2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

elveda serdar abi senden söz edemiyorum artık gülşancımı alma bizden die

canım istediğin kadar serdar abiden bahsedebilirsin sadece süzgece sokma bizi yeter
burcu canım bende senin gibi yapardım inan,hem böylece 3 gün daha tahammül sonucunda eşinin gözünde yüceleceksin

ben geldim
Oğluşta bi haller var yine, gece de hiç rahat uyumadı şimdi de huysuz mu huysuz, inşallah diştir
Esintoş güldürdün yine beni çatlak şey, bak bu kadar çağırırsan gelir bakar artık eser beyin çaresine haberin olsun
Aylin geçmiş olsun cnm

valla bende deminden beri gülüp duruyom herkes bana bakıyo delimi diye esin sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün canım

Burcu cnm öyle uslu uslu soran adama da yok artık daha neler, kalamazlar diyemezdin ki için rahat olsun cnm kim olsa senin gibi yapardı, ama dediğin gibi bu kar kış işleri nedeniyle olay uzayabilir adam da hemen kabul etti yani haa, vay be. bi de sen de kalın demek için telefon mu açtın hemen yoksa bunlar dün gece mi vuku buldu?

burcu can kendini salak falaan sanma kozalak kocalarımızın hatrına senin aptığını hepimiz yaparız

Meral ve Gülşan, iyi yapmışım di mi, aferin bana. öptüm şimdi kendimi :)
Meral, telefonla vuku buldu anacım, ne kadar iyi hissetmişlerdir di mi kendilerini :)))
Aylin, ben de uyuyorsundur diye aramayıp mesaj attım zati, hee bi de kızlar kızmasın diye

ben kaçıyorum kızlar eve gidiyorum ,çok mutluyum iki gün evdeyim,biraz dinlenicem inşallah ve iyileşicem

yine de cezalısın artık Burcu senle mutfağa falan gelmeyecek nasılsın cnm, toparlandın mı biraz? araya haftasonu giriyo neyse ki dinlenebilicen( acaba:44:)

Daha iyiyim erken anladım hasta olacağımı aferin içiyorum düzenli olarak,Keremi bakıcıya göndersem daha fazla dinlenirdim de karı görünce dayanamadım kalsın dedim,şimdi çorbasını içti uyuyor

hade hasta güller gülşan ve aylün geçmiş olsun
dinlenin de iyleşin bende yarın gerzek bi serigye ve ondan daha gerzek bi konsere davetliyim gitmek de zorunda kaldım aslında tam sallıyodum kayınvalide birlikte gidelim dedi bende mecburen olur dedim

yine de cezalısın artık Burcu senle mutfağa falan gelmeyecek nasılsın cnm, toparlandın mı biraz? araya haftasonu giriyo neyse ki dinlenebilicen( acaba:44:)

Tamam, gitmem :)

burcu can kendini salak falaan sanma kozalak kocalarımızın hatrına senin aptığını hepimiz yaparız

Di mi? vicdan anacım vicdan :)

walla ya pek bi sevindirik olmuşlardır, kızım sen niye eve gitmeyi beklemedin peki? Ne acele ettin bu kadar?

Otobüse bilet alacaklarmış anacım, almadan yetişeyim diye :)

Tamam, gitmem :)

Di mi? vicdan anacım vicdan :)

Otobüse bilet alacaklarmış anacım, almadan yetişeyim diye :)

babacım bilet alıyomuşsunuz, e biz daha size doyamadık ki, hayatta bırakmayız
Elimi kestim salça tenekesini açarken Eymen efendi ağlama krizine girdiği için ne yapacağımı bilemedim,elimi ayağıma doluyor bu velet. zaten sebzeleri sotelemişim sadece salöaqsını ve suyunu eklicem, 2 dk bırakıyorum elimden yaa, hayır mutfakta ille de kucağımda olacak beyefendi. ama öyle bi ağlıyo ki, duyanlar çocuğa işkence ediyorum sanıyodur kesin

Oyyy, geçmiş olsun, ben de geçen gün mutfak dolabına sağlam bi toss attım aynı sebeepten...

Yok kıs öyle demedim, o kadar da değil... Doruk daha yeni alıştı, biraz daha kalın, hem biz haftasonu bi yerlere gitmek istiyoruz Ekrem'le, kalırsanız siz Doruk'a bakarsınız biz de rahat rahat gezeriz dedim

hayırrrrr ille de kucakta olucaklar efendim aşcılık ögrenicekler..bi kolumda yagmur diğer kolumuda yapabilecegi tüm işlerin son kapasitesine kadar kullanıyorum..ha bide çöp kutusuna takmış vaziyette..ne anlıyosa kutunun üzerine çöreklenip karıştrmak istiyo..kutuyuda balkona atmam gerekiodu aklımdaydı ama sıra gelemedi ona bitürlü..bi yandanda corbasını yapıorum hanfın..en sonunda yine cöp kutusuna eli uzanırken eline bi tane şaplattım..dururmu başladı aglamaya..artık balkonda..gecte olsa..

bakıcı kadın vazgeçmişüzüldüm çok ii olacaktı benim için şimdi hergün gelecek bi kadın arıyorum bebeğe bakmasın bikaç saat evi toparlasın temizlik ütü yemek yeterli

Burcu böylesi daha inandırıcı olmuş tabi:))
Yasemincim Burcunun kaynatasına biraz daha kalmaları için ısrar etmesi haricinde bi vakıa yok bugün:)
Evel Ebuş yaa bi de çöp tenekesi var, benimki de hep ona gitmek istiyor. artık mutfakta bırakacaksam onu ben de balkona alıyorum mecbur tenekeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…