- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.301
bu arada üst dişimiz geliyo heralde ama altta 1 tane var sadece 2. yol yaptı ama çıkmadı üst dişte hem şişmiş hemde çok kötü morarmış normal mi bu kadar morarması çok koyu bir mor
günaydın hatun kişiler dağılmış durumdayım cumadan beri fırtına rüzgar ev başımıza inecek bizim ev son kat üzerinde su depoları antenler fln var gürültüden aşağı katta misafir odasında yatalım dedik elektrik sobasını açtık e ısınamadık 1 günde soğudu her yer oğlum zaten hasta olacak gibiydi gece çığlıklarla uyandı derdini de anlayamadım klimayı açıp salona geçtim eser horluyodu tabi bu arada bütün gece ayağımda salladım uyuyunca koltuğa yatırdum bende mecburen yere bi yorgan atıp yanında yattım düşmesin die zaten sürekli uyandı aklım onda izin de alamadım bugün sabah tavuk suyuna sebze çorbası yaptım biraz da tavuk soteledim umarım yer de toparlar biraz ama biz bu ev işini nasıl çözeriz bilmiyorum düzen falan kalmadı üst katın tüm pencerelerinden de hava giriyo ama ööle bööle deil perdeler uçuşuyo tabi yine esere söcdüm ama içimden çünkü güzel bi evlilik yıldönümü geçirdikk
bu arada üst dişimiz geliyo heralde ama altta 1 tane var sadece 2. yol yaptı ama çıkmadı üst dişte hem şişmiş hemde çok kötü morarmış normal mi bu kadar morarması çok koyu bir mor
AYLİN geçmiş olsun şekerim umarım kereme bulaşmaz facede fotoları gördüm çooookkk datluuuuu
bu arada pvc ci demişkeen eser zaten pvc ci pencereler onun eseri bu yüzden sövüyorum zaten kendisine
Yaaa bi de burası da soğudu 18 derece diyordunev olayı sakat olmuş pimapenci çağırın değiştirin o pimapenleri ya da geçici çözüm sünger çekin happppşuuu :2:
evet ben bugün morarma için bi görüşeyim doktorumuzla eseri aradım ofisteyim uğra ev işini çözelim dedim kış böyle sert geçerse biz bu evi ısıtamayız klimayla fln kalorifer taktıralım o da bi an önce tamir atsin pencereleri üşüyen smile
Eser in pvc ci olması komik olmuş gerçekten, terzi kendi söküğünü dikemez diye boşuna dememişler o zaman eskilerCuma cumaretsi pazarı evde geçirdikten sonra en hasta halimim işe geldiğim ana denk gelmesi de ayrı bi trajikomedi. :2:
Esintoş size de geçmiş olsun cnm cidden zor bi gece olmuş. Evlilik yıldönümü iyi geçti demek sevindim, ne yaptı Eser bey?
günaydınlarrrrr ... tabi güzelce uyuyabilen annelere günaydın.. yoksa benimgibi uykusuz olanlar için gün aydın olmuyo((burnumuz tıkalı bizim hapşırıyoruz arada öksürükde var ama ateş yok dr a götürsemmi ki?????? calpol veriyorum ...yazık annem cocugu cıkarma evden ben geleyim sen bürona git dedi bukadının hakkını nasıl öderim ben .bugün anneannemin ölüm yıldönümü okumaya gidecekti dayımlara gidemiyo artık
Ateşi olmayan çocuğa neden calpol veriyorsun??? tonimer veya herhangi başka serum fizyolojik damlat burnuna, bol bol ıhlamur ver, bence doktora götürmek sıra beklemek bu havada daha fazla eziyet o çocuğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?