2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlar burcunun dediği doktorun aldım ama eşimle konuştuk orda yapacakalrı tahliller felan çok pahalı olacak e çocuğuda tahlil için başka tedavi için başka hastane derekn bu kez daha ççok hasta olur havalar malum oraya götüremeyeceğimize karar verdik yani ... inanın selin içerde uyuyor ve benim kafam tamamen bıu konu ile dolu olduğundan uyuyamadım bilgisayarın başında doktor hastalık araştırıyorum

canım Allah yardımcınız olsun, selinimin bian önce iyileşmesi için dua ediyorum
burda kum fırtınası var göz gözü görmüyo dışarda elektriklerde yok evi temizliyodum tamda gideceği tuttu,iyiki evde güç kaynağı var internete girebiliyorum tabi mertin izin verdiği kadar beyim tayyip babayı karşılamaya gitti akşama anca gelir,bizde birazdan arkadaşa gitcez oturmaya beyler yokken dedikodu gırla gider hepinizi öpüyom

Bu deneyi 4 gece yaptım 3 gece güzel uyudu 1 gece saat başı kalktı,deneyim devam ediyor

Selam herkese...
Bi haftasonları girebiliyorum ben, onda da kimse olmuyo böyle...
Yine boş duvarlara konuşiim.Rahatlarım belki...
Pelin'in üst dişleri çıkıyor... Ne dişlermiş 10gündür iflahımız kesildi.. Uyku sıfır, iştah sıfır... İshal, pişik, öksürük, ağzının etrafında kırmızı döküntüler vs vs... Miniğim tükendi, beni de tüketti. Artık okulda ders anlatırken uyukluyorum öğrencilere çaktırmadan.. İngilizce'yi bırakmışım saçma sapan bişeyler anlatıyomuşum geçen gün.. Öğrenciler diyo ki 'Hocam yine mi kızınız uyutmadı. Bi hoş bakıyosunuz...!!! ' Sessiz olursanız hepiciğinize artı vercem diye kandırıyorum da onlar susunca ben de başımı dinliyorum..
Bikaçınız söylemiş ya evdeyken benim de nete girip bişeyler yazmam imkansız.. Pelin yiycem diye atlıyo PC ye... Ancak o uyuduğu zaman... En uzun uykusunun 45dk olduğunu düşünürsek bu zaman zarfında da ben wc, yemek fln ancak yetişiyorum.. Nete sıra gelmiyo bile..
AHHHH Ah! Daha da ne emekliyo ne yürüyo.. Yanlış anlaşılmasın.. Ben bu durumdan şikayetçi diilim.. Bi de yürüse halim tümden harap olur...Onun için hiç acelem yok..
Ben okuldayken gelen bakıcıyı da tüm gün alıcam muhtemelen.. En azından bi ay deniycem.. Çooooook yoruluyorum çünkü...

Göremedim elbiseyi canım...

Site değişti ya.. Ben eski şekilde yollamıştım resmi.. Şimdi düzeltmeye çalışıyorum..
Bu arada Ayşenur napıyo? Geçen haftalarda Gülsan la buluşmuşunuz.. Gördüm fotoğraflarınızı... Maşallah Ayşenur'a çok şirin.. Bu hafta havalar iyi olsaydı biz de Ankara'ya gidicektik..

Bu ne ya... Ne kadar formalite var.Canım çıktı.. Bi daha da resim mesim eklemem ben buraya.
Ayrıca da ilk resmi yanlış ekledim.Onu da nerden sileceksem..
Eklenen resimler sonradan silinmesin, mesajlar boşaltılmasın die mi böle bişe yapılmış anlamadım ki....

Eklentiler

• $resmibuyut.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $sJUB-JUB1369_1.webp
    508 bayt · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Öyle canım bende ayşenur uyuduğunda bakabiliyorum yoksa kızıyor klavyeyi falan atıyor ... Bizimde üst dişler geliyor sıkıntı oldu dokundurtmuyor hiç.Her şeye ağlıyor mızıklanıyor birden çığlık atıyor bir yerine bir şey oldu sanıyoruz.Jel falan sürüyorum dişine ama yavrum kendi elini ve krem tüplerini ısırmayı tercih ediyor.Jel sürerken alttaki dişlerini geçiriyor parmaklarıma bırakmıyor rahatlıyor sanırım o sırada.Pelin ayağa kalkmaya çalışıyor mu ?

