- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.401
cnm madem ev yemeklerinden götürüyor hiç dert etme bence. ille de çorba içecek diye bişi yok, sonuçta diğer gıdaları tüketemedikleri için çorba veriyoruz. köftesini sebzesini yedikten sonra varsın yemek olarak yesin
ben normal pastörize süt ile yapıyorum, kahvaltısını da normal süt ile ıslatıyorum zaten
al sana bi Eymen dahawalla çok zor cerencim, biz de öyleyiz. artık denemedik yöntem bırakmadım sanırım
Zorlama istersen, yarım saat sonra bir daha dene yarım saat sonra bir daha, belki canı başka bişey yemek istiyor farklı tatları denedinmi? çocuklar aynı tatsız tuzsuz şeyleri yemekten sıkıldılar artık,belki aç değil, bir yerde okumuştum eğer o ay çok kilo aldıysa insan, vücut otomatik olarak az yer ve obez olmayı dengelermiş.
cnm madem ev yemeklerinden götürüyor hiç dert etme bence. ille de çorba içecek diye bişi yok, sonuçta diğer gıdaları tüketemedikleri için çorba veriyoruz. köftesini sebzesini yedikten sonra varsın yemek olarak yesin
ben normal pastörize süt ile yapıyorum, kahvaltısını da normal süt ile ıslatıyorum zaten
al sana bi Eymen dahawalla çok zor cerencim, biz de öyleyiz. artık denemedik yöntem bırakmadım sanırım
artık siz yeyin o tatsız tuzsuz corbaları der gibi kaseyi gördüğü an bile kaçacak delik arıyo aylin..aynen katılıyorum ..bu akşam kuru fasulye pilav var daha önce hoşuna gitmişti bakalım yiyecekmi..brokoli yi hiç sütle yapmadım ama artık başlayacam..suda haşlayıp içine havuç pirinç patates katıyorum birazda kıyma..yani bildiğin sebze corbası gibi yapıorum ben..ama tuz atıyorum artık azıcıkta olsa..
eminim pizzaya bayılacak keremito:))
ev yemeklerine yani sizin mamalarınıza da ilgisi yokmu ceren??
yok canım 3-4 gündür hiçbir şey vermiyorum doğru dürüst... bugün tekrar denemeye başladık yıktı ortalığı...
çok yıpratıcı bir süreç...
hiçbir şeye ilgisi yok. kaşık gördü mü çıldırıyor çocuk. tek bir iyi huyu var kemirgenliği maaşallah. eline muz elma armut dilimleri veriyorum kemiriyor işte biraz. köfte veriyorum yerse işte bir iki ısırıyor.
selam kızlarr size haberim var HAMİLEYİM test yaptım iki çizgiyi görünce başımdan kaynar sular döküldü ufff çok erken oldu kocamda kesinlikle aldırtmıyor
selam kızlarr size haberim var HAMİLEYİM test yaptım iki çizgiyi görünce başımdan kaynar sular döküldü ufff çok erken oldu kocamda kesinlikle aldırtmıyor
Ceren dişleri kaşınıyor galiba, eline sürekli ısıracağı bişeyler ver sebzeli börek, cevizli pekmezli kek, köfte falan.
pınar canım ıyıde nesı varmıskı mınık erkegımın?
senı cok ıyı anlıyorum.doguhan hasta ıken yemedıgı ıcın fenalardaydım sınır harbı yaptım resmen.cok sukur duzeldı.bugunde elıme ne gelırse tıktım cocugun agzına.
gelıp alırız karneyı canım.bu persembe asure gunuymuss.kayınvalıdem asure yapacak.gelırken bu defa elımız bos gelmeyelım.gecen kı ıcın kusura bakma evden kendımı zor atmıstım resmen.
bu arada kayınvalıdemın asuresı unludur :)))
pınar tekrar dan gecmiş olsun eymen e...
canım aşure cekti valla
eymen yürütecin dışında iken üstüne çıktı kenar çubukları kullanarak
varın kudurukluğunu siz düşünün
Cerenora ayağın alçıdaymış canım geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?