2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım ikisine de. Maşallah hemen iyileşmiş Allahtan minik paşa.. Benim kız olsa imkansız içmez şurubu.. Neyin içine karıştırırsam karıştırayım kesin anlar..
İnşallah kızın da hemen toparlanır..
Havalara baksana, hasta olmamak mucize zaten ,

bak sen küçük cadının yaptığına anneye ilk zararı vermiş kerata.birinden yardım istesen olmazmı senin yatman gerekiyo eşin umarım yine seferde değildir

eryamandayız canım.Gülşangil ev bakmışlardı ordan ama olmadı nasip değilmiş.Bizim de teyzeler halalar kayseride ailem ordan gelmiş yıllar önce.Ankarada hangi okulu bitirdin?Bu arada ayşenur uyandı durmuyor özel mesajla ben no. gönderirim sana geldiğinde haberleşiriz ok. pelini ve seni öpüyoruz... Bende haftaya cumartesi ayşenura diş buğdayı partisi yapıyorum keşke sizde olsaydınız...

Geçmiş olsun.. Görünmez kaza.. Yardım edecek birileri var mı bari yanında..annen fln?

sağolun kızlar valla öğürüyo falan ama hemen tıkıştırıyorum ağzına.kızım yemeyen bir çocuk haliyle tüm hastalıklara açık pazartesi doğanın durumunu anlatmak için arayınca doktoru kızım içinde vitamin istiycem başka türlü bağışıklık sistemi güçlenmiycek

canım geçmiş olsun kendine dikkat et annesi elvine lazımsın sen :)

Hacettepe mezunuyum ben.. Beytepe kampüsü. Yakın sayılır Eryaman'a.
İnşallah görüşürüz Emelcim.. Kayseri'ye gelirseniz ben de sizi beklerim..
Ya ben de diş buğdayı yapmayı çok istedim. Arkadaşlarımdan da yoğun talep geldi bu konuda. Hatta netten de epey bi araştırdım. Bi sürü blogda yapan anneler fotoğraflarını yayınlamışlar partilerinin. Çok eğlenceli.. Bi de geleneklerimizin devam ettirilmesini savunuyorum ama bu aralar o kadar yorgun, bitkin ve halsizim ki... Belki daha sonra..
Sen de Ayşenur'un fotoğraflarını paylaş bizimle olur mu...

bak sen küçük cadının yaptığına anneye ilk zararı vermiş kerata.birinden yardım istesen olmazmı senin yatman gerekiyo eşin umarım yine seferde değildir

Geçmiş olsun.. Görünmez kaza.. Yardım edecek birileri var mı bari yanında..annen fln?

sormayın görünmez kaza... eşim seyirde değil ama nöbetlerden başını alamıyor. neyse ki kayınvalidem var her işimi o yapıyor sağolsun ama yine de kalkmadan olmuyor işte...

bn diş ağrım başladı yine bugün dra gittim ilaç werdi onu kullanıcam weçarşamba gidicem çekicek.. kök kalmış we apseli şuan.. we köprü yapılacak falan çok işim war çokkkk..
cengiz bu günde hep dükkandaydı
bnde ewde keyif yaptım.. (ağrıdan keyifli yanını pek yaşayamadık ama neyse)
herkesleri öpüyorum bir kek yapamda çayla iyi gider:))
doğumdan sonra şu tuwalette ağlama durumlarım iyice azıttı kabızlık hat safhada wcye girmem lazım korkuyorum yaaa
hepinizi çok öptümmm

canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zor bilirim ve tabiki kabızlık dahada zor,normal doğumun yan etkisi olarak bi dönem yaşamıştım zeytinyağı çok iyi gelmişti bana bide dr toz vermişti oturma banyosuyla çok çabuk iyileşti hasret bebekle diş olayını nası yapıyolar uyuşturmadanmı yapıyolar köprü tedavisi falan:44: kek olsada yesem valla neli yapacan

Hasret çok geçmiş olsun,
benim kabızlığım kronikti şimdi çok rahatım.. düzenli beslendiğim sürece de hep rahat ediyorum maaşaşllah...
bir gün eşim görmüş eczanee almış. kabız sakızı diye bir şey "kabzored" markası. normal top top sakızlar var içinde tadı da güzel çiğniyorsun bir akç tane en az 10 dak. ben bir kutuyu bitirmedim bile ama şimdi rahatım çok şükür sen de dene istersen. kabızlık çok zor hele o ağzrı fissür doğumdan sonra sabahlara kadar uyuyamazdım benn :83:

sormayın görünmez kaza... eşim seyirde değil ama nöbetlerden başını alamıyor. neyse ki kayınvalidem var her işimi o yapıyor sağolsun ama yine de kalkmadan olmuyor işte...

canım yeni gördüm:78: çok geçmiş olsun dikkat et kendine, görünmez kaza gerçekten

slm kızlar kestane kabap acele cevap kzıım emerken mememi ısırıyor 2 gündür hemde çok fena ne yapam acep ???
gülsan hediyelerin geldi çok teşekkür ederim çok cici şeyler yüreğine sağlık
bu arada unnadodo playskol yüzde 50 indirime girmiş çok güzel şeyler aldım az önce bakın sizlerde

canım özlüyoruz seni gel arada bir yaa..

canım ne çabuk geldi dün vermiştik kargoya beğenmenize sevindim mertte geçen hafta ısırıyodu birkez yanlışlıkla bağırmıştım,korktumu naaptı bilmiyom bir haftadır emmiyodu bugün ilk kez emiyo sakın bağırma yani:18: ben şöyle yapıyom ısırdığı an serçe parmağımı ağzına sokup memeyi ısırtmadan çıkarıyorum 5 dak sonra unutuyo emmeye devam ediyoz, bazen ısırmaya devam ediyo ama:44:

bende gündüz bagırdım emmedi akşama kadar az önce emdi . evet dikakt edem
bende şaştım bu kadar erken gelmesine doğu hattı hızlı çalışıyor:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…