2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İklim i tebrik ediyorum...
O misafirler mi onlar, önemli değil... Daha önce de bir kere beni de sormuşlard ıya... Bilmem hatırlar mısın... İşte onlar... Anneliği merak eden misafirler, yoksa neden annelere ilişkin bir forum okusunlar di mi? Ama hamilelik ve annelikle ilgili baya şey öğrendiklerini düşünüyorum...:82:
İyi insanlar... Sadece merak edip, okuyorlar, anneliği, hamileliği öğreniyorlar...

Bosna, öyle güzel yazmışsın ki... Tamamen benim düşüncem de bu...
Annelik insanı çok değiştiriyormuş...

Ben işle ilgili durumlarda artık susmaya başladım, eğer konuşmam hiçbir işe yaramıyorsa, konuştukça zararlı çıkan ben oluyorsam susmayı tercih ediyorum,ama eğer konuştuğumda haksızlık ortaya çıkacaksa ve karşımdaki de bunu kabul edecek kapasitedeyse makineli gibi konuşur herkesin ipliğini tek tek pazara çıkararım.

Ben işle ilgili durumlarda artık susmaya başladım, eğer konuşmam hiçbir işe yaramıyorsa, konuştukça zararlı çıkan ben oluyorsam susmayı tercih ediyorum,ama eğer konuştuğumda haksızlık ortaya çıkacaksa ve karşımdaki de bunu kabul edecek kapasitedeyse makineli gibi konuşur herkesin ipliğini tek tek pazara çıkarırım.

herkese selaaaaammmmm geçmişi okumayı bitiremedim
bi sürü alıntı yaptım gitti sinirlendim yorum yapmıyorum dün zaten giremedim

Ben tavır da koyamıyorum artık. Kırılganlığımı içime atıp susuyorum...

selam kızlar,
bıraz usuttum galıba oglandan bana gecmıstır ınsallah cunku oglum bugun daha ıyı sımdı uyuyor melegım.
pipili anaları uzmeyın kendınızı yaw bunlar bırden acılıyor.
Doguhan mem(meme)mam (mama), dede, baba,anni (anne), vi (ver) diyor.Yalancıkdan oksuruyor, cak yapıyor,koltuklara tırmanıyor (hande ve memirin sayesınde), ayakda duruyor ama kısacık,arada bi keyfi isterse bay bay yapıyor o da kapının onune gıdersek bırını yolcu etmeye.ayaklarını ayaklarımın uzerınde yurutmeye calısıyorum ama nafıle.2 aydır alkıs yapmayı ogretmeye calısıyorum ama hemen ellerını kapatıyor.yurutecde gerı gerı gıdıyor.sımdı opucuk vermeyı ogretmeye calısıyorum dudaklarını buzemıyor :)))) op anneyı dedıgımde yanagımı emmeye calısıyor.en guzelı nasıl ogrenmısse bılmıyorum karnına sampuanı dokuyorum yıka oglum kendını dedıgımde mınıcık ellerıyle karnını gogsunu ovusturuyor.

Önceden anlatırdım... Haksızlığı, düşüncemi... Sonra baktım ki ne anlatırsam anlatayım, karşımdaki sadece daha da hırsla saldırıyor üzerime...

Artık susuyorum...

Seninkisi aşmış olayı... Bir iki aya kendi kendine banyo yapar...

ıs yerınde bırı bana sesını yukseltmeye calısırsa kım olursa olsun once uyarırım.uyarıyı dınlemezse cok basıt onu oraya gomerım.defalarca yapmıslıgım vardır.saygısızlıga,ego tatmını calısmalarına,haksızlıga hıc tahammulum yoktur.kımse kımsenın masturbasyon aletı degıldır.anne olmak vs bu huyumu hıc degıstırmedı.

