2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Alp in emekleme ile hiç ilgisi yok,istemiyor emeklemek.ama tutup yürüteyim bayılıyor.
kerem ede maşallah sıralıyor demek.
bizimki koltuğun kenarına tutunuyor ama heryeri ayrı oynadığı için sıralayayım derken düşüyor

oyy maşallah
iklim kuzumun marifetlerine diyecek yok zaten.kızlar daha erkenci her konuda.
3-4 adım atıyorsa yakında yürür merak etme.ama yürüdükten sonrasını merak et bence yasemin cim.

evet burcu cum,ikimizde aynı gün doğumluyuz.iki yay evde.kavga sırasındaki gerilimi düşün artık:18:ama sonunda hep kocacım pes ediyor
biz daha uzun konuştuk,arada konuşuyoruz da.nasıl oluyormuş şekerim?
sevgililer günü zaten sır para tuzağı,başka bişey değil.
adam gibi sevene hergün sevgililer günü

Parfüm sürmüyorum ya ben şimdi, inşallah eskilerden düşer biraz, yoksa yatacak yerim yok, bir okka boya var bugün suratımda... Yoksa şirkete almazlardı ki beni, ölüleri çalıştırmıyoruz diye :)

Yerim ben o İklim'i, akıllı bıdık yahu, kanımca zeka gelişimi de önde, kemik gelişimi gibi, maaşallah...

Aylin açalım anacım artık şu erkek anaları topiğini, depresyona girdim. Tam doruk çak yapıyor diye yazacaktım ki, vazgeçtim, hatta utandım

kabotaj bayramında bern alıyorum ama yaw yane yılbaşı,bayram,sevgililer günü,tanışma yıldönümü bilmemneyi kasdettim tatlım:))
Evet uzun uzun konuştuk yazgıyla artık ben de seni aldatıyorum

KOCAMAN BİR MASALLAH IKLIM HANIMA
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASINNN

sür yaaa bosver, o gunah bu gunah... onemli olan senin inancın... sen inanıyorsun ya is orada bitiyor bence...

yazgıcım masallah Alpimeee

yok meral cim sıralamıyordu.Alp i koltuğun kenarına koyuyorum daikalarca duruyor,sabit yerinde oynuyor,tek elini bırakıyor falan ama sıralamak istediğinde elleri kollarıda salladığı için düşüyorbiz bu tay tay işine çalışıyorduk,sonunda başardık

walla cnm artılar eksiyi götürür mü bilmiyorum, yanlışlar doğruyu götürmesin de:))

ay ben de utanıyorum walla Eymen şunu yapıyo demeye

Burcu tabiki bilirsin o soruyu soracağımı çünkü senin de içinden geçti ama sormaya çekindin Aylin kesin sorar dedin di mi:)
Kızlar yılbaşı bizim 11. yıldönümümüz ve 2 kere evlendiğimiz için evlilik yıldönümümüzü değil ilk çıkmaya başladığımız zamanı kutluyoruz o yüzden hediye ve sürpriz peşindeyim ama benim öküzden sadece 1 nesil evrimleşebilmiş kocam ben yılbaşını oğlumla evde kutluycam asla dışarı çıkaramaz beni hiçbir güç diye şimdiden dışarıda kutlama planlarımın önüne geçti bile,bari hediye ile falan egzantrik şeyler yapayım da değişiklik olsun.
Bu arada benim oğlum baybay bile yapmıyor değil ki ağzını burnunu gösterecek bak yine Yasemin 2010 mart erkek analarının moralini bozdun

Eymenim 2 saatten uzun uyudu bi de daha çocuğun daha uyku saati gelmedi, azıcık uyuyup hemen kalkar diye uyusun istememiştim:26: hiç belli olmuyor işleri bunların

Hiç sorma, rezil ediyorlar insanı. Dün 2 saat uyudu Doruk, uyandı, yemek yedireyim dedim yemedi, nasıl mızmız... Babası dışarı çıkaralım hava alsın dedi, saçmalama dedim, bu havada çocuk çıkarılmaz dedim, çıkaralım uyur zaten dedi, saçmalama dedim yeni uyandı, neyse sonuçta çıkardık, apartmandan çıkmamızla uyuması bir oldu ve 2 saat daha uyudu, ben de maamun oldum kocaya :)

Aynen Doruk da hiç emeklemek istemiyor, ayakta dursun, düşe kalka sıralasın (daha doğrusu sıralayamasın), ellerinden tutalım yürüsün ama lütfen yerde yüzüstü durmasın, kıyameti koparıyor.

Yazgıcım, demek ki sen daha bir yaysın, tebrik ederim.

Aman konuşun, ben paylaşımcı bir insanım, arkadaşlarım birbirleri ile ne güzel görüşüyor diye memnun olurum, kırarım kafanızı oyarım gözünüzü :84:

kabotaj bayramında bern alıyorum ama yaw yane yılbaşı,bayram,sevgililer günü,tanışma yıldönümü bilmemneyi kasdettim tatlım:))
Evet uzun uzun konuştuk yazgıyla artık ben de seni aldatıyorum

Beni aldatman konusundaki cevabın yukarıda, ilaveten senin burnunu keserim bi de :)))

1 litre süt
...2 kahve fincanı un
100 gr margarin
3 kahve fincanı şeker
2 tane damla sakızı

çikolata sosu için:
3 çorba kaşığı kakao
6 çorba kaşığı toz şeker
1 su bardağı süt

bunu bu aksam yapıyorum kıslarrrr faceden aldım tarifi :))))

Biz bi ara pek takmıştık bu Çikolata Şelalesi'ne, fırında tutma kıvamını iyi ayarlarsan, dondurma ile nefis oluyor, kefilim valla da :)

İyi ki bugün çenem düştü dedim, iyi ki yazasım var, yok site bakımda, yok onarımda, yeter isyan ediyorum, bi cevap bile yazamadıktan sonra neyleyim ben böyle onarımı-bakımı..

Teşekkür ediyorum teyzeler, mutlu oldum, mutluluğumu sizinle paylaşayım dedim, moral bozmak gibi bir niyetim yok, pipililer tembelse İklim ne yapsın :)))

Koca kişisine yılbaşı hediyesi almak gibi bir niyetim yoktu, tesadüfen diesel de bir kot pantolon gördüm ve aldım, koca kişisinin koca göbeğine olmadığından değiştirmeye gittik, yanında birde kot mont alıp beni iyice zarara uğratarak çıktı mağazadan, bende bu sana yeni yıl hediyesi olsun dedim, tamam sağol ama sen benden hediye bekleme dedi, zaten doğum günüm yılbaşından 3 gün önce, beni de hep tek hediye ile kandırırlar yıllarca, olsun, ne yapalım sevdiklerim benim giden paracıklarımla mutlu oluyorsa harcamaya devam... ben yine hem doğumgünlerinde hem yılbaşında hediyeler alırım onlara :)))

Dominos Pizzanın suflesi güzel, canım zaten pizza istiyordu dominostan alsam bi de suflesini alsam akşama da köfte yapmaktan kurtulsam:26:

Pizza sefasını, cumartesi günü pedagog çıkışı, Doruk'u eve bıraktıktan sonra gerçekleştirdik.
Hatta üzerine alışveriş yapıp salep bile içtik. Ama salepler gelene kadar ben Doruk diye melemeye başlamıştım tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…