Ne iyi olurdu keşke gelseydiniz aksilik artık tam kış geldi havalar 1-2 ay düzelmez bence kar yağdı ankaraya.Evet gülşanla buluştuk mertle ayşenur birbirlerinin ellerine dokunmaya çalıştılar ne anladılar bilmiyorum :) Ertesi gün gülşan ev işi için kayseriye döndü siz görüşmedinizmi gülşanla kayseride?
Ankaraya gelme durumunuz olduğunda haber ver bana görüşelim pelinle ayşenurda tanışsınlar.Benim mart bebeklerinden ilk hayran olduğum pelin bebeği kızımda görsün...

Ben komşulardan çekiniyorum vallla.. Ne gecemiz var ne gündüzümüz.. Hep çığlık çığlığa.. O jelin pek bi faydasını göremedim ben.. Onu da sürdürmüyo.. Sürdüğümde de şapır şupur yalaya yalaya yiyo jeli..
Yeşil soğan iyi geliyomuş die duymuştum burda birinden ama alt dişleriyle onu da ısırabilir die vermiyorum..
Ayağa kaldırmamızı istiyo evet. Ayakta biz elllerinden tutarsak duruyo , ya da koltuğun kenarından destek alarak durabiliyo ama yürüme için herhangi bi çalışması yok daha..
Zaten daha 'anne' 'baba' faaln da demiyo, burdaki bi çok bebeği aksine gel gel, bay bay falan da yapmıyo...Topiğin en büyüğü ama biraz geriden takılıyo bizimki...

merhaba kızlar, ben de geldim. beni de aranıza alın...
kocam nöbetçi..
başımda korkunç bir ağrı...
sol ayağım alçıda...

Bi ara okudum sanki Kayseri'ye geleceğini ama ben Pelin'in azgınlığı yüzünden çok uzun zamandır doğru düzgün takip edemiyorum topiği.. Yoksa görüşmeyi çok isterdim.. Ev işi dediğin ne oluyo? Buraya mı yerleşiyolar???
Ben ünv yi Ankara'da okudum. Eşim de Ankaralı. O yüzden Ankara'ya karşı özel bi sempatimiz var.. Pelin'den önce her fırsat bulduğumuzda Ankara'ya giderdik de artık biraz zor..
Nerde oturuyosunuz siz Ankara'da?

herkese merhaba hasta olanlar kervanına doğanda katıldı ilk hastalığımız ama maşallah birgünde toparladık kızımdan bulaştı doktor birinde bulaşmış dedi çünkü.neyseki çabuk atlattı ama o bir gün canıma okudu bütün gece uyumadı.gerçi zaten deliksiz saatlerce uyuyan bir bbek değil.tek şurup verdi oda iğrençe acı.nasıl verirsem vereyim kustu bende yoğurduna ve sabah kahvaltısına karıştıtdım anlamadı.daha 3. verişim ama iyi geldi.kızımı sağlık ocağına götürmüştüm 3 şurup 2.gün hala toparlanamadı inşallah oda iyileşir.ikiside hasta olunca dün giremedim umarım hepiniz iyisinizdir.hasta bebeklerede acil şifalr diliyorum.

geçmiş olsun bacım neolduki ayağın alçıdaymış düştünmü?

Ay
ben de seni düşünüyodum. Ne zamandır göremiyorum diyodum..hayırdır ne alçısı?? Noldu???

sağolun kızlar... uzun zamandır internette sorun var ondan giremiyorum...
geçen cumartesi evde süpürge yapıyordum. Elvin de arkamda örümceği ile mızıdanıyordu.. ağlayınca süpürgeyi bıraktım onu almaya gidiyordum süpürgenin sapına bastım bileğim ters döndü. hemen hastaneye gittik uzman yokmuş önce bandaj yaptılar röntgen falan pazartesi uzman alçıya aldı. 10 gün rapor .. bir de üstüne basmayacakmışım Elvin ile o nasıl olacaksa...

canım çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…