- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.241
herkese merhaba hasta olanlar kervanına doğanda katıldı ilk hastalığımız ama maşallah birgünde toparladık kızımdan bulaştı doktor birinde bulaşmış dedi çünkü.neyseki çabuk atlattı ama o bir gün canıma okudu bütün gece uyumadı.gerçi zaten deliksiz saatlerce uyuyan bir bbek değil.tek şurup verdi oda iğrençe acı.nasıl verirsem vereyim kustu bende yoğurduna ve sabah kahvaltısına karıştıtdım anlamadı.daha 3. verişim ama iyi geldi.kızımı sağlık ocağına götürmüştüm 3 şurup 2.gün hala toparlanamadı inşallah oda iyileşir.ikiside hasta olunca dün giremedim umarım hepiniz iyisinizdir.hasta bebeklerede acil şifalr diliyorum.
sağolun kızlar... uzun zamandır internette sorun var ondan giremiyorum...
geçen cumartesi evde süpürge yapıyordum. Elvin de arkamda örümceği ile mızıdanıyordu.. ağlayınca süpürgeyi bıraktım onu almaya gidiyordum süpürgenin sapına bastım bileğim ters döndü. hemen hastaneye gittik uzman yokmuş önce bandaj yaptılar röntgen falan pazartesi uzman alçıya aldı. 10 gün rapor .. bir de üstüne basmayacakmışım Elvin ile o nasıl olacaksa...
Bi ara okudum sanki Kayseri'ye geleceğini ama ben Pelin'in azgınlığı yüzünden çok uzun zamandır doğru düzgün takip edemiyorum topiği.. Yoksa görüşmeyi çok isterdim.. Ev işi dediğin ne oluyo? Buraya mı yerleşiyolar???
Ben ünv yi Ankara'da okudum. Eşim de Ankaralı. O yüzden Ankara'ya karşı özel bi sempatimiz var..Pelin'den önce her fırsat bulduğumuzda Ankara'ya giderdik de artık biraz zor..
Nerde oturuyosunuz siz Ankara'da?
geçen cumartesi evde süpürge yapıyordum. Elvin de arkamda örümceği ile mızıdanıyordu.. ağlayınca süpürgeyi bıraktım onu almaya gidiyordum süpürgenin sapına bastım bileğim ters döndü. hemen hastaneye gittik uzman yokmuş önce bandaj yaptılar röntgen falan pazartesi uzman alçıya aldı. 10 gün rapor .. bir de üstüne basmayacakmışım Elvin ile o nasıl olacaksa...
eryamandayız canım.Gülşangil ev bakmışlardı ordan ama olmadı nasip değilmiş.Bizim de teyzeler halalar kayseride ailem ordan gelmiş yıllar önce.Ankarada hangi okulu bitirdin?Bu arada ayşenur uyandı durmuyor özel mesajla ben no. gönderirim sana geldiğinde haberleşiriz ok. pelini ve seni öpüyoruz... Bende haftaya cumartesi ayşenura diş buğdayı partisi yapıyorum keşke sizde olsaydınız...
bak sen küçük cadının yaptığına anneye ilk zararı vermiş kerata.birinden yardım istesen olmazmı senin yatman gerekiyo eşin umarım yine seferde değildir
Geçmiş olsun.. Görünmez kaza.. Yardım edecek birileri var mı bari yanında..annen fln?
canım geçmiş olsun kendine dikkat et annesi elvine lazımsın sen :)
bn diş ağrım başladı yine bugün dra gittim ilaç werdi onu kullanıcam weçarşamba gidicem çekicek.. kök kalmış we apseli şuan.. we köprü yapılacak falan çok işim war çokkkk..
cengiz bu günde hep dükkandaydı
bnde ewde keyif yaptım.. (ağrıdan keyifli yanını pek yaşayamadık ama neyse)
herkesleri öpüyorum bir kek yapamda çayla iyi gider:))
doğumdan sonra şu tuwalette ağlama durumlarım iyice azıttı kabızlık hat safhada wcye girmem lazım korkuyorum yaaa
hepinizi çok öptümmm
bn diş ağrım başladı yine bugün dra gittim ilaç werdi onu kullanıcam weçarşamba gidicem çekicek.. kök kalmış we apseli şuan.. we köprü yapılacak falan çok işim war çokkkk..
cengiz bu günde hep dükkandaydı
bnde ewde keyif yaptım.. (ağrıdan keyifli yanını pek yaşayamadık ama neyse)
herkesleri öpüyorum bir kek yapamda çayla iyi gider:))
doğumdan sonra şu tuwalette ağlama durumlarım iyice azıttı kabızlık hat safhada wcye girmem lazım korkuyorum yaaa
hepinizi çok öptümmm
sormayın görünmez kaza... eşim seyirde değil ama nöbetlerden başını alamıyor. neyse ki kayınvalidem var her işimi o yapıyor sağolsun ama yine de kalkmadan olmuyor işte...
canım özlüyoruz seni gel arada bir yaa..Merhaba arkadaşlar.
Çok uzun zaman oldu yazmayalı, yazamayalı. Okul çok yoğun, 1 haftadır 8'den önce eve gelmiyorum. Annem bizde Yiğit Eren'e bir süre o bakacak ama bakılacak gibi değil artık bu çocuk. Hep yaramazlık peşinde. Herhangi bir oyuncakla en fazla 2 dk. oynuyor. Oraya buraya gitme peşinde. Düz duvara tırmanıyor artık. Kendini hiç sevdirmiyor. Vuracak kıracak gezecek karıştıracak... Sizinkiler nasıl? Geçmişe bakmaya çalışacağım ama becerebilirsem. Birazdan okula gideceğim yine.
Dişi hala çıkmadı. Bugün 9 ay 10 günlük :) Havalar da çok soğuk kar var, doktor için çıkmaya korkuyoruz.
Geceleri sürekli burnu tıkanıyor, hep üstünü açıyor. Uyurken bile yerinde durmuyor. Çok da şımarık. Bir yaramazlık yapacaksa önce şımarıyor arkasından numarasını yapıyor.
Umarım herkes iyidir. Hasta olan bebişler var anladığım kadarıyla, hepsine geçmiş olsun diliyorum.
slm kızlar kestane kabap acele cevap kzıım emerken mememi ısırıyor 2 gündür hemde çok fena ne yapam acep ???
gülsan hediyelerin geldi çok teşekkür ederim çok cici şeyler yüreğine sağlık
bu arada unnadodo playskol yüzde 50 indirime girmiş çok güzel şeyler aldım az önce bakın sizlerde
canım ne çabuk geldi dün vermiştik kargoyabeğenmenize sevindim mertte geçen hafta ısırıyodu birkez yanlışlıkla bağırmıştım,korktumu naaptı bilmiyom bir haftadır emmiyodu bugün ilk kez emiyo sakın bağırma yani:18: ben şöyle yapıyom ısırdığı an serçe parmağımı ağzına sokup memeyi ısırtmadan çıkarıyorum 5 dak sonra unutuyo emmeye devam ediyoz, bazen ısırmaya devam ediyo ama:44:
canım yeni gördüm:78: çok geçmiş olsun dikkat et kendine, görünmez kaza gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?