2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Burcu ;
Walla dişlerinin huysuzluğu ve ağrısı için mecburen veriyorum denemekte fayda var canım ağrısını alıyor bir nebze fitil şuruptan daha iyi oluyor ateşi birden yükseliyor 39 a kadar yükseliyor yarım saat sonra da uyku moduna geçmek istiyor yada emmek istiyor bende yatarak emziriyorum 1 saat içinde dalmış oluyor uykuya arada sıçrıyor sonra kendini sağa yada sola dönüp rahat uyuyor ....
Babalar maalesef gamsız ateşlendimi yine diyor Hilal babasına gitmek istiyor 5 dk duruyor sonra bana veriyor seni emmek istiyor diyip veriyor bana ....

anlatırım şekerim ,, benim gibi erkek bebek düşkünü bi kadına mevlam kız melek nasip gördü :) şimdi onun cilveleri ile gönlüm memenun :):) o yüzden analtırım ben zie diyormuyum o paşaların karizmatik yakışıklı hallerini koymayın diye :)

Maaşallah diyeyim, bir de nazarlık koyayım, zira bugün o kadar perişanım ki, nazarım değsin istemem Sabahın köründe soğuğa çıkması konusundaki üzüntüne katılıyorum, sırf bu yüzden, daha hamile kalmaya karar verdiğimde, annemin evinin dibine taşınmıştım. Ama öte yandan sosyalleşmesi de iyi birşey, mevbur bununla teselli bulacaksın...
Bakıcı sabah erken gelip, Kerem biraz kendine gelince evine götürse olmaz mı?

Yerim o Selin'i ben, maaşallah :)

Valla diş çıkarmak hiç öyle saç uzaması gibi değil, Doruk'un saçları o kadar uzuyor ki, 3 defa traş oldu, ama hiç iştahı kapanmıyor bu sırada :)

Babası geldiği anda Doruk'un da keyfi acayip yerine geliyor, kadro tamamlanıyor ya, hadi ekşıınnn :) Allahım neşelerini bozmasın

Sağolsun annen... bu soğuk havalarda her gün gelse ne iyi olur, zaten hasta kuzu, yeniden üşütmesin, sıcacık evinden çıkmasın sarınıp sarmalanıp...

Beni oğlum da çak yapıyor, eller birbirine değince de ciuuu diye ses çıkarıyor, nolmuş (kıskanç pipili annesi)
Tamam, sayı saymak kadar zekice bi marifet değil ama bir pipili için fena sayılmaz

söylemiştin canım bende SELİN'in kahkasına bayılıyorum izlediğim videolarda...

Kadın çok iyi bir kadın ama bizde durma fikrine hiç olumlu bakmıyor, boynunu eğip hafif sırıtarak tamam diyebiliyor yani o kadar isteksiz, bende isteksizce bakmasını istemiyorum çünkü başkasının çocuğuna bakmak zaten kolay değil bir de isteksizce yapılırsa bişeye yaramaz o yüzden tıpış tıpış gidiyoruz.
Benim pipilim de 2-3 aydır alkış yapıyor anne baba mama dede diyor,1 aydır da sıralıyor ama yine de İklim ve Selin yaptıklarıyla nal toplattırır bizimkilere :78: Çocuğa 1 ayı geçti baybay yapmasını öğretemedik

İşte ben de aynı şekilde, boğazından iki lokma gitsin diye, bin türlü şebeklik yapıyorum, 200 lira para verdik pedagoga, ama full animasyona devam, rezalet yani !

Bu gece az örtme deneyine başlayalım o zaman, inşallah olumlu sonuç verir.

Doruk'un ateşi o kada yükselmiyor Ayfercim, o yüzden fitil veremem ama bu gece jel sürmeyi bi deneyeyim bakalım. Ben de yatarak emziriyorum, dalıyor, uyanmasın diye yatağın bile koymuyorum valla, ama en fazla 40-45 dk uyuyor. Bizim baba, bende durmuyor diyerek hiç kalkmıyor bu arada

Anlat canım anlat sen, benim gözümde canlanıyor, mest oluyorum...

Anladım, haklısın...
İstemedikleri şeyi öğrenmiyorlar Aylin, ama istediğini bir defa görmesi yetiyor... İklim, Selin, Cery, Yağmur, ooo bizimkiler giderken onlar dönüyor vala :)))

Günaydın Meral
Niden ki uykusuzsun, niden niden :))
En uzunu 40 dk süren uykularımdan birinde, rüyamda seni gördüm, hayırdır inşallah...

Selin,Hilal ve Doruk bebeklere geçmiş olsun tekrardan. Seline de maşallah Bu kız bebeler cidden psikolojimizi bozmaya başladı ama:97:

Günaydın Meralcimmmmm sürmeli mis gibi parfüm kokulu arkadaşım :82:

aylinnn:82:

Günaydın Meral
Niden ki uykusuzsun, niden niden :))
En uzunu 40 dk süren uykularımdan birinde, rüyamda seni gördüm, hayırdır inşallah...

Hayırdır inşallah hayırdır inşallah. Ne gördün peki hatırlıo musun?

Meral teyzesi, hasta olmayan huysuz oğlum adına teşekkür ederim. Geçmiş olsun yerine çıkmış olsun desek olur mu acaba

Hatırlıyorum biraz... Yine Handelere gitmişiz, herkes gidiyor en sona seninle ben kalıyoruz, Hande piyasada yok (foruma da girmiyor ya, o bakımdan herhalde), ev nasıl dağınık, ben diyorum ki bu ev böyle bırakılmaz, ben biraz toplayayım. Sen de benim kocam gelecek deyip gidiyorsun, ben hem Eymen'e hem Doruk'a bakıyorum, hem evi topluyorum, bu arada uyusunlar diye gidip gelip bunların sırtlarını kaşıyorum Biraz sonra zil çalıyor, bi bakıyorum sen geri gelmişsn, hem de kocanla, biz de yardım edecez sana evi toplarken diyorsun, bebeleri kocana bırakıop biz Hande'nin evini temizliyoruz. Tabi kocanın kendisini hiç görmediğim için, rüyamda beyaz bıyıklı bi adam gördüm kocan diye... Ayrıca da kendi evimi temizlemekten aciz ben, niye Hande'nin evini temizledim bilmiyorum, hayırlara gelsin. Heee bi de temizlik bitince, bizi eve bırakıyorsunuz, pek makbule geçiyor yorgun argın

Günaydın Meralcimmmmm sürmeli mis gibi parfüm kokulu arkadaşım :82:

:):)):)

bu arada erkek anneleri selin en geriden gelen kız çocuğu bu araalr coştu ama maşşalah ahstalıkla birlikte kudurukluğuda arttı :) doktor görünce çığlık atmaya başlıyor gözünden bir damla yaş gelemden bağıra bağıra ağlıyor :) birde dudak büzüyor :) üstü giyinipte kapıya yönelince doktora gülüp baybay yapıyor :) dün doktorumuzda çok beğendi ama maşşallah zekası yerinde dedi çok sevidik bizde :)

Benim kızım 3 aydır bay bay yapıyor, 2 aydır da çak yapıyor.. Hehehehe... :)))
Bozmayın moralinizi pipili anaları, sizin pipililer sonradan açılacak inşallah..
Fatmacım bizde ''2010 Kutulularının Marifetleri'' diye bir topik açsak fena olmayacak, yakında almayacaklar bizi bu topiğe sanırsam :))

Sizinkilere zekaları yerinde diyorsa doktorlar biz hiç doktora götürmeyelim oğlanları bi de yasemine bak marifetmiş gibi ayrı topic açacakmış aç anam aç, sizin akıl küplerinin kaynanaları biz olucaz hatırlatırım
ay şaka bir yana gerçekten erkekler hiç daha akıllıymış gibi davranmasın, kadınların onlardan daha zeki daha marifetli olduğu bebeklikten belli oluyor.

canım bende yazacaktım ama kızacaklar diye yazamadım :) selin artık o kadar uzun zamandır baybay ve çak yapıyor ki üstünü giydirip kapıya getirince geride kalanlara hemen baybay yapmaya başlıyor :)
müzik duyduğunda kuduruklar gibi kıçını başını sallamaya başlıyor :)
kaşığı gördüğünde elleriyle ağzını kapatıyor :)
ben şarkı söylemeye başldığımda ( bu çok fena bişi ) kulaklarını kapatıp suratını buruşturuyor bu pisliği babası öğretti :):)

Son düzenleme:

Yok yaw, niye kızalım, Allah kızlarımızı nazardan saklasın, maaşallah onlara...
Daha önce Aylin'le konuşmuştuk hatta, biz nasıl kocalarımızdan daha zekiysek, kızlarımız da oğullarımızdan daha zeki, napalım

günaydın kızlarr

hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun

selin kuzuya çok geçmiş olsun
doruk ve hilal kuzuların da biran önce çıksın dilşleri daha fazla zorlamadan

atladıklarım varsa özür

kıslar acil cvp plss

şimdi uyku tulumu kullanan annişler uyku tulumunu giydirdiğiniz de bebişlerin içlerine ne giydiriyorsunuz?

ve tulum giydirsenizde tekrar üzerlerini örtüyormusunuz?

çok güldüm Burcu Epey ilginç bi rüyaymış. hayırdır inşallah

off yerim, çok hoşmuş şarkı söylemene verdiği tepki yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…