2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamda işte bu sebepten ve hamileliğimde karnımın öne doğru çok çıkmasından bel ağrılarım vardı.Hamileyken fıtık dedi doktor çok önemsemedim doğum sonrası gel dedi geçti diye gitmedim son 2-3 aydır ayşenur kucağımdan inmediği için belimin ağrıları tekrar başladı sürekli sabit bir ağrı dayanamadım gittim.Bu defa film falan çekebildiler tabii.Fıtık değil belinizde düzleşme var dedi.Kasların zorlanmasından olurmuş.Ağrıya yatkınsınız falan filan. 2 ilaç 2 krem bir kaç hareket ve 15 gün fizik tedavi dedi.Eğer sizdede bu sebeplerden sabit bir ağrısı varsa hemen gidin doktora.Dahada çözümsüz duruma gelmesin en azından...

kızım sen hala adapte olamadın hamileliğe dikkat et artık kendine ....
ben hamileliğimin son 4 ayı neler çektim belki hatırlıyorsundur yürüyemiyordum valla...

buarada aferin ceryy hızlı çıktı

Ya hakikaten evde bebekler varken nasıl buraya girebiliyorsunuz ben okumak içn bile giremedim, sandalyeye tırmanıyor bizim afacan. Bu arada Nehir Çerkezköy Çorlu ya yakın sanayi bölgesi ama Çorlu dan daha aşağı bir yer,Çorlu da oturursanız daha rahat edersiniz.

Ayrıca ebuşum bu balkon olayı bizde de var.Ayşenur oraya buraya tırmanırken düşüyor kafayı vuruyor bir yerlere sonra ağlama krizi tutuyor elini yüzünü yıkıyorum balkona çıkarıyorum sağa sola bakınırken biraz susuyor.Yoksa yüzüme bakıp bakıp ağlıyor...

Maaşallah cerene çabucak yürüsünde kucak olayı olmasın hasretcim.Daha az yorulursun hem bu sayede...

e3şim eğer sen kabul edersen ben giderim diyor hem istanbula bir buçuk saat masraf az olur evi de hemen getirir kendi evimize geçeriz diyor biliyorsunuzki ev antalyada biz kayınvsalidemlerdeyiz hazirana kadar
cnm zaten ew taşıyacaktınız işte hazır ikikere iş yapmnazsınız bnce olur..biraz merkezi bi yerde ewi tutarsınız kiralarda daha uygun orda, maaşıda iyi bnce değersenin için ne farkedecek ki zaten ailen orda da yok burda da yok.. bn olsam giderdim.. iyi bir yaşam söz konusu çünkü.. çewreden önemli
primanın yeni yüzeyi şekilleri çok güzel olmuş yeşil yeşil benekler var,çok beğendim.
banada bak,sanki yiyeceğim bezi
ewet ya bnde aynen öyle hele popodaki kuzu we ciwciwleri sewiorum her defa:))
Hemen girip kaçıyorum kızlar carfurda 4 numara bez 76 lı 11 tl haberiniz olsun prima öptümm sizi ben derse kaçarrr
oo süper yaaa uff gitsekte alam 6,7 paket süpermiş.. ne zamna kadar kampanya acaba pazar gitsem..
kızım sen hala adapte olamadın hamileliğe dikkat et artık kendine ....
ben hamileliğimin son 4 ayı neler çektim belki hatırlıyorsundur yürüyemiyordum valla...

buarada aferin ceryy hızlı çıktı
ewet yaa ama ben bekliyordum bu ay yürümesini tabi ay sonu falan diodum ama şaşırdım hiç korkmadan elleri bırakıp yürüyo ordan oraya bnde 10 aylık yürümüşüm, canawarımda 9,5 aylık yürüyor:))
aynen katılıyorum benmki laptopu görse anında tuşları sökmek için saldırıyo imkan yok hiç bişey yapamıyorum..
Maaşallah cerene çabucak yürüsünde kucak olayı olmasın hasretcim.Daha az yorulursun hem bu sayede...
bilmiyorum canıminşallah öyle olur.. çok ağır gelmeye başladı yaaa..

geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çoooooooooooooooooook teşekkür ediyorum
iyi ki varsınız...

Eymen bugün daha iyiydi en azından ateşi 38 üzerine çıkmadı inşallah gece de yükselmez...

DUYURU:arkadaşlar, bu çizgi film karekterlerini yanlış anlatmışlar bunun yapılmasını planlayanlar bir pedofil yani sübyancı gurubuymuş çocuklar resmi görünce arkadaşlık isteğini daha kolay kabul ediyormuş ..yani çocuk tacizciline karşı biyeş değil...lütfen herkes çizgi karakterinden çıksın ve arkadaşlarına anlatsın ).....

KUZENİM FACE DE YAYINLAMIŞ HANIMLAR BİLGİNİZE

yani bu da yılan hikayesine döndü böyle, anlamadım gitti. evet önce yalanladılar bu şekilde ama sonra da tam tersine yalanlayanların buna öfke duyduğu için ortaya böyle bişi attığı iddia edildi. amannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…