2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynı şeyleri Hilal de yapıyor ve ekstra kumandayı alıp kulağına götürüp kendi kendine bişeyler anlaTıyor...bende başka kumanda alıp ALOO diyorum oda HAMMM diyor...

sağol canım inşallah

Seyhancım teşekkürler...

Ben uyku tulumu giydirdiğim zaman ince bir pijama giydiriyorum ve kalorifer söndükten sonra hafif bir battaniye örtüyorum. Ama bugünlerde pek sıkıntılı oldu benim sıpa, giymiyor uyku tulumunu.

uyku tulumunun içine atleti ve ince bir pijama takımı giydiriyorum canım terlersede terini alsın diye birde içimiz rahat etmiyor işte evin ısısna göre gerek yok belkide :)

üstüne bişi ötrmediği için zaten uyku tulumuna başvurdum ben canım az öncede yazmıştım burcuya , beşiğin üstüne örtüyorum yorganı seline deymiyor :=)

katılıyorum canım :)

kocamın ıq seviyesi yüksektir malum yazılım uzmanı beyin süreklli jimlastik halinde sürekli bulmaca gibi sorunalrla uğraşıyor ama hafızası berbattır ve yinede ev ve hayat hakkında en doğru kararları ben veririm :) o sadece bu internette felan dolanan sorulr vardır ya zeka ölçen onları çözmede başarılıdır :) övününce alır tabi cevambını o kadarıda olsun yoksa bi morondan ne farkın kalır :):)

Merhabalar herkese...

ya Kiz anneleri marifetlerini anlattikca benim icim gidiyor...zaten biz kiz istiyorduk ama bu pipili oldu...
Bu erkekler cokmu tembeldir nedir...
Tugra mesela otururken devrildigi zaman tek basina tekrar oturur pozisyona gecemiyor hala, cabaliyor ama basaramiyor. Siralamiyda eh iste 2-3 adim anca. Ama ellerinden tutunca jet gibi gidiyor.

Yaptigi seylerde sunlar:
anne, baba, mama, meme, gel, ver, bamba yani Lamba ve ayyy diyor
cagirdigimiz zaman "hih" diye tepki veriyor
Gel gel yapiyor
kapiya yaklasinca felan bay bay yapiyor
Tugra nerde, Lamba nerde, Boncuk nerde, Araba nerde vs. diye sorunca onlarin oldugu yere bakiyor
Kar yagiyor deyince disariya bakiyor
Ah yap deyince vuruyor
Öp yada Aua yap deyincede öpüyor...

Bizde bunlari bisey sanip nasil seviniyoruz....Kizlarinkini okudukca hayretler icinde kaliyorum

aynı şeyleri Hilal de yapıyor ve ekstra kumandayı alıp kulağına götürüp kendi kendine bişeyler anlaTıyor...bende başka kumanda alıp ALOO diyorum oda HAMMM diyor...

Bizimki anca kumandayı ağzına götürüp ısırmaya çalışıyor en komik yaptığı şey şu; yere yatıp yüzünü yere gömüp ağlamaya başlıyor tabi sahte ağlama, elime telefonu alıyorum hadi babayı arayalım diyorum anında kafasını kaldırıp gülmeye başlıyor.
Bu arada seninki yine HAMMM diyormuş bizimki o kelimede H yi söylemeden bağırıyor

Yasemin gözünü seveyim kaçma bu sefer, nasılsın iyi misin kızın nasıl eşin askere gitti mi işe döndün mü anlat biraz.

Eşim okulu uzattı, seneye gidecek inşallah...
Bugün bende kalmayı çok istiyorum...

Herşey o kadar değişmiş ki...
Neler oldu, neler bitti, okuyamam herhalde...

Bu arada hani bir ara iki ziyaretçi okuyordu ya, onların kim oldugunu ogrendim

Tamam daha fazla yazmayalım hakkaten, kendimi pipili analarının yerine koydum bir an, kızacaklar bize birazdan, hafiften sinirlenmeye başladılar bile :)))
Maşallah Selin kuzuma, yirim ben onu.. Yalnız baba da fena haa, çekememiş heralde seninle Selin arasındaki ilişkiyi, benim eşimde ağzı bir karış açık İklimle biz oynarken bizi seyreder, kendimde şunlara katılayım demez, dün akşam yine tersledim eşimi, yemek yedik masayı topluyorum, İklimde paçamdan ayrılmıyor, biraz bak dedim, almış dizine oturtmuş zıplatıyor, İklimde feryat figan bağırıyor bırak beni der gibi, dayanamadım azarladım eşimi, düzgün bişeyler öğret zıplatacağına, hırpalama çocuğu dedim, ne öğreteyim diyor birde saf saf, delirtti beni yaa...

Seyhancım tulumun kalınlığına göre değişir cnm. k,çok kalınsa içinde sadece body olur ama inceyse içte de ince bi pijamayla giydirirsin. ince bi örtüyle de örtersin

İklim kendi başına yürüyor mu?

İklim kendi başına yürüyor mu?

Hoşgeldin, mesaj attıydım bende sana..
Kimmiş o misafirler merak ettim..
İklim tek elinden tutunca yürüyor ama kendi kendine 3-4 adımdan fazla atamıyor henüz, ilk arabamla her yere gidiyor, yada duvarlara kapılara tutunarak geziyor işte..

çok güldüm Burcu Epey ilginç bi rüyaymış. hayırdır inşallah

off yerim, çok hoşmuş şarkı söylemene verdiği tepki yalnız

Benim rüyalarım çok komik olur zaten, ben de güldüm valla sabah...

Doruk aynı şeyleri yapmıyor ama kumandayı eline alıp tv'ye uzatıyor, tuşlara basıyor, tesadüfen açılırsa bakıp gülüyor, bak nasıl açtım diye, maymun :)))

Okuma, okumaaa
Şaka bir yana, Doruk da bu anlattıklarını yapıyor işte, demek ki bu aylarda kapasiteleri bunlara izin veriyor :)

Aşkolsun yaw, kızılır mı hiç, geyik yapıyoruz şurda :)))
hee bak benim kocam bu konuda iyidir, sürekli bişiler öğretiyor, bi de büyük zevkle bana sunum yapıyor sonra :90:

Bugün bir aksilik olmazsa buralarda olacagım...
Bugünü tatil ilan ettim...

Dün akşam, haksız yere işte 10 dakika birisi bana bağırdı. Kendi yapmadığı işin suçunu bana attı. Önceden de benim yaptığım işleri kendine mal ederdi... Sonunda suçlu ben oldum. İnanılmaz bozuldum. Ama sustum. Artık hep susacağım. Akşam asansöre binerken tutamadım kendimi, ağlamaya başladım.

Haksızlık her yerde olabiliyor, herkes yapabiliyor. Haksızlıkla karşılaşınca siz ne yapıyorsunuz? Susuyormusunuz, yoksa karşı mı çıkıyorsunuz? Şöyle güzel bir çözüm bulmuş olan var mı?

çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için

ben çok kalın birşey almıycam zaten çünkü serhan sıcağı hiç sevmiyor üstü örükken sürekli sağa sola dönüyo ne zaman üstünü açıyo mışıl mışıl uyuyo o yüzden çokince yada kalın olmayan bi tulum bulmam lazım

bu arada serhan da selin gibi parmaklarını sayıyor ama sessiz bi iki üç yok yani sadece sayıyor biz sayınca bütün parmaklarını sayıp bize bakıyo
gel gel bay bay ve canı isterse çirkin oluyo şimdiki takıntılı kelimesi atta kendi kalkıyo ama fazla sıralıyamıyo ve bunun gibi benzer şeyler ama kızlara yetişemeyiz tabii:79:

Evin her yerinde gezince, sen de peşinden koşuyor musun? Nasıl yaptın?

yerine göre değişiyor canım söylediğim zaman susmadığım zaman karşı taraf hemen daha da hiddetleniyor....bende susuyorum yarım saat bir saat sonra birşey yokmuş gibi işlere devam ama ben tavrımı koyuyorum bu iş yerinde yaşananlar için...bizde çok yaşanıyor ben yapmadım o yaptı diye çok söyleniyor...o yüzden de savunmasam daha iyi diyorum

Yasemin hoşgeldin...
Kızını anlat biraz yaw :)
Ben haksızlığa uğradığımı düşündüğüm zaman, kendimi sonuna kadar savunurdum eskiden, özellikle de iş hayatında. Doğumdan beri, böyle şeylerle mücadele etmiyorum, susuyorum, ben kendimi biliyorum, o yetiyor, çünkü uğraşıp da kendimi ifade edememek daha çok hırpalıyor beni.
Şöyle özetleyebilirim durumu: Sukunetim asaletimdendir. her lâfa verilecek bir cevabım var. Lâkin; Bir bakarım lâf lâf mı diye, bir de bakarım söyleyen adam mı diye. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…