2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle geçmiş olsun kıyamam ben ona
onlar oksürünce insanın içi acıyo zor gerçekten
atada bir süre oksürüyordu boğazında takılıyordu çıkaramıyordu bir türlü doktorumuz asist verdi sadece 3 gün kullandık ve genelde balgam dışkıyla çıktı buarada ıhlamur vermeyi dene arada

birde öksürük devam ederse aktarda günlük diye birşey var onu 1-2 adet tavaya koyuyorsun tutsü gibi üzerine pamuk koyuyorsun o duman pamuğa siniyo onu ılık halde çocuğun göğsüne koyuyorsun inanılmaz iyi geliyo (eskiler iyi bilir ) denedim ben

günaydın kızlaaar
canım ben ıhlamuru kahvaltı karışımını sulandırmak için kullanıyorum yaklaşık bir aydır yapıyorum iyi geliyo, bazende tahıllı kaşık mamasını ıhlamurla hazırlıyorum, bide öksürürken gazını çıkarır gibi dizine yatırıp sırtına vur kolay sökülüyo,bide dr tavsiyesi sırt üstü yatıp kucağına oturt dıgıdık dıgıdık yapıp zıplatki cigerdeki balgam daha çabuk sökülsün bide son olarak yatırırken başının altına yastık koy hafif yüksek olsun canım, balgam genzine aksın gitsin bebişin nefes almasını engellemisin, inşallah çabucak iyileşir kuzum geçmiş olsun

ah canım benim, nedir senin bu çektiğin büyüyünce bu yaptıklarını eymen paşaya anlatıcam ki kıy*****i bilsin sözünden çıkmasın kulağına ne oldu geçmiş olsun

ben bunu duymuştum ama hiç denemedim,aklımda bulunsun sağol canım

yav bu forumdakilerin m-e-t-i-n ismine gıcığı var galiba kıy*****i bilsin yazdık biplemişler

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler, iyi haftalar hepinize,

Bu üst dişler neymiş böyle arkadaşlar, ailece perişanız. Ailece derken ben ve Doruk'tan bahsediyorum, yanlış anlaşılmasın. Yemek yemiyor, uykusu var uyuyamıyor, zar zor dalıyor ağlayarak uyanıyor, dün akşam ateşi 38'e kadar yükseldi, bütün gece ya emdi, ya koynumda ya da ayağımda uyudu... İki dişin de ucu görünüyor ama patlamadı bir türlü, bakalım ne kadar sürecek bu işkence...

Geçmişe bi göz attım hızlıca, Pelin ve Doğan hasta olmuş, Cerenora'nın ayağı incinmiş, çook geçmiş olsun; Eymen çorap deneyi ile de uyumamış, Meral'e Allah kuvvet versin; Hande ile Öznur buluşamamış, şaşırmadım :)

canım inşallah çarçabuk çıkar dişleri,çok zor gerçekten,bizimkinin çıkmasınada az kaldı yerleri belli oluyo bakalım bizimki ne tür işkenceler çektirecek

canım inşallah çarçabuk çıkar dişleri,çok zor gerçekten,bizimkinin çıkmasınada az kaldı yerleri belli oluyo bakalım bizimki ne tür işkenceler çektirecek

Sağol Gülşancım, inşallah... Mert rahat çıkarır umarım...
Bizim alt dişler çok kolay çıkmıştı ama üstler zorladı yavrumu...

Hayırdır, sabah tayfası eksik bugün, Fatma, Aylin, Yasemin, nerde bu hatunlar :)

bende merak ettim valla inşallah bi sorun yoktur:26:

bende merak ediyorum inşallah bi sorun yoktur:26:

Günaydın iyi haftalar hepinize
Geçen hafta işlerim çok yoğundu bu haftada sanırım böyle geçer....
Hasta olan bebeklerime geçmiş olsun haftasonu bizde öyleydik Hilal ateşlendi sebep diş 7-8 .ci dişler geliyor sanırım ateşlendi hep kucak ,uyku ve meme de geçti günümüz akşama doğru iştahı çok yerinde idi ama gece yine ateşlendi fitil verdim sabah ablama bırakırken ağladı Gitme der gibiydi ....Yanaklarında ateşten dolayı pembe pembe lekeler çıktı gece yatarken bir sağına bir soluna dönüp durdu hep meme de uyumak istedi ...Zor bir haftasonuydu....Sizler nasılsınız?
Burcu Paşama da geçmiş olsun.....
Hasret ve Cerende hastaymış geçmiş olsun....
Doğan paşama da geçmiş olsun....
ATA paşamın öksürmesi neden?

Bu arada YILBAŞI ÇEKİLİŞİNDE ZELİŞ(ZELİHA ) ile eşleşmiştik hediyesi geldi HİLAL'in sağolsun bende bugün yolluyorum hediyelerini....

Ayfercim hoşgeldin, özlettin...
Hilal kızıma çok geçmiş olsun, kıyamam, çabucak çıkarır dişlerini de rahatlar inşallah.
Bizim de son 2 gecemiz tam anlattığın gibi geçti, zor bir haftasonuydu gerçekten...

Ay kızlar yine sabahı sabah ettik. Bu gece öncekilerden de beterdi... Şimdi de burnu akmaya başladı. Bu iyi bişey galiba. Ben de hastayım. Rapor aldım. Okula gitmedim. Birazdan da dr a götürücez kızı. Ama dışarısı fena kış kıyamet.. İnşallah daha beter etmeden gider geliriz..
yav bu forumdakilerin m-e-t-i-n ismine gıcığı var galiba kıy*****i bilsin yazdık biplemişler
Benim adım ve soyadım.. Nie biplemişler gerçekten???? :44:
Evet üst dişler berbatmış.. Bizim bu hastalığımız da üst dişlerden hemen sonra patlak verdi.. Dikkatli ol Burcu.. Bebeklerin bağışıklık sistemi zayıflıyo diş dönemlerinde. Hastalıklara daha kolay yakalanıyolar..
Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler..

Sorma canım işler karışık burda sinir harbine döndüm artık eve gidince bütün sıkıntımı unutuyordum haftasonu kuzumun Cuma akşamından anladım eşime dedim dişler geliyor bu haftasonu ateşlenir dedim öylede oldu eller hep ağızda emerken parmağınıda sokuyordu oyun oynama isteği yoktu....Gece uyurken ıhh ıhh yapıp durdu sabaha karşıda ateşlendi kucakta yada yatakta geçti günümüz 4 saatte ütü bitirdim ablam olmasına rağmen beni istedi hep serin şeyler yemek istedi mama bile almadı 180 cc mamayı bitirirdi bir damla bile almadı cumartesi günü dün akşam 100 cc lik yaptım onunda 20 cc ni bıraktı ılıkta yaptım ,çorba içti,mandalina ya bayılıyor zaten ,muz yedi tavuklu kereviz yapmıştım7,8 kaşık yedi herşeyden az az yedi ...Gece birdaha ateşlendi ....

Kıymet, tekrar geçmiş olsun, bebeklerin hasta olması çok fena, acil şifalar dilerim.

Valla dikkat ediyorum ama birşey de yemediği için hepten zayıflıyor bağışıklığı... Eskisi kadar bol sütüm de yok ki, korusun İnşallah daha hasta olmadan atlatırız biz de...

Günaydın
Boğazlarım yerini gribe bıraktı, tıkanık bir adet burunla yaşıyorum,Keremitoya geçmemesi tek dileğim,haftasonumuz soğuk dolayısıyla evde geçti, bir tek dün sabah kahvaltıya çıktık onun haricinde perşembeden beri evdeyiz.Bakıcıya göndermeye de kıyamadım dolayısıyla hiç dinlenemedim.Yeni fotolarını ekledim face e merak eden teyzelerimiz bakabilirler.
Şebnemciğimin hediyeleri geldi çok beğendik,hatıra olarak da saklayacağım, küçüldüğünde kimseye vermeyi düşünmüyorum
Hasta bebiklere geçmiş olsun, diş çıkaranlara ve analarına allah kolaylık versin
Çorap deneyini bıraktım çünkü hiç etki etmedi ayrıca Kerem 2 akşam 11 de uyudu alışkanlık yapmasından korkuyorum

Günaydın arkadaşlar,
Hasta bebeklere ve annelere Allah şifalar versin
Aylin bende de işe yaramadı çorap deneyi malesef
Üst diş olayı beni de iyice korkutmaya başladı ama sanırım bizim için epey zaman var

günaydın hatun kişiler dağılmış durumdayım cumadan beri fırtına rüzgar ev başımıza inecek bizim ev son kat üzerinde su depoları antenler fln var gürültüden aşağı katta misafir odasında yatalım dedik elektrik sobasını açtık e ısınamadık 1 günde soğudu her yer oğlum zaten hasta olacak gibiydi gece çığlıklarla uyandı derdini de anlayamadım klimayı açıp salona geçtim eser horluyodu tabi bu arada bütün gece ayağımda salladım uyuyunca koltuğa yatırdum bende mecburen yere bi yorgan atıp yanında yattım düşmesin die zaten sürekli uyandı aklım onda izin de alamadım bugün sabah tavuk suyuna sebze çorbası yaptım biraz da tavuk soteledim umarım yer de toparlar biraz ama biz bu ev işini nasıl çözeriz bilmiyorum düzen falan kalmadı üst katın tüm pencerelerinden de hava giriyo ama ööle bööle deil perdeler uçuşuyo tabi yine esere söcdüm ama içimden çünkü güzel bi evlilik yıldönümü geçirdikk

bu arada üst dişimiz geliyo heralde ama altta 1 tane var sadece 2. yol yaptı ama çıkmadı üst dişte hem şişmiş hemde çok kötü morarmış normal mi bu kadar morarması çok koyu bir mor

Yaaa bi de burası da soğudu 18 derece diyordun ev olayı sakat olmuş pimapenci çağırın değiştirin o pimapenleri ya da geçici çözüm sünger çekin happppşuuu :2:

Aylin geçmiş olsun, Kerem'e bulaşmadan atlatırsın inşallah.
Çorap deneyinin ilk gecelerinde uyuması sadece rastlantıymış yani, üzüldüm, oysa ne güzel bi umuttu :)

Günaydın Meral,
Bizim de altlardan epey sonra çıktı ama aradaki güzel günleri arattı valla.
Umarım sizde öyle olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…