- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.081
para çok iyi birmiktar bu konuda gitmek hem evimize bir an evvel geçmiş olucaz tek burda kalmajk isteme sebebim bildiğimiz ve tanıdımığz çevre ile birlikte dostlar
tamda dediğin gibi kısa siyah saçlı bir bayan hakkımda konuşuyormuş birilerine.dün öğrendim.ben buna yordum.ama rüyada yada gerçekte diğer arkadaşın canına susadığı kesin.
biri beni mi andı:80:
burdayım nehir cim işlerden ancak girebiliyorum.
kesinlikle gitmelisin nehir.çevern orda olabilir haklısın ama herşey biryana.daha iyi şartlar.borçlardan kurtulmak bunların verdiği rahatlığı bir düşünsene.biraz sıkıntı çekersin ama sonrası huzur ve ferah hayatım.eşin içinde senin içinde en iyisi bu olur.
vuuuuuu,ben bile üşüdüm,burda havalar hala 20 derece ama akşamları soğuyo artık10 yılın soğuğu bugün geliyormuş 14 derece birden düşecekmiş....
para çok iyi birmiktar bu konuda gitmek hem evimize bir an evvel geçmiş olucaz tek burda kalmajk isteme sebebim bildiğimiz ve tanıdımığz çevre ile birlikte dostlar
tamda dediğin gibi kısa siyah saçlı bir bayan hakkımda konuşuyormuş birilerine.dün öğrendim.ben buna yordum.ama rüyada yada gerçekte diğer arkadaşın canına susadığı kesin.
biri beni mi andı:80:
burdayım nehir cim işlerden ancak girebiliyorum.
kesinlikle gitmelisin nehir.çevern orda olabilir haklısın ama herşey biryana.daha iyi şartlar.borçlardan kurtulmak bunların verdiği rahatlığı bir düşünsene.biraz sıkıntı çekersin ama sonrası huzur ve ferah hayatım.eşin içinde senin içinde en iyisi bu olur.
canım belki yurtdışı olsa bende sorun çıkarabilirdim o zorlardı beni ama yurtiçinde heryere gidebilirim birde çalıştığım dönemde ben tüm türkiye yi geziyordum ayda 1 hafta şehirdışında oluyordum belkide bu yüzden biraz daha rahatım bu konuda
vuuuuuu,ben bile üşüdüm,burda havalar hala 20 derece ama akşamları soğuyo artık
canım onun bi çözümü var evine internet bağlatıp tüm gün bizim gibi kk da onlıne yazışacan inan başka kimseyi aramazsın,arada istanbul buluşmalarına katılırsın
Günaydın arkadaşlar,
Ankara dan bildiriyorum.. Hava kapalı ve yağmurlu, sokağa çıkacaklar şemsiyelerini alsın, ayaklarına da bot-çizme v.s. giysin.. Zira üşüyebilirsiniz..
Hayırlı cumalar arkadaşlarım, bugün ettiğiniz tüm duaların kabul olmasını dilerim..
Ben yine uykusuzum, çorapsız yatırma olayını bende denedim dün gece, sonuç: İklim saat 3 ten sonra hiç uyumadı ve canıma okudu, çok sinirlendim, bağırdım bile İklime..
Ne derdi var anlamıyorum, karanlık odada yerde oynamak istiyor, yada kucağımda olmak istiyor, şu sıralar hep kucak istiyor daha çok, bir ateşlendi hemen huy değiştirdi yaa...
kaynanaya diyecek yok zaten artık
süte bende çok üzüldüm bi haftadır sağdığım rekor miktardı ve öğle arasına gitmeyim diye sağdım ama tosuna kalan miktar 25 ccamin diyorum canım duana
Fatmacım, İklimin ateşi yok 2 gündür, ama derdi ne anlamadım, çok huysuz bugünlerde..
Burcucum, inşallah dediğin gibi diştendir, bu çektiğimiz yanımıza kar kalacak yoksa, bu kadar eziyete 2 diş patlatsa unutacam çektiklerimi valla :))
Meralcim, sana da günaydın canım, bende de yok cevaplama paneli... ayar gerektirdğini sanmıyorum yani..
Esincim, tahıllı geceler ve yeni bakıcı hayırlı uğurlu olsunn. İnşallah hem güzel gözlü kuzu hem de sizin için bir iyi olur bu yeni dönem...
Gelelim bana:
Çok sinirliyim kızlar ve bu defa sebebi kayınvalidem değil, nolur bana bi akıl verin. Babam, facebook kullanıyor ve fotosunu koydu diye, anneme sezih zemberek bi mail atmış, kendini pazara çıkarmışsın demiş, annemin tansiyonu 18, hem ağlıyor hem titriyor. Maili ben de okudum az önce, gerçekten hiç hoş değil yazdıkları. Sizce bu duruma müdahale etmeli miyim, sonuçta çocuğuma bakıyor annem, böyle şeyler yaşaması Doruk için de hiç iyi değil. Yoksa bırakayım ne halleri varsa görsünler mi? Kestane kebap, acele cevap...
10 yılın soğuğu bugün geliyormuş 14 derece birden düşecekmiş....
[/U][/COLOR]
diyosun vallahi hepiniz çok sağolun hepiniz gidin diyosunuz çokta haklısınız bi cv ni göndersin bakalım şefi öle sölemiş
görüşme nasıl olcek acep
Benim rüyama niye girmişki ?Gördüğünde bir sor o kısa saçlı susayana... Gerçi sen onu iyi bir yol en iyisi....
diyorum ve sonuna kadarda arkasındayım dediğimin canım.
inşaallah hayırlı ise olur nehir cim.
anlatınca ben buna yordum ama yinede hayır olsun emel cim.yok canımcım ne yolayım muhattap olmaya değmez,hiç şaşırmadım o arkadaşa.daha öncede yaptı bunu hem bana hem tanıdığı herkese.koymadı yani,alıştım.ama gün gelir,yeri gelir sözlerimle icabına bakarım ben.
canım serdar abi polis değil mıtcı yani istihbaratci, biz nusaybindeyiz burda bayar soyadlı başkomiser yok ama belki mardin merkez yada diğer ilçelerdedir:44: benim sütüm 10 gün öncesine kadar maaşallah çok iyiydi ben sabah emzirip ardından 150cc sağıp bırakırdım,ama mert bey emmediği için çok azaldı gece 1 kez emiyo oda uyurken zorla emiyo gündüz hiç emmiyo neden acaba:26: biyerde okudum bebeklerin 9.ayda ve 1 yaşında emmeyi bırakma potansiyeli varmış:26: ama benimki dışında herkesin bebeği tam tersi boş memeyi bile emiyoslm millet
çığlık atma halindeyim deniz beni deli ediyor
GÜLŞAN kız bişey soracağım senin bu serdar abinin soy adı BAYAR değildir değil mi? bizim mardinde bir aile dostumuz varmış başkomiser msnsini falan almıştım ama ulaşamamıştım zayıf ihtimal ama merakettim
sen sağabiliyorsun hala benim bir haftadır 25ml bile çıkmıyor sağamıyorum artık sabahları
Ayşenur eline krem tüplerini alıyor ve ağzına sokuyor elinden alınca basıyor çığlığı gözlerinden yaş akıyor resmen.Geri verince susuyor gülücük saçıyor elinden düşünce bile ağlıyor.Bende çokokremin tüplü çikolatasından aldım onu veriyorum eline dişini kaşıyor tüplü çikolatayla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?