2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya nedir bu çöp kovalarında bunları çeken benimkide ilk fırsatta ya sebzeliğin ya çöp kovasının orda geçen gün sebzeliği üstüne devirdi soğanlar patatesler yerde hiç ses de çıkarmıyo bi baktım sebzeliğin altında oynuyo patateslerle allahtan ağır diil alüminyum bişi
MERALCİM akşam çıkış saatini geç bulmuş e ben bürodan erken çıkıyorum ama bankalara yada burdan bi ekspertize yada bi iş için biyere gitmem gerekebiliyo eve gidişim 7 yi buluyo geç bulmuş eser daha erken çıkıyo ama o da ben bağlanamam canımın istediği saatte eve giderim dio

Meralim teşekkürler..

Yazgıcım, ben portakal suyunun içine pekmez katıp veriyorum, severek içiyor iklim, aklında olsun bu da..

Esin, bakıcıya üzüldüm, inşallah istediğin gibi birini bulursun..

Hızlı cevap yazma panelini geri istiyorum ben yaaa... Aaaa ne bu böyle.. İşkence resmen..

ben hiç sevmediğim için havuç suyunu tadını bozar gibi geliyor. mandalina ver portakala genelde bişey karıştırmıyorum ben, bazen nar. elma armut gibi şeylere havuç ekliyorum bazen

Pınarcım arayacaktım seni, olur da Eymen paşa uyumuşsa uyandırmayayım şimdi dedim. nasılsınız cnm? Eymenim toparlandı mı biraz?

saol canım bakıcıya çok da ihtiyacım yok eltim çok güzel bakıyo zaten ama arkamdan evi toplicak biri lazım

sacının teline kurban oldugum kızımdan..ugruna canımı verebilecegim kıyamadıgım yavrumdan..özür diliorum eline şaplattıgım için..

Son düzenleme:

su erkekler ne kadar bencıl yaaaa ınanamıyorum...
tuh yaaa umarım ıyı bırısını bulursun canım benım...

Hande sen ne yapıyon güzelim? Buluştun mu dün Öznurla? Deryalarla akşm yemeği nasıl geçti? hiç anlatmıyon be şekerim:80:

bn geldim canlarım..
dün we bugün hep ewdeydim.. cengiz kapattı dün dükkanı ewde size girmek için laptopu elime heraldığımda cery wer parçalicam onu der gibi ağlamaya bağırmaya başlıyordu..
bebeklerin yanında nasıl açıyorsunuz elinizden almıyorlar mı? ben imkanı yok saklıyorum tam tersine..
dün belme bişey oldu sanırım sol ayağıma bastıkça sızı wuruyor, cery beni mahfetti tüm günü 40dakikalık uykuyla bitirdi sürekli üstümde olması mahfetti belimi, eğilip onu kucaklamak çok zor oluyor artık.. napıcam bilmiyorum..
yürümeyede başladı.. artık her fırsatta ellerini bırakıp koşuyor ordan oraya düşe kalka tabi daha tam dengeyi sağlayamadık.. ama çok iyikollarımı açıp çağırıyorum yalpalaya yalpalaya gelip sarılıyor

cengiz bu sabah eskişehire gitti maç için.. bi hikaye war adamın çok mal warlığı warmış, saf bir de oğlu 1 ay içinde adam we karısı ölüyorlar.. köylünün biri de buna karşılık diyorki: MAL KALDI DELİYE.. bizim ki de o hesap alen markaryan ı harun wurunca biri hastaneye biri hapishaneye gitti we koca tribün kaldı bizim deliye:))))
dükkanda mert wardı şimdi dedim sen git artık aşağı dükkana falan bak 2,3 saatte ben durayım (lütfettim)
sizleri çok özledim bakalım neler kaynattınız 2 gündür warmı yaramaz bi durum????

slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız
dün annemdeydim bugünde evle uğraştım bi ara girdim bişeyler yazdım ama serhan sağolsun sayfayı geri atlatınca gitti hepsi sonrada bana saldırdı ve çıkmak zorunda kaldım bende
herkes iyidir inşallah geçmişe bakamadım
sadece alıntıdan eymen paşanın sanırım rahatsızmış ama bugün daha iyiymiş onu gördüm çok geçmiş olsun pınarcım küçük afacana
havalar soğudu bebişlere daha bi dikkat etmek lazım allah korusun yavrukuşları

eşim geldi yemek yiycez birazdan çok öptüm sizi belki sonra yine uğrarım

bu arada serhan beye tavsiye ettiğiniz diş jelinden aldım ama beyfendi ısrarla ağzını kitliyo sürdürmüyo sıpa zorla sürüyorum diş etlerine bakalım hayırlısı zaten sürdüğümüde yalayıp yutuyo:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…