2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım ama daha çok erken çok zor olacak şuan hiç istemiyordum sözde hapla korundum akılsız kafam çok düzenli içemedim hapı unutuyodum al işte çok kafam karışık

saol canım ama daha çok erken çok zor olacak şuan hiç istemiyordum sözde hapla korundum akılsız kafam çok düzenli içemedim hapı unutuyodum al işte çok kafam karışık

üzülme canım ya olan olmuş artık
keyfini çıkarmaya bak anı yaşa...

eymen bu kadar kuduruk olmasa ben de hemen hamile kalmak isterdim ama bu şartlarda imkansız...
olsa da hayır demem ama ikisi bir arada büyür gider işte ne güzel

ayrıcaaaaaaaaaa
o sakın dedıgımız oglum varya bı kuduruk bı kuduruk oldu kı akıllara zarar.
hep guluyor masallah ama onune gelenı devırıyor cocuk resmen.buyudugunde agzıyla ucak cekerse sasmam.bı benım kucagımda duruyor bende sureklı hoplatıp zıplatıyorum.

bende hamileliğimi çok özledim ama zor olucak hiç sevinmedim açıkçası ama hayırlısı allah sağlıklı versin inşallah

selam bacılar hamileler artmış maaşallah pek bereketli bi yer olmuş burası :)) hayırlı olsun hamişlere sağlıkla inşallah... ben pek giremiyorum malum ama arada okuyorum yazılarınızı hepinizi öptüm şekerler...

hapla korunma olayı beni de acıkcası korkutuyo..düzenli ilaç kullanıcılarından degilim cünki..hamileliğimden bu yana haplar bana bakıyo ben onlara..eşim korunuyo yani...

hamileliğimi bende özlemiyorum bol mide bulantılı çok ağrılı reflülü şişko bişeydi ...
sadece eymenin karnımdaki hareketlerini özlüyorum...

o zamandan belliydi totosunda kurt olduğu bir oynardı ki delip çıkacak sanırdım

kızlar corabı yatarken degil uyku arası cıkarın..aksi takdirde ayakları üşüdüğü için uyanacak bu defa:)
gece 3 gibi kalkıp cıkarıorum ben..

slm balbademlerrr

anammmm eseda bacım da hamileymiş
canım gözün aydın sağlıcakla al sende kucağına inşallah ( içimdeki ses kendi kendine darısı başına diyo )
hamileliğimi özlüyorum arada bii

eymen paşanın nesi var pınarcım geçmiş olsun tam okuyamadım geçmişi
serhan bu ara uyumaz oldu diş çıkarıyoruz hep iki iki geliyo dişler zorlanıyo herşey ağzında yakında benide yiyecek çenelerimi ısırıp duruyo 6 oldu bakalım şimdi üstler de şişmiş yakındır sanırım onlarında gelmesi

eeee başka başka nasılsınız bakalımmm???

yaww bide bu konuya cevap ver çıkmış eski sistem daha iyiydi

böööö kusmalar refluler sureklı mıde bulantısı yok ıkılı yok uclu yok ust duzey testler perınatologlar su fazlalıgı 6 tane dr degısımı vs vs vs derken resmen nefret ettım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…