- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.161
bakıcı kadın vazgeçmişüzüldüm çok ii olacaktı benim için şimdi hergün gelecek bi kadın arıyorum bebeğe bakmasın bikaç saat evi toparlasın temizlik ütü yemek yeterli
Alp e portakal suyu sıkacağım,havuçta katsam mı yoksa tadını bozmamak için katmasam mı?
Meralim teşekkürler..
Yazgıcım, ben portakal suyunun içine pekmez katıp veriyorum, severek içiyor iklim, aklında olsun bu da..
Esin, bakıcıya üzüldüm, inşallah istediğin gibi birini bulursun..
Hızlı cevap yazma panelini geri istiyorum ben yaaa... Aaaa ne bu böyle.. İşkence resmen..
ya nedir bu çöp kovalarında bunları çeken benimkide ilk fırsatta ya sebzeliğin ya çöp kovasının orda geçen gün sebzeliği üstüne devirdi soğanlar patatesler yerde hiç ses de çıkarmıyo bi baktım sebzeliğin altında oynuyo patateslerle allahtan ağır diil alüminyum bişi
MERALCİM akşam çıkış saatini geç bulmuş e ben bürodan erken çıkıyorum ama bankalara yada burdan bi ekspertize yada bi iş için biyere gitmem gerekebiliyo eve gidişim 7 yi buluyo geç bulmuş eser daha erken çıkıyo ama o da ben bağlanamam canımın istediği saatte eve giderim dio
sacının teline kurban oldugum kızımdan..ugruna canımı verebilecegim kıyamadıgım yavrumdan..özür diliorum eline şaplattıgım için..
Bugün daha iyiyiz canım çok şükür sağ olasın
Hande sen ne yapıyon güzelim? Buluştun mu dün Öznurla? Deryalarla akşm yemeği nasıl geçti? hiç anlatmıyon be şekerim:80:
evet meralim hiç anlatmıyo valla gizli herhalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?