- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.481
:
Ağla arkadaşım ağla,hatta önce sen ağla sonra ben ağlayayım.
Selin in bieee eiii huşşş diyen ağzını yerim ama biliyosun burda 2010 mart tembel pipili anaları da var o yüzden bunları yaseminle özelden konuş moralimizi bozma
Günaydın
Uzun bir aradan sonra Keremito dün sabaha kadar uyudu ancak ben ayların alışkanlığından olsa gerek zırt pırt uyandım,yavrucak sabah ilk ağladığında zaten kalkma zamanımızdı tekrar uyutmayıp kaldırıp üstünü giydirdim mecburen buz gibi bir aralık sabahında kalkıp işe gider gibi bakıcısına gitti
Bir yandan o evde sosyalleştiğini düşünüyorum hoşuma gidiyor çünkü kadının kızı var liseye giden, arada kadın arkadaşları geliyor,sürekli farklı insanları görüyor ve yabani olmasını önlüyor bunlar ama bir yandan da anne yüreğim bu havada daha uykusunu bile almadan soğuğa çıkmasına razı olmuyor
canım diş hepsinin huyunu suyun udeğiştiriyor canına okuyor , aslında saç uazaması tırnak uzaması gibi yazıyor internette ama değil işte ,
selinin bütün huyu suu değişti acayip bişi oldu yemek yemiyor , kudurmaktan başka bişi istemiyor baabsını gördüğünde kudurukluk hat safhaya çıkıyor
dün gece zorla ağlaya bağıra ağzına tıktım resmen biliyoruk kötü bişey ama yemiyor ne yapayım 9 da uyuttum 9,30da kalktı otudu beşiğe aldık nasıl enerjik sürekli bişielr anlatıyor zıplıyor geri atıyor kafasını dönüyor felan ansıl analtayım :)
birde şimdi parmaklarını saymayı öğrendi bir iki üç diyip tekrar başa dönüyor :):) tabi öyle net değil
bir = bie
iki = eiii
üç = huuuşş :):)) bir eli ters diğeri düz bir alkış yapıp tekrar baştan başlıyor :)
aylin omzunda ağlayabilir miyim ... beni anlayan biri çıktıanenmelrde çok keyifli oluyor 12 yaşında kardeşim var 3 yaşında yeğenim de geliyor aradabir ve selin bir çok şeyi onlardan öğrendi ama ehrsabah işe gidip akşa işten dönmesi benide çok üzüyor bugün annem gelmiş saolsun bizdeler :) cumada yine izinliyim şükür :)
:
Ağla arkadaşım ağla,hatta önce sen ağla sonra ben ağlayayım.
Selin in bieee eiii huşşş diyen ağzını yerim ama biliyosun burda 2010 mart tembel pipili anaları da var o yüzden bunları yaseminle özelden konuş moralimizi bozma
canım selin sinirleri daha ilk kaşığı gördüğü anda bozuluyor ne yapsam boş bari iki lokma aksın ağzına diyorum bende
jel bende sürmüyorum diş etleri güçlensin diye doğal yolalrdan çıksın zaten doğalarıan aykırı çok şey yapıyoruz bari dişleri normal çıksın ,
yesin uyusun birde hasta olmasın mevlam dermansız dert vermesin aminnn :)
selinde sevmiyor örtüyle sıkılıyor uyku tulumunu giydirip beşiğini üstünden bi yorgan atıyorum yani seline hiç bi şekilde değmeyecek beşiği örtüyorum zaten kenarlıkalrıda var ya sıcak oluyor tavsiye ederrim cnaım o zaman uyanmıyordu eskiden :) şimdi herşey çok farklı :)
yerim ben onun göbeğini söylemişmiydim bilmiyorum ama hilal bu resmine bayılıyorum çok tatlı maşşallah :):) üzülme cnaım tüm bebekelrde durum aynı düzelecekelr iyi düşünelim :)
Azı dişleri olduğuna emin misin Ayfer???Benim bildiğim azı dişlerinin çıkmasına nerdeyse 1 sene var
Sağolsun annen... bu soğuk havalarda her gün gelse ne iyi olur, zaten hasta kuzu, yeniden üşütmesin, sıcacık evinden çıkmasın sarınıp sarmalanıp...
Beni oğlum da çak yapıyor, eller birbirine değince de ciuuu diye ses çıkarıyor, nolmuş(kıskanç pipili annesi)
Tamam, sayı saymak kadar zekice bi marifet değil ama bir pipili için fena sayılmaz
Günaydıınnnnn:103: uykum var çoook
canım selin sinirleri daha ilk kaşığı gördüğü anda bozuluyor ne yapsam boş bari iki lokma aksın ağzına diyorum bende
jel bende sürmüyorum diş etleri güçlensin diye doğal yolalrdan çıksın zaten doğalarıan aykırı çok şey yapıyoruz bari dişleri normal çıksın ,
yesin uyusun birde hasta olmasın mevlam dermansız dert vermesin aminnn :)
selinde sevmiyor örtüyle sıkılıyor uyku tulumunu giydirip beşiğini üstünden bi yorgan atıyorum yani seline hiç bi şekilde değmeyecek beşiği örtüyorum zaten kenarlıkalrıda var ya sıcak oluyor tavsiye ederrim cnaım o zaman uyanmıyordu eskiden :) şimdi herşey çok farklı :)
yerim ben onun göbeğini söylemişmiydim bilmiyorum ama hilal bu resmine bayılıyorum çok tatlı maşşallah :):) üzülme cnaım tüm bebekelrde durum aynı düzelecekelr iyi düşünelim :)
Canım Burcu ;
Walla dişlerinin huysuzluğu ve ağrısı için mecburen veriyorum denemekte fayda var canım ağrısını alıyor bir nebze fitil şuruptan daha iyi oluyor ateşi birden yükseliyor 39 a kadar yükseliyor yarım saat sonra da uyku moduna geçmek istiyor yada emmek istiyor bende yatarak emziriyorum 1 saat içinde dalmış oluyor uykuya arada sıçrıyor sonra kendini sağa yada sola dönüp rahat uyuyor ....
Babalar maalesef gamsız ateşlendimi yine diyor Hilal babasına gitmek istiyor 5 dk duruyor sonra bana veriyor seni emmek istiyor diyip veriyor bana ....
anlatırım şekerim ,, benim gibi erkek bebek düşkünü bi kadına mevlam kız melek nasip gördü :) şimdi onun cilveleri ile gönlüm memenun :):) o yüzden analtırım ben zie diyormuyum o paşaların karizmatik yakışıklı hallerini koymayın diye :)
Kadın çok iyi bir kadın ama bizde durma fikrine hiç olumlu bakmıyor, boynunu eğip hafif sırıtarak tamam diyebiliyor yani o kadar isteksiz, bende isteksizce bakmasını istemiyorum çünkü başkasının çocuğuna bakmak zaten kolay değil bir de isteksizce yapılırsa bişeye yaramaz o yüzden tıpış tıpış gidiyoruz.
Benim pipilim de 2-3 aydır alkış yapıyor anne baba mama dede diyor,1 aydır da sıralıyor ama yine de İklim ve Selin yaptıklarıyla nal toplattırır bizimkilere :78: Çocuğa 1 ayı geçti baybay yapmasını öğretemedik
Günaydın Meralcimmmmm sürmeli mis gibi parfüm kokulu arkadaşım :82:
Günaydın Meral
Niden ki uykusuzsun, niden niden :))
En uzunu 40 dk süren uykularımdan birinde, rüyamda seni gördüm, hayırdır inşallah...
Günaydın Meralcimmmmm sürmeli mis gibi parfüm kokulu arkadaşım :82:
:):)):)
bu arada erkek anneleri selin en geriden gelen kız çocuğu bu araalr coştu ama maşşalah ahstalıkla birlikte kudurukluğuda arttı :) doktor görünce çığlık atmaya başlıyor gözünden bir damla yaş gelemden bağıra bağıra ağlıyor :) birde dudak büzüyor :) üstü giyinipte kapıya yönelince doktora gülüp baybay yapıyor :) dün doktorumuzda çok beğendi ama maşşallah zekası yerinde dedi çok sevidik bizde :)
Benim kızım 3 aydır bay bay yapıyor, 2 aydır da çak yapıyor.. Hehehehe... :)))
Bozmayın moralinizi pipili anaları, sizin pipililer sonradan açılacak inşallah..
Fatmacım bizde ''2010 Kutulularının Marifetleri'' diye bir topik açsak fena olmayacak, yakında almayacaklar bizi bu topiğe sanırsam :))
Sizinkilere zekaları yerinde diyorsa doktorlar biz hiç doktora götürmeyelim oğlanlarıbi de yasemine bak marifetmiş gibi ayrı topic açacakmış aç anam aç, sizin akıl küplerinin kaynanaları biz olucaz hatırlatırım
ay şaka bir yana gerçekten erkekler hiç daha akıllıymış gibi davranmasın, kadınların onlardan daha zeki daha marifetli olduğu bebeklikten belli oluyor.
canım bende yazacaktım ama kızacaklar diye yazamadım :) selin artık o kadar uzun zamandır baybay ve çak yapıyor ki üstünü giydirip kapıya getirince geride kalanlara hemen baybay yapmaya başlıyor :)
müzik duyduğunda kuduruklar gibi kıçını başını sallamaya başlıyor :)
kaşığı gördüğünde elleriyle ağzını kapatıyor :)
ben şarkı söylemeye başldığımda ( bu çok fena bişi ) kulaklarını kapatıp suratını buruşturuyor bu pisliği babası öğretti :):)
Meral teyzesi, hasta olmayan huysuz oğlum adına teşekkür ederim. Geçmiş olsun yerine çıkmış olsun desek olur mu acaba
Hatırlıyorum biraz... Yine Handelere gitmişiz, herkes gidiyor en sona seninle ben kalıyoruz, Hande piyasada yok (foruma da girmiyor ya, o bakımdan herhalde), ev nasıl dağınık, ben diyorum ki bu ev böyle bırakılmaz, ben biraz toplayayım. Sen de benim kocam gelecek deyip gidiyorsun, ben hem Eymen'e hem Doruk'a bakıyorum, hem evi topluyorum, bu arada uyusunlar diye gidip gelip bunların sırtlarını kaşıyorumBiraz sonra zil çalıyor, bi bakıyorum sen geri gelmişsn, hem de kocanla, biz de yardım edecez sana evi toplarken diyorsun, bebeleri kocana bırakıop biz Hande'nin evini temizliyoruz. Tabi kocanın kendisini hiç görmediğim için, rüyamda beyaz bıyıklı bi adam gördüm kocan diye... Ayrıca da kendi evimi temizlemekten aciz ben, niye Hande'nin evini temizledim bilmiyorum, hayırlara gelsin. Heee bi de temizlik bitince, bizi eve bırakıyorsunuz, pek makbule geçiyor yorgun argın
canım bende yazacaktım ama kızacaklar diye yazamadım :) selin artık o kadar uzun zamandır baybay ve çak yapıyor ki üstünü giydirip kapıya getirince geride kalanlara hemen baybay yapmaya başlıyor :)
müzik duyduğunda kuduruklar gibi kıçını başını sallamaya başlıyor :)
kaşığı gördüğünde elleriyle ağzını kapatıyor :)
ben şarkı söylemeye başldığımda ( bu çok fena bişi ) kulaklarını kapatıp suratını buruşturuyor bu pisliği babası öğretti :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?