2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım çerkezköy ve çorlunun ortamı insanları nasıl hakkında bilgin var mı

rsmen gözlerim uyuuu uyuuuu diyo bana valla artık serhanı sallarken arada benimde içim geçiveriyo
bu arada iyi akşamlar kıslarr

eymen paşaya tekrar geçmiş olsun pınarcım

yağmur kuzu ilk fırçayı yemiş annesinden ebrucum oluyo arada sabırlar zaorlanıyo ne yaparsın üzme kendini

hasret bacımm maşallah ceryye belliydi ama yürüyeceği ogünn kendini çok güzel dengede tutuyordu afacan bızdık

bence yakında eymende yürür oda maşallah gayet hızlı ilerliyodu kalkarken falan yavaş yavaş başlar artık kuzular
serhan ayağa kalkamıyodu koca totolu oda iki gündür tutunup kalkmaya başladı emeklemesi hızlandı birde ayağa kalkmayı keşfedeli oturmak istemiyo artık ama yürütecide istemiyo

kıslar valla çok bakamadım geçmişe sadecegördüklerimi yazdım kaçırdıklarım için özürlerden bir demet

artık yatayım ben bu ara hiçdinlenemiyor vücudum hep bitkinhissediyorum kendimi

hepinizi öpüyorum güzel hatunlar yarın daha dinç olurum inşallah ama yarın hafta sonu çoğunuz yoksunuz neyse iyi geceler

kızlar atanın bir huyu düzeliyo bir huyu bozuluyo offf offffffff

bu saat oldu hala uyumadı hiçte niyeti yok dün akşamda böyleydi uyumuyor ve mız mızlığa devam

tatlım çerkezköy ve çorlunun ortamı insanları nasıl hakkında bilgin var mı

bilmez olur muyum 12 senedir çorluda yaşıyorum, tamamen sanayi bölgesi, çalışan nüfusun %80 i fabrikalarda, gelişmiş bir yer, istanbula yakın olması falan çok avantaj,çerkezköy çorludan yerleşim olarak daha az gelişmiş çorlu daha ticky kalıyo çerkezköyün yanında,insanları trakya insanı işte ama çok fazla dışardan fabrikalara göç aldığından trakya insanı sadece yerel nüfus kalmış,fabrikalarda çalışanlar hep dışardan gelme.Zorlanmazsın korkma ben de İstanbul dan geldim buraya.

şu saat oldu ata uyumadı üstelik tv maç var onu seyredim avaz avaz bağırıp alkış yapıyo

bu saatte beni gülme kırizine soktu kızamıyorumda o kadar şirin görünüyorki :))))

Eymen efendi şimdi uyudu, bizim için erken bi saat sayılır ama çünkü 12 öncesi uyumaz genelde. Bu akşam çorap çıkarma deneyine ben de katıldım. bakalım bu deneye katılan deneklerden kaçı olumlu yanıt verecek şimdi makineye çamaşır atıcam daha, sonra da çıkmasını beklicem:97:

Nimet sen hani neden kimse benle ilgili röportaj yapmıyo diye sormuştun ya, çünkü senin duvarına bişi aktarılmıyo, anlayacağın yapılanlar da gelmiyo. duvarına yazı da yazamoıyoruz, onu ayarlar kısmından düzelt cnm

Kız ne coolluğu Keremle cebelleştim hasta hasta,ben işyerinde olmayınca buraya yetişemiyorum
aylin geçmiş olsun,yannuz deilsin bende evdeyim hiçbir zaman yetişemiyorum hızınıuza..

şu saat oldu ata uyumadı üstelik tv maç var onu seyredim avaz avaz bağırıp alkış yapıyo

bu saatte beni gülme kırizine soktu kızamıyorumda o kadar şirin görünüyorki :))))

yağızda hala ayakta yıkadım 1 saat uyudu eltimin oglu geldi onun sesine tekrar uyandı
şimdi ise yaramazlık yapıyo insan kıyamıyo bağırmaya ..

evet o sorunun farkındayım ama nereden ayarlandıgını bilemiyorum..

merhaba canlar selini doktora götürdüm , antibiyotik iğneye başlayalım dedi ama hiç hoşuma gitmedi bu durum yarın başka bi doktora gideceğiz çünki poposunda yine mantara bnzer şeyler çıkmış

bana doktor önerebiilri misiniz ??

Allah allah, çok geçmiş olsun cnm benim, ne oldu fıstığıma böyle( Cnm Burcu sana bi doktor önermişti, aldın mı onun adını?

Fatmacım bak bunu demişti cnm, Allah şifalar versin meleğime

fatma çok geçmiş olsun seline..aslında bende çok karşıyım antibiyotige ama
bazen mecbur kalabiliyoruz
inşallah gerek kalmadan atlatır kuzucuk.

Merhaba arkadaşlar.
Çok uzun zaman oldu yazmayalı, yazamayalı. Okul çok yoğun, 1 haftadır 8'den önce eve gelmiyorum. Annem bizde Yiğit Eren'e bir süre o bakacak ama bakılacak gibi değil artık bu çocuk. Hep yaramazlık peşinde. Herhangi bir oyuncakla en fazla 2 dk. oynuyor. Oraya buraya gitme peşinde. Düz duvara tırmanıyor artık. Kendini hiç sevdirmiyor. Vuracak kıracak gezecek karıştıracak... Sizinkiler nasıl? Geçmişe bakmaya çalışacağım ama becerebilirsem. Birazdan okula gideceğim yine.

Dişi hala çıkmadı. Bugün 9 ay 10 günlük :) Havalar da çok soğuk kar var, doktor için çıkmaya korkuyoruz.

Geceleri sürekli burnu tıkanıyor, hep üstünü açıyor. Uyurken bile yerinde durmuyor. Çok da şımarık. Bir yaramazlık yapacaksa önce şımarıyor arkasından numarasını yapıyor.

Umarım herkes iyidir. Hasta olan bebişler var anladığım kadarıyla, hepsine geçmiş olsun diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…