- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.141
elveda serdar abi senden söz edemiyorum artık gülşancımı alma bizden die
Heee tek salak ben değilmişim, iyi o zaman, biraz içim rahatladı
Ben sana geçen gün de dedim di mi, başımıza ne geliyorsa vicdanımızdan geliyor diye :13:
Ayy valla içim katıldı kahkaha atmıyım derken, kimseden çekmemiştir kendisi bizden çektiği kadar. allah insanı kadın milletinin eline diline düşürmesin anacım
Heee tek salak ben değilmişim, iyi o zaman, biraz içim rahatladı
Ben sana geçen gün de dedim di mi, başımıza ne geliyorsa vicdanımızdan geliyor diye :13:
Ayy valla içim katıldı kahkaha atmıyım derken, kimseden çekmemiştir kendisi bizden çektiği kadar. allah insanı kadın milletinin eline diline düşürmesin anacım
Aylin Hanım, mesaj attım telefonunuza, niçün cevap vermiyonuz
Uyuyordum sonradan görebildim
Meral ve Gülşan, iyi yapmışım di mi, aferin bana. öptüm şimdi kendimi :)
Meral, telefonla vuku buldu anacım, ne kadar iyi hissetmişlerdir di mi kendilerini :)))
Aylin, ben de uyuyorsundur diye aramayıp mesaj attım zati, hee bi de kızlar kızmasın diye
yine de cezalısın artık Burcu senle mutfağa falan gelmeyeceknasılsın cnm, toparlandın mı biraz? araya haftasonu giriyo neyse ki dinlenebilicen( acaba:44:)
yine de cezalısın artık Burcu senle mutfağa falan gelmeyeceknasılsın cnm, toparlandın mı biraz? araya haftasonu giriyo neyse ki dinlenebilicen( acaba:44:)
burcu can kendini salak falaan sanma kozalak kocalarımızın hatrına senin aptığını hepimiz yaparız
walla ya pek bi sevindirik olmuşlardır, kızım sen niye eve gitmeyi beklemedin peki? Ne acele ettin bu kadar?
Tamam, gitmem :)
Di mi? vicdan anacım vicdan :)
Otobüse bilet alacaklarmış anacım, almadan yetişeyim diye :)
babacım bilet alıyomuşsunuz, e biz daha size doyamadık ki, hayatta bırakmayız
Elimi kestim salça tenekesini açarkenEymen efendi ağlama krizine girdiği için ne yapacağımı bilemedim,elimi ayağıma doluyor bu velet. zaten sebzeleri sotelemişim sadece salöaqsını ve suyunu eklicem, 2 dk bırakıyorum elimden yaa, hayır mutfakta ille de kucağımda olacak beyefendi. ama öyle bi ağlıyo ki, duyanlar çocuğa işkence ediyorum sanıyodur kesin
babacım bilet alıyomuşsunuz, e biz daha size doyamadık ki, hayatta bırakmayız
Elimi kestim salça tenekesini açarkenEymen efendi ağlama krizine girdiği için ne yapacağımı bilemedim,elimi ayağıma doluyor bu velet. zaten sebzeleri sotelemişim sadece salöaqsını ve suyunu eklicem, 2 dk bırakıyorum elimden yaa, hayır mutfakta ille de kucağımda olacak beyefendi. ama öyle bi ağlıyo ki, duyanlar çocuğa işkence ediyorum sanıyodur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?