2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemincim bugün çok çalışkanım cnm, senin yazıları da okudum sonuna dek:)) Öncelikle İklime kocaman maşallah. Senin kaynatalar tümden bi alem yahu, adam hata ettiğini,o an düşünemediğini kabul etse bari bi de gidip şikayet mi ediyor

Yedim geldim...
Site bi ara sapıttı yine, evet...
Aylin, yazı çok güzel, ben bu kuralların çoğuna uyuyorum, son yaptığım düzenleme ile :) Ama dün maniküre gidince dayanamayıp kırmızı oje sürdürdüm valla, pek güzel oldu :)
Yasemin, İklim'den gelen güzel haberlere çok sevindim, maaşallah... Sana da dişin için geçmiş olsun, kvalide kpeder için Allah bir kamyon sabır versin.
Yazgı, ben akşamları ev yemeği, öğlenleri sebze çorbası-püresi veriyorum hala. Akşam yemeklerini az yiyor, üzerine tahıllı mama veriyorum. Verdiğim yemekleri blenderdan geçirmeden, elimle parçalayıp veriyorum, damağnda yumuşatıp yutuyor, tabi tadını beğenirse. Dün akşam kuru fasulye pilav yedi mesela...

Bu sitenin bakımı da beni öldürecek, Bill Gates bile kendi programlarını bu kadar güncellemiyordur.
Bu aralar bi maniküre ve koca kişisiyle özel olarak ilgilenmeye benim de ihtiyacım var, bu sefer de grip yakamı bırakmıyor ama bi güzellik düşüneyim.
Yılbaşında kocalara ne alıyosunuz bacılar ben düşündüm düşündüm hiçbişey bulamadım

Manikür çok iyi geliyor bana, bugün kendimi başka bir kadın gibi hissediyorum. Hatta bir de yeni bir hırka falan giymişsem, değmeyin keyfime :)

Yılbaşında kocalara hediye mi alacaz? Off iş çıkarmayın be yaaa :) Kanımca yeni bi gecelik takımı ile kendimi paketlememden daha hoşuna gidecek bi hediye olamaz

Yılbaşında kocalara hediye mi alacaz? Off iş çıkarmayın be yaaa :)

Böyle dediğime bakmayın, 10 yıldır her sene, her özel günde ya da durup dururken hediye alırım :)))

Şu indirimli parfüm sitesini inceledim bi ara YKM ye gidip Hugo Bossları koklayayım sonra gelip beğendiğimi bu siteden alayım, parfüme ihtiyacı vardı.
Benim de ihtiyacım var ama değişik bir koku arıyorum şu çok mükemmel bir parfüm denemelisin diyebileceğiniz bir parfüm var mı?

cevaplar için teşekkürler aylin,yasemin,burcu.

ben yılbaşı hediyesi almayacağım kocama.önümüzdeki pazartesi ikimizinde doğumgünü.e 10 gün sonrada yılbaşı.oyüzden ikisi bir olacak bizde.ama burcu ile aynı hediyeyi vereceğiz eşlerimize.

Hamile kaldığımdan beri parfüm kullanmıyorum, sadece deodorant sürüyorum desem, pis iğrenç bi insan mı olurum?

ne hediyesi yaw, hiçbişi almıcam tabiki de:))
Şu ara "yves saint laurent elle" kullanıyorum cnm, çok hoşuma gitti

Son düzenleme:

Aşkolsun Yazgı ben de cvp vermiştim ya özelden
Biz özel günlerde pek hediyeleşmeyiz, herhangi bi zamanda hediye almak ta vermek te bana daha hoş geliyor

Hamile kaldığımdan beri parfüm kullanmıyorum, sadece deodorant sürüyorum desem, pis iğrenç bi insan mı olurum?

ne alakası var, mis gibi kokun yetiyo demek:)) ben de hamilelik boyunca sadece deodorant kullandım o da en sade olanlarından. ama şimdi geçti şükür

Aşkolsun Yazgı ben de cvp vermiştim ya özelden
Biz özel günlerde pek hediyeleşmeyiz, herhangi bi zamanda hediye almak ta vermek te bana daha hoş geliyor

hihh:83:
aşkım özür dilerim.siteye aynı mesajı üçkez yazdım,bakım ıvırzıvır deyip duruyor.atlamışım.
sana daha çok teşekkür ederim çünkü senle daha uzun konuştuk.affet
benim için iki şey önemli doğumgünü ve evlilik yıldönümü.
bunların haricinde olan günler hediye almam bende.
dediğin gibi beklemediği biranda süpriz yapmayı tercih ederim.

Şu ara yves saint laurent kullanıyorum cnm, çok hoşuma gitti

Burcu nun parfüm kullanmamasına değil senin kullanmana şaşırdım , ee dışarı çıkarken sürüyor musun?çok iyi değilim dini konularda kırmak da istemem ama günah değil mi?hani koku hani dikkat çekiyor cezbediyor falan ya o bakımdan

Alp tay tay duruyor
yazmayı atladım.3-4 gündür oğlumla çalışıyorduk bu işe.
ve artık enfazla 5 sn. de olsa duruyor paşam:81:

iyi tamam affettim o zaman:))
evet sürpriz daha güzel oluyor, biliyorsun ki mecburiyetten değil, o an aklına sen geldiğin için almış o hediyeyi. en güzeli. ama dediğin gibi yıldönümü ve doğumgününde ben de alırım çoğu zaman

Alp tay tay duruyor

Bu bıdıkların çoğu emekleme evresini atlayacak gibi görünüyor, gerçi teyzemin torunu yürüdükten sonra emeklemeye başlamış :76:
Aferin Alp e, Kerem sıralıyor ama taytay yaptırmaya çalışınca ağlamaya başlıyor korkuyor diye üstelemiyorum

Meralim, formundasın bugün o halde, sen bu yazıyıda okursun şimdi :))

Öncelikle İklimime maşallah diyenlere teşekkürlerimi sunarım.. Bugün şımarıklığım üstümde niyeyse, kızımı anlatasım geldi..
Benim kız 3-4 adım atıp sonra düşüyor, yakında yürürmü ki..?
birde bebek ve miyav demeyi öğrendi, akşama kadar miyavlıyor evin içinde..
kendi resmini görünce iklim demeye çalışıyor ikki gibi bir ses çıkarıyor..
Cumartesi günü hemşire kan alırken çok sinirlendi, ağladı, kan alma işi bitince hemşireye vurdu, ıh ıh, al sana, al sana yapıyordu, yiyesim geldi, hemşire de şaşkın bakıyor, eve geldik sonra, hemşire ne yaptı kızım deyince, kan alınan elini gösterip uff diyor, sen hemşireye ne yaptın deyince de eliyle ilk bulduğu yere vurup ıh ıh dövdüm diye gösteriyor zilli ya..
Ağzın nerde, burnun nerde, dilin nerde, gözün nerde deyince gösteriyor,
köpekler ne der deyince hav hav diyor,
dedemin öksürüğünü taklit ediyor,
şaşırınca şaşırma ünlemi olarak eliyle ağzını kapatıp aaa diyor..

Doktor bize, aptamil devam sütünü azaltın dedi, 500 ml. yi geçiyordu bizim geceden sabaha kadar içtiği, 500 civarı olsun, çok üstüne çıkmayın dedi, fazla yaramış İklime devam sütleri, yeter artık alacağını almış zaten dedi..

Birde ben kızıma hafta sonu Bağdat hurması yedirdim (şu domates gibi yuvarlak turuncu olanlar var ya) çok hoşuna gitti, meyve alternatifi olarak aklınızda olsun, denemek isteyen olursa diye yazayım dedim..

Çorap testi bizde hiç işe yaramadı malesef.. Yine aynı yine aynı..

Aaa, aynı gün mü doğmuşsunuz eşinle? Bir evde iki yay :26:

Şu ara "yves saint laurent elle" kullanıyorum cnm, çok hoşuma gitti

Allahım, bi de tabi ki de demiyor mu, çatlatacak bu kadın beni

İşte hamileyken tahammül edemiyordum, doğurunca da kokunu tanısın dediler, sonra parfüm kullanma alışkanlığımı unuttum :)))

Nasıl daha uzun konuştunuz, ne münasebetle, noluyor :13:

Valla da biliyordum bunu soracağını...

Alp tay tay duruyor

Yerim onu ben, maaşalah...

Benim de özel günden kastım onlar zaten, yoksam sevgililer günü, kabotaj bayramı falan gibi zamanlarda ben de almıyorum :)

belki sadece evde kullanıyorum evet tabi ki dinen uygun değil ne parfüm ne de herhangi bi makyaj malzemesi ile süslenmek. ama parfümü de kullanıyorum açıkçası, göz kalemi de:26:
Gül suyu ve sürme helal ya, onları azıcık değiştiriyorum galiba ama doğru değil, asla savunmuyorum. Parfüme cidden meraklıyım, evde de muhakkak kullanırım

Alp tay tay duruyor

maşallah Alp paşama sıralıyo muydu Alp yazgıcım? yoksa sıralamadan direkt durmaya mı başladı?

ay yerim ben onu yaa, 41 kere maşallah nasıl yani kocaman kız olmuş bu, ben de Eymen aga deyince bile seviniyorum saf saf

Eymenim 2 saatten uzun uyudu bi de daha çocuğun daha uyku saati gelmedi, azıcık uyuyup hemen kalkar diye uyusun istememiştim:26: hiç belli olmuyor işleri bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…