2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada üst dişimiz geliyo heralde ama altta 1 tane var sadece 2. yol yaptı ama çıkmadı üst dişte hem şişmiş hemde çok kötü morarmış normal mi bu kadar morarması çok koyu bir mor

Morarmayı ilk senden duydum :44: başka moraran yoksa bir doktorunu ara istersen, Kerem in de üst 5 ve 6 numaralı dişleri kızarmış ve tekrar salya akıtmaya başladı.Bikaç gün iyi bikaç gün kötü 2 seneyi deviricez herhalde bu dişler çıkana kadar

AYLİN geçmiş olsun şekerim umarım kereme bulaşmaz facede fotoları gördüm çooookkk datluuuuu
bu arada pvc ci demişkeen eser zaten pvc ci pencereler onun eseri bu yüzden sövüyorum zaten kendisine

evet ben bugün morarma için bi görüşeyim doktorumuzla eseri aradım ofisteyim uğra ev işini çözelim dedim kış böyle sert geçerse biz bu evi ısıtamayız klimayla fln kalorifer taktıralım o da bi an önce tamir atsin pencereleri üşüyen smile

Bizimkinden daha kötü bir gece olmuş diyebilirim, bizim en azından tepemiz güvendeydi, geçmiş olsun Esincim...

bu arada üst dişimiz geliyo heralde ama altta 1 tane var sadece 2. yol yaptı ama çıkmadı üst dişte hem şişmiş hemde çok kötü morarmış normal mi bu kadar morarması çok koyu bir mor

Ben morarma hiç görmedim, daha çok beyazlıyor çıkmasına yakın...

AYLİN geçmiş olsun şekerim umarım kereme bulaşmaz facede fotoları gördüm çooookkk datluuuuu
bu arada pvc ci demişkeen eser zaten pvc ci pencereler onun eseri bu yüzden sövüyorum zaten kendisine

hasta bebikler ve annelerine geçmiş olsun burda bile havalar soğudu bir günde 6-7 derece düştü sıcaklık kaloriferler yanmaya başladı. ama toz fırtınası tam gaz devam ediyo arabanın üstü 1 cm kırmızı toz kaplı yerler yollar heryer kırmızı zaten
çorap deneyi bizde tuttu galiba
esin internette okumuştum morarma olabiliyomuş bi araştır istersen.
bugün çok yoğunum kızlaar adetim gecikti yoksa ikincimi geliyo bilemedim Allah korusun

Eser in pvc ci olması komik olmuş gerçekten, terzi kendi söküğünü dikemez diye boşuna dememişler o zaman eskiler Cuma cumaretsi pazarı evde geçirdikten sonra en hasta halimim işe geldiğim ana denk gelmesi de ayrı bi trajikomedi. :2:

ya aslında aklım bebekte kalmazdı eltim iyi bakar saolsun yalnız kayınvalide fizik tedavi için adanaya gitti kayınpederi günlere böldük bugün eltim onlarda e nazlıdır biraz yemesi içmesi fln bebekle ilgilenemez die üzülüyorum ben bir günde toparlardım oğluşu vitamin bombası yapardım bide ben bi yolunu bulup bikaç saat uyumasını sağlıyorum saatlerce sallasamda sorun yok e kızın başka işleri var yapamaz ki o kadar off hiç tadım yok

izin alamıyo musun git hazır kerem bakıcıdayken yat akşama kadar kendine gelirsin biraz biliyosun yatmadan geçmez bu illet

Bu arada hapa geçen ay başladım bu ay bırakıyorum, uzun seneler kullandım ama ilk defa yan etki yaptı, sinir tansiyon ve buna bağlı baş ağrısı, zaten kırmızı nokta hayatımız da eskiye göre sekteye uğradı haftada bir defa için 1 ay hap kullanıp bu kadar yan etkiye değmez
Yasemin bugün yok İklim mi yine rahatsızlandı acaba? Selin de diş çıkarmış herhalde Fatma yı uyutmadı ki gelemedi.

Esintoş size de geçmiş olsun cnm cidden zor bi gece olmuş. Evlilik yıldönümü iyi geçti demek sevindim, ne yaptı Eser bey?

Yine hiç birşey yemiyormuş eşek sıpası... Bütün bunlar inşallah diştendir ve patlayınca bir süreliğine geçer, yoksa kerkenez gibi kalacak cücüğüm.
Babaanne ile dede bugün büyük ihtimalle gidiyorlar, sabahtan beri ağlıyorlarmış, üzüldüm şimdi. Ama valla bu sefer gitmeleri benim suçum değil, kvalidemin doktor işlerim varmış.
Bu arada hsonu pedagoga gittik biz, detaylar az sonra...

günaydınlarrrrr ... tabi güzelce uyuyabilen annelere günaydın.. yoksa benimgibi uykusuz olanlar için gün aydın olmuyo ((burnumuz tıkalı bizim hapşırıyoruz arada öksürükde var ama ateş yok dr a götürsemmi ki?????? calpol veriyorum ...yazık annem cocugu cıkarma evden ben geleyim sen bürona git dedi bukadının hakkını nasıl öderim ben .bugün anneannemin ölüm yıldönümü okumaya gidecekti dayımlara gidemiyo artık

Esintoş size de geçmiş olsun cnm cidden zor bi gece olmuş. Evlilik yıldönümü iyi geçti demek sevindim, ne yaptı Eser bey?

ya hafta sonu hepten zordu hatay hatay olalı bööle fırtına görmedi şu an baş ağrısından gözümü açamıyorum eser sabah kahvaltı hazırladı sonra geldi sarıldı öptü ve yıldönümümüz ktlu olsun aşkım tüm sorunlarımızı çözeriz biz seninle sen yeter ki vazgeçme dedi soora .....sonra annesine iyi yolculuklar dilemeye gittik ordan da avm ye alışveriş yaptık yemek yedik bana boynerden hediye kartı almış alışveriş beni bekler oğluş bi iyleşsin
BURCU pedagog ne dedi merak ettim anlat bizde öğrenelim doğru mu yapıyoruz yanlış mı yapıyoruz

Ateşi olmayan çocuğa neden calpol veriyorsun??? tonimer veya herhangi başka serum fizyolojik damlat burnuna, bol bol ıhlamur ver, bence doktora götürmek sıra beklemek bu havada daha fazla eziyet o çocuğa.

Ya Eymen hasta değil, diş falan da gelmiyor henüz hiç belirti yok. Gün içinde keyfi gayet yerinde olduğu halde geceler kabus gibi, ben de zombi gibiyim

Burcu canım dıs ates yapmazmıs bunu dr bana kac defa soyledı.doguhan gecen hastalandıgında kayınvalıdem tutturdu dıs atesını cıkarıyor dıye tabı ben dr sozu dınledıgımden aradım yok oyle bısey getır cocugu dedı ve bogaz enfk cıktı

Ateşi olmayan çocuğa neden calpol veriyorsun??? tonimer veya herhangi başka serum fizyolojik damlat burnuna, bol bol ıhlamur ver, bence doktora götürmek sıra beklemek bu havada daha fazla eziyet o çocuğa.

daha önce hafif grip var calpol verebilirsin demişti ...serum fizyolojik damla hımmm bunu bilmiyodum ö.sonra hemen alıyorum ıhlamuruda anneannesi içirsin saol arkadasım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…