2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok zeytn yağı falan içemem bn ilk 3 ay we son 3ay hariç yapılıyor canım her türlü diş işlemi..
yaptım bile çiko damlalı kek ımmmm..
canım bak bu dediğin aklıma yattı yarın nöbetçi eczaneden aldırayım.. ishal falan yapmıyo dimi?
bide sürekli kullanmak zorunda deeğilsin dimi?
canım unutur zamnla tepki werirsen oyun haline getrebilir yada memeden soğuyabilir..
hemen bakiim ya bnmde playskoola dalmam lazım

sağol canım teşekkür ederim...
kızlar yeni yıl için bir atraksiyon var mı?
Hasret sana bir şey yazdım gördün mü?
canım çekiliş yapıldı ama kaçıranlar war onlarla eşleşenblirsin handeye msj at o ilgilensin mesela kuju we kussebfilal katılmadı bildiklerim onlar boşta..

canım çekiliş yapıldı ama kaçıranlar war onlarla eşleşenblirsin handeye msj at o ilgilensin mesela kuju we kussebfilal katılmadı bildiklerim onlar boşta..

hadi yaaa!!! o kadar bekledim çekilişi aptal bacaağım ve bilg. yüzünden kaçırdım...

nasılsınız güzel hatunlar ben iki gündür çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum hiç halim yok kolumu bile kaldırmak istemiyorum
özledim de sizi nasılsınız aslında eşim yok yatıp uyumam lazım ama evde yalnızken geriliyorum nedense serhanda uyuyor gözümden de uyku akıyo ama bilemiyorum yaniii

Olur canım inş. o gün havalrda şartlarda iyi olurda güzel bir diş buğdayı olur güzel resimler çıkar hepimiz sağlıklı oluruz inş. resimlerimizi paylaşırız.Kayseriye nasipse kızım biraz büyüdüğünde gezmek için gelmeyi düşünüyoruz hep düğünler vs ler yüzünden gezemedik gelirsek görüşürüz inş. canım...

Henüz öyle bir girişim olmadı ama bende olur diye beklemedeyim bu nedenle hazırlık yapıyorum burnunu tutmayı düşünüyorum nasıl olur?

Geçmiş olsun canım arada bir benimde başım tutuyor çok işe yaramasada bir parol alıyorum 1-2 saat güya idare ediyorum sonrada yatıp uyuyorum.Emzirdiğimiz için her ağrı kesiciyide içemiyoruz ya.Sen hangisini içiyorsun?

merhaba kızlar, ben de geldim. beni de aranıza alın...
kocam nöbetçi..
başımda korkunç bir ağrı...
sol ayağım alçıda...
dünür çok geçmiş olsun cnm ..sen hamileyken yine düşmüştün ayagının üstüne deilmi...
aynı yerdenmi oldu yine..

filizcim geçmiş olsun.maşalah kuzuma çabuk atlatmış..
kızınada acil şifalar diliyorum..

toz fırtınalı bir mardin akşamından hepinize slm dün akşam resmen çamur yağdı buraya,camdan dışarısı görünmüyo çamur olmuş ama ben temizlemeyi düşünmüyorum yağmur yağarsa yine batacak çünkü biriki gün bekleyim bari
sizler nasılsınız kızlar,hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
dünden beri uykunun dibine wuruyorum:81:yiyip içip yayılıyorum:125: cengiz dükkanda duruyor annemler bizde ben ewde keyif yapıorum diş ağrım dn akşam tawan yaptı şuan azalmış durumda şükür.. ilaçlar etki etti sanırım çarşamba kurtuluyorum şükür:119:

Ceren ve Hasret geçmiş olsun kızlar
Benim de kulağımda feci sancı var bugün(
Eymen beyde çorap deneyi başarısızlıkla sonuçlandı malesef. 2 g4ece denedim ikisinde de berbattı. Zaten dün gece rahat 20 kez kalkmıştır. uyku mu uyudum işkence mi çektim bilmiyorum. Şu an çok yorgun ve uykusuzum

isin cok zor meralim yaaa
allah kolaylık versin sanaa :26:

oznurumm napıyosun , nasıl gectı tatıll
kahvaltı sozunu unutmadım, nasılda heveslenmıstım heeee :26:

Dondum dondum resmen o ne soguktu oyle.
Ablam hastaydı enıstemede gectı bız oglusla kudurduk yedık ıctık yan geldık yattık.
Bugun gecebıldık anadolu yakasına.
Kahvaltı ıcın cok uzgunum ama bılıyorsun kuzum cok fena sogukdu karr yagıyordu.en kısa zamanda bende yada sende gerceklestırelım lutfen.
Sen ne yapıyorsun memır nasıl ?

Kızlar ya Pelin kaç gündür uyumuyodu, mızmızlanıyodu.. Ben de diş çıkardığı için sandığımdan üzerinde durmamıştım.. Dün bi farkettim ki balgam yüzünden uyuyamıyor... Sabaha kadar helak oldu. Uykusuzluktan bayılıyor ama yatırınca bağırmaya başlıyor. Balgam yüzünden nefes alamıyor galiba.. Bi de çok öksürüyor..
Sabahı zor ettik.. Malum bugün dr fln da yok. Acile gittik.. Dr bi sürü ilaç yazdı. Bulantı için, grip için, bi de öksürük şurubu.. Orda da soğuk buhar ve fitil verdiler.. Pek bi faydası olmadı ama.. Dr.un yazdığı ilaçlardan sadece grip ilacını verdik(Sudafed).Diğerlerini vermek istemedim çünkü balgamdan dolayı bulantı oluyo.Öksürük ilacını da netten okuduğum kadarıyla çok önermiyolar..
Balgamı söktürmek için napmalı bilen var mı? Sabah ıhlamur vermeyi denedim ama almadı.. Başka fikriniz var mı???

iyi akşamlar kızlar bizde bugün carfura gittik 3 paket 4.numara
44 lü prima aldım 11.75 den elimdede 98 li paket var bir süre gider..
aranızda 5 numara kullanan varmı.

çorap deneyi de ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…