- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.521
Hoşgeldin, mesaj attıydım bende sana..
Kimmiş o misafirler merak ettim..
İklim tek elinden tutunca yürüyor ama kendi kendine 3-4 adımdan fazla atamıyor henüz, ilk arabamla her yere gidiyor, yada duvarlara kapılara tutunarak geziyor işte..
Yasemin hoşgeldin...
Kızını anlat biraz yaw :)
Ben haksızlığa uğradığımı düşündüğüm zaman, kendimi sonuna kadar savunurdum eskiden, özellikle de iş hayatında. Doğumdan beri, böyle şeylerle mücadele etmiyorum, susuyorum, ben kendimi biliyorum, o yetiyor, çünkü uğraşıp da kendimi ifade edememek daha çok hırpalıyor beni.
Şöyle özetleyebilirim durumu: Sukunetim asaletimdendir. her lâfa verilecek bir cevabım var. Lâkin; Bir bakarım lâf lâf mı diye, bir de bakarım söyleyen adam mı diye. ...
Bugün bir aksilik olmazsa buralarda olacagım...
Bugünü tatil ilan ettim...
Dün akşam, haksız yere işte 10 dakika birisi bana bağırdı.Kendi yapmadığı işin suçunu bana attı. Önceden de benim yaptığım işleri kendine mal ederdi... Sonunda suçlu ben oldum. İnanılmaz bozuldum. Ama sustum. Artık hep susacağım. Akşam asansöre binerken tutamadım kendimi, ağlamaya başladım.
Haksızlık her yerde olabiliyor, herkes yapabiliyor. Haksızlıkla karşılaşınca siz ne yapıyorsunuz? Susuyormusunuz, yoksa karşı mı çıkıyorsunuz? Şöyle güzel bir çözüm bulmuş olan var mı?
Bugün bir aksilik olmazsa buralarda olacagım...
Bugünü tatil ilan ettim...
Dün akşam, haksız yere işte 10 dakika birisi bana bağırdı.Kendi yapmadığı işin suçunu bana attı. Önceden de benim yaptığım işleri kendine mal ederdi... Sonunda suçlu ben oldum. İnanılmaz bozuldum. Ama sustum. Artık hep susacağım. Akşam asansöre binerken tutamadım kendimi, ağlamaya başladım.
Haksızlık her yerde olabiliyor, herkes yapabiliyor. Haksızlıkla karşılaşınca siz ne yapıyorsunuz? Susuyormusunuz, yoksa karşı mı çıkıyorsunuz? Şöyle güzel bir çözüm bulmuş olan var mı?
yerine göre değişiyor canım söylediğim zaman susmadığım zaman karşı taraf hemen daha da hiddetleniyor....bende susuyorum yarım saat bir saat sonra birşey yokmuş gibi işlere devam ama ben tavrımı koyuyorum bu iş yerinde yaşananlar için...bizde çok yaşanıyor ben yapmadım o yaptı diye çok söyleniyor...o yüzden de savunmasam daha iyi diyorum
Ben işle ilgili durumlarda artık susmaya başladım, eğer konuşmam hiçbir işe yaramıyorsa, konuştukça zararlı çıkan ben oluyorsam susmayı tercih ediyorum,ama eğer konuştuğumda haksızlık ortaya çıkacaksa ve karşımdaki de bunu kabul edecek kapasitedeyse makineli gibi konuşur herkesin ipliğini tek tek pazara çıkarırım.
selam kızlar,
bıraz usuttum galıba oglandan bana gecmıstır ınsallah cunku oglum bugun daha ıyı sımdı uyuyor melegım.
pipili anaları uzmeyın kendınızı yaw bunlar bırden acılıyor.
Doguhan mem(meme)mam (mama), dede, baba,anni (anne), vi (ver) diyor.Yalancıkdan oksuruyor, cak yapıyor,koltuklara tırmanıyor (hande ve memirin sayesınde), ayakda duruyor ama kısacık,arada bi keyfi isterse bay bay yapıyor o da kapının onune gıdersek bırını yolcu etmeye.ayaklarını ayaklarımın uzerınde yurutmeye calısıyorum ama nafıle.2 aydır alkıs yapmayı ogretmeye calısıyorum ama hemen ellerını kapatıyor.yurutecde gerı gerı gıdıyor.sımdı opucuk vermeyı ogretmeye calısıyorum dudaklarını buzemıyor :)))) op anneyı dedıgımde yanagımı emmeye calısıyor.en guzelı nasıl ogrenmısse bılmıyorum karnına sampuanı dokuyorum yıka oglum kendını dedıgımde mınıcık ellerıyle karnını gogsunu ovusturuyor.
Seninkisi aşmış olayı... Bir iki aya kendi kendine banyo yapar...
Evin her yerinde gezince, sen de peşinden koşuyor musun? Nasıl yaptın?
fazla peşinde koştuğumu söyleyemem, evin her yerini iklime göre ayarladığım için koşmama gerek kalmıyor, sadece tehlikeli olduğunu düşündüğüm yerlere giderse müdahale ediyorum, onun dışında dilediği gibi geziyor..
Hatta çok komik birşey anlatayım size, geçen hafta oldu bu olay, iklime annem bakıyor ya benim evimde, anneminde yaşlı babası (dedem) var, doğal olarak o da bizde kalıyor, iklim dedemin odasına girmiş, nasıl bulduysa dedemin takma dişlerini bulmuş ve eline almış tak tak parkeye vurarak oynuyordu, annemle güç bela elinden aldık, iklimi de bir güzel yıkadık pakladık, dedemin haberi yok bu durumdan tabi :)))
umarım ağzına falan sokmamıştır çünkü ilk buldukları şeyi genelde ağızlarına sokuyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?