- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.381
Biz bi ara pek takmıştık bu Çikolata Şelalesi'ne, fırında tutma kıvamını iyi ayarlarsan, dondurma ile nefis oluyor, kefilim valla da :)
Meralcim,
Dr. Oetker Çikolata Şelalesi, yanında da Mado sade dondurma...
Öznur bi görünüp bi kayboluyosun hayırdır?
Dominos Pizzanın suflesi güzel, canım zaten pizza istiyordu dominostan alsam bi de suflesini alsam akşama da köfte yapmaktan kurtulsam:26:
çok sinir oluyorum bu siteye çok:95:
tatlı falan demeyin bak totom kalkmıyor,canım çeker,oram buram şişer,vebali sizin olur
İyi ki bugün çenem düştü dedim, iyi ki yazasım var, yok site bakımda, yok onarımda, yeter isyan ediyorum, bi cevap bile yazamadıktan sonra neyleyim ben böyle onarımı-bakımı..
Teşekkür ediyorum teyzeler, mutlu oldum, mutluluğumu sizinle paylaşayım dedim, moral bozmak gibi bir niyetim yok, pipililer tembelse İklim ne yapsın :)))
Koca kişisine yılbaşı hediyesi almak gibi bir niyetim yoktu, tesadüfen diesel de bir kot pantolon gördüm ve aldım, koca kişisinin koca göbeğine olmadığından değiştirmeye gittik, yanında birde kot mont alıp beni iyice zarara uğratarak çıktı mağazadan, bende bu sana yeni yıl hediyesi olsun dedim, tamam sağol ama sen benden hediye bekleme dedi, zaten doğum günüm yılbaşından 3 gün önce, beni de hep tek hediye ile kandırırlar yıllarca, olsun, ne yapalım sevdiklerim benim giden paracıklarımla mutlu oluyorsa harcamaya devam... ben yine hem doğumgünlerinde hem yılbaşında hediyeler alırım onlara :)))
Pizza sefasını, cumartesi günü pedagog çıkışı, Doruk'u eve bıraktıktan sonra gerçekleştirdik.
Hatta üzerine alışveriş yapıp salep bile içtik. Ama salepler gelene kadar ben Doruk diye melemeye başlamıştım tabi :))
Bu fırında tutma kıvamında çok beceriksizim şahsen, geçen gün kestane yaptım yanmadı ama taş gibi oldu, kek yaptım birden pişmiş tadı çok lezzetli oldu ama altı yandı, fırınımın dilinden çok anlamıyorum
İyi ki bugün çenem düştü dedim, iyi ki yazasım var, yok site bakımda, yok onarımda, yeter isyan ediyorum, bi cevap bile yazamadıktan sonra neyleyim ben böyle onarımı-bakımı..
Teşekkür ediyorum teyzeler, mutlu oldum, mutluluğumu sizinle paylaşayım dedim, moral bozmak gibi bir niyetim yok, pipililer tembelse İklim ne yapsın :)))
Koca kişisine yılbaşı hediyesi almak gibi bir niyetim yoktu, tesadüfen diesel de bir kot pantolon gördüm ve aldım, koca kişisinin koca göbeğine olmadığından değiştirmeye gittik, yanında birde kot mont alıp beni iyice zarara uğratarak çıktı mağazadan, bende bu sana yeni yıl hediyesi olsun dedim, tamam sağol ama sen benden hediye bekleme dedi, zaten doğum günüm yılbaşından 3 gün önce, beni de hep tek hediye ile kandırırlar yıllarca, olsun, ne yapalım sevdiklerim benim giden paracıklarımla mutlu oluyorsa harcamaya devam... ben yine hem doğumgünlerinde hem yılbaşında hediyeler alırım onlara :)))
Bu fırında tutma kıvamında çok beceriksizim şahsen, geçen gün kestane yaptım yanmadı ama taş gibi oldu, kek yaptım birden pişmiş tadı çok lezzetli oldu ama altı yandı, fırınımın dilinden çok anlamıyorum
ay korkunç bi yemek saatini daha geride bıraktık
ben bunu hiç denemedim cnm ama söyliyim de bari akşama koca kişisi alsın da yapayım, sağol
evet hayırdır Özoo?
evet evet öyle yap, hatta acaba ben de mi
Yazgı sufle,profiterol,şöbiyet falan olsa hiç fena olmazdı
e kesene bereket o zaman:))
kız sen her hafta alışverişte misin
altı daha çok pişiriyosa orta kısma koy tepsiyi cnm. baktım dr. oetker ile ilgili güzel şeyler sölüyolar. 8 dk. kadar tutacakmışsın, üstü çatlamaya başladığı anda alıcan yani
aaaa almadan vermek Allaha mahsustur, senin koca kişisine çok kızdım sen dieselden pantolon alıyosun bi de montunu alıyo gitmişken bi de sana ödetiyo, bi de tatili de sen ödedin di mi???? benim kocam da cimridir ama bu kadar yapsa sinir olurum bi çöp bile almam ona.
sana parfüm alayım yılbaşında dedim, var benim parfümüm eksiğim yok alma bişey dedi, yok alayım bişey dedim, o zaman cep telefonumu yenile 1500 tl dedi, peki sen bilirsin sen de laptopumu yenileyebilir ya da pırlanta kolye alabilirsin dedim
Ne ki bu??????????????????????
Bugünkü muhabbetten yeteri kadar memnun kalamadım, site çok sabote etti, hafta sonundan sonra hevesim kursağımda kaldı vallahi.
Yarın acısını çıkarmamız lazım, sabah 9'da hepiniz burda olun :86:
Şimdi ben evdeki huysuz kuzuya gider, öpüyorum hepinizi...
kızım mhiçbir şey yemiyor hem de hiçbir şey....
canı çıkıyormuş gibi ağlıyor ağzını saklıyor tükürüyor.
kafasını tutup ağzına zorla vermeyi bile denedim nafile...
çözümsüzüm ve çokkk üzgün...
selam hanımlar...bugün sadece temzlik yaptım ve kızımla ilgilendim..
yagmur 1 haftadr ne sabah kahvaltısı ne de sebze corbalarını dogru dürüst tüüketemiyo..aldıgı 2 3 kaşıkcık..
degil kilo almasını bu ay zayıflamasından korkuyorum..
yok abi yemiyo zorluyorum geri tepiyo..oyun oynayarak tv acarak yok yok yokk...
içim hiç rahat degil..
sabah bi ara bakabildim ama giremedim..
bende artık eve yaptıgım yemeklerden veriorum yagmura..
bizim yediklerimizde gözü..
gecen gün kendi sebze corbasının yuzune biile bakmayıp annemin yaptıgı köfteli patates yemegini resmen götrdü..
makarna ve pilav da seviyor..kek de yiyor..
daha dogrusu kendi corbalarından hariç herşeyi yşiyebilio..oda canı isterse..sevmediyse 2 3 kaşık..
umarım sorun yoktr..gecmişe bakamiicam..
Brokoli çorbası yapan anneler süt olarak ne koyuyorsunuz, sütsüz yapanlar nasıl yapıyorsunuz?
ebru madem yemiyor bırak sizinkilerden yesin koskoca kız oldu artık, eskiler 6 ay dedim mi ev yemeklerine geçiyormuş zaten. Ben bugün pizza alıcam Kerem e bile yediği kadar vermeyi düşünüyorum,çocuk bıktı artık muhallebiden tatsız tuzsuz çorbalardan, bugün kemik suyu çorbasını binbir taklayla içmiş yarın brokoli çorbasına allah kerim, hiç değilse bu akşam biraz pizza yesin ısırdığı kadarıyla da dünya varmış desin yavrucak.
ayrıca Hasret Cery e çikolata bile veriyor faceden izlediğimiz kadarıyla.
artık siz yeyin o tatsız tuzsuz corbaları der gibi kaseyi gördüğü an bile kaçacak delik arıyo aylin..aynen katılıyorum ..bu akşam kuru fasulye pilav var daha önce hoşuna gitmişti bakalım yiyecekmi..brokoli yi hiç sütle yapmadım ama artık başlayacam..suda haşlayıp içine havuç pirinç patates katıyorum birazda kıyma..yani bildiğin sebze corbası gibi yapıorum ben..ama tuz atıyorum artık azıcıkta olsa..Brokoli çorbası yapan anneler süt olarak ne koyuyorsunuz, sütsüz yapanlar nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?