- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.261
yok zeytn yağı falan içemem bncanım geçmiş olsun diş ağrısı çok zor bilirim ve tabiki kabızlık dahada zor,normal doğumun yan etkisi olarak bi dönem yaşamıştımzeytinyağı çok iyi gelmişti bana bide dr toz vermişti oturma banyosuyla çok çabuk iyileşti hasret bebekle diş olayını nası yapıyolar uyuşturmadanmı yapıyolar köprü tedavisi falan:44: kek olsada yesem valla neli yapacan
canım bak bu dediğin aklıma yattı yarın nöbetçi eczaneden aldırayım.. ishal falan yapmıyo dimi?Hasret çok geçmiş olsun,
benim kabızlığım kronikti şimdi çok rahatım.. düzenli beslendiğim sürece de hep rahat ediyorum maaşaşllah...
bir gün eşim görmüş eczanee almış. kabız sakızı diye bir şey "kabzored" markası. normal top top sakızlar var içinde tadı da güzel çiğniyorsun bir akç tane en az 10 dak. ben bir kutuyu bitirmedim bile ama şimdi rahatım çok şükür sen de dene istersen. kabızlık çok zor hele o ağzrı fissür doğumdan sonra sabahlara kadar uyuyamazdım benn :83:
canım unutur zamnla tepki werirsen oyun haline getrebilir yada memeden soğuyabilir..slm kızlar kestane kabap acele cevap kzıım emerken mememi ısırıyor 2 gündür hemde çok fena ne yapam acep ???
gülsan hediyelerin geldi çok teşekkür ederim çok cici şeyler yüreğine sağlık
bu arada unnadodo playskol yüzde 50 indirime girmiş çok güzel şeyler aldım az önce bakın sizlerde
canım çekiliş yapıldı ama kaçıranlar war onlarla eşleşenblirsin handeye msj at o ilgilensin mesela kuju we kussebfilal katılmadı bildiklerim onlar boşta..sağol canım teşekkür ederim...
kızlar yeni yıl için bir atraksiyon var mı?
Hasret sana bir şey yazdım gördün mü?
canım çekiliş yapıldı ama kaçıranlar war onlarla eşleşenblirsin handeye msj at o ilgilensin mesela kuju we kussebfilal katılmadı bildiklerim onlar boşta..
yok zeytn yağı falan içemem bnilk 3 ay we son 3ay hariç yapılıyor canım her türlü diş işlemi..
yaptım bile çiko damlalı kek ımmmm..
ben de yapmadı... sürekli olsa da sakız kız altı üstü ben 5-6 tane çiğnedim 2-3 gün yetti..
canım bak bu dediğin aklıma yattı yarın nöbetçi eczaneden aldırayım.. ishal falan yapmıyo dimi?
bide sürekli kullanmak zorunda deeğilsin dimi?
canım unutur zamnla tepki werirsen oyun haline getrebilir yada memeden soğuyabilir..
hemen bakiim ya bnmde playskoola dalmam lazım
Hacettepe mezunuyum ben.. Beytepe kampüsü. Yakın sayılır Eryaman'a.
İnşallah görüşürüz Emelcim.. Kayseri'ye gelirseniz ben de sizi beklerim..
Ya ben de diş buğdayı yapmayı çok istedim. Arkadaşlarımdan da yoğun talep geldi bu konuda. Hatta netten de epey bi araştırdım. Bi sürü blogda yapan anneler fotoğraflarını yayınlamışlar partilerinin. Çok eğlenceli.. Bi de geleneklerimizin devam ettirilmesini savunuyorum ama bu aralar o kadar yorgun, bitkin ve halsizim ki... Belki daha sonra..
Sen de Ayşenur'un fotoğraflarını paylaş bizimle olur mu...
canım ne çabuk geldi dün vermiştik kargoyabeğenmenize sevindim mertte geçen hafta ısırıyodu birkez yanlışlıkla bağırmıştım,korktumu naaptı bilmiyom bir haftadır emmiyodu bugün ilk kez emiyo sakın bağırma yani:18: ben şöyle yapıyom ısırdığı an serçe parmağımı ağzına sokup memeyi ısırtmadan çıkarıyorum 5 dak sonra unutuyo emmeye devam ediyoz, bazen ısırmaya devam ediyo ama:44:
nasılsınız güzel hatunlar ben iki gündür çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum hiç halim yok kolumu bile kaldırmak istemiyorum
özledim de sizi nasılsınız aslında eşim yok yatıp uyumam lazım ama evde yalnızken geriliyorum nedense serhanda uyuyor gözümden de uyku akıyo ama bilemiyorum yaniii
dünür çok geçmiş olsun cnm ..sen hamileyken yine düşmüştün ayagının üstüne deilmi...merhaba kızlar, ben de geldim. beni de aranıza alın...
kocam nöbetçi..
başımda korkunç bir ağrı...
sol ayağım alçıda...
herkese merhaba hasta olanlar kervanına doğanda katıldı ilk hastalığımız ama maşallah birgünde toparladık kızımdan bulaştı doktor birinde bulaşmış dedi çünkü.neyseki çabuk atlattı ama o bir gün canıma okudu bütün gece uyumadı.gerçi zaten deliksiz saatlerce uyuyan bir bbek değil.tek şurup verdi oda iğrençe acı.nasıl verirsem vereyim kustu bende yoğurduna ve sabah kahvaltısına karıştıtdım anlamadı.daha 3. verişim ama iyi geldi.kızımı sağlık ocağına götürmüştüm 3 şurup 2.gün hala toparlanamadı inşallah oda iyileşir.ikiside hasta olunca dün giremedim umarım hepiniz iyisinizdir.hasta bebeklerede acil şifalr diliyorum.
Ceren ve Hasret geçmiş olsun kızlar
Benim de kulağımda feci sancı var bugün(
Eymen beyde çorap deneyi başarısızlıkla sonuçlandı malesef. 2 g4ece denedim ikisinde de berbattı. Zaten dün gece rahat 20 kez kalkmıştır. uyku mu uyudum işkence mi çektim bilmiyorum. Şu an çok yorgun ve uykusuzum
çorap deneyi de ne?Ceren ve Hasret geçmiş olsun kızlar
Benim de kulağımda feci sancı var bugün(
Eymen beyde çorap deneyi başarısızlıkla sonuçlandı malesef. 2 g4ece denedim ikisinde de berbattı. Zaten dün gece rahat 20 kez kalkmıştır. uyku mu uyudum işkence mi çektim bilmiyorum. Şu an çok yorgun ve uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?