- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.201
Ya hakikaten evde bebekler varken nasıl buraya girebiliyorsunuz ben okumak içn bile giremedim, sandalyeye tırmanıyor bizim afacan. Bu arada Nehir Çerkezköy Çorlu ya yakın sanayi bölgesi ama Çorlu dan daha aşağı bir yer,Çorlu da oturursanız daha rahat edersiniz.
cerenin yürüme videosu war uzun biraz kesmem gerekiyor amanasıl??
meral cim kuzuşum uyudu bende bir bakayım diye girdim.okudum,sonra başka şeyler geldi aklıma.onlara bakıyordum:78:.
ben söyledim Aylin de söylesin:76:
tatlım çerkezköy ve çorlunun ortamı insanları nasıl hakkında bilgin var mı
yok o süylemez, Öznura diyo ama kendisi cool
aylin geçmiş olsun,yannuz deilsin bende evdeyim hiçbir zaman yetişemiyorum hızınıuza..Kız ne coolluğu Keremle cebelleştim hasta hasta,ben işyerinde olmayınca buraya yetişemiyorum
şu saat oldu ata uyumadı üstelik tv maç var onu seyredim avaz avaz bağırıp alkış yapıyo
bu saatte beni gülme kırizine soktu kızamıyorumda o kadar şirin görünüyorki :))))
Nimet sen hani neden kimse benle ilgili röportaj yapmıyo diye sormuştun ya, çünkü senin duvarına bişi aktarılmıyo, anlayacağın yapılanlar da gelmiyo. duvarına yazı da yazamoıyoruz, onu ayarlar kısmından düzelt cnm
merhaba canlar selini doktora götürdüm , antibiyotik iğneye başlayalım dedi ama hiç hoşuma gitmedi bu durum yarın başka bi doktora gideceğiz çünki poposunda yine mantara bnzer şeyler çıkmış
bana doktor önerebiilri misiniz ??
Fatoşum, ben Kızıltoprak Florance Nightingale'de Ramazan Kodakoğlu'na götürüyorum, müdürümün oğlu 7,5 yaşında, doğduğundan beri onun doktoruydu, çok tavsiye ettiler, şimdilik ben de çok memnunum. Her aradığımda ulaşıyorum, açamasa bile mutlaka dönüyor, çok şefkatli bir adam, bebeği kendi soyuyor, giydiriyor, öpe koklaya muayene ediyor. Muayene ücreti 125 tl...
Ben Doruk rota geçirdiğinde, diğer doktorunun ilgisizliği yüzündn gitmiştim Ramazan Bey'e, onun tedavisiyle 2 günde iyileşti kuzum.
merhaba canlar selini doktora götürdüm , antibiyotik iğneye başlayalım dedi ama hiç hoşuma gitmedi bu durum yarın başka bi doktora gideceğiz çünki poposunda yine mantara bnzer şeyler çıkmış
bana doktor önerebiilri misiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?