herkese merhaba dün girdim yok şu sayfaya ulaşılamıyo yok buna ulaşılamıyo cvp kısa falan neoldu bu siteye yaw.hep yavaş hem nezaman girdik çıktık bilemiyoruz.
dün konuşulanlardan pek bişey aklımda kalmadı hastalara geçmiş olsun.bebekler diş çıkarma döneminde ısırıyolar ben hafifçe burnunu sıkıyorum bırakıyo 6.dişte çıktı üst 4 tane alt iki.
-----ayrıca ben hiç kıskanmadım benim oğlumda herşeyleri yapıyo bu yazdığınız.sadece bir-iki-üç diye sayamıyo bid daha adım atamıyo ama erken oturdu erken apaladı yadığınız kelimeleride alkışıda baybayıda hepsini yapıyo maşallah.enson öğrendiği elleriyle seni babaya bir bir söyliycez yapıyo.AMMA HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR KADIN VARDIRYA BİZİM SIPANIN ARKASINDA ŞEBO FAKTÖRÜ VAR BU Bİ GERÇEK.
-----YASEMİN BAĞIRANA SESSİZ KALMAK SUÇU KABUL ETMEK DEMEKTİR BEN HAKLIYSAM KENDİMİ SONUNA KADAR SAVUNURUM AMA İŞ YERİNDE ALT-ÜST MESELESİ VAR SANIRSAM BUDA İNSANI SESSİZ KALMAYA İTİYO.
------KIZLAR CERENORANIN FACE VEYA NEBİLEYİM Bİ ADRESİNİ BİLEN VARMI ?BEN ONLA HEDİYELEŞEBİLİRİM,

klacid diye diye bir şurup var tadı kötü balagama öksürüğe bire bir ateşi ilk içimde kesiyo oğluma iyi geldi kızada ondan verdim maşallah hemen topalandı banada bulaştı bide benmi içsem?..bir hafta veriyosun doğanın yoğurduna ve kahvaltısına karıştırdım şebnemede verdim arkadan bir kaşık bal hem öksürüğe iyi geliyo.
YAZ HEP SÖYLÜYCEM AKLIMA GELDİ SENİN KUDURUK ALP APALAMADAN YÜRÜRDİYE AKLIMA GELDİ BAK TAY TAY DURMAYADA BAŞLAMIŞ.HA BUARADA DOĞAN ÖRÜMCEKTEN İNİYO ARTIK BİNDİRMİYORUM.
ÖZNUR AKŞAM EVE GİDİNCE DOĞUHANIN ELLERİNE VUR BENİM İÇİN YERİM BEN O YIKANAN ELLERİ TEMİZ ÇOCUK BELLİ CANIM.
SELİN BEBEĞEDE MAŞALLAH ŞİMDİDEN SAYILARLA UĞRAŞMAYA BAŞLAMIŞ MUHASEBECİMİ OLCEK.
İLKİM HANIMDA İYİLEŞMİŞ EYMENDE İNŞALLAH BİDAHA HASTALANMAZLAR.

Evin her yerinde gezince, sen de peşinden koşuyor musun? Nasıl yaptın?

Fazla peşinde koştuğumu söyleyemem, evin her yerini İklime göre ayarladığım için koşmama gerek kalmıyor, sadece tehlikeli olduğunu düşündüğüm yerlere giderse müdahale ediyorum, onun dışında dilediği gibi geziyor..

Hatta çok komik birşey anlatayım size, geçen hafta oldu bu olay, İklime annem bakıyor ya benim evimde, anneminde yaşlı babası (dedem) var, doğal olarak o da bizde kalıyor, İklim dedemin odasına girmiş, nasıl bulduysa dedemin takma dişlerini bulmuş ve eline almış tak tak parkeye vurarak oynuyordu, annemle güç bela elinden aldık, İklimi de bir güzel yıkadık pakladık, dedemin haberi yok bu durumdan tabi :)))

burcu petagog söyledikleri güzelde her bebek kendi kurallarını koyuyo bence.ben şebneme bebekken neler yapmadım neler tatlı kaşık mamaları harici ne sebze ne meyve yedi nede biberon maması içti.çorbaysa bikaç çorba hariç halen aynı karışık hiçbişey yemez.sulu yemek çatalla yenir.sebze asla yok meyve karpuz,elma ve muz.zekasında bişey varmı hayır çokmu hastalanıyo hayır ama ben sinir oluyomuyum o yemediği için evet.

umarım ağzına falan sokmamıştır çünkü ilk buldukları şeyi genelde ağızlarına sokuyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…