2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seyhancığım ateşliydi geçen hafta 4 gün boyunca çok korkuttu beni..
Şimdi iyi şükür... Sağ olasın...

Benimde çıkmam lazım öptüm hepicinizi...

Az evvel bi sürü alıntı yaptım,cevapladım ve bağlantı kesildi o nedenle kısa keseyim
Epru Yağmurcuğum da anlamış o çorbalardan iş çıkmayacağını
Seda'cım hayırlı olsun cnm, inşallah kolay bi hamilelik olur
Pınarcım tekrardan çok geçmiş olsun Eymenime
başka çok vardı ama hatırlamıyorum:26:

kız mero işin taktiğini bilecen anacım aynen yazdıgım gibi uygula bide..uyku konusuna ise daha agzımı acmıyorum bacıcaaazım
selin cim corap mevzuu şöyle ki;gece uyku arası yanan pişen ayaklar coraplar cıkarıldıgı takdirde feraha kavuşturuluyo ve dolayısıyla uyku süresi artıyo..
yagmur dogdugundan bu yana ne zaman aglama krizine girse bi gün coraplarını cıkarıverdiğimde rahatladıgını anladıgımla başladı..
ki herkeste aynı sonucu vermemiş maalesef ya da asıl uyguladıgım gibi yapılmamış

Kim sevdi ki Öznurcum, gitgide bozuyolar siteyi
Deneyelim Ebrucum, bakalım bu kez nası olacak. Ama haalar da çok soğudu yaw:26:

hayırdır cnm, niye gidiyosunuz ki şimdi? bayram değil seyran değil

slm bugün oğluşumla gezmeye gittik bizi merak eden oldumu acaba ?

haftasonu yoktunuz hiçbiriniz 1 gün ortalıktan kayboldum doldurmuşsunuz sayfaları geçmişe bakamadım henüz umarım herşey yolundadır

seda hamileymiş hayırlı olsun bebeklerimizin bir sürü kardeşi olucak :)

şöyle bir geçmişe bakayım ...

oğlum uykusunda içini çeke çeke ağlıyor

pozisyonunu değiştirdim birazda dua okudum neyse sıkıntısı geçer inşallah içim sızladı resmen
normalde serhan mızmızlanır ama ağlamaz balıma kıyamam böyle ağlamasına dayanamıyorum

slm tatlişim ben de yoktum haftasnu da oh ne güsel gezmişsiniz ata bey ile
bu arada ne sorucam neden normal yazı ***** yeri yok alıntı ile yapılıyorrrrrrrrr

oy kıyamam serhan paşaya nazar olmuştur belki annesi ateşi ya da bir rahatsızlığı yoksa oku ama iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…