcım ne yolayım muhattap olmaya değmez,hiç şaşırmadım o arkadaşa.daha öncede yaptı bunu hem bana hem tanıdığı herkese.koymadı yani,alıştım.ama gün gelir,yeri gelir sözlerimle icabına bakarım ben.

Ayşenur eline krem tüplerini alıyor ve ağzına sokuyor elinden alınca basıyor çığlığı gözlerinden yaş akıyor resmen.Geri verince susuyor gülücük saçıyor elinden düşünce bile ağlıyor.Bende çokokremin tüplü çikolatasından aldım onu veriyorum eline dişini kaşıyor tüplü çikolatayla...

O dur öyleyse canım ara bozuyordu zaten rüyamda da.Uzak tut kendinden boşver... Ama bak biz iyi bir şey yapıyorduk mevsim meyvesi hazırlıyorduk eşlerimize...

nehir bu yuzden mi istemiyosun kızım senin gibi hatuna her yerde dost cıkar ondan şüphem yok..szin için maddi acıdaniyi olucaksa tabiki gidin derim..ama herşey maddiyat degil ben cevremi yerimi yurdumu özlerim diosan oda bi neden ..haklısın ama bişeyden fedakarlık edicen tatlıcım..oda senin kişilik kararın ve neşekilde mutlu olucagana baglı..

canım serdar abi polis değil mıtcı yani istihbaratci, biz nusaybindeyiz burda bayar soyadlı başkomiser yok ama belki mardin merkez yada diğer ilçelerdedir:44: benim sütüm 10 gün öncesine kadar maaşallah çok iyiydi ben sabah emzirip ardından 150cc sağıp bırakırdım,ama mert bey emmediği için çok azaldı gece 1 kez emiyo oda uyurken zorla emiyo gündüz hiç emmiyo neden acaba:26: biyerde okudum bebeklerin 9.ayda ve 1 yaşında emmeyi bırakma potansiyeli varmış:26: ama benimki dışında herkesin bebeği tam tersi boş memeyi bile emiyo canım sağdıkça artar meraklanma ama ben bol sıvı tüketiyorum ayrıca.

Eymen uyudu hemen duşa girmem lazım
Nehircim hakkınızda hayırlısı olsun tatlım, ben olsam şahsen giderdim. senin de kendin ve kızın için en doğru kararı vereceğine inanıyorum

canım bende merte dalin pişik krem tüpünü veriyorum yumuşak plastik olduğu için ağzına sokunca bi zararda vermiyo ,o onunla oynarken bende altını değiştiriyorum üstünü değiştiriyorum yemek yediriyorum yani her istediğimi yapıyorum ona, öpüyorum kokluyorum zira bizimki öptürmeyi sevmez saçımı başımı yolar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…