2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mert senin yüzüne şap şap vuruyordu ya şimdi aynısını ayşenurda yapıyor bayağı yemeye çalışıyor saldırıyor her yerime ...

ay bu hiç aklıma gelmemişti ben de alayım bir tane

Hemen girip kaçıyorum kızlar carfurda 4 numara bez 76 lı 11 tl haberiniz olsun prima öptümm sizi ben derse kaçarrr

canına yandığım memleketinde bir tek BİM var onda da birşey yok

Men deldim, geçmişe bakmadım ama hasta olduğumu tahmin etmişsinizdir herhalde, şimdi daha iyiyim,kar var burda, Keremi de soğuk diye göndermedim bakıcıya evdeyiz.

Bugün de kıskançlık sırası ben de...
Ben de gelecem mutfağa, beni de çağırın...
Hem moralim bozuk bugün, şefkat gösterin bana...

Men deldim, geçmişe bakmadım ama hasta olduğumu tahmin etmişsinizdir herhalde, şimdi daha iyiyim,kar var burda, Keremi de soğuk diye göndermedim bakıcıya evdeyiz.
geçmiş olsun canım en son karı ünide görmüştüm bugün de burası çok soğuk 18 derece

gel şekerim benim mutfağa gidelim bak neler göstercem sana

Mert senin yüzüne şap şap vuruyordu ya şimdi aynısını ayşenurda yapıyor bayağı yemeye çalışıyor saldırıyor her yerime ...
zaten iyi şeyleri öğrenmezler birbirlerinden anca kötü huylarını alırlar

ay bu hiç aklıma gelmemişti ben de alayım bir tane

canına yandığım memleketinde bir tek BİM var onda da birşey yok
bak hakkını yemeyim bizim ilçede bitek bim var ama mardin merkezde bitane 3M migros var
ikiside çok güzelmiş iyi günlerde kullan canım..
tahmin etmiştik zaten dün demiştin ya yarın giremezsem bilinki hastayım ve iyileşmedim diye... geçmiş olsun canım
kar balkanlardan girdiyse tahmini bir hafta sonra burda hava sıcaklığı bikaç derece düşer burda kar yağmıyomuş

geçmiş olsun canikom.kerem nasıl?hasta halinle sana sorun çıkarmıyordur umarım.ve dilerim ona bulaşmadan atlatırsın.

tamam tamam,sende gel

çok güzeller güle güle kullan esintoş.
şu istanbul siluetinden bir tanede bana yolla.
bakar bakar ağlarım

Kayınvalidemler yarın gideceklerdi. Kocam aradı, birkaç gün daha kalmalarını istiyorum dedi, gittiler mi 3ay gelmezler, daha Doruk yeni alıştı, 2-3 gün daha kalsınlar mı dedi, ne dersin ki bunu böyle söyleyen adama, aşk olsun, kalsınlar tabi dedim. ama ben söylersem kalmazlar, senin rahatsız olduğunu biliyorlar, sen söyler misin dedi, kocaya kıyamayıp kendi başımı yaktım, söyledim yaw. o zaman salı gideriz dedi kpeder, kar da geliyormuş şimdi, moku yedim ben :)

geçmiş olsun canım en son karı ünide görmüştüm bugün de burası çok soğuk 18 derece

gel şekerim benim mutfağa gidelim bak neler göstercem sana

olmaz gitmiyosunuz biryere,adamı hasta etmeyin,oturun oturduğunuz yerde
yada bende gelirim
ben cidden bişi sordum meral e?serdar abi var,alenen sorulmaz

olmaz tatlum sen dün kazana düştün

slm canlarrrrr diyorum gecmişe şöle bi bakıyorum ve bol miktarda uyumayan bebek görüyorum bende gecelerdir yarım yamalak uyuyorum dalgın uyumuyo ege her an uyanıverecekmiş gibi kıpır kıpr ve uyanıyoda saat başı ((((((

rica ediyorum beslenme işini aramızda bir savaşa dönüştürmeyelim..yemek saatleri eglenceli saatler olsun..gerilim saatleri degil..böyle bi msj geldi 3435 amcadan..bu hususta kendime 10 üzerinden 7 verebilirim

olmaz gitmiyosunuz biryere,adamı hasta etmeyin,oturun oturduğunuz yerde
yada bende gelirim
ben cidden bişi sordum meral e?serdar abi var,alenen sorulmaz

kız serdar abi okumuyoki burayı rahat olun,dün patrona gızlı belgeler geliyo falan diyince süzgece girmişizdir diye dedim,,hee onca terorist varken bizimi takip edecekler topu topu 3 kişi çalışıyolar 114bin nüfuslu ilçede, gece 4lere kadar çalışıp yetiştiremiyolar zaten, hiç okumazlar merak etmeyin,espiri olsun diye diyom ben
ayrıca gelip mutfağı yakacam şimdi aaaa

ikisi de çok güzelmiş esin özellikle saate bayıldım güle güle kullan

mersü kızlar
kıyamam sana istanbul senin için ağlasın bebem sen takıl bea
BURCU bunu bu kadar açık söölemek istemezdim ama mıçtın bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…