2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi gecelerr uyku tutmuyo beni sabah emar sonucunu alıcam..
gerçi merak etemişsiniz ama ben yine söylüyeyim.:96:
bugün sonuç için gittim beyin cerahı ameliyattaymış yarın gel dediler
bende pskolog gitim vitamin yazdı folik asit ve b12 kullan 1,5 ay sonra gel dedi.
hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun seda hamileymişsin hayırlısı olsun..

Günaydın canlarım, herkes iyidir umarım, güzel bir gün diliyorum hepimize, umarım bugün ağız tadıyla sohbet edebiliriz..

Seda hamileymiş, hayırlısı olsun, hamilelerimiz çoğalmaya başladı..

Nimetcim, alınganlık etme bacım, kalabalık bir topik, herkes birbirinin ne yaptığını hatırlayamayabilir, bak sen hatırlatmışsın, bugün sorarız sonucu, inşallah önemli bişey değildir..

Günaydın canlar ,,

ben geldim :) selini medipol hastanesinde fırat bey diye genç bir doktora götürdük sonuç memnun kaldık en zından ağzında iki kelime çıkıp bişiler anlatıyorda içim rahatlıyor ve bende ona rahat rahat soru sorabiliyorum :)

diğer doktorunuz çok başarılı bir inceleme yapmış çok yönlü bakmış seline ve doğru teşhis koymuş ama size eksik bilgi vermiş dedi , bundan sonra selin her ateşlendiğinde aklımıza ilk bu gelmeli imiş mutlaka test yaptırmalıymışız eğer doğru tedavi edilmez ise mevlam korusun en uç sfhası böbrek yetmezliği olurmuş,,, tekrar tahlil verdik şimdi sonuca bakacağız , perşembe günü haber alacağız inşallah bu sefer kurutmuşuzdur :)

öksürük ve burun akıntısı için bir şurup verdi korkma ona bi ıhlamurda versen toparlar bu ara en az 30 çocuk bakıyoru bu şikayetler ile dedi

bizden haberler böyle sizleri çok özledim ,,

burcu pedegog iletilerini özenle okuduk eşimde bende yemek konusu dışında hepsini uyguluyoruz :) ama yemek çok fena :)

yasemincim günaydın seda kimdi ? Hani avukat arkadaşımız vardı istiyordu o mu ?

Günaydın canlarım,

Yorgunum, uykusuzum, hatta biraz da sinirliyim. Keyfi yerinde ama yemiyor ve uyumuyor, ateşi yok. Gece en uzun uykusu 40 dk sürdü, bıraksam bütün geceyi meme ağzında geçirecek. Sonuç olarak işe geç kaldım, bugün kimse yok neyse ki, fazla göze batmadı. Umarım diştendir bu gidişat, eğer bunu huy edinirse mahvoldum demektir.

Şimdi gidip bi makyaj yapayım da insana benziyim...

yasemincim günaydın seda kimdi ? Hani avukat arkadaşımız vardı istiyordu o mu ?

Canım Eseda diye bir arkadaş vardı ya işte Seda o, senin dediğin Toprak, avukat olan.

Selinime de çok geçmiş olsun ayrıca, inşallah bu sefer tam olarak iyileşir ve kurtulur bu durumdan, kuzum benim, doktordan mmenun kalmana sevindim, doktor çok önemli hakkaten, beni tatmin etmeyen doktorları bende sevemiyorum..

TEŞEKKÜRLER CANIM BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN ,,,

bu mart bebekleri ayaklarını sürüyüp gelmiş belli :):)

hepinize günaydın.....
kızımın diş sıkıntısı hala devam saat 23,30 olduğunda hemen ateşlenmeye başlıyor ondan öncesinde gayet iyi nedense gece ...Diş jel sürdüm onun ardından yarım saat sonra da fitil verdi gece rahat uyudu sabah kalkarken yine hali yoktu yawrumun....Bu dönemde geçicek alıştım uykusuz olmaya da meleğim uyuyor ama ben uyuyamıyorum 1-2 saat arayla ateşine baktım hep....

ESEDA canım gözün aydın sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah meleğini....

Günaydın canikom, bu bebeler düzene girecekte bizde görecez, hepsi aynı bunların yaa, İklimde öyle sabaha kadar yatağın içinde dönüp duruyor, mız mız, uykusunda ağlıyor, bağırıyor, dertleri ne anlamıyorum, inşallah Doruk ta diğer bebeklerde bunu huy edinmez, yandığımızın resmidir valla..

Günaydın canım, kıyamam Hilalime, daha çok gece ateşlenip huysuzlanıyor nedense, İklim de aynı, genel bir durum bu demek ki, bu ara bizde ateş falan yok ama çok huysuzuz bizde.. İnşallah Hilal kuzum bir an evvel toparlar..

Günaydın
Uzun bir aradan sonra Keremito dün sabaha kadar uyudu ancak ben ayların alışkanlığından olsa gerek zırt pırt uyandım,yavrucak sabah ilk ağladığında zaten kalkma zamanımızdı tekrar uyutmayıp kaldırıp üstünü giydirdim mecburen buz gibi bir aralık sabahında kalkıp işe gider gibi bakıcısına gitti
Bir yandan o evde sosyalleştiğini düşünüyorum hoşuma gidiyor çünkü kadının kızı var liseye giden, arada kadın arkadaşları geliyor,sürekli farklı insanları görüyor ve yabani olmasını önlüyor bunlar ama bir yandan da anne yüreğim bu havada daha uykusunu bile almadan soğuğa çıkmasına razı olmuyor

canım diş hepsinin huyunu suyun udeğiştiriyor canına okuyor , aslında saç uazaması tırnak uzaması gibi yazıyor internette ama değil işte ,

selinin bütün huyu suu değişti acayip bişi oldu yemek yemiyor , kudurmaktan başka bişi istemiyor baabsını gördüğünde kudurukluk hat safhaya çıkıyor

dün gece zorla ağlaya bağıra ağzına tıktım resmen biliyoruk kötü bişey ama yemiyor ne yapayım 9 da uyuttum 9,30da kalktı otudu beşiğe aldık nasıl enerjik sürekli bişielr anlatıyor zıplıyor geri atıyor kafasını dönüyor felan ansıl analtayım :)

birde şimdi parmaklarını saymayı öğrendi bir iki üç diyip tekrar başa dönüyor :):) tabi öyle net değil
bir = bie
iki = eiii
üç = huuuşş :):)) bir eli ters diğeri düz bir alkış yapıp tekrar baştan başlıyor :)

Sağol balım diş yüzünden maalesef azı dişlerin çıkması bebekleri çok zorluyor elimle baktığımda damaklar şiş bir tanesinin ucu gözüküyor elimi aldığında direk kaşınan yerlere götürüyor babası ona müzikli oyuncak almış onunla bile oynayacak hali yoktu yawrumun

aylin omzunda ağlayabilir miyim ... beni anlayan biri çıktı anenmelrde çok keyifli oluyor 12 yaşında kardeşim var 3 yaşında yeğenim de geliyor aradabir ve selin bir çok şeyi onlardan öğrendi ama ehrsabah işe gidip akşa işten dönmesi benide çok üzüyor bugün annem gelmiş saolsun bizdeler :) cumada yine izinliyim şükür :)

Maşallah benim Selin'ime sayı saymayı çabuk sökecek desene ....Yemek olayı bizde ateş yüzünden kesildi canım tosbik göbeği bile kayboldu.. İyileşince acısını çıkaracak biliyorum......

Fatmacım, içine sinen bir doktor bulmanıza sevindim, inşallah devamında da devam eder memnuniyetiniz. Selin'ime çok geçmiş olsun, umarım bu kadarla atlatır da turp gibi olur kuzucuk... doktorun dediği doğru, o kadar çok hasta bebek var ki, Allah dermansız dert vermesin.

Valla Doruk'un şu anki durumunda pedagogun yemek konusunda söylediklerini yapmak imkansız gibi, yemiyor yemiyor yemiyor. Yine de çok ısrar etmeden, siniri bozulmadan kaldırmaya çalışıyorum sofradan.

Ayfer geçmiş olsun...
Off ben ne jel sürüyorum ne fitil atıyorum, eziyet mi ediyorum çocuğa yaa.. Bizim doktor dişin verdiği sıkıntıyla mücadele etmeyi öğrenmeli vücudu diyor, jel önermiyor. E ateşi yok, fitil calpol falan da veremiyorum, ikimiz de sürünüyoruz gece boyu. Sonra sabahları babası geceniz nasıl geçti, iyi uyudunuz mu demiyor mu, akıtacam beyninin şerbetini :13:

Yemek yesin, uyku uyusun, geri kalan zamanlarda canıma okusun, razıyım valla Yasemin :) Yalnız sabaha karşı bi keşif yaptım ben, üzerine hafif polar battaniye örttüm yorgan yerine, ondan sonradötünü dönüp uyudu. Acaba yorganın üzerindeki ağırlığından mı sıkılıyor diye düşündüm, bu gece en baştan o battaniyeyi örtecem, bakalım nolacak...

Eseda hamileymiş, hayırlı olsun, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Azı dişleri olduğuna emin misin Ayfer???Benim bildiğim azı dişlerinin çıkmasına nerdeyse 1 sene var

:
Ağla arkadaşım ağla,hatta önce sen ağla sonra ben ağlayayım.
Selin in bieee eiii huşşş diyen ağzını yerim ama biliyosun burda 2010 mart tembel pipili anaları da var o yüzden bunları yaseminle özelden konuş moralimizi bozma

canım selin sinirleri daha ilk kaşığı gördüğü anda bozuluyor ne yapsam boş bari iki lokma aksın ağzına diyorum bende

jel bende sürmüyorum diş etleri güçlensin diye doğal yolalrdan çıksın zaten doğalarıan aykırı çok şey yapıyoruz bari dişleri normal çıksın ,

yesin uyusun birde hasta olmasın mevlam dermansız dert vermesin aminnn :)

selinde sevmiyor örtüyle sıkılıyor uyku tulumunu giydirip beşiğini üstünden bi yorgan atıyorum yani seline hiç bi şekilde değmeyecek beşiği örtüyorum zaten kenarlıkalrıda var ya sıcak oluyor tavsiye ederrim cnaım o zaman uyanmıyordu eskiden :) şimdi herşey çok farklı :)

Maşallah benim Selin'ime sayı saymayı çabuk sökecek desene ....Yemek olayı bizde ateş yüzünden kesildi canım tosbik göbeği bile kayboldu.. İyileşince acısını çıkaracak biliyorum......

yerim ben onun göbeğini söylemişmiydim bilmiyorum ama hilal bu resmine bayılıyorum çok tatlı maşşallah :):) üzülme cnaım tüm bebekelrde durum aynı düzelecekelr iyi düşünelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…