- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.361
Bu bıdıkların çoğu emekleme evresini atlayacak gibi görünüyor, gerçi teyzemin torunu yürüdükten sonra emeklemeye başlamış :76:
Aferin Alp e, Kerem sıralıyor ama taytay yaptırmaya çalışınca ağlamaya başlıyor korkuyor diye üstelemiyorum
Meralim, formundasın bugün o halde, sen bu yazıyıda okursun şimdi :))
Öncelikle İklimime maşallah diyenlere teşekkürlerimi sunarım.. Bugün şımarıklığım üstümde niyeyse, kızımı anlatasım geldi..
Benim kız 3-4 adım atıp sonra düşüyor, yakında yürürmü ki..?
birde bebek ve miyav demeyi öğrendi, akşama kadar miyavlıyor evin içinde..
kendi resmini görünce iklim demeye çalışıyor ikki gibi bir ses çıkarıyor..
Cumartesi günü hemşire kan alırken çok sinirlendi, ağladı, kan alma işi bitince hemşireye vurdu, ıh ıh, al sana, al sana yapıyordu, yiyesim geldi, hemşire de şaşkın bakıyor, eve geldik sonra, hemşire ne yaptı kızım deyince, kan alınan elini gösterip uff diyor, sen hemşireye ne yaptın deyince de eliyle ilk bulduğu yere vurup ıh ıh dövdüm diye gösteriyor zilli ya..
Ağzın nerde, burnun nerde, dilin nerde, gözün nerde deyince gösteriyor,
köpekler ne der deyince hav hav diyor,
dedemin öksürüğünü taklit ediyor,
şaşırınca şaşırma ünlemi olarak eliyle ağzını kapatıp aaa diyor..
Doktor bize, aptamil devam sütünü azaltın dedi, 500 ml. yi geçiyordu bizim geceden sabaha kadar içtiği, 500 civarı olsun, çok üstüne çıkmayın dedi, fazla yaramış İklime devam sütleri, yeter artık alacağını almış zaten dedi..
Birde ben kızıma hafta sonu Bağdat hurması yedirdim (şu domates gibi yuvarlak turuncu olanlar var ya) çok hoşuna gitti, meyve alternatifi olarak aklınızda olsun, denemek isteyen olursa diye yazayım dedim..
Çorap testi bizde hiç işe yaramadı malesef.. Yine aynı yine aynı..
Aaa, aynı gün mü doğmuşsunuz eşinle? Bir evde iki yay :26:
Nasıl daha uzun konuştunuz, ne münasebetle, noluyor :13:
Yerim onu ben, maaşalah...
Benim de özel günden kastım onlar zaten, yoksam sevgililer günü, kabotaj bayramı falan gibi zamanlarda ben de almıyorum :)
belki sadece evde kullanıyorumevet tabi ki dinen uygun değil ne parfüm ne de herhangi bi makyaj malzemesi ile süslenmek. ama parfümü de kullanıyorum açıkçası, göz kalemi de:26:
Gül suyu ve sürme helal ya, onları azıcık değiştiriyorum galiba ama doğru değil, asla savunmuyorum. Parfüme cidden meraklıyım, evde de muhakkak kullanırım
maşallah Alp paşamasıralıyo muydu Alp yazgıcım? yoksa sıralamadan direkt durmaya mı başladı?
Öncelikle İklimime maşallah diyenlere teşekkürlerimi sunarım.. Bugün şımarıklığım üstümde niyeyse, kızımı anlatasım geldi..
Cumartesi günü hemşire kan alırken çok sinirlendi, ağladı, kan alma işi bitince hemşireye vurdu, ıh ıh, al sana, al sana yapıyordu, yiyesim geldi, hemşire de şaşkın bakıyor, eve geldik sonra, hemşire ne yaptı kızım deyince, kan alınan elini gösterip uff diyor, sen hemşireye ne yaptın deyince de eliyle ilk bulduğu yere vurup ıh ıh dövdüm diye gösteriyor zilli ya..
Doktor bize, aptamil devam sütünü azaltın dedi, 500 ml. yi geçiyordu bizim geceden sabaha kadar içtiği, 500 civarı olsun, çok üstüne çıkmayın dedi, fazla yaramış İklime devam sütleri, yeter artık alacağını almış zaten dedi..
Birde ben kızıma hafta sonu Bağdat hurması yedirdim (şu domates gibi yuvarlak turuncu olanlar var ya) çok hoşuna gitti, meyve alternatifi olarak aklınızda olsun, denemek isteyen olursa diye yazayım dedim..
Aaa, aynı gün mü doğmuşsunuz eşinle? Bir evde iki yay :26:
Allahım, bi de tabi ki de demiyor mu, çatlatacak bu kadın beni
İşte hamileyken tahammül edemiyordum, doğurunca da kokunu tanısın dediler, sonra parfüm kullanma alışkanlığımı unuttum :)))
Nasıl daha uzun konuştunuz, ne münasebetle, noluyor :13:
Valla da biliyordum bunu soracağını...
Yerim onu ben, maaşalah...
Benim de özel günden kastım onlar zaten, yoksam sevgililer günü, kabotaj bayramı falan gibi zamanlarda ben de almıyorum :)
belki sadece evde kullanıyorumevet tabi ki dinen uygun değil ne parfüm ne de herhangi bi makyaj malzemesi ile süslenmek. ama parfümü de kullanıyorum açıkçası, göz kalemi de:26:
Gül suyu ve sürme helal ya, onları azıcık değiştiriyorum galiba ama doğru değil, asla savunmuyorum. Parfüme cidden meraklıyım, evde de muhakkak kullanırım
maşallah Alp paşamasıralıyo muydu Alp yazgıcım? yoksa sıralamadan direkt durmaya mı başladı?
Parfüm sürmüyorum ya ben şimdi, inşallah eskilerden düşer biraz, yoksa yatacak yerim yok, bir okka boya var bugün suratımda... Yoksa şirkete almazlardı ki beni, ölüleri çalıştırmıyoruz diye :)
Yerim ben o İklim'i, akıllı bıdık yahu, kanımca zeka gelişimi de önde, kemik gelişimi gibi, maaşallah...
Aylin açalım anacım artık şu erkek anaları topiğini, depresyona girdim. Tam doruk çak yapıyor diye yazacaktım ki, vazgeçtim, hatta utandım
Eymenim 2 saatten uzun uyudubi de daha çocuğun daha uyku saati gelmedi, azıcık uyuyup hemen kalkar diye uyusun istememiştim:26: hiç belli olmuyor işleri bunların
Alp in emekleme ile hiç ilgisi yok,istemiyor emeklemek.ama tutup yürüteyim bayılıyor.
kerem ede maşallah sıralıyor demek.
bizimki koltuğun kenarına tutunuyor ama heryeri ayrı oynadığı için sıralayayım derken düşüyor
oyy maşallah
iklim kuzumun marifetlerine diyecek yok zaten.kızlar daha erkenci her konuda.
3-4 adım atıyorsa yakında yürür merak etme.ama yürüdükten sonrasını merak et bence yasemin cim.
evet burcu cum,ikimizde aynı gün doğumluyuz.iki yay evde.kavga sırasındaki gerilimi düşün artık:18:ama sonunda hep kocacım pes ediyor
biz daha uzun konuştuk,arada konuşuyoruz da.nasıl oluyormuş şekerim?
sevgililer günü zaten sır para tuzağı,başka bişey değil.
adam gibi sevene hergün sevgililer günü
kabotaj bayramında bern alıyorum amayaw yane yılbaşı,bayram,sevgililer günü,tanışma yıldönümü bilmemneyi kasdettim tatlım:))
Evet uzun uzun konuştuk yazgıylaartık ben de seni aldatıyorum
Meralcim,
Dr. Oetker Çikolata Şelalesi, yanında da Mado sade dondurma...
1 litre süt
...2 kahve fincanı un
100 gr margarin
3 kahve fincanı şeker
2 tane damla sakızı
çikolata sosu için:
3 çorba kaşığı kakao
6 çorba kaşığı toz şeker
1 su bardağı süt
bunu bu aksam yapıyorum kıslarrrr faceden aldım tarifi :))))
Cnm sufle istiyorAma gloria jeans'deki gibi bi sufle değil tabi:))
Dominos Pizzanın suflesi güzel, canım zaten pizza istiyordu dominostan alsam bi de suflesini alsam akşama da köfte yapmaktan kurtulsam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?