- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.101
Hemen girip kaçıyorum kızlar carfurda 4 numara bez 76 lı 11 tl haberiniz olsun prima öptümm sizi ben derse kaçarrr
canım bende merte dalin pişik krem tüpünü veriyorum yumuşak plastik olduğu için ağzına sokunca bi zararda vermiyo ,o onunla oynarken bende altını değiştiriyorum üstünü değiştiriyorum yemek yediriyorum yani her istediğimi yapıyorum ona, öpüyorum kokluyorumzira bizimki öptürmeyi sevmez saçımı başımı yolar hemen
burda carrefur olsa hemen alıp stoklardım
Ayşenur eline krem tüplerini alıyor ve ağzına sokuyor elinden alınca basıyor çığlığı gözlerinden yaş akıyor resmen.Geri verince susuyor gülücük saçıyor elinden düşünce bile ağlıyor.Bende çokokremin tüplü çikolatasından aldım onu veriyorum eline dişini kaşıyor tüplü çikolatayla...
Hemen girip kaçıyorum kızlar carfurda 4 numara bez 76 lı 11 tl haberiniz olsun prima öptümm sizi ben derse kaçarrr
ben geldimm nasılsınız bakem bakın evime saat ve duvar stickerı aldım
İSTANBUL ŞEHİR SİLÜETİ DUVAR STİCKER ! GittiGidiyor.com'da #33446929
Kelebek Tasarım Siyah Ayna Duvar Saati - Medium GittiGidiyor.com'da #33454600
bakalım beğenicek misiniz
ay bu hiç aklıma gelmemişti ben de alayım bir tane
canına yandığım memleketinde bir tek BİM var onda da birşey yok
geçmiş olsun canım en son karı ünide görmüştüm bugün de burası çok soğuk 18 dereceMen deldim, geçmişe bakmadım ama hasta olduğumu tahmin etmişsinizdir herhalde, şimdi daha iyiyim,kar var burda, Keremi de soğuk diye göndermedim bakıcıya evdeyiz.
Bugün de kıskançlık sırası ben de...
Ben de gelecem mutfağa, beni de çağırın...
Hem moralim bozuk bugün, şefkat gösterin bana...
zaten iyi şeyleri öğrenmezler birbirlerinden anca kötü huylarını alırlarMert senin yüzüne şap şap vuruyordu ya şimdi aynısını ayşenurda yapıyor bayağı yemeye çalışıyor saldırıyor her yerime ...
bak hakkını yemeyim bizim ilçede bitek bim var ama mardin merkezde bitane 3M migros varay bu hiç aklıma gelmemişti ben de alayım bir tane
canına yandığım memleketinde bir tek BİM var onda da birşey yok
ikiside çok güzelmiş iyi günlerde kullan canım..ben geldimm nasılsınız bakem bakın evime saat ve duvar stickerı aldım
tahmin etmiştik zaten dün demiştin ya yarın giremezsem bilinki hastayım ve iyileşmedim diye... geçmiş olsun canımMen deldim, geçmişe bakmadım ama hasta olduğumu tahmin etmişsinizdir herhalde, şimdi daha iyiyim,kar var burda, Keremi de soğuk diye göndermedim bakıcıya evdeyiz.
Men deldim, geçmişe bakmadım ama hasta olduğumu tahmin etmişsinizdir herhalde, şimdi daha iyiyim,kar var burda, Keremi de soğuk diye göndermedim bakıcıya evdeyiz.
ben geldimm nasılsınız bakem bakın evime saat ve duvar stickerı aldım
geçmiş olsun canım en son karı ünide görmüştüm bugün de burası çok soğuk 18 derece
gel şekerim benim mutfağa gidelim bak neler göstercem sana
olmaz tatlum sen dün kazana düştün
olmaz gitmiyosunuz biryere,adamı hasta etmeyin,oturun oturduğunuz yerde
yada bende gelirim
ben cidden bişi sordum meral e?serdar abi var,alenen sorulmaz
ikisi de çok güzelmiş esin özellikle saate bayıldım güle güle kullan
mersü kızlarzaten iyi şeyleri öğrenmezler birbirlerinden anca kötü huylarını alırlar
bak hakkını yemeyim bizim ilçede bitek bim var ama mardin merkezde bitane 3M migros var
ikiside çok güzelmiş iyi günlerde kullan canım..
tahmin etmiştik zaten dün demiştin ya yarın giremezsem bilinki hastayım ve iyileşmedim diye... geçmiş olsun canım
kar balkanlardan girdiyse tahmini bir hafta sonra burda hava sıcaklığı bikaç derece düşerburda kar yağmıyomuş
kıyamam sana istanbul senin için ağlasın bebem sen takıl beageçmiş olsun canikom.kerem nasıl?hasta halinle sana sorun çıkarmıyordur umarım.ve dilerim ona bulaşmadan atlatırsın.
tamam tamam,sende gel
çok güzeller güle güle kullan esintoş.
şu istanbul siluetinden bir tanede bana yolla.
bakar bakar ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?