- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.341
Bu sitenin bakımı da beni öldürecek, Bill Gates bile kendi programlarını bu kadar güncellemiyordur.
Bu aralar bi maniküre ve koca kişisiyle özel olarak ilgilenmeye benim de ihtiyacım var, bu sefer de grip yakamı bırakmıyor ama bi güzellik düşüneyim.
Yılbaşında kocalara ne alıyosunuz bacılar ben düşündüm düşündüm hiçbişey bulamadım
Şu indirimli parfüm sitesini inceledim bi ara YKM ye gidip Hugo Bossları koklayayım sonra gelip beğendiğimi bu siteden alayım, parfüme ihtiyacı vardı.
Benim de ihtiyacım var ama değişik bir koku arıyorum şu çok mükemmel bir parfüm denemelisin diyebileceğiniz bir parfüm var mı?
cevaplar için teşekkürler aylin,yasemin,burcu.
ben yılbaşı hediyesi almayacağım kocama.önümüzdeki pazartesi ikimizinde doğumgünü.e 10 gün sonrada yılbaşı.oyüzden ikisi bir olacak bizde.ama burcu ile aynı hediyeyi vereceğiz eşlerimize.
Hamile kaldığımdan beri parfüm kullanmıyorum, sadece deodorant sürüyorum desem, pis iğrenç bi insan mı olurum?
Aşkolsun Yazgı ben de cvp vermiştim ya özelden
Biz özel günlerde pek hediyeleşmeyiz, herhangi bi zamanda hediye almak ta vermek te bana daha hoş geliyor
ne hediyesi yaw, hiçbişi almıcam tabiki de:))
Şu ara yves saint laurent kullanıyorum cnm, çok hoşuma gitti
hihh:83:
aşkım özür dilerim.siteye aynı mesajı üçkez yazdım,bakım ıvırzıvır deyip duruyor.atlamışım.
sana daha çok teşekkür ederim çünkü senle daha uzun konuştuk.affet
benim için iki şey önemli doğumgünü ve evlilik yıldönümü.
bunların haricinde olan günler hediye almam bende.
dediğin gibi beklemediği biranda süpriz yapmayı tercih ederim.
Alp tay tay duruyor
yazmayı atladım.3-4 gündür oğlumla çalışıyorduk bu işe.
ve artık enfazla 5 sn. de olsa duruyor paşam:81:
cevaplar için teşekkürler aylin,yasemin,burcu.
ben yılbaşı hediyesi almayacağım kocama.önümüzdeki pazartesi ikimizinde doğumgünü.e 10 gün sonrada yılbaşı.oyüzden ikisi bir olacak bizde.ama burcu ile aynı hediyeyi vereceğiz eşlerimize.
ne hediyesi yaw, hiçbişi almıcam tabiki de:))
Şu ara "yves saint laurent elle" kullanıyorum cnm, çok hoşuma gitti
Aşkolsun Yazgı ben de cvp vermiştim ya özelden
Biz özel günlerde pek hediyeleşmeyiz, herhangi bi zamanda hediye almak ta vermek te bana daha hoş geliyor
ne alakası var, mis gibi kokun yetiyo demek:)) ben de hamilelik boyunca sadece deodorant kullandım o da en sade olanlarından. ama şimdi geçti şükür
hihh:83:
aşkım özür dilerim.siteye aynı mesajı üçkez yazdım,bakım ıvırzıvır deyip duruyor.atlamışım.
sana daha çok teşekkür ederim çünkü senle daha uzun konuştuk.affet
benim için iki şey önemli doğumgünü ve evlilik yıldönümü.
bunların haricinde olan günler hediye almam bende.
dediğin gibi beklemediği biranda süpriz yapmayı tercih ederim.
Burcu nun parfüm kullanmamasına değil senin kullanmana şaşırdım, ee dışarı çıkarken sürüyor musun?çok iyi değilim dini konularda kırmak da istemem ama günah değil mi?hani koku hani dikkat çekiyor cezbediyor falan ya o bakımdan
Alp tay tay duruyor
iyi tamam affettim o zaman:))
evet sürpriz daha güzel oluyor, biliyorsun ki mecburiyetten değil, o an aklına sen geldiğin için almış o hediyeyi. en güzeli. ama dediğin gibi yıldönümü ve doğumgününde ben de alırım çoğu zaman
Burcu nun parfüm kullanmamasına değil senin kullanmana şaşırdım, ee dışarı çıkarken sürüyor musun?çok iyi değilim dini konularda kırmak da istemem ama günah değil mi?hani koku hani dikkat çekiyor cezbediyor falan ya o bakımdan
Alp tay tay duruyor
Meralim, formundasın bugün o halde, sen bu yazıyıda okursun şimdi :))
Öncelikle İklimime maşallah diyenlere teşekkürlerimi sunarım.. Bugün şımarıklığım üstümde niyeyse, kızımı anlatasım geldi..
Benim kız 3-4 adım atıp sonra düşüyor, yakında yürürmü ki..?
birde bebek ve miyav demeyi öğrendi, akşama kadar miyavlıyor evin içinde..
kendi resmini görünce iklim demeye çalışıyor ikki gibi bir ses çıkarıyor..
Cumartesi günü hemşire kan alırken çok sinirlendi, ağladı, kan alma işi bitince hemşireye vurdu, ıh ıh, al sana, al sana yapıyordu, yiyesim geldi, hemşire de şaşkın bakıyor, eve geldik sonra, hemşire ne yaptı kızım deyince, kan alınan elini gösterip uff diyor, sen hemşireye ne yaptın deyince de eliyle ilk bulduğu yere vurup ıh ıh dövdüm diye gösteriyor zilli ya..
Ağzın nerde, burnun nerde, dilin nerde, gözün nerde deyince gösteriyor,
köpekler ne der deyince hav hav diyor,
dedemin öksürüğünü taklit ediyor,
şaşırınca şaşırma ünlemi olarak eliyle ağzını kapatıp aaa diyor..
Doktor bize, aptamil devam sütünü azaltın dedi, 500 ml. yi geçiyordu bizim geceden sabaha kadar içtiği, 500 civarı olsun, çok üstüne çıkmayın dedi, fazla yaramış İklime devam sütleri, yeter artık alacağını almış zaten dedi..
Birde ben kızıma hafta sonu Bağdat hurması yedirdim (şu domates gibi yuvarlak turuncu olanlar var ya) çok hoşuna gitti, meyve alternatifi olarak aklınızda olsun, denemek isteyen olursa diye yazayım dedim..
Çorap testi bizde hiç işe yaramadı malesef.. Yine aynı yine aynı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?