2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uyku konusuyla ilgili bidaha yorum yapmam ulennn..kim nazar etti bebemi cıksın ortaya cabuk..dün uykularımız düzenli vs vs anlattım gece kudurdu cocuk..uyumuyoreee...zar zor salladım neniledim pışpışladım uyudu gitti..babasınada uyuz oldum bu cocuk niye uyumuyo..bu saatte uyuması lazım..gec oldu..leynn dedim kurulu saat mi bu cocuk dakikasını gecirmesin..ALLAH tan uykusuz bi bebege denk gelmedim kesin bu yuzden boşanırdkık..tahammülü yok..herşey onun istediği vakitte olucak..tööbee:41:

o zaman serdar abiye mesaj iletmek istersek burda eylem planları yapalım yane

güzelim o serdar abi herşeyi okumuyodur kelime avlayan bir sistemle belli kelimelerin olduğu sayfaarı görüyordur adam ne yapsın bizim dedikodumuzu

four seansons ESİN im..10 numara..stıckerlara bayılırım..hatta bu yapışkanlı kagıtlardan alıp kendi figürümü kendim yaratırım..zevkli bagyan....

bu arada tüm cekmecelerimi bantladımcokta estetik görünmesede.. ...acamıyo artık minik cadı

yani şu mudur tayyip bomba abdullah gül ankarayı asker bastı ergenekon
SERDAR abim gözünün yağını yiyim şu eserin kulağını bi çek yaf çok eziyet ediyo haa

senin kocanın kafasını kırcam iyiki sizinkinin uykuları düzenliymiş valla mert saat saşı uyanır geceleri sabah ezanıylada merti babasına postalıyorum bazen dayanamayınca uykusuzluğa,benim kocam neyapsın

o zaman serdar abiye mesaj iletmek istersek burda eylem planları yapalım yane
nevet nevet

güzelim o serdar abi herşeyi okumuyodur kelime avlayan bir sistemle belli kelimelerin olduğu sayfaarı görüyordur adam ne yapsın bizim dedikodumuzu

:13:

mersi bebem çok güsel oldu saat bugün geldi muhteşem duruduuu
bant ii fikirmiş bende yapiim o gerizekalı çekmece kilitlerinden almıştım daha doğumdan önce hiçbi işe yaramadı

Esin, Allah iyiliini versin senin, yine kahkaha attım senin yüzünden şirkette, manyak kadın, topikte yazan bütün hatunları gözaltına alacaklar senin yüzünden

SERDAR abim gözünün yağını yiyim şu eserin kulağını bi çek yaf çok eziyet ediyo haa

adamın okumaya niyeti yoksa da esin zorla okutacak
reklam ettin kız bizi

adam geliyomuş şimdi sayfaya işimi bölüyonuz susun diye

:13:

ayy çok güldüm manyak karı.
yandık akşama kesin içerdeyiz

yaw kızım delimisin naapıyon yarın tayyıp baba buraya geliyo zaten serdar abi selamlar

adamın okumaya niyeti yoksa da esin zorla okutacak
reklam ettin kız bizi

adam geliyomuş şimdi sayfaya işimi bölüyonuz susun diye

yaa Alp kucağımda uyuyor güldürmeyin beni,çocuk zıp zıp oynuyor.
biri toprak28 nevin e haber versin.avukat lazım olacak bize

şimdi ALLAH var yalan yok her konuda yardımcıdır bana emme alışmamışız belkide ondan..ama bu hususta kır kafasını amirim..jopuna kurban..

bu arada evet canım mıçtın.ama doğru bişey yaptın,sonuçta eşin mutlu oldu bu yaptığından.yaptığın iyilik mutlaka gelir bulur seni.dert etme sen.bir süre daha çekeceksin evet ama sonuçta bitecek.ben olsam bende senin gibi yapardım.

şimdi ALLAH var yalan yok her konuda yardımcıdır bana emme alışmamışız belkide ondan..ama bu hususta kır kafasını amirim..jopuna kurban..
hee ozaman kırmayım kız kafasını iyi halden cezasını indirdim

yaa Alp kucağımda uyuyor güldürmeyin beni,çocuk zıp zıp oynuyor.
biri toprak28 nevin e haber versin.avukat lazım olacak bize
:92:

o zaman biz bu serdar abi faslını kapatalım senin başın yanmadan

yok be yaw noolacak yazışıyoz işte gülüp eğleniyoz,başım niye yansın yasadışı bişe yapmıyokki
yaw arabanın arkasına biri parketmiş dangalak şey, zaten acemiyim çıkarken kesin sürttürecem,neyse dün kasko yaptırdı eşim parkeden düşünsün sürttürüp kaçacam çünkü

Heee tek salak ben değilmişim, iyi o zaman, biraz içim rahatladı
Ben sana geçen gün de dedim di mi, başımıza ne geliyorsa vicdanımızdan geliyor diye :13:

elveda serdar abi senden söz edemiyorum artık gülşancımı alma bizden die

Ayy valla içim katıldı kahkaha atmıyım derken, kimseden çekmemiştir kendisi bizden çektiği kadar. allah insanı kadın milletinin eline diline düşürmesin anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…