- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.121
kız serdar abi okumuyoki burayı rahat olun,dün patrona gızlı belgeler geliyo falan diyince süzgece girmişizdir diye dedim,,hee onca terorist varken bizimi takip edecekler topu topu 3 kişi çalışıyolar 114bin nüfuslu ilçede, gece 4lere kadar çalışıp yetiştiremiyolar zaten, hiç okumazlar merak etmeyin,espiri olsun diye diyom ben
ayrıca gelip mutfağı yakacam şimdi aaaa
Senin çok çabuk adapte olabilme ve yeniliğe açık olma durumuna bayılıyorum... Seninle dünyayı gezmek isterdim....
senin kocanın kafasını kırcamuyku konusuyla ilgili bidaha yorum yapmam ulennn..kim nazar etti bebemi cıksın ortaya cabuk..dün uykularımız düzenli vs vs anlattım gece kudurdu cocuk..uyumuyoreee...zar zor salladım neniledim pışpışladım uyudu gitti..babasınada uyuz oldum bu cocuk niye uyumuyo..bu saatte uyuması lazım..gec oldu..leynn dedim kurulu saat mi bu cocuk dakikasını gecirmesin..ALLAH tan uykusuz bi bebege denk gelmedim kesin bu yuzden boşanırdkık..tahammülü yok..herşey onun istediği vakitte olucak..tööbee:41:
o zaman serdar abiye mesaj iletmek istersek burda eylem planları yapalım yane
güzelim o serdar abi herşeyi okumuyodur kelime avlayan bir sistemle belli kelimelerin olduğu sayfaarı görüyordur adam ne yapsın bizim dedikodumuzu
four seansons ESİN im..10 numara..stıckerlara bayılırım..hatta bu yapışkanlı kagıtlardan alıp kendi figürümü kendim yaratırım..zevkli bagyan....
bu arada tüm cekmecelerimi bantladımcokta estetik görünmesede.. ...acamıyo artık minik cadı
yani şu mudur tayyip bomba abdullah gül ankarayı asker bastı ergenekon
SERDAR abim gözünün yağını yiyim şu eserin kulağını bi çek yaf çok eziyet ediyo haa
SERDAR abim gözünün yağını yiyim şu eserin kulağını bi çek yaf çok eziyet ediyo haa
kız serdar abi okumuyoki burayı rahat olun,dün patrona gızlı belgeler geliyo falan diyince süzgece girmişizdir diye dedim,,hee onca terorist varken bizimi takip edecekler topu topu 3 kişi çalışıyolar 114bin nüfuslu ilçede, gece 4lere kadar çalışıp yetiştiremiyolar zaten, hiç okumazlar merak etmeyin,espiri olsun diye diyom ben
ayrıca gelip mutfağı yakacam şimdi aaaa
adamın okumaya niyeti yoksa da esin zorla okutacak
reklam ettin kız bizi
adam geliyomuş şimdi sayfaya işimi bölüyonuz susun diye
yaw kızım delimisin naapıyonyarın tayyıp baba buraya geliyo zaten serdar abi selamlar
adamın okumaya niyeti yoksa da esin zorla okutacak
reklam ettin kız bizi
adam geliyomuş şimdi sayfaya işimi bölüyonuz susun diye
senin kocanın kafasını kırcamiyiki sizinkinin uykuları düzenliymiş valla mert saat saşı uyanır geceleri sabah ezanıylada merti babasına postalıyorum bazen dayanamayınca uykusuzluğa,benim kocam neyapsın
nevet nevet
:13:
sayfaya gelmesine gerek yok bi üst katta çalışıyo gelip benim interneti kapatacaklar ben ondan korkuyom
Kayınvalidemler yarın gideceklerdi. Kocam aradı, birkaç gün daha kalmalarını istiyorum dedi, gittiler mi 3ay gelmezler, daha Doruk yeni alıştı, 2-3 gün daha kalsınlar mı dedi, ne dersin ki bunu böyle söyleyen adama, aşk olsun, kalsınlar tabi dedim. ama ben söylersem kalmazlar, senin rahatsız olduğunu biliyorlar, sen söyler misin dedi, kocaya kıyamayıp kendi başımı yaktım, söyledim yaw. o zaman salı gideriz dedi kpeder, kar da geliyormuş şimdi, moku yedim ben :)
hee ozaman kırmayım kız kafasını iyi halden cezasını indirdimşimdi ALLAH var yalan yok her konuda yardımcıdır bana emme alışmamışız belkide ondan..ama bu hususta kır kafasını amirim..jopuna kurban..
yaa Alp kucağımda uyuyor güldürmeyin beni,çocuk zıp zıp oynuyor.
biri toprak28 nevin e haber versin.avukat lazım olacak bize
o zaman biz bu serdar abi faslını kapatalım senin başın yanmadan
bu arada evet canım mıçtın.ama doğru bişey yaptın,sonuçta eşin mutlu oldu bu yaptığından.yaptığın iyilik mutlaka gelir bulur seni.dert etme sen.bir süre daha çekeceksin evet ama sonuçta bitecek.ben olsam bende senin gibi yapardım.
elveda serdar abi senden söz edemiyorum artık gülşancımı alma bizden die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?