- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.501
canım bende yazacaktım ama kızacaklar diye yazamadım :) selin artık o kadar uzun zamandır baybay ve çak yapıyor ki üstünü giydirip kapıya getirince geride kalanlara hemen baybay yapmaya başlıyor :)
müzik duyduğunda kuduruklar gibi kıçını başını sallamaya başlıyor :)
kaşığı gördüğünde elleriyle ağzını kapatıyor :)
ben şarkı söylemeye başldığımda ( bu çok fena bişi ) kulaklarını kapatıp suratını buruşturuyor bu pisliği babası öğretti :):)
Merhabalar...
Seda tebrik ederim...
Bu arada Seda nın nicki ne?
günaydın kızlarr
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun
selin kuzuya çok geçmiş olsun
doruk ve hilal kuzuların da biran önce çıksın dilşleri daha fazla zorlamadan
atladıklarım varsa özür
kıslar acil cvp plss
şimdi uyku tulumu kullanan annişler uyku tulumunu giydirdiğiniz de bebişlerin içlerine ne giydiriyorsunuz?
ve tulum giydirsenizde tekrar üzerlerini örtüyormusunuz?
günaydın kızlarr
atladıklarım varsa özür
kıslar acil cvp plss
şimdi uyku tulumu kullanan annişler uyku tulumunu giydirdiğiniz de bebişlerin içlerine ne giydiriyorsunuz?
günaydın kızlarr
atladıklarım varsa özür
kıslar acil cvp plss
Yok yaw, niye kızalım, Allah kızlarımızı nazardan saklasın, maaşallah onlara...
Daha önce Aylin'le konuşmuştuk hatta, biz nasıl kocalarımızdan daha zekiysek, kızlarımız da oğullarımızdan daha zeki, napalım
aynı şeyleri Hilal de yapıyor ve ekstra kumandayı alıp kulağına götürüp kendi kendine bişeyler anlaTıyor...bende başka kumanda alıp ALOO diyorum oda HAMMM diyor...
Yasemin gözünü seveyim kaçma bu sefer, nasılsın iyi misin kızın nasıl eşin askere gitti mi işe döndün mü anlat biraz.
canım bende yazacaktım ama kızacaklar diye yazamadım :) selin artık o kadar uzun zamandır baybay ve çak yapıyor ki üstünü giydirip kapıya getirince geride kalanlara hemen baybay yapmaya başlıyor :)
müzik duyduğunda kuduruklar gibi kıçını başını sallamaya başlıyor :)
kaşığı gördüğünde elleriyle ağzını kapatıyor :)
ben şarkı söylemeye başldığımda ( bu çok fena bişi ) kulaklarını kapatıp suratını buruşturuyor bu pisliği babası öğretti :):)
Tamam daha fazla yazmayalım hakkaten, kendimi pipili analarının yerine koydum bir an, kızacaklar bize birazdan, hafiften sinirlenmeye başladılar bile :)))
Maşallah Selin kuzuma, yirim ben onu.. Yalnız baba da fena haa, çekememiş heralde seninle Selin arasındaki ilişkiyi, benim eşimde ağzı bir karış açık İklimle biz oynarken bizi seyreder, kendimde şunlara katılayım demez, dün akşam yine tersledim eşimi, yemek yedik masayı topluyorum, İklimde paçamdan ayrılmıyor, biraz bak dedim, almış dizine oturtmuş zıplatıyor, İklimde feryat figan bağırıyor bırak beni der gibi, dayanamadım azarladım eşimi, düzgün bişeyler öğret zıplatacağına, hırpalama çocuğu dedim, ne öğreteyim diyor birde saf saf, delirtti beni yaa...
İklim kendi başına yürüyor mu?
Sizinkilere zekaları yerinde diyorsa doktorlar biz hiç doktora götürmeyelim oğlanlarıbi de yasemine bak marifetmiş gibi ayrı topic açacakmış aç anam aç, sizin akıl küplerinin kaynanaları biz olucaz hatırlatırım
ay şaka bir yana gerçekten erkekler hiç daha akıllıymış gibi davranmasın, kadınların onlardan daha zeki daha marifetli olduğu bebeklikten belli oluyor.
çok güldüm BurcuEpey ilginç bi rüyaymış. hayırdır inşallah
off yerim, çok hoşmuş şarkı söylemene verdiği tepki yalnız
aynı şeyleri Hilal de yapıyor ve ekstra kumandayı alıp kulağına götürüp kendi kendine bişeyler anlaTıyor...bende başka kumanda alıp ALOO diyorum oda HAMMM diyor...
Merhabalar herkese...
ya Kiz anneleri marifetlerini anlattikca benim icim gidiyor...zaten biz kiz istiyorduk ama bu pipili oldu...
Bu erkekler cokmu tembeldir nedir...
Tugra mesela otururken devrildigi zaman tek basina tekrar oturur pozisyona gecemiyor hala, cabaliyor ama basaramiyor. Siralamiyda eh iste 2-3 adim anca. Ama ellerinden tutunca jet gibi gidiyor.
Yaptigi seylerde sunlar:
anne, baba, mama, meme, gel, ver, bamba yani Lamba ve ayyy diyor
cagirdigimiz zaman "hih" diye tepki veriyor
Gel gel yapiyor
kapiya yaklasinca felan bay bay yapiyor
Tugra nerde, Lamba nerde, Boncuk nerde, Araba nerde vs. diye sorunca onlarin oldugu yere bakiyor
Kar yagiyor deyince disariya bakiyor
Ah yap deyince vuruyor
Öp yada Aua yap deyincede öpüyor...
Bizde bunlari bisey sanip nasil seviniyoruz....Kizlarinkini okudukca hayretler icinde kaliyorum
Tamam daha fazla yazmayalım hakkaten, kendimi pipili analarının yerine koydum bir an, kızacaklar bize birazdan, hafiften sinirlenmeye başladılar bile :)))
Maşallah Selin kuzuma, yirim ben onu.. Yalnız baba da fena haa, çekememiş heralde seninle Selin arasındaki ilişkiyi, benim eşimde ağzı bir karış açık İklimle biz oynarken bizi seyreder, kendimde şunlara katılayım demez, dün akşam yine tersledim eşimi, yemek yedik masayı topluyorum, İklimde paçamdan ayrılmıyor, biraz bak dedim, almış dizine oturtmuş zıplatıyor, İklimde feryat figan bağırıyor bırak beni der gibi, dayanamadım azarladım eşimi, düzgün bişeyler öğret zıplatacağına, hırpalama çocuğu dedim, ne öğreteyim diyor birde saf saf, delirtti beni yaa...
günaydın canlar
bu site gene mi yavaş yaa:95:
geçmişe bakmaya çalışayım azıcık.
Hoşgeldin, mesaj attıydım bende sana..
Kimmiş o misafirler merak ettim..
İklim tek elinden tutunca yürüyor ama kendi kendine 3-4 adımdan fazla atamıyor henüz, ilk arabamla her yere gidiyor, yada duvarlara kapılara tutunarak geziyor işte..
yerine göre değişiyor canım söylediğim zaman susmadığım zaman karşı taraf hemen daha da hiddetleniyor....bende susuyorum yarım saat bir saat sonra birşey yokmuş gibi işlere devam ama ben tavrımı koyuyorum bu iş yerinde yaşananlar için...bizde çok yaşanıyor ben yapmadım o yaptı diye çok söyleniyor...o yüzden de savunmasam daha iyi diyorumbugün bir aksilik olmazsa buralarda olacagım...
Bugünü tatil ilan ettim...
Dün akşam, haksız yere işte 10 dakika birisi bana bağırdı.kendi yapmadığı işin suçunu bana attı. önceden de benim yaptığım işleri kendine mal ederdi... sonunda suçlu ben oldum. Inanılmaz bozuldum. Ama sustum. Artık hep susacağım. Akşam asansöre binerken tutamadım kendimi, ağlamaya başladım.
Haksızlık her yerde olabiliyor, herkes yapabiliyor. Haksızlıkla karşılaşınca siz ne yapıyorsunuz? Susuyormusunuz, yoksa karşı mı çıkıyorsunuz? şöyle güzel bir çözüm bulmuş olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?