2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu akşam yagmur u dayısı ve babasına bırakıp annemle mont bakmaya cıkmam lazım..gecen sene hamileliğimden ötürü mont almamıştım ..pancolarla idare etmiştim.bi mont bakıp almam lazım...dondurucu soguklar var samsun da..

mero yagmur da böyle yemedikce hep sen ve eymen gelior aklıma biliomusun..ve seni daha iyi anlıorum şu bir haftadr..

öznurcuğum karne bende evet... gel al beklerim :))

bugün doktorda idik kan değerlerimiz normale döndü şükür
ateşimizde cumartesi günü bizi terketti
gel gelelim eymen uykusuz aç susuz gezen bir çocuk oldu çıktı !
dün gece 10 da yattı ve 3 te kalktı salladım 1 saatte uyuttum derken
ayağımdan bıraktığım anda ağladı ve öylece ayağımda durdu saat 6 gibi yatağa koydum
yarım saat sonra uyandı ve daha da uyumadı
bugün doktoraa diyorum ki ne olacak bu çocuğu hali
1 yaşına gelsin hele bakalım dedi...

biraz önce bal kabağından çorba yaptım yarım kase yedi neyseki bizim için veli nimet :))

dermanım kalmadı artık !!!

pınar canım ıyıde nesı varmıskı mınık erkegımın?
senı cok ıyı anlıyorum.doguhan hasta ıken yemedıgı ıcın fenalardaydım sınır harbı yaptım resmen.cok sukur duzeldı.bugunde elıme ne gelırse tıktım cocugun agzına.

Toplu greve başladı bunlar zannımca, tatsız çorbalara iğrenç muhallebilere hayır grevi dün akşam bizim velede muhallebisini yediremedim kek verdim 1 dilimi hüpletti.

gelıp alırız karneyı canım.bu persembe asure gunuymuss.kayınvalıdem asure yapacak.gelırken bu defa elımız bos gelmeyelım.gecen kı ıcın kusura bakma evden kendımı zor atmıstım resmen.
bu arada kayınvalıdemın asuresı unludur :)))

yok canım 3-4 gündür hiçbir şey vermiyorum doğru dürüst... bugün tekrar denemeye başladık yıktı ortalığı...

çok yıpratıcı bir süreç...

hiçbir şeye ilgisi yok. kaşık gördü mü çıldırıyor çocuk. tek bir iyi huyu var kemirgenliği maaşallah. eline muz elma armut dilimleri veriyorum kemiriyor işte biraz. köfte veriyorum yerse işte bir iki ısırıyor.

selam kızlarr size haberim var HAMİLEYİM test yaptım iki çizgiyi görünce başımdan kaynar sular döküldü ufff çok erken oldu kocamda kesinlikle aldırtmıyor

Ceren dişleri kaşınıyor galiba, eline sürekli ısıracağı bişeyler ver sebzeli börek, cevizli pekmezli kek, köfte falan.

selam kızlarr size haberim var HAMİLEYİM test yaptım iki çizgiyi görünce başımdan kaynar sular döküldü ufff çok erken oldu kocamda kesinlikle aldırtmıyor

ovvvv bir kırmızı kart gören daha...
hayırlısı olsun rabbim annalı babalı büyütsün. bence canını sıkma haklısın daha hazır değilsin ama çocuk sahibi olamayanları düşün... bu yeni sürecin keyfini çıkar... ben hamileliğimi çokk özlüyorum...

Ceren dişleri kaşınıyor galiba, eline sürekli ısıracağı bişeyler ver sebzeli börek, cevizli pekmezli kek, köfte falan.

öyle yapmayı düşünüyorum. kek yapacağım yarın bakalım ne tepki verecek havuçlu cevizli ... şeker yerine pekmez. kepekli undan...

viral enfeksiyon canım
sinir harbi benim bütün günlerim öyle geçiyor...

yakında bakırköylü olurum zahar !!!

hımmmsss estgfurullah canım ya sen tosbikimizle gel yeter
pınar tekrar dan gecmiş olsun eymen e...
canım aşure cekti valla

sen de gel ebuşum

anaaaaaaaaaaaaaaam tebrikler sağlıcakla kucağına alasın
Allah tamamına erdirsin diyelim artık üzülme canım
Allah verir kolaylığını

Son düzenleme:
Eymeninde sekizinci dişi çıkmak üzere
bu gün üst dişler konuşulmuş biz zaten sürekli mızmız olduğumuz için
ben dişlerden mi anlayamıyorum zira diş çıkarmadığımız bir dönem yok 4.aydan beri

üst dişler çıkarken bizimde çok morarmıştı...

bu arada çorap deneyini ben de denedim bizde de işe yaramadